Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 223 telefony  |  145 173 opinie  |  720 testów  |  3 830 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Ace 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,5%   6,7%   35,8% 
 Wszystkich opinii: 539. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Karolus1517  mail
    Polecam ten telefon. Miałem na nim trzy systemy. Gb, jb i kitkat. Dwa pierwsze były oryginalne. Ścinało i muliło telefon. Wgrałem Cyanogenmod 11 Android 4.4.4 i chodzi bajecznie. Bateria średnio trzyma. Farba schodzi ale pięknie chodzi.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 sie 2014, 23:08
  • lukasz97  mail
    Witam, jestem posiadaczem telefonu Samsung Galaxy Ace 2 od ponad 2 lat. Telefon kupiłem na allegro używany, wyświetlacz i wszystko inne w idealnym stanie, jedynie z obudowy lubi się zużywać i schodzi farba, wystarczy kupić etui. Telefon spisuje się idealnie, polecam aktualizacje do andka 4.1.2 stock a potem przejść na 4.4 kitkat (custom rom) i telefon dostaje nowe życie.

    odpaliłem na tym GTA SA, Vice City i działają płynnie, lekkie przycinki przy dużej ilości samochodów ale to da się zmniejszyć.

    Telefon jak najbardziej polecam, gry chodzą wyśmienicie.

    Wady tego telefonu to jedynie:
    - Łatwo zdziera się obudowa
    - Bateria mogła by trzymać dłużej (4-6 h przy ciągłym używaniu non-stop, do 24-48 przy małym użyciu)
    .adsl.inetia.pl | 11 sie 2014, 19:08
  • KornFanHead
    Mam go prawie pół roku z przerwą na serwis. A wiec do czasu oddania na gwarancję był to najgorszy tel jaki miałem. Lagi, zawieszanie się i inne niespodzianki codziennie po kilka razy. Chciałem go wyrzucić przez okno z auta. Ale dałem mu szansę i po zakupie S3 oddałem go na serwis.
    A tam wymienili jakiś moduł, wgrali nowego androida i.....chodzi jak powinien. Demonem prędkości nie jest ale, przy włączonych 3 aplikacjach drogowych nie zawiesza się, potrafi jeszcze odebrać połączenie bez wywalania czarnego ekranu.
    Do tego jest poręczny i bardzo dobrze się nim pisze wiadomości oraz ma niezłą baterię.
    Myślałem że Android 4.1.2 go zamuli a jest odwrotnie. Całkiem sympatyczny telefon.
    .esnet.pl | 27 lip 2014, 14:07
  • R E K L A M A
  • Jasiek
    Chciałbym wystawić pozytywną opinię ale nie mogę przez JellyBeana. Telefon działa świetnie ale tylko na GB, który jest już słabo wspierany w Google Play, na JB ten telefon to dramat!
    Parę miesięcy temu wgrałem AOSP i działa dość dobrze, co jasno pokazuje jaki szajs sprzedaje nam Samsung i jak mało znaczy Android bez społeczności XDA :/ Czekam z niecierpliwością na nowy model, którym na pewno nie będzie już Samsung.
    .play-internet.pl | 25 lip 2014, 04:07
  • ShacalPL  mail
    Mojego Samsunga użytkuję stosunkowo niedługo, 6 miesięcy ale jako mój pierwszy smartfon mile mnie zaskoczył. Przy normalnej ilości aplikacji bateria trzyma niecałe 2 doby, aplikacje ścinają się rzadko, ekran jest wytrzymały, odporny na zarysowania. Robi ponadto świetne zdjęcia :) W tej klasie cenowej jest to świetny wybór.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2014, 00:07
  • vasley
    Użytkuję telefon od ponad 1,5 roku.
    Przez rok od zakupu telefon sprawował się znakomicie, zero zawieszania się, wytrzymały ekran na częste upadki, dobre zdjęcia, bateria również dawała radę. Niestety od kilku miesięcy użytkowanie telefonu jest tragiczne. Potrafi zawiesić się milion razy w ciągu dnia, wywalić podczas korzystania z aplikacji, która uruchamiała się po kilku próbach, bateria nawet nie trzyma 24h i jeszcze problemy z klawiaturą, która bardzo często nie reaguje, ostatnio telefon nawet sam zaczął się wyłączać. Koszmar, nie wiem czym jest to spowodowane. Oczywiście, telefon zaliczył niezliczone ilości upadków, jednak ekran od nowości jest w całości i bez rysek. Przez rok telefon nadaje się idealnie, jednak po upływie tych 12 miesięcy odpada.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lip 2014, 21:07
  • miszczu
    Mojego ace 2 mam juz ponad rok i nie mam z nim zadnych problemow, jestem z niego mega zadowolony... W piatek moja mam tez kupila sobie ten telefon [...] i okazalo sie, ze ma juz wgranego androida 4.1.2 JB... wyglada naprawde fajnie.
    .icpnet.pl | 30 cze 2014, 09:06
  • Woj138
    Minęło jakieś 1.5 roku, nadszedł czas na wymianę telefonu więc dam opinię i o swoim ACE 2.

    Myślę że idealnych telefonów nie ma, kupiłem go niedługo po premierze, jak na ten sprzęt jest szybki i wszystko działa ok. Czasem faktycznie zdarzały się zawiechy aż do restaru ale nie ma nic idealnego, śmiało mogę polecić jako telefon dla osób które chciałyby mieć pierwszego smartfona i nie wiedzą co wybrać.

    Plusy:
    - dobra reakcja na dotyk
    - dobry aparat jak na taki segment
    - stabilna wersja androida
    - ładny wygląd telefonu
    Minusy:
    - bardzo sporadyczne zawieszanie się (ideałów nie ma)
    - czasem przycina się przy przeglądaniu stron

    Dodam, że bateria na normalnym używaniu trzyma mi około 2 dni. Jak zauważyłem dobrą opcją jest możliwość "czyszczenia pamięci RAM" przez funkcję zamykania niepotrzebnych aplikacji. Jak dla mnie Samsung robi ciekawe telefony pomimo, iż to mój pierwszy egzemplarz, myślę że kolejnym będzie Galaxy S3, opinie opiniami ale powinien być stabilnym telefonem.
    .bielskpodlaski.mm.pl | 20 cze 2014, 21:06
  • \kubson
    Witam.
    Telefon mam od pół roku.Śmiga elegancko, nie zacina, nie muli, ( 2razy sam mi się zresetował, ale na szczescie nie stracilem zadnhych danych). Wymiary idealne, dobrze trzyma się go w dłoni. Ogolnie polecam...

    Zalety.
    -szybki w działaniu
    -dobre kolory wyswietlacza
    -dobry aparat

    Wady.
    -przy ok. 5% baterii wyswietlacz sam sie przyciemnie do tego stopnia, że w słoncu nic nie widac i trzeba troche na czuja działać.
    -wg. mnie cichy głośnik rozmow.
    .static.icpnet.pl | 20 cze 2014, 19:06
  • th1B133
    Telefonik bardzo dobry ! Płynnie chodzi , nie zacina się,bateria trzyma 2 dni przy intensywnym korzystaniu. Polecam!!!!
    .adsl.inetia.pl | 17 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,5%   6,7%   35,8% 
 Wszystkich opinii: 539. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
» Sony Xperia M2 Aqua
» InFocus M2
» Samsung Galaxy Alpha
» Nokia 130 Dual SIM
» LG L70 Tri
» LG L60
» LG G3 A
Aktualności:

» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować
» Huawei Ascend Mate 7 jednak ze skanerem
» Meizu MX4 zadebiutuje 2 września - w kilku wersjach
» Pierwszy smartfon firmy Lark
» Sharp Aquos Crystal: bez ramek



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.79.235
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.