Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 420 telefonów  |  154 964 opinie  |  650 testów  |  4 572 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Prestigio

Prestigio MultiPhone 5044 DUO



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,5%   13,8%   20,7% 
 Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Kamilaa
    Mam ten telefon od roku i mogę z całkowicie czystym sumieniem powiedzieć:jest to najlepszy telefon jaki mogłam wtedy wybrać. Teraz go zmieniam ,ale mimo wszystko jest to telefon całkowicie warty polecenia. Spadł mi dużo razy i ani razu nie pękła mi szybka a w iPhone 4 pękła mi po 4 miesiącach. Zmieniłam go ,bo za jego naprawę chcieli cenę ,za którą mogłabym kupić nowy telefon.
    Ani razu nie był w naprawie (co jest graniczące z cudem przy moim zaniedbaniu każdego telefonu jak posiadałam:D). Zarysowania to tylko i wyłącznie moja wina ,ale nawet ich jest mało. Aparat jest wyśmienity ,wyświetlacz też ,mimo że to nie SGS ani Sony. Jak dla mnie bomba ;)
    .174.231.38 | 13 gru 2014, 16:57
  • piter
    Odradzam ten telefon,gdyż wyświetlacz jest tak kruchy ze szkoda mówić. Dalem pęknięty wyświetlacz 2 razy do naprawy koszt 475zl. Dla przykładu spadł mi z wersalski na dywan z wysokości może 40 cm i pękł.tera mam MO... i w ogóle nie ma porównania.
    .centertel.pl | 08 gru 2014, 12:50
  • kris
    Dobry telefon polecam go każdemu kto szuka telefonu płynnie działającego. Jest cienki i solidnie wykonany dobrze spasowane wszystko , z resztą to tak na prawdę telefon marki PIONEER tylko że przebrandowany. Ekranik ma Gorille wiec etui stało się zbędne :) Żadne samsungi- szkoda przepłacać za znaczek.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 wrz 2014, 13:30
  • R E K L A M A
     
  • wigu92
    Telefon miałem 4 miesiące niestety wyświetlacz nie reagował na dotyk ot tak nagle i poszedł do serwisu, gdzie nie uporali się w porę z problemem więc zwrot do producenta.
    Ogólnie polecam kupić, świetny stosunek ceny do jakości. Wyświetlacz działa płynnie, bateria ok, nic nie trzeszczy. Zero zawiech, aparat działał tak jak należy (trzeba było update od producenta ściągnąć!)
    Magnetyczna klapka była świetnym dodatkiem, słuchawki niestety szkoda gadać.. Mogę go śmiało polecić komuś kto przymierza sie do kupna nowego telefonu. Aktualnie w drodzę jest już inny model, jednakże jest to znów Prestigio. Nie warto przepłacać za znaczki innych producentów, kupuję już tylko u nich bo WARTO!!!
    .77.30.125 | 23 sie 2014, 22:55
  • mmnn  mail
    Mam również ten telefon po 3 dniach użytkowania , musiałem oddac do serwisu ponieważ kupiłem go ze względu na GPS a On wogóle NIE DZIAŁA !! wymieniona została płyta główna ale dalej nie działa widocznie taka padaczka z tego telefonu nie polecam !!
    .dynamic.chello.pl | 08 sie 2014, 15:11
  • wakingthedemon
    Telefon beznadziejny! Mam zaledwie miesiąc, i już żałuję, że nie wzięłam innego. Często "robi co chce" i to dosłownie, nawet nie dotknę go jednym palcem a aplikacja w tym czasie sama zmienia miejsce, wiadomość sama się pisze, klawisze same się wciskają... Bateria beznadziejna, naładuję do 100%, po 5 minutach nic nierobienia spada sama z siebie do 92%, za każdym razem... Nie polecam!
    .tvkslupsk.pl | 03 sie 2014, 08:56
  • Giorgi
    telefon to kpina CI co go zachwalaja to chyba przesiedli sie na niego nie wiem z jakiejs padaki ktora byla nic nie warta...GPS w tym telefonie to nieporozumienie nie to ze szuka mi satelity okolo minuty to jak juz ja znajdzie i sobie go klade w mejscu w ktoreym kladlem kazdy inny telefon czy to byl samsung czy sony to nie smial mi zgubic sygnnalu a to badziewie mozna wywalioc do smieci bo do celu to on cie raczej nie zaprowadzi..aparat strasznie klatkuje bynajmniej u mnie jak jestem w jakims ciemnym pomieszczeniu...w oogle to oddalem go na gwarancje po tygodniu bo mial problem z przechodzniem z WIFI na transmisje danych tzn wychodzilem z domu to zmaist automatycznie wskakiwac transmisja to sie nic nie dzialo musialem dezaktywowacc kaerte...wymienili mi ala plyte glowna i dziala juz to ale z gps nie jestem zadowolony i jescze raz im to oddam...jedynie co moge powiedzic o nim dobrego to rozdzielczosc ma wporzadku i nic wiecej XPERIA L ma 8mega piksela i jakos wsyztsko to lepiej wyglada nie pomiajjac juz samego menu i calej reszty...zaluje ze se skusilem na to gowno a moglem na psokojnie pomyslec i brac LENOVO!!!
    .static.espol.com.pl | 29 lip 2014, 18:41
  • Vector
    Ja mam ten telefon już dosyć długo i powiem , że jestem miło nim zaskoczony, tylko gdyby nie ta pamięć wewnętrzna 4 GB bym go wcale nie zmieniał!
    Ja ten telefon zakupiłem w marcu. Sprawuje się znakomicie! Jestem zaskoczony jakością wyświetlacza, barwy "soczyste" aparat robi bardzo ładne zdjęcia (można spokojnie wziąć go jako aparat na urlop), co do baterii mi spokojnie na dzień starczało przy intensywnym używaniu. Także w skrócie polecam ten tel. dla osób które dużo nie wrzucają aplikacji itp. bo pamięć wewnętrzna 4 GB to strasznie mało (nie kierujcie się, że można przerzucać na kartę bo jest to mylne wszystko nie możesz przerzucić).
    .dynamic.chello.pl | 29 lip 2014, 13:26
  • to ja  mail
    polecam dokupić do tego smartfona powerbank z dobrym do niego wejściem (info dla tych co lubią używać go sporadycznie )
    .adsl.inetia.pl | 07 lip 2014, 18:28
  • fdsg
    Posiadam ten telefon od tygodnia. Beznadziejna bateria, która w rekordowym tempie się zużywa, a ładuje strasznie długo. Telefon często się zawiesza, szczególnie przy używaniu aparatu. Zdjęcia robi dobre, jak na swoje parametry. Ładnie łapią ostrość, dobra jakość. Jak na swoją cenę, telefon dość dobry, ale bateria mogłaby być lepsza.
    Plusy:
    + dobry aparat
    + ładny design
    + niska cena
    Minusy:
    - bateria!
    - często się zacina
    .tvkslupsk.pl | 19 cze 2014, 23:34

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,5%   13,8%   20,7% 
 Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A7000
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
» Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
» Microsoft Lumia 640 XL LTE
» Samsung Galaxy S6 Edge
» Lenovo Vibe Shot
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
Aktualności:

» MWC 2015: LG - flagowiec G Flex2 i coś ze średniej półki
» MWC 2015: BQ - smartfony po hiszpańsku
» MWC 2015: Twardy jak Kyocera
» MWC 2015: Saygus V2, czyli Amerykanin w Barcelonie
» MWC 2015: Smartfony spod znaku lisa - Firefox na MWC
» MWC 2015: Asus nie zaskoczył
» MWC 2015: Na stoisku Nokii... tablet
» MWC 2015: Cicha premiera tabletu Huawei MediaPad X2
» MWC 2015: Stoisko ZTE - drobiazgi



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.186.77
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.