Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 159 telefonów  |  144 353 opinie  |  720 testów  |  5 388 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Prestigio

Prestigio MultiPhone 5044 DUO



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,6%   4,3%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 23. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Giorgi
    telefon to kpina CI co go zachwalaja to chyba przesiedli sie na niego nie wiem z jakiejs padaki ktora byla nic nie warta...GPS w tym telefonie to nieporozumienie nie to ze szuka mi satelity okolo minuty to jak juz ja znajdzie i sobie go klade w mejscu w ktoreym kladlem kazdy inny telefon czy to byl samsung czy sony to nie smial mi zgubic sygnnalu a to badziewie mozna wywalioc do smieci bo do celu to on cie raczej nie zaprowadzi..aparat strasznie klatkuje bynajmniej u mnie jak jestem w jakims ciemnym pomieszczeniu...w oogle to oddalem go na gwarancje po tygodniu bo mial problem z przechodzniem z WIFI na transmisje danych tzn wychodzilem z domu to zmaist automatycznie wskakiwac transmisja to sie nic nie dzialo musialem dezaktywowacc kaerte...wymienili mi ala plyte glowna i dziala juz to ale z gps nie jestem zadowolony i jescze raz im to oddam...jedynie co moge powiedzic o nim dobrego to rozdzielczosc ma wporzadku i nic wiecej XPERIA L ma 8mega piksela i jakos wsyztsko to lepiej wyglada nie pomiajjac juz samego menu i calej reszty...zaluje ze se skusilem na to gowno a moglem na psokojnie pomyslec i brac LENOVO!!!
    .static.espol.com.pl | 29 lip 2014, 18:07
  • Vector
    Ja mam ten telefon już dosyć długo i powiem , że jestem miło nim zaskoczony, tylko gdyby nie ta pamięć wewnętrzna 4 GB bym go wcale nie zmieniał!
    Ja ten telefon zakupiłem w marcu. Sprawuje się znakomicie! Jestem zaskoczony jakością wyświetlacza, barwy "soczyste" aparat robi bardzo ładne zdjęcia (można spokojnie wziąć go jako aparat na urlop), co do baterii mi spokojnie na dzień starczało przy intensywnym używaniu. Także w skrócie polecam ten tel. dla osób które dużo nie wrzucają aplikacji itp. bo pamięć wewnętrzna 4 GB to strasznie mało (nie kierujcie się, że można przerzucać na kartę bo jest to mylne wszystko nie możesz przerzucić).
    .dynamic.chello.pl | 29 lip 2014, 13:07
  • to ja  mail
    polecam dokupić do tego smartfona powerbank z dobrym do niego wejściem (info dla tych co lubią używać go sporadycznie )
    .adsl.inetia.pl | 07 lip 2014, 18:07
  • R E K L A M A
  • fdsg
    Posiadam ten telefon od tygodnia. Beznadziejna bateria, która w rekordowym tempie się zużywa, a ładuje strasznie długo. Telefon często się zawiesza, szczególnie przy używaniu aparatu. Zdjęcia robi dobre, jak na swoje parametry. Ładnie łapią ostrość, dobra jakość. Jak na swoją cenę, telefon dość dobry, ale bateria mogłaby być lepsza.
    Plusy:
    + dobry aparat
    + ładny design
    + niska cena
    Minusy:
    - bateria!
    - często się zacina
    .tvkslupsk.pl | 19 cze 2014, 23:06
  • pap5044
    Telefon bardzo dobry , dobre parametry , szkoda że bateria jest słaba. Ale i tak jest ok. Nie zacina się działa płynnie. Polecam :-)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 01 cze 2014, 02:06
  • wznyk
    Witam. Mam ten telefon od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolony. W tej cenie ciężko było znaleźć coś lepszego z tymi parametrami i z dual sim. Aero2 sprawuje się znakomicie. Jak dla mnie przydała by się nieco mocniejsza bateria no ale nie ma co narzekać w tej cenie to i tak cud miód. Na starcie najlepiej zaktualizować go. Aktualizacje dostępne OTA więc żaden problem. Klawiatura prestigio od razy do wyłączenia plus kilka innych aplikacji niepotrzebnych ale to android tu można sobie aplikacje wbudowane których bez roota nie można usunąć można je po prostu wyłączyć no ale to android a nie ios. Personalizujemy jak chcemy i mamy co chcemy, no z pewny drobnym "ale" aplikacji prestigio instaler nie da się ani usunąć ani wyłączyć wina bardziej producenta niż androida - szkoda bo co dzień pokazuje komunikat o jakiej aplikacji. Ja zainstalowałem sobie smart launchera i klawiature multiling o keyboard i korzysta się z niego naprawdę dobrze.
    .internetdsl.tpnet.pl | 01 maj 2014, 16:05
  • mirek
    Telefon miałem 5 tygodni po czym zgas ( nie był upuszczony ani zarysowany) (kupiłem w Awansie) po upływie 2 tygodniach na gwarancji oddali mi pieniądze bez mozliwości naprawy (wada fabryczna) aplikacja systemowa od aparatu od nowości zacinała sie nie pomagało wgrywanie innych aplikacji i resetowanie tel. a dopiero całkowite wyłączenie tel. i włączenie od nowa a takze rzadkie zacinanie na Operze (opera mini i inne przeglądarki ok bez zawiech). Aero2 chodzi w nim Mimo wszystko daje + dobry stosunek ceny do jakości,super: aparat i wyświetlacz,szybki tel. GPS bardzo słaby, bateria 1,5 do 2 dni max Telefon polecam być może mi trafił się gorszy model.
    .free.aero2.net.pl | 26 kwi 2014, 21:04
  • gruzik
    do Marikas
    chcąc mieć właściwą lokalizację włącz również Wi-Fi (choć nie będziesz miał jego sygńału). Otrzymasz wówczas właściwą lokalizację
    .novalayer.net | 10 kwi 2014, 11:04
  • marikas
    Telefon mam od grudnia 2013.Jak dla mnie świetny.Duży ,czytelny wyświetlacz ,aparat jak dla mnie dobry (wcześniej miałam tak beznadziejny ,że szkoda gadać) .Aplikacje i gry chodzą płynnie ,nie wiesza się. Tylko problem z GPS...Mieszkam w Warszawie ,a podczas wysyłania wiadomości przy lokalizacji pokazuje mi się całkowicie inna miejscowość i za nic nie mogę ustawić na Powiśle :)Chyba udam się do specjalisty .
    .sochocin.net | 12 mar 2014, 17:03
  • bart
    Mam tel. od paździenika 2013. Wszystko szybko, płynnie. NIe wypowiadam się co do polonizacji , bo uwzywam angielskiego. Ogólnie, prawie mucha nie siada, pomijając dwie kwestie. Aparat - zdjęcia są cieniutkie. I Niestety, GPS. NIe mogę go zmusić do działania w żaden sposób.Pomęcze jeszcze trochę i oddaje do serwisu na jakieś sprawdzenie.
    .internetdsl.tpnet.pl | 04 mar 2014, 13:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,6%   4,3%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 23. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kyocera Brigadier
» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
Aktualności:

» Kiedy ruszą wypożyczalnie telefonów?
» OneWatch: inteligentny zegarek od OnePlus
» Kyocera Brigadier z szafirowym szkłem
» Tablet Alcatela z ekranem 2K
» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.99.178
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.