Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  102 483 opinie  |  650 testów  |  3 864 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Ace 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   7,0%   35,7% 
 Wszystkich opinii: 544. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kamo  mail
    Telefonik ze średniej półki cenowej, (dziś z tej dolnej). Jednak jeden z najlepszych w swojej cenie. Gdy używałem go z podstawowym systemem potrafił mnie max zdenerwować, aktualizacja pogorszyła sprawę. Jednak gdy zaryzykowalem i wgrałem nieoficjalny system, telefon dostał nowe życie. Różnica między systemem 4.1 a nieoficjalny 4.4 jest ogromna. Telefon jest dużo szybszy i stabilnieszy.
    Podsumowując jeśli szukasz tel od tak to raczej nie warto kupować nic z androidem. Jeśli jednak nie boisz się troszkę pokombinować to dzięki wsparciu developer możesz mieć naprawdę fajne urządzenie za małe pieniądze.
    .opera-mini.net | 30 sie 2014, 22:08
  • Agata
    Mam ten telefon od ponad roku. Na początku spisywał się swietnie, i byłam z niego bardzo zadowolona. Potem zaczał się dramat. Telefon się wiesza, blokuje, a najgorsze jest to, ze po skonczonej rozmowie, kiedy druga osoba sie wyłacza, u mnie połączenie trwa nadal (nagrywa sie u odbiorcy na pocztę), i nie mogę go przerwać inaczej, jak wyłaczając całe urządzenie. Aparat jest wtedy zablokowany i ne reaguje na nic, u góry wyświetla się taki zielony pasek. Jestem coraz bardziej wsciekła, i mam ochote go wymienić.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 14:08
  • Miszkurka2000  mail
    To mój pierwszy smartfon i mam go od zdaje się półtora roku. Jestem z niego zadowolony. Co prawda do najnowszych produkcji Samsunga jest mu już daleko ale jest to nadal dobry produkt o przyzwoitych, nieszokujących negatywnie parametrach. Aktualizacja systemu do CyanogenMod 11 i ustawienie częstotliwości pracy zegara procesora z 0,8 do 1,25 Ghz dała mu drugie życie. I chociaż mój telefon przeżył kilka bardzo poważnych, niezamierzonych upadków ma się nadal bardzo dobrze, a na wyświetlaczu nie pojawiła się żadna rysa jedynie srebrna ramka delikatnie ucierpiała. Nawet obecnie dla spokojnej osoby ten telefon stanowi dobry zakup.
    .elblag.vectranet.pl | 23 sie 2014, 16:08
  • R E K L A M A
  • mieczysław
    Telefon juz troche za stary za slaby na nasze czasy, nie którzy by powiedzieli ze jest wystarczająco szybki i maly zgrbny właśnie ze nie. Sam wolalem mniejsze telefony jednak czesem wielkosc to nie wszystko, ten jest dosyc gruby nie poreczny, mialem galaxy s 2 jest o wiele wiekszy ale nie czuć ze wgl jest w kieszeni bo jest tak leki i wąski. Uzywalem go na jb oryginalnym i gb oryginalnym adroidzie i jedo znacznie odradzam aktualizacje to same zło jest niedopracowana zamula tam gdzie stary sytem nie zamulal a nie zamula tam gdzie stary zamulal, a wszystko to tylko do innej tapety i ogolnego wygladu telef. odradzam go lepiej dołożyć a cieszyc sie z uzytkowania niz co chwile pochylac glowe bo telefon ma reakcje slimaka.
    .range31-52.btcentralplus.com | 21 sie 2014, 19:08
  • Tylko nie to..
    Jednym słowem O K R O P N O Ś Ć
    .dynamic.mm.pl | 21 sie 2014, 11:08
  • Karolus1517  mail
    Polecam ten telefon. Miałem na nim trzy systemy. Gb, jb i kitkat. Dwa pierwsze były oryginalne. Ścinało i muliło telefon. Wgrałem Cyanogenmod 11 Android 4.4.4 i chodzi bajecznie. Bateria średnio trzyma. Farba schodzi ale pięknie chodzi.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 sie 2014, 23:08
  • lukasz97  mail
    Witam, jestem posiadaczem telefonu Samsung Galaxy Ace 2 od ponad 2 lat. Telefon kupiłem na allegro używany, wyświetlacz i wszystko inne w idealnym stanie, jedynie z obudowy lubi się zużywać i schodzi farba, wystarczy kupić etui. Telefon spisuje się idealnie, polecam aktualizacje do andka 4.1.2 stock a potem przejść na 4.4 kitkat (custom rom) i telefon dostaje nowe życie.

    odpaliłem na tym GTA SA, Vice City i działają płynnie, lekkie przycinki przy dużej ilości samochodów ale to da się zmniejszyć.

    Telefon jak najbardziej polecam, gry chodzą wyśmienicie.

    Wady tego telefonu to jedynie:
    - Łatwo zdziera się obudowa
    - Bateria mogła by trzymać dłużej (4-6 h przy ciągłym używaniu non-stop, do 24-48 przy małym użyciu)
    .adsl.inetia.pl | 11 sie 2014, 19:08
  • KornFanHead
    Mam go prawie pół roku z przerwą na serwis. A wiec do czasu oddania na gwarancję był to najgorszy tel jaki miałem. Lagi, zawieszanie się i inne niespodzianki codziennie po kilka razy. Chciałem go wyrzucić przez okno z auta. Ale dałem mu szansę i po zakupie S3 oddałem go na serwis.
    A tam wymienili jakiś moduł, wgrali nowego androida i.....chodzi jak powinien. Demonem prędkości nie jest ale, przy włączonych 3 aplikacjach drogowych nie zawiesza się, potrafi jeszcze odebrać połączenie bez wywalania czarnego ekranu.
    Do tego jest poręczny i bardzo dobrze się nim pisze wiadomości oraz ma niezłą baterię.
    Myślałem że Android 4.1.2 go zamuli a jest odwrotnie. Całkiem sympatyczny telefon.
    .esnet.pl | 27 lip 2014, 14:07
  • Jasiek
    Chciałbym wystawić pozytywną opinię ale nie mogę przez JellyBeana. Telefon działa świetnie ale tylko na GB, który jest już słabo wspierany w Google Play, na JB ten telefon to dramat!
    Parę miesięcy temu wgrałem AOSP i działa dość dobrze, co jasno pokazuje jaki szajs sprzedaje nam Samsung i jak mało znaczy Android bez społeczności XDA :/ Czekam z niecierpliwością na nowy model, którym na pewno nie będzie już Samsung.
    .play-internet.pl | 25 lip 2014, 04:07
  • ShacalPL  mail
    Mojego Samsunga użytkuję stosunkowo niedługo, 6 miesięcy ale jako mój pierwszy smartfon mile mnie zaskoczył. Przy normalnej ilości aplikacji bateria trzyma niecałe 2 doby, aplikacje ścinają się rzadko, ekran jest wytrzymały, odporny na zarysowania. Robi ponadto świetne zdjęcia :) W tej klasie cenowej jest to świetny wybór.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2014, 00:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   7,0%   35,7% 
 Wszystkich opinii: 544. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!
» Huawei: kolejne zdjęcia Mate 7 i mała wpadka P7
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.43.155
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.