Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 164 telefony  |  153 081 opinii  |  856 testów  |  8 801 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Prestigio

Prestigio MultiPhone 3350 DUO



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,9%   25,5%   25,5% 
 Wszystkich opinii: 47. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Rinu-Chan
    Nie wiem czemu niektórzy skarżą się że to telefon jednorazowego użytku. Mi spadł wiele razy. Ja nie wiem co Wy z tym telefonem robicie... Ogólnie to wszystko okey - dobry aparat, nie wiesza się, przyjemnie się go użytkuje, gdyby nie to, gdy za oknem +25°C telefon się bardzo szybko nagrzewa, zaczyna się wieszać i szwankuje dotyk.
    .opera-mini.net | 17 sty 2015, 17:02
  • Juszka
    Telefon za ta cenę jest naprawdę rewelacyjny!
    Mam go od ok. pół roku i do tej pory nie miałam z nim najmniejszych problemów, kilkakrotnie upadł z dość sporej wysokości, zero pęknięć większych rys czy uszkodzeń, ani razu się nie zawiesił gdzie w przypadku samsungów nawet tych lepszych było to dość często nie wiem może miałam pecha do nich ;) oczywiście nie jest to telefon do szpanowania bo super funkcji nie posiada ale do normalnego użytkowania czyli dzwonienia pisania internetu jakiś gierek czasem zrobić czemuś zdjęcie na szybko czy posłuchać muzyki jest idealny i nie pisze tego emeryt tylko studentka więc telefon jest jednym z niezbędnych narzędzi w dzisiejszych czasach jeśli chodzi o studiowanie;)
    Plusy:
    *cena
    *gabaryty
    *nie ścina się
    *stosunkowo wytrzymała bateria
    *głośny głośnik
    Minusy:
    - mała pamięć wew.
    - słaby aparat
    .multi-play.net.pl | 29 gru 2014, 18:26
  • michael  mail
    Telefon kupiłem w marcu za 270 zł drugi
    Raz nie dał bym 100 zł na poczotku chodził
    Db lecz z czasem zacinał się i wkur*iała
    Mnie bardzo mała pamieć wewnetrzna
    Po zainstalowaniu usług google play zostawało 60 mb co nie starczało na żadną wiekszą gre. Po za tym
    Słaba bateria podczas siedzrnia na internecie
    I granie w gry starczała na około 4 godz
    .matcom.com.pl | 26 gru 2014, 15:39
  • R E K L A M A
  • Mruczyslaw
    Świetny telefon, prosty w obsłudze. Kupiłem go za 190zł w Auchan w zestawie ze starterem. Telefon ma dual sim, więc włożyłem kartę ze startera i moją równocześnie.
    Plusy:
    -bardzo tani
    -nie ścina się
    -dosyć nowy system
    -trochę słabej jakości, ale za to głośny głośnik z tylu
    -dobrej wielkości ekran (dopasowany jak dla mnie :D)
    Minusy:
    -słaby aparat który nagrywa tylko w 480p 15fps,
    -mało pamięci wbudowanej (z 512mb ok 350mb zajmuje system i aplikacje wbudowane, dla użytkownika jest tylko ok. 150mb)
    -krucha szybka ekranu (upadł niefortunnie z ok.1m na ekran i się zbiła, potem zaczęła się kruszyć, po kolejnym upadku ekran się podświetlał na biało, ale dźwięki były, a nawet dotyk działał, choć wyglądał jak sklejoną szklanka, miałem go krótko ok. 8 miesięcy, ale tak myślę... Czy nie kupić tego smartfona jeszcze raz? Jeszczę pomyślę. Oczywiście telefon oceniam pozytywnie. Moja ocena to: 4/5
    .opera-mini.net | 12 gru 2014, 05:55
  • Pantofel [sQmpX] Poozzyyytywnie zaskoczony ;)  mail
    Telefon świetny! Co prawda mam go tylko od kilku dni, ale jak narazie jestem pozytywnie zaskoczony. :-)
    Og. to plusy, lecz wg. mnie są 2 minusy:
    -NIE DA SIĘ z niego korzystać w trakcie ładowania (tzn. wiesza się i w jednym momencie włącza się to co nie trzeba ;/ ) - Na upartego wejdzie na Fejsa :-D

    -Problem z instalacją aplikacji poprzez Sklep Play :-(
    Jeżeli ktoś wie jak naprawić ten błąd niech pisze na mojego maila:
    xddaw1@o2.pl
    .myslenice.net.pl | 06 gru 2014, 13:19
  • Dolarider
    Cóż, telefon bardzo fajny poręczny w miare szybki, ma tylko jeden minus a mianowicie jest jednorazowy... Tzn.,że po upadku telefonu zbiła mi się szybka i ekran podświetla się na biało. Naprawiłbym to sam ale części do niego nie ma nawet na allegro a wymiana samej szybki w serwisie to koszt 250zł. Za telefon zapłaciłem co prawda 200 zł ale użytkowałem go 2 tyg.a możliwości naprawy brak. Za tę cene polecam lg l3 ii do niego przynajmniej są części.
    .play-internet.pl | 21 lis 2014, 11:18
  • Masakra
    Witam. Kiedyś już o tym telefonie pisałem. Było to 7 miesięcy temu. Mhm. Wtedy pisałem, że telefon jest super. Teraz to pożal się Boże. Najgorsze co może w takich telefonach z chin istnieć to to, że nie ma żadnych OYGINALNYCH akcesoriów do kupienia (chyba że na stronie producenta ale ktoś ma euro?).

    Plusy (dużo ich nie ma)

    + Cena (kupiłem za 269 zł są też tańsze),
    + Zgrabny, nie lubię 5 calowców, ale to tylko gust,

    Minusy (jest ich duuuuuuuużo więcej)

    - Marna jakość wykonania ale za takie pieniądze czego się spodziewać,
    - Fatalnej jakości słuchawki dołączone do zestawu (używam dużo lepszych i też nie najlepiej grają w porównianiu do Galaxy ACE, basy są poprostu dużo gorsze nawet po ustawieniach w equalizerze),
    - Ekran... Bez komentarza,
    - Głośnik to nieporozumienie. Za cichy...
    - O pamięci już nie wspominam. 150 mb. Serio?,
    - YouTube zainstaluj sobie sam,
    - RAM... Masakra tak się ścina, że szkoda ta pisać.

    Wiem, że kosztuje tylko tyle co ma pamięci wewnętrznej, ale myślałem że będzie dobrze jak pół roku temu.
    .24.net.pl | 20 lis 2014, 14:53
  • pieseł
    Telefon wprost genialny,chyba nie można znaleźć nic lepszego za tą cenę.System sprawdza się świetnie,procesor w tym telefonie to istna potęga.Jedyny minus to pamięć,bez karty nic nie można zainstalować.Poza tym super.
    .107.18.5 | 16 lis 2014, 14:53
  • Damian
    witam;]
    Jak dla mnie telefon był super ;] miałem go tylko 2 miesiące, niestety ;/
    co do telefonu; dobry aparat, mało pamięci, ale z karta pamięci jest ok, bateria trzymała do 2 dni według mnie ok, szkoda ze GPRS nie ma.
    Jak dla mnie najgorszym minusem, dla którego nie polecam telefonu to cena naprawy. Kupiłem telefon za 200 zł w mediaexpert, a cena naprawy wyświetlacza przez serwis to 220 zł!! ;/.
    Podsumowując: tel fajny, ale gdy coś się zepsuje do kosza.
    .111.144.162 | 24 paź 2014, 15:42
  • koczori
    Nie polecam na pudełku jest napisane że ma 512mb a w telefonie że 145.
    Nie, w telefonie jest 512 MB, tylko musisz sprawdzić na wyłączonym. Na włączonym część pamięci zajmuje system i uruchomione aplikacje. Tak samo jest niestety z innymi telefonami, komputerami, telewizorami, a nawet z kuchenkami mikrofalowymi. Witaj w prawdziwym świecie. (jf)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 paź 2014, 14:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,9%   25,5%   25,5% 
 Wszystkich opinii: 47. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Oppo U3
» Samsung Galaxy A7
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
» Sharp Aquos mini SHV31
Aktualności:

» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach
» Prestigio MultiPhone 5550 Duo: skromny, niedrogi fablet
» Samsung Galaxy Grand Neo Plus: cicha premiera
» HTC Desire 626 w pierwszym przecieku
» Abit Heart 401AB: telefon dla zakochanych?
» HTC One M9: kolejne przecieki



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.215.141
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.