Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 826 telefonów  |  150 096 opinii  |  720 testów  |  7 168 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Ace 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,1%   8,4%   34,6% 
 Wszystkich opinii: 573. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Alabama
    Telefon był w miarę dobry (niezbyt często się zawieszał, działał ze znośną prędkością) do czasu instalacji dodatkowych (niefabrycznych) aplikacji typu Wikipedia czy Translator.
    Telefon nigdy nie był szczególnie szybki, ale z byle dodatkami zamienił się w kobyłę, która Kontakty ładowała przez 20 sekund. Po odinstalowaniu dodatkowych aplikacji z powrotem działa znośnie. Po pół roku użytkowania bateria nie wytrzymuje doby. Trzeba ładować w nocy i czasem raz w ciągu dnia. Mało intuicyjna nawigacja. Znalezienie czegokolwiek w celu zmiany ustawień zabiera sporo czasu.
    .201.167.254 | 28 lis 2014, 12:11
  • wins
    Nie polecam telefonu. Po 3 miesiącach uzytkowania zacina się tak, że nawet nie moge sobie nastawić budzika. Nigdy nie miałam gorszego telefonu...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 lis 2014, 09:11
  • zawiedziony
    Zawsze uwazalem firme Samsung za najlepsza z marek.Niestety obecnie uwazam ja za firme najgorsza.
    Telefon Samsung Galaxy Ace 2 to model ktory wstydziliby sie wypuszczac na rynek.Potwierdzam wszystko co napisala jedna osoba.Telefon zawiesza sie na wszystkim co moze, klawiatura nie chce sie wyswietlac, niemozliwe jest ogladanie youtube bo co chwile zawiecha, a zainstalowanie najprostrzej gry jest bezsensu, bo tel nidrazu sie zawiesza.
    Dodam tylko ze telefon byl testowany przezemnue na wszystkich sieciach komorkowych, i z karta i bez karty pamieci.Zawsze to samo.Blagam wszystkich abyscie nie kupowali tego modelu.No chyba ze chcecie sie za darmo nabawic nerwicy.
    A ha.Zeby bylo smiesznej tel byl dwa razy na serwusie i nic to nie dalo.Samsung twierdzi ze jest sprawny.Nic tylko puscic im tym tel w glowke, to moze by przejrzeli na oczy jakue gow...wypuszczaja na rynek
    .dynamic.gprs.plus.pl | 23 lis 2014, 18:11
  • R E K L A M A
  • dfgdfg
    Zacytuję pewną osobę:
    Masakra !!!
    * Klawiatura zamula czasami nawet trzeba czekać aż zadziała dobre 5 min.
    (wszystko chodzi, aż miło, wystarczy lekko dotknąć)
    * Gdy włączam jakąś aplikacje pojawia się biały lub czarny ekran i wgl nie chce działać (pomimo tego, że mam 3-4 ściągnięte aplikacje)
    (nigdy czegos takiego nie mialem, a moj telefon ma juz półtora roku)
    * Przy wybieraniu nr lub odbieraniu nie chce działać i się zacina
    (nigdy czegos takiego nie mialem)
    * Gdy włączam muzykę lub galerię to często jest napisane błąd aplikacji i muszę usunąć kilka np. wiadomości i zadziałają 3-4 piosenki i od nowa
    (nigdy czegos takiego nie mialem)
    * Gdy robię zdjęcia często się nie zapisują !
    (zrobiłem setki zdjęć, każde się zapisało)
    * Ciągle słaba bateria (nawet cały dzień nie wytrzymuje)
    (moja przy grach wytrzymuje 3-4 dni)
    - Moja opinia o szajsungu to słaby, zamulający i nie za ciekawy smartfon !
    (tlefon bardzo dobry, najlepszy w tej cenie)
    .adsl.inetia.pl | 18 lis 2014, 02:11
  • Frank  mail
    Witam.
    No cóż, miałem ten telefon kilka miesięcy i po prostu się go pozbyłem. Teraz, od miesiąca mam już LG L50 i jestem z niego znacznie bardziej zadowolony niż z Samsunga.
    Bateria trzymała ok. 1 dnia, a aparat nie robił jakiś zadziwiających zdjęć.
    Zdecydowanie radzę wybrać LG... za podobną cenę, a jakościowo znacznie lepsze.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lis 2014, 19:11
  • szoko-ladka
    Masakra !!!
    * Klawiatura zamula czasami nawet trzeba czekać aż zadziała dobre 5 min.
    * Gdy włączam jakąś aplikacje pojawia się biały lub czarny ekran i wgl nie chce działać (pomimo tego, że mam 3-4 ściągnięte aplikacje)
    * Przy wybieraniu nr lub odbieraniu nie chce działać i się zacina
    * Gdy włączam muzykę lub galerię to często jest napisane błąd aplikacji i muszę usunąć kilka np. wiadomości i zadziałają 3-4 piosenki i od nowa
    * Gdy robię zdjęcia często się nie zapisują !
    * Ciągle słaba bateria (nawet cały dzień nie wytrzymuje)
    - Moja opinia o szajsungu to słaby, zamulający i nie za ciekawy smartfon !
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 lis 2014, 22:11
  • Obi
    Mój 4 Samsung i aż 3 na Androidzie. W miarę solidny telefon z nawet nie najgorszymi jak na niedawne czasy, bebechami. Niestety, Samsung nie postarał się co do oficjalnego softu, i musiałem mu wgrać nieoficjalny rom :) Ogólnie telefon wspominam nawet miło - robił w miarę dobre zdjęcia, nie zamulał i posiadał ładny ekran. Z wad, a raczej "wiochy" producentów mógłbym wymienić, pewnie celowe obniżenie taktowania procesora, ja się pytam, co to ma być?! Większość modeli z tym procesorem, posiada fabryczne taktowanie 1 GHZ, a ACE 2? No Samsung, ale się popisałeś! Po za tym, nie mam większych zastrzeżeń :)
    .dynamic.chello.pl | 04 lis 2014, 21:11
  • Voytaz
    Diody powiadomień nie ma,ale można zainstalować aplikację wyświetlającą ikonki na wyświetlaczu oraz emitującą sygnał dźwiękowy.Na sofcie Jelly Bean chodzi płynnie po zwiększeniu pamięci ram do 624 mb,ale żeby to zrobić trzeba telefon zrootować. Ogólnie fajny telefon,jak na swój wiek.
    .dynamic.chello.pl | 02 lis 2014, 23:11
  • kermit299
    tez posiadam taki model telefonu i wszystkim , którzy piszą ze sie zacina i wolno działa polecam wyłączyć tryb oszczędzania baterii, po wyłączeniu zacznie od razu śmigać normalnie, a ja mam pytanie czy tel posiada powiadomienia w postaci diod o przyjściu sms, czy nieodebranej rozmowy, bo nie wiem czy ja mam to uszkodzone czy po prostu nie ma, jeżeli nie ma to minus , bo trzeba ekran odpalić żeby zobaczyc czy przyszła wiadomość
    .play-internet.pl | 01 lis 2014, 17:11
  • Mousy
    Dobry smartfon dla osób bez kolosalnych wymagań co do telefonu.

    Nie polecam upgradu do Androida 4.1.2, ja jestem po downgradzie do Gingerbreada ze względu na to, że telefon po aktualizacji zaczyna strasznie przymulać, zmniejsza się także dostępna ilość pamięci RAM. Custom romy (CM11, SlimBeam, LiquidSmooth, Paranoid Android) na tym telefonie przynajmniej w moim odczuciu również działają odrobinę wolniej niż stockowy gingerbread, choć oczywiście mają wiele zalet.

    A sam telefon bardzo wytrzymały, przeżył kilkanaście upadków z roweru i nurkował w wannie, nie wpłynęło to na działanie
    .warszawa.vectranet.pl | 23 paź 2014, 12:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,1%   8,4%   34,6% 
 Wszystkich opinii: 573. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee W900
» ZTE Orange Rono
» HP Slate 6 VoiceTab II
» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
Aktualności:

» Gionee W900: imponująca klapka
» Slate 6 VoiceTab II: niedrogi fablet od HP
» Goclever prezentuje swój pierwszy SmartWatch
» ZTE Blade VEC 4G w barwach Orange
» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.0.85
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.