Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 674 opinie  |  720 testów  |  4 290 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Samsung

Samsung Galaxy Ace 2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,5%   7,3%   35,2% 
 Wszystkich opinii: 551. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • intensywny
    Telefon używany intensywnie od 2013r.
    Mogę o nim powiedzieć że jest super. Przy dużej ilości telefonowania(nabite 180 godzin dzwonienia i 150 odebranych) i czasami wchodzenia na internet bateria wytrzymuje ok 2-3 dni. Uważałem że ten telefon ma lekkie niedociągnięcia do póki nie wgrałem androida 4.1.2 JB w wersji SER a potem XEO zyskując 600mb ramu z groszami.
    Bardzo polecam ten telefon nie zawiedziecie się tylko od razu wgrajcie androida w 4.1.2 wersji SER a potem XEO
    .181.net-kontakt.com.pl | 17 wrz 2014, 21:09
  • bestcyberann  mail
    W chwili debiutu już nie był demonem prędkości, obecnie kupno tego smatrfonu mija się z celem - nowy kosztuje 400 pln. Lepiej dołożyć i kupić coś szybszego. Telefon już nie ma wsparcia upgarde. Telefon muli i łapie ogromne lagi aplikacje jak Facebook zacinają się regularnie. Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś jest masochistą i lubi się denerwować.
    .legnica.vectranet.pl | 15 wrz 2014, 09:09
  • ziomal222
    telefon posiadam rok i 2 tyg. Jak narazie wszystko jest ok
    Raz na jakiś czas zawiesi się.
    Dobry aparat.
    Ekran dobrej jakości.
    720p
    Można pograć w wymagające gry.
    Minusy
    Brak NFC w normalnej wersji urządzenia
    Słaba bateria
    Obudowa i dotyk szybko łapią rysy.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 wrz 2014, 22:09
  • R E K L A M A
  • uahsuahahdusushqua
    Mam go od miesiąca i już go nienawidzę. ... porażka...
    Zacina się, sam wyłącza... jak pusze wiadomoaci na gg czy facebooku to nie nadąża z pisaniem... ehh... w skali od 1-10 daje 0
    .248.251.212.customer.cdi.no | 08 wrz 2014, 01:09
  • Avici11(PL)  mail
    Posiadam telefonik od kilku miesiecy kupiłem roczny za ok 200zł jak za tą cene nic lepszego nie widziałem. Ogólnie aktualizowałem do 4.1.2 i zainstalowałem cyanogenmod 11 (4.4.4 KitKat) Telefon śmiga aż miło zero zwiechy ramu doszło 627mb teraz do dyspozycji procesor 1.25 GHZ Polecam custom rom tylko wtedy ten telefon naprawde wykorzystuje 100% swoich możliwości
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 wrz 2014, 16:09
  • maks
    ja Ace2 miałem przez 2 lata, niedawno wymieniłem na coś nowszego, ale tak go polubiłem, że kupiłem używanego jako 2gi telefon ;) Ogólnie wkurzała mnie najbardziej słaba jakość dzwięku z głośniczka i z czasem mały ekran, ale do sporadycznego przeglądania neta wystarczał. Bateria na cały dzień wystarczała przy rozmowach, internecie i gierkach a i jeszcze zostawało. Na początku myślałem, że robi słabe zdjęcia, ale porównując z innymi w tej klasie to wypadał na plus, miał niezłe makro, ale trochę wyblakłe kolory. Ogólnie nacykałem nim dużo fotek i to dobrych. Trochę stracił na płynności po przesiadce na 4.1.2 ale ten używaniec ma 2.3.6 i wystarcza. Następny Ace chyba jest gorszy.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 wrz 2014, 11:09
  • gość
    Ten telefon mam już 2 lata. Wszystko działa sprawnie, nie zawiesza się (tak jak niektórzy piszą), polecam!
    .162.209.146 | 06 wrz 2014, 17:09
  • kamo  mail
    Telefonik ze średniej półki cenowej, (dziś z tej dolnej). Jednak jeden z najlepszych w swojej cenie. Gdy używałem go z podstawowym systemem potrafił mnie max zdenerwować, aktualizacja pogorszyła sprawę. Jednak gdy zaryzykowalem i wgrałem nieoficjalny system, telefon dostał nowe życie. Różnica między systemem 4.1 a nieoficjalny 4.4 jest ogromna. Telefon jest dużo szybszy i stabilnieszy.
    Podsumowując jeśli szukasz tel od tak to raczej nie warto kupować nic z androidem. Jeśli jednak nie boisz się troszkę pokombinować to dzięki wsparciu developer możesz mieć naprawdę fajne urządzenie za małe pieniądze.
    .opera-mini.net | 30 sie 2014, 22:08
  • Agata
    Mam ten telefon od ponad roku. Na początku spisywał się swietnie, i byłam z niego bardzo zadowolona. Potem zaczał się dramat. Telefon się wiesza, blokuje, a najgorsze jest to, ze po skonczonej rozmowie, kiedy druga osoba sie wyłacza, u mnie połączenie trwa nadal (nagrywa sie u odbiorcy na pocztę), i nie mogę go przerwać inaczej, jak wyłaczając całe urządzenie. Aparat jest wtedy zablokowany i ne reaguje na nic, u góry wyświetla się taki zielony pasek. Jestem coraz bardziej wsciekła, i mam ochote go wymienić.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 14:08
  • Miszkurka2000  mail
    To mój pierwszy smartfon i mam go od zdaje się półtora roku. Jestem z niego zadowolony. Co prawda do najnowszych produkcji Samsunga jest mu już daleko ale jest to nadal dobry produkt o przyzwoitych, nieszokujących negatywnie parametrach. Aktualizacja systemu do CyanogenMod 11 i ustawienie częstotliwości pracy zegara procesora z 0,8 do 1,25 Ghz dała mu drugie życie. I chociaż mój telefon przeżył kilka bardzo poważnych, niezamierzonych upadków ma się nadal bardzo dobrze, a na wyświetlaczu nie pojawiła się żadna rysa jedynie srebrna ramka delikatnie ucierpiała. Nawet obecnie dla spokojnej osoby ten telefon stanowi dobry zakup.
    .elblag.vectranet.pl | 23 sie 2014, 16:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,5%   7,3%   35,2% 
 Wszystkich opinii: 551. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.130.240
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.