Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 826 telefonów  |  150 114 opinie  |  650 testów  |  4 950 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Prestigio

Prestigio MultiPhone 3350 DUO



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,6%   26,2%   26,2% 
 Wszystkich opinii: 42. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Dolarider
    Cóż, telefon bardzo fajny poręczny w miare szybki, ma tylko jeden minus a mianowicie jest jednorazowy... Tzn.,że po upadku telefonu zbiła mi się szybka i ekran podświetla się na biało. Naprawiłbym to sam ale części do niego nie ma nawet na allegro a wymiana samej szybki w serwisie to koszt 250zł. Za telefon zapłaciłem co prawda 200 zł ale użytkowałem go 2 tyg.a możliwości naprawy brak. Za tę cene polecam lg l3 ii do niego przynajmniej są części.
    .play-internet.pl | 21 lis 2014, 11:11
  • Masakra
    Witam. Kiedyś już o tym telefonie pisałem. Było to 7 miesięcy temu. Mhm. Wtedy pisałem, że telefon jest super. Teraz to pożal się Boże. Najgorsze co może w takich telefonach z chin istnieć to to, że nie ma żadnych OYGINALNYCH akcesoriów do kupienia (chyba że na stronie producenta ale ktoś ma euro?).

    Plusy (dużo ich nie ma)

    + Cena (kupiłem za 269 zł są też tańsze),
    + Zgrabny, nie lubię 5 calowców, ale to tylko gust,

    Minusy (jest ich duuuuuuuużo więcej)

    - Marna jakość wykonania ale za takie pieniądze czego się spodziewać,
    - Fatalnej jakości słuchawki dołączone do zestawu (używam dużo lepszych i też nie najlepiej grają w porównianiu do Galaxy ACE, basy są poprostu dużo gorsze nawet po ustawieniach w equalizerze),
    - Ekran... Bez komentarza,
    - Głośnik to nieporozumienie. Za cichy...
    - O pamięci już nie wspominam. 150 mb. Serio?,
    - YouTube zainstaluj sobie sam,
    - RAM... Masakra tak się ścina, że szkoda ta pisać.

    Wiem, że kosztuje tylko tyle co ma pamięci wewnętrznej, ale myślałem że będzie dobrze jak pół roku temu.
    .24.net.pl | 20 lis 2014, 14:11
  • pieseł
    Telefon wprost genialny,chyba nie można znaleźć nic lepszego za tą cenę.System sprawdza się świetnie,procesor w tym telefonie to istna potęga.Jedyny minus to pamięć,bez karty nic nie można zainstalować.Poza tym super.
    .107.18.5 | 16 lis 2014, 14:11
  • R E K L A M A
  • Damian
    witam;]
    Jak dla mnie telefon był super ;] miałem go tylko 2 miesiące, niestety ;/
    co do telefonu; dobry aparat, mało pamięci, ale z karta pamięci jest ok, bateria trzymała do 2 dni według mnie ok, szkoda ze GPRS nie ma.
    Jak dla mnie najgorszym minusem, dla którego nie polecam telefonu to cena naprawy. Kupiłem telefon za 200 zł w mediaexpert, a cena naprawy wyświetlacza przez serwis to 220 zł!! ;/.
    Podsumowując: tel fajny, ale gdy coś się zepsuje do kosza.
    .111.144.162 | 24 paź 2014, 15:10
  • koczori
    Nie polecam na pudełku jest napisane że ma 512mb a w telefonie że 145.
    Nie, w telefonie jest 512 MB, tylko musisz sprawdzić na wyłączonym. Na włączonym część pamięci zajmuje system i uruchomione aplikacje. Tak samo jest niestety z innymi telefonami, komputerami, telewizorami, a nawet z kuchenkami mikrofalowymi. Witaj w prawdziwym świecie. (jf)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 paź 2014, 14:10
  • dawid  mail
    Najtańszy i najlepszy smartfon jaki do tej pory wyszedł narzekacie na malol pamięć sa karty pamięci ten maluszek to potęga nie zawiesił wam się nigdy na 32gb-itowej karcie pamięci ciągnie jak oszalały zdjęcia robię nim zdjęcia do gazety wiec nie wkrecice mi ze sa słabe wystarczy poszperac w ustawieniach ten telefon to potęga dla tych co się na nim poznają i go rozumienia a to fakt trochę zajmuje
    .centertel.pl | 12 paź 2014, 00:10
  • MultiPhone
    Niezły telefon. Trafiłem na pechowy egzemplarz: najpierw zepsuł się kabel USB-MICRO USB, potem ładowarka. Na szczęście w sklepie bez problemów wymienili mi na nową.
    Ekran dobrze reaguje na dotyk, ma niezłe kolory, natomiast kąty widzenia są słabe a przedni panel łatwo się brudzi. Fabrycznie zainstalowany jest Android 4.2.2 bez żadnych nakładek graficznych. Zdjęcia z telefonu są przeciętne, podobnie jak jakość rozmów. Podzespoły zamontowane w urządzeniu to minimum do w miarę sprawnej pracy telefonu: 2-rdzeniowy układ MediaTeka 1 ghz + 512 mb RAM.
    Największą wadą Prestigio 3350 jest pamięć wbudowana. Jest jej 0,5 gb. Większość zajmuje system oraz preinstalowane aplikacje. W sumie do dyspozycji zostaje zaledwie kilkadziesiąt mb pamięci, niezbędna jest karta SD. Niestety aplikacje instalowane na karcie zostawiają część danych w pamięci wbudowanej. W efekcie możemy mieć zainstalowanych ok. 10 aplikacji, więcej się nie zmieści. Telefon radzi sobie z odtwarzaniem filmów w HD i obsługą prostszych gier typu Hill CLimb Racing. Niestety w Polsce prawie nie ma akcesoriów dedykowanych temu modelowi.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 27 wrz 2014, 20:09
  • odyniec
    Jak na cenę 179 zł to jest ok.aparat troche słaby ale ogólnie super .
    .play-internet.pl | 27 wrz 2014, 19:09
  • atomcrue
    -Ja tam jestem zadowolony. Za parę groszy to pogrom.
    Może konkurować ze smartfonami nawet z górnej półki.
    Jedynie kwestia zainstalowanych aplikacji i tyle.
    A jeśli komuś nie straszny limit transferu to może bez
    problemu odinstalować kilka mniej używanych aplikacji.
    Przecież w każdej chwili wystarczy zajrzeć do Google Play.
    Ja korzystam z dwóch urządzeń Prestigio i dodam że w tym
    maluszku spokojnie zarządzam CZTEREMA CHMURKAMI i FTP także
    w każdej chwili Mam dostęp do kopii zapasowych z wcześniej odinstalowanych aplikacji. To wcale nie utrudnia korzystania.
    Bez problemowo wykonuje prace biurowe a nawet tworzę dokumenty. A facebooka czy youtube używam przez przeglądarkę. Pograć też można.

    Niemiło zaskakujące może się okazać że niestety, ale
    w drugim slocie karty SIM nie obsługuje HSPA+.
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 02:09
  • mkd74
    Telefon kupilem za niespelna 200 zl. Tu w opiniach zwraca sie uwage na takie rzeczy, do ktorych mozna sie przyczepic rowmiez w urzadzeniach za ponad 1000 zl. Ja uzytkuje go w uk. Dual sim sprawdza sie doskonale, sluzy mi glownie do kontaktu przez interner messenger, vibet itp. Jestem mega zadowolony, chodzi plynnie, nie wiesza sie, bateria ok, duzo lepiej trzyma, niz w kilkakrotnie drozszym samsungu galaxy s 3 mini. Zdjecia przyzwoite, muzyka ok, wada: malo pamieci wbudowanej, ale karta plus aplikacja typu i tap zalatwiaja sprawe. Wyglad bardzo przyjemny, dotyk nie gorszy, niz w wspomnianym samsungu. Podsumowujac aparat polecam wszystkim, ktorzy rozumia zasade ceny do jakosci. Nie jest to tel. do zaawansowanych gier, ale za taki trzeba zapłacić z 2000. Dla mnie super, polecam.
    .197.121.209.threembb.co.uk | 22 sie 2014, 07:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,6%   26,2%   26,2% 
 Wszystkich opinii: 42. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee W900
» ZTE Orange Rono
» HP Slate 6 VoiceTab II
» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
Aktualności:

» Chodnik tylko dla zalogowanych
» Gionee W900: imponująca klapka
» Slate 6 VoiceTab II: niedrogi fablet od HP
» Goclever prezentuje swój pierwszy SmartWatch
» ZTE Blade VEC 4G w barwach Orange
» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.101.170
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.