Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 297 opinii  |  850 testów  |  6 976 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Samsung

Samsung Galaxy Ace 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,7%   8,8%   34,4% 
 Wszystkich opinii: 578. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • rafal
    Generalnie nie polecam. Telefon wydaje się przyzwoity, ale przy dłuższym użytkowaniu, okazuje się że to nie taki "smart" fone...

    Soft wbudowany jest tragiczny, lekko reperują telefon wgrywanie zewnętrzne aplikację. Opera zamiast wbudowanego internetu, swiftkey "przyspiesza" klawiaturę, ale to i tak tylko łatanie dziur.

    Samsung Ace 2 to telefon niestety pozorny. Niby ma nawigację, ale często nie łapie sygnału gps i albo zamula, albo po prostu "myśli". Przy dłuższej trasie, trzeba 3-4 razy restartować aplikację bo zastyga.

    Szybkie sprawdzenie czegokolwiek w internecie nie zawsze wychodzi. Endomondo zanim się "rozhula" to kończy się trening, odtwarzacz muzyczny od razu trzeba zmienić bo niewygodny, itd.

    Drugi raz bym nie kupił, używam 1,5 roku. Do umiarkowanego korzystania w sumie się nadaje, bo podstawowe funkcję spełnia, ale skoro ktoś kupuję smartfona, oczekuje od niego nieco bardziej skomplikowanych umiejętności. Ale jak trzeba gdzieś szybko pojechać, sprawdzić w internecie pociągi, chwilkę pobuszować w internecie w autobusie, to często jest to zbyt brawurowe zadanie dla tego telefonu. Szkoda.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 gru 2014, 11:34
  • nutinka
    Jeśli się telefon szanuje to wszystko działa bardzo dobrze, czasem traci zasięg. Nosiłam cały czas w obudowie i wygląda idealnie. Raz na jakiś czas wystarczy go wyłączyć i włączyć i działa dobrze. Czasem sie zacina, ale poza tym super
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 gru 2014, 15:21
  • Bumblebee
    Na 2.3.6 Gingerbread telefon chodził bardzo dobrze przez dość długi czas... Niestety skusiłem się do zaktualizowania go do 4.1.2 Jelly Bean... Po tym wszystkim zaczęło się wszystko ciąć... Zrootowałem, usunąłem wiele zbędnych wbudowanych aplikacji, dodałem sobie 624mb ramu ale nic a nic to nie dało... Postanowiłem więc pobrać sobie do niego Androida 4.4.4 jakiegoś tam nieoficjalnego i powiem wam że działa on 1000 razy lepiej niż te oficjalne! Więc polecam osobom które znają się na rzeczy to zrobić... :)
    .238.198.102 | 11 gru 2014, 19:55
  • R E K L A M A
  • xxx
    To był mój pierwszy dotykowy telefon i szczerze odradzam. Na początku działał sprawnie,ale po kilku miesiącach zaczął się strasznie ścinać, z czasem przestała działac wibracja gdy ktoś dzwonił,albo pojawiało się szare pole i nie mogłam odebrać telefonu. Całe szczęście już go zmieniam!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 gru 2014, 15:58
  • XD
    Najgorszy telefon jakikolwiek miałam!
    Szczerze nie polecam, wręcz ODRADZAM!
    zgadzam się w 100% z każdą negatywną opinią..
    .dynamic.mm.pl | 30 lis 2014, 13:43
  • Alabama
    Telefon był w miarę dobry (niezbyt często się zawieszał, działał ze znośną prędkością) do czasu instalacji dodatkowych (niefabrycznych) aplikacji typu Wikipedia czy Translator.
    Telefon nigdy nie był szczególnie szybki, ale z byle dodatkami zamienił się w kobyłę, która Kontakty ładowała przez 20 sekund. Po odinstalowaniu dodatkowych aplikacji z powrotem działa znośnie. Po pół roku użytkowania bateria nie wytrzymuje doby. Trzeba ładować w nocy i czasem raz w ciągu dnia. Mało intuicyjna nawigacja. Znalezienie czegokolwiek w celu zmiany ustawień zabiera sporo czasu.
    .201.167.254 | 28 lis 2014, 12:42
  • wins
    Nie polecam telefonu. Po 3 miesiącach uzytkowania zacina się tak, że nawet nie moge sobie nastawić budzika. Nigdy nie miałam gorszego telefonu...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 lis 2014, 09:48
  • zawiedziony
    Zawsze uwazalem firme Samsung za najlepsza z marek.Niestety obecnie uwazam ja za firme najgorsza.
    Telefon Samsung Galaxy Ace 2 to model ktory wstydziliby sie wypuszczac na rynek.Potwierdzam wszystko co napisala jedna osoba.Telefon zawiesza sie na wszystkim co moze, klawiatura nie chce sie wyswietlac, niemozliwe jest ogladanie youtube bo co chwile zawiecha, a zainstalowanie najprostrzej gry jest bezsensu, bo tel nidrazu sie zawiesza.
    Dodam tylko ze telefon byl testowany przezemnue na wszystkich sieciach komorkowych, i z karta i bez karty pamieci.Zawsze to samo.Blagam wszystkich abyscie nie kupowali tego modelu.No chyba ze chcecie sie za darmo nabawic nerwicy.
    A ha.Zeby bylo smiesznej tel byl dwa razy na serwusie i nic to nie dalo.Samsung twierdzi ze jest sprawny.Nic tylko puscic im tym tel w glowke, to moze by przejrzeli na oczy jakue gow...wypuszczaja na rynek
    .dynamic.gprs.plus.pl | 23 lis 2014, 18:19
  • dfgdfg
    Zacytuję pewną osobę:
    Masakra !!!
    * Klawiatura zamula czasami nawet trzeba czekać aż zadziała dobre 5 min.
    (wszystko chodzi, aż miło, wystarczy lekko dotknąć)
    * Gdy włączam jakąś aplikacje pojawia się biały lub czarny ekran i wgl nie chce działać (pomimo tego, że mam 3-4 ściągnięte aplikacje)
    (nigdy czegos takiego nie mialem, a moj telefon ma juz półtora roku)
    * Przy wybieraniu nr lub odbieraniu nie chce działać i się zacina
    (nigdy czegos takiego nie mialem)
    * Gdy włączam muzykę lub galerię to często jest napisane błąd aplikacji i muszę usunąć kilka np. wiadomości i zadziałają 3-4 piosenki i od nowa
    (nigdy czegos takiego nie mialem)
    * Gdy robię zdjęcia często się nie zapisują !
    (zrobiłem setki zdjęć, każde się zapisało)
    * Ciągle słaba bateria (nawet cały dzień nie wytrzymuje)
    (moja przy grach wytrzymuje 3-4 dni)
    - Moja opinia o szajsungu to słaby, zamulający i nie za ciekawy smartfon !
    (tlefon bardzo dobry, najlepszy w tej cenie)
    .adsl.inetia.pl | 18 lis 2014, 02:29
  • Frank  mail
    Witam.
    No cóż, miałem ten telefon kilka miesięcy i po prostu się go pozbyłem. Teraz, od miesiąca mam już LG L50 i jestem z niego znacznie bardziej zadowolony niż z Samsunga.
    Bateria trzymała ok. 1 dnia, a aparat nie robił jakiś zadziwiających zdjęć.
    Zdecydowanie radzę wybrać LG... za podobną cenę, a jakościowo znacznie lepsze.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lis 2014, 19:21

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,7%   8,8%   34,4% 
 Wszystkich opinii: 578. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.136.179
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.