Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 724 opinie  |  720 testów  |  5 461 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Prestigio

Prestigio MultiPhone 3350 DUO



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,1%   20,6%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 34. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • atomcrue
    -Ja tam jestem zadowolony. Za parę groszy to pogrom.
    Może konkurować ze smartfonami nawet z górnej półki.
    Jedynie kwestia zainstalowanych aplikacji i tyle.
    A jeśli komuś nie straszny limit transferu to może bez
    problemu odinstalować kilka mniej używanych aplikacji.
    Przecież w każdej chwili wystarczy zajrzeć do Google Play.
    Ja korzystam z dwóch urządzeń Prestigio i dodam że w tym
    maluszku spokojnie zarządzam CZTEREMA CHMURKAMI i FTP także
    w każdej chwili Mam dostęp do kopii zapasowych z wcześniej odinstalowanych aplikacji. To wcale nie utrudnia korzystania.
    Bez problemowo wykonuje prace biurowe a nawet tworzę dokumenty. A facebooka czy youtube używam przez przeglądarkę. Pograć też można.

    Niemiło zaskakujące może się okazać że niestety, ale
    w drugim slocie karty SIM nie obsługuje HSPA+.
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 02:09
  • mkd74
    Telefon kupilem za niespelna 200 zl. Tu w opiniach zwraca sie uwage na takie rzeczy, do ktorych mozna sie przyczepic rowmiez w urzadzeniach za ponad 1000 zl. Ja uzytkuje go w uk. Dual sim sprawdza sie doskonale, sluzy mi glownie do kontaktu przez interner messenger, vibet itp. Jestem mega zadowolony, chodzi plynnie, nie wiesza sie, bateria ok, duzo lepiej trzyma, niz w kilkakrotnie drozszym samsungu galaxy s 3 mini. Zdjecia przyzwoite, muzyka ok, wada: malo pamieci wbudowanej, ale karta plus aplikacja typu i tap zalatwiaja sprawe. Wyglad bardzo przyjemny, dotyk nie gorszy, niz w wspomnianym samsungu. Podsumowujac aparat polecam wszystkim, ktorzy rozumia zasade ceny do jakosci. Nie jest to tel. do zaawansowanych gier, ale za taki trzeba zapłacić z 2000. Dla mnie super, polecam.
    .197.121.209.threembb.co.uk | 22 sie 2014, 07:08
  • Iga
    Nie polecam tego telefonu. Jeśli by miała wybór to wolałaby np. samsunga, lg. Większość funkcji jest w języku angielskim ( czego nie można zmienić).Rozłącza się podczas rozmowy. W tej cenie lub podobnej można kupić coś lepszego.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 sie 2014, 12:08
  • R E K L A M A
  • Keverus  mail
    Zdaję sobie sprawę z tego, że telefon należy oceniać adekwatnie do ceny, dlatego też na początku warto wspomnieć, że jak na 200 zł za które go pozyskałem, jest jak najbardziej w porządku.
    Da się smsować, rozmawiać, wysyłać SMSy, łazić (z lekkimi przycinkami) po internecie oraz pograć w pasjansa.

    Niestety, należy wspomnieć o kolosalnych wadach.
    1. 512 MB pamięci wewnętrznej to tyle co nic. Daje nam to (po odliczeniu systemu) niewiele ponad 140 MB, a to nawet przy przekierowaniu instalacji nowych aplikacji na kartę SD zdecydowanie za mało. Nie zainstalujemy żadnej aplikacji która przekracza niecałe 100MB, a telefon działa poprawnie wtedy, gdy mamy mało JAKICHKOLWIEK zainstalowanych aplikacji.
    To dlatego, że każda apka zostawia dane w pamięci wewnętrznej, a nie na karcie SD. Czasami jest tego po parenaście mega (a to dużo, gdy ma się do dyspozycji tylko 140). Największa wada.
    2. Smartfon wykonany jest z kiepskiej jakości materiałów. Dotyk nie jest odpowiednio czuły i dokładny. Zdarza się odblokować go dopiero za 4tym-5tym razem, pomimo użycia dobrego kodu (wzoru), a to dlatego, że nie zawsze łapie pierwsze dotknięcie palcem.
    Poza tym, jak to w każdym tanim chinolu, podzespoły to taniocha, w związku z czym trafić na taki bezawaryjny to loteria.
    3. W nawiązaniu do powyższego punktu - słaba jakość audio, średni mikrofon.

    Podsumowanie: Telefon dobry dla kogoś, kto ceni sobie podstawowe funkcje (rozmowa, sms i sprawdzenie czegoś na internecie). Pomoże mu w tym zaskakująco trwała bateria (przy użytkowaniu telefonu tylko do powyższych funkcji wytrzymuje nawet 4 doby).
    Nie ma co jednak liczyć na smartfona z krwi i kości.
    .interkonekt.pl | 04 sie 2014, 00:08
  • Łukasz
    Ludzie. Telefon trzeba oceniać adekwatnie do ceny. Kupiłem go córce bo szukałem czegoś najtańszego do dzwonienia i zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Ma ładny wygląd i zrobiony jest z dobrych materiałów. Nie piszczy, nie trzeszczy na prawdę przyzwoity. Od razu trzeba dokupić pamięć bo ta w telefonie wystarcza tylko na system. Jakość rozmów jest bardzo dobra. Telefon nie zacina się na prostych grach. Jak dodamy pamięć to mamy więcej funkcji. Zdjęcia wychodzą ładne. Na mały ekran nie ma co narzekać bo iPhone 4S ma taki sam :). Sam używałem go kilka tygodni jak wymieniałem telefon i uważam, że na proste sprawy jest bardzo dobry. Nie porównujmy go do wypaśnych maszyn. Mój działa poprawnie i jestem z niego bardzo zadowolony. Oczywiście pamiętajmy z jakiego to jest segmentu sprzęt. Dałem za niego 200 zł jak był nowy, więc za taką kasę uważam, że jest dobry. Radyjko, mp3 działa prawidłowo. Polecam dla każdego kto chce mieć proste dzwonidło.
    .150.143.127.internetia.net.pl | 29 lip 2014, 15:07
  • Arek
    telefon mam od 4-5 miesięcy bateria trzyma dobrze kilka dni przy średnim używaniu (średnio 20-40 minut rozmów, 5-15 smsów na dzień)
    nie zawiesza się, chodzi bardzo dobrze aparat robi zdjęcia nie najgorsze. muzyka na słuchawkach jest ok. wyświetlacz również.
    padł kabel od ładowarki, ale to nie problem wymieniłem kabelek i działa normalnie. to chyba fabryczna wada
    ja już nie przepłacę za samsunga, sony czy nokię.
    jestem bardzo bardzo zadowolony
    .231.92.5 | 28 lip 2014, 08:07
  • Nie polecam nikomu
    Kilka razy widziałem że inni pisali o menu częściowo nieprzetłumaczonym. Ten problem da się rozwiązać, ale nie wiem czy u wszystkich by to zadziałało.(u mnie zadziałało) Trzeba wybrać w menu ikonę OTA update i zaktualizować system. Gdy ja to zrobiłem ku mojemu zdziwieniu wszystko bez wyjątku zrobiło się po polsku. Mimo to nie polecam tego telefonu. Na początku podniecałem się (przypuszczam,że tak jak inni w tym momencie zainteresowani jego kupnem) że android 4.2.2 jelly bean, że nowoczesny, że w miarę ładny, że ma dużo funkcji ale niestety się rozczarowałem. Nabyłem go 25 maja tego roku i sprzedałem miesiąc pózniej. Kupiłem sobie Samsunga Galaxy Ace GT-S5830i ale w najbliższych dniach zamierzam zmienić go na LG l40.
    -Zalety:
    Jeden z nowszych androidów(4.2.2 jb, a teraz wyszedł 5.0)
    Szybko chodzi
    Dosyć ładnie wygląda
    -Wady:
    Mało pamięci wbudowanej
    Ciągle się zacina i zawiesza(Głównie dlatego go sprzedałem)
    Bardzo słaby aparat bez lampy błyskowej
    Większość menu po angielsku(Ale jak pisałem wyżej, raczej da się to usunąć)

    Pomimo, że udało mi się ustawić go na polski kilka dni pózniej go sprzedałem. Jeżeli jesteś zainteresowany jego kupnem, lepiej to przemyśl, bo pózniej Będziesz mógł tego żałować tak jak ja. Mam nadzieję że pomogłem.
    .net.media.pl | 25 lip 2014, 15:07
  • Dexter
    Po miesiący bateria nie chce się ładować. A takto telefon fajny oprocz tego że ma malo pamięci.
    .play-internet.pl | 22 lip 2014, 12:07
  • PrEsTiGiO
    Mój poprzednik napisał bajkę, którą wypada sprostować. Otóż mój egzemplarz telefonu również przestał się ładować, po tygodniu. Również odesłałem go nienaładowanego do serwisu. Po trzech tygodniach odesłali go z nowym kablem USB, który rzekomo był zepsuty. Tak więc serwis nie jest taki zły choć procedury mają dość dziwne, bo zamiast na samym początku sprawdzić takie podstawowe wady jak kabel, ładowarka, trzymali go trzy tygodnie, wykasowali wszystkie dane, telefon wrócił strasznie brudny w rozwalonym pudełku obklejonym taśmą. Jak na tą cenę telefon jest OK. Ekran przyzwoity, proste gry działają, a nawet niektóre 3D. Reakcja na dotyk jest świetna. Największa wada tego telefonu to pamięć wbudowana, tylko 500 mb, z czego część zajmuje system.
    W specyfikacji na mgsm.pl jest napisane że smartfon obsługuje bluetooth w wersji 4.0, a w rzeczywistości jest to wersja 3.0. Jeżeli chodzi o wersję androida to jest to android 4.2.2, a nie tak jak pisał pan na samym dole 2.3.5. Pokazuje to zarówno specyfikacja, jak i AnTuTu Benchmark.
    .play-internet.pl | 18 lip 2014, 16:07
  • mefisto
    Kompletne dno. Przestrzegam przed kupnem elektronicznego złomu. Po 2 miesiącach telefon przestał ładować baterię. Niestety serwis nie naprawił uszkodzenia bo "telefon dostarczony do serwisu był nienaładowany". Kontakt z serwisem można powiedzieć żaden, na odpowiedz wiadomości wysłaną ze strony serwisanta czekam 2 tygodnie. Moja rada kupić telefon renomowanej firmy.
    .155.118.142 | 09 lip 2014, 23:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,1%   20,6%   32,4% 
 Wszystkich opinii: 34. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.175.231
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.