Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 630 telefonów  |  148 415 opinii  |  720 testów  |  3 040 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Prestigio

Prestigio MultiPhone 3350 DUO



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,7%   23,1%   28,2% 
 Wszystkich opinii: 39. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • Damian
    witam;]
    Jak dla mnie telefon był super ;] miałem go tylko 2 miesiące, niestety ;/
    co do telefonu; dobry aparat, mało pamięci, ale z karta pamięci jest ok, bateria trzymała do 2 dni według mnie ok, szkoda ze GPRS nie ma.
    Jak dla mnie najgorszym minusem, dla którego nie polecam telefonu to cena naprawy. Kupiłem telefon za 200 zł w mediaexpert, a cena naprawy wyświetlacza przez serwis to 220 zł!! ;/.
    Podsumowując: tel fajny, ale gdy coś się zepsuje do kosza.
    .111.144.162 | 24 paź 2014, 15:10
  • koczori
    Nie polecam na pudełku jest napisane że ma 512mb a w telefonie że 145.
    Nie, w telefonie jest 512 MB, tylko musisz sprawdzić na wyłączonym. Na włączonym część pamięci zajmuje system i uruchomione aplikacje. Tak samo jest niestety z innymi telefonami, komputerami, telewizorami, a nawet z kuchenkami mikrofalowymi. Witaj w prawdziwym świecie. (jf)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 paź 2014, 14:10
  • dawid  mail
    Najtańszy i najlepszy smartfon jaki do tej pory wyszedł narzekacie na malol pamięć sa karty pamięci ten maluszek to potęga nie zawiesił wam się nigdy na 32gb-itowej karcie pamięci ciągnie jak oszalały zdjęcia robię nim zdjęcia do gazety wiec nie wkrecice mi ze sa słabe wystarczy poszperac w ustawieniach ten telefon to potęga dla tych co się na nim poznają i go rozumienia a to fakt trochę zajmuje
    .centertel.pl | 12 paź 2014, 00:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • MultiPhone
    Niezły telefon. Trafiłem na pechowy egzemplarz: najpierw zepsuł się kabel USB-MICRO USB, potem ładowarka. Na szczęście w sklepie bez problemów wymienili mi na nową.
    Ekran dobrze reaguje na dotyk, ma niezłe kolory, natomiast kąty widzenia są słabe a przedni panel łatwo się brudzi. Fabrycznie zainstalowany jest Android 4.2.2 bez żadnych nakładek graficznych. Zdjęcia z telefonu są przeciętne, podobnie jak jakość rozmów. Podzespoły zamontowane w urządzeniu to minimum do w miarę sprawnej pracy telefonu: 2-rdzeniowy układ MediaTeka 1 ghz + 512 mb RAM.
    Największą wadą Prestigio 3350 jest pamięć wbudowana. Jest jej 0,5 gb. Większość zajmuje system oraz preinstalowane aplikacje. W sumie do dyspozycji zostaje zaledwie kilkadziesiąt mb pamięci, niezbędna jest karta SD. Niestety aplikacje instalowane na karcie zostawiają część danych w pamięci wbudowanej. W efekcie możemy mieć zainstalowanych ok. 10 aplikacji, więcej się nie zmieści. Telefon radzi sobie z odtwarzaniem filmów w HD i obsługą prostszych gier typu Hill CLimb Racing. Niestety w Polsce prawie nie ma akcesoriów dedykowanych temu modelowi.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 27 wrz 2014, 20:09
  • odyniec
    Jak na cenę 179 zł to jest ok.aparat troche słaby ale ogólnie super .
    .play-internet.pl | 27 wrz 2014, 19:09
  • atomcrue
    -Ja tam jestem zadowolony. Za parę groszy to pogrom.
    Może konkurować ze smartfonami nawet z górnej półki.
    Jedynie kwestia zainstalowanych aplikacji i tyle.
    A jeśli komuś nie straszny limit transferu to może bez
    problemu odinstalować kilka mniej używanych aplikacji.
    Przecież w każdej chwili wystarczy zajrzeć do Google Play.
    Ja korzystam z dwóch urządzeń Prestigio i dodam że w tym
    maluszku spokojnie zarządzam CZTEREMA CHMURKAMI i FTP także
    w każdej chwili Mam dostęp do kopii zapasowych z wcześniej odinstalowanych aplikacji. To wcale nie utrudnia korzystania.
    Bez problemowo wykonuje prace biurowe a nawet tworzę dokumenty. A facebooka czy youtube używam przez przeglądarkę. Pograć też można.

    Niemiło zaskakujące może się okazać że niestety, ale
    w drugim slocie karty SIM nie obsługuje HSPA+.
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 02:09
  • mkd74
    Telefon kupilem za niespelna 200 zl. Tu w opiniach zwraca sie uwage na takie rzeczy, do ktorych mozna sie przyczepic rowmiez w urzadzeniach za ponad 1000 zl. Ja uzytkuje go w uk. Dual sim sprawdza sie doskonale, sluzy mi glownie do kontaktu przez interner messenger, vibet itp. Jestem mega zadowolony, chodzi plynnie, nie wiesza sie, bateria ok, duzo lepiej trzyma, niz w kilkakrotnie drozszym samsungu galaxy s 3 mini. Zdjecia przyzwoite, muzyka ok, wada: malo pamieci wbudowanej, ale karta plus aplikacja typu i tap zalatwiaja sprawe. Wyglad bardzo przyjemny, dotyk nie gorszy, niz w wspomnianym samsungu. Podsumowujac aparat polecam wszystkim, ktorzy rozumia zasade ceny do jakosci. Nie jest to tel. do zaawansowanych gier, ale za taki trzeba zapłacić z 2000. Dla mnie super, polecam.
    .197.121.209.threembb.co.uk | 22 sie 2014, 07:08
  • Iga
    Nie polecam tego telefonu. Jeśli by miała wybór to wolałaby np. samsunga, lg. Większość funkcji jest w języku angielskim ( czego nie można zmienić).Rozłącza się podczas rozmowy. W tej cenie lub podobnej można kupić coś lepszego.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 sie 2014, 12:08
  • Keverus  mail
    Zdaję sobie sprawę z tego, że telefon należy oceniać adekwatnie do ceny, dlatego też na początku warto wspomnieć, że jak na 200 zł za które go pozyskałem, jest jak najbardziej w porządku.
    Da się smsować, rozmawiać, wysyłać SMSy, łazić (z lekkimi przycinkami) po internecie oraz pograć w pasjansa.

    Niestety, należy wspomnieć o kolosalnych wadach.
    1. 512 MB pamięci wewnętrznej to tyle co nic. Daje nam to (po odliczeniu systemu) niewiele ponad 140 MB, a to nawet przy przekierowaniu instalacji nowych aplikacji na kartę SD zdecydowanie za mało. Nie zainstalujemy żadnej aplikacji która przekracza niecałe 100MB, a telefon działa poprawnie wtedy, gdy mamy mało JAKICHKOLWIEK zainstalowanych aplikacji.
    To dlatego, że każda apka zostawia dane w pamięci wewnętrznej, a nie na karcie SD. Czasami jest tego po parenaście mega (a to dużo, gdy ma się do dyspozycji tylko 140). Największa wada.
    2. Smartfon wykonany jest z kiepskiej jakości materiałów. Dotyk nie jest odpowiednio czuły i dokładny. Zdarza się odblokować go dopiero za 4tym-5tym razem, pomimo użycia dobrego kodu (wzoru), a to dlatego, że nie zawsze łapie pierwsze dotknięcie palcem.
    Poza tym, jak to w każdym tanim chinolu, podzespoły to taniocha, w związku z czym trafić na taki bezawaryjny to loteria.
    3. W nawiązaniu do powyższego punktu - słaba jakość audio, średni mikrofon.

    Podsumowanie: Telefon dobry dla kogoś, kto ceni sobie podstawowe funkcje (rozmowa, sms i sprawdzenie czegoś na internecie). Pomoże mu w tym zaskakująco trwała bateria (przy użytkowaniu telefonu tylko do powyższych funkcji wytrzymuje nawet 4 doby).
    Nie ma co jednak liczyć na smartfona z krwi i kości.
    .interkonekt.pl | 04 sie 2014, 00:08
  • Łukasz
    Ludzie. Telefon trzeba oceniać adekwatnie do ceny. Kupiłem go córce bo szukałem czegoś najtańszego do dzwonienia i zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Ma ładny wygląd i zrobiony jest z dobrych materiałów. Nie piszczy, nie trzeszczy na prawdę przyzwoity. Od razu trzeba dokupić pamięć bo ta w telefonie wystarcza tylko na system. Jakość rozmów jest bardzo dobra. Telefon nie zacina się na prostych grach. Jak dodamy pamięć to mamy więcej funkcji. Zdjęcia wychodzą ładne. Na mały ekran nie ma co narzekać bo iPhone 4S ma taki sam :). Sam używałem go kilka tygodni jak wymieniałem telefon i uważam, że na proste sprawy jest bardzo dobry. Nie porównujmy go do wypaśnych maszyn. Mój działa poprawnie i jestem z niego bardzo zadowolony. Oczywiście pamiętajmy z jakiego to jest segmentu sprzęt. Dałem za niego 200 zł jak był nowy, więc za taką kasę uważam, że jest dobry. Radyjko, mp3 działa prawidłowo. Polecam dla każdego kto chce mieć proste dzwonidło.
    .150.143.127.internetia.net.pl | 29 lip 2014, 15:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,7%   23,1%   28,2% 
 Wszystkich opinii: 39. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Archos 50 Diamond
» Samsung Galaxy Note 4 Duos
» Allview X2 Soul mini
» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
Aktualności:

» Samsung Galaxy Note Edge w Polsce
» Ekonomią, a nie zakazem w chamstwo
» LG Nuclun zapowiedziany oficjalnie - w G3 Screen
» ZTE prezentuje V5 Max i V5S
» LG L20: maleństwo na trzy karty
» Allview X2 Soul Mini, czyli Elife S5.1
» Project Ara będzie mieć sklep z modułami do telefonów
» Galaxy Note 4 już jutro w sprzedaży
» Archos 50 Diamond zaprezentowany w Paryżu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.184.242
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.