Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 133 telefony  |  144 153 opinie  |  720 testów  |  6 850 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Overmax

Overmax Vertis You



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   28,0%   20,0% 
 Wszystkich opinii: 25. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Słabo :(
    Telefon kupiłem 26.07 i tego samego dnia oddałem go do zwrotu. Gdy włączyłem fona wszystko było ok. Ustawiłem sobie dzwonki i inne pierdoły. Potem zacząłem odinstalowywać niepotrzebne aplikacje. Gdy odinstalowałem apkę mającą ok. 1 mb, telefon się zaciął, po prostu nie reagował na nic. Po chwili się wyłączył i trup! Nie dał się włączyć na żaden sposób. Myślałem że telefon posłuży mi na więcej niż na pół godziny. Odradzam kupna mimo dobrych parametrów jak na taką cenę.
    .183.183.66.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 26 lip 2014, 23:07
  • myszka
    Mam telefon od 3 tygodni. Na początku wszystko dzialalo sprawnie. Byłam zadowolona z kupna smartfonu. W zwstawie było wszystko. Apatat na pewno nie ma 8mpx, mój wcześniejszy telefon miał 5mpx i robił lepsze zdjęcia. Bateria przy moim całodniowym użytkowaniu jest ladowana co noc. Telefon prezentuje się bardzo dobrze. Płynnie działają gry i aplikacje. Niestety tydzień temu przedni aparat się zepsuł, tzn: wszystko jest zamazane, na zdjęciach nic nie widać. Nie mam pojęcia co się stało. Do tego telefon czasem się zacina. Gdy chce się go odblokować ekran w ogóle się nie zapala. Żałuję że kupiłam ten tel. Gdyby nie to że teraz muszę odesłać telefon nie wiadomo gdzie i na jak długo w ramach gwarancji byłabym zadowolona z produktu.
    .51.203.67 | 25 lip 2014, 09:07
  • co jest ?
    Nowy telefon, zaraz po odpakowaniu, po podłączeniu do innej ładowarki (praktycznie takiej samej), działał przez kilka minut, a po odłączeniu zaciął się i nie chce działać. Jakieś zwarcie czy coś? Odsyłam..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 lip 2014, 18:07
  • R E K L A M A
  • Niezadowolona...
    Po zakupie telefonu byłam zadowolona. Wszystko działało, nie zacinał się. Po 3 tygodniach powstał problem z głośnikiem (ktoś do mnie dzwonił, a dźwięku nie było słychać przy standardowej głośności), zaczęły się problemy z mikrofonem, jak również rozlał się ekran, chociaż ani razu mi nie upadł, ani nie został zalany, zazwyczaj nosiłam go w pokrowcu. Położyłam na fotelu, za chwilę ponownie go odblokowałam i ukazały się kolorowe paski wzdłuż ekranu. Ciekawa jestem ile potrwa naprawa...
    .debnet.pl | 22 lip 2014, 13:07
  • ...
    Miałam telfefon nawet nie miesiąc! Prezentuje się ładnie, nie zacinał się. Nie spadł mi ani razu zwykle trzymałam go w kieszeni i w pokrowcu i nagle wyjełam telefon z pęknięciem, po 2 dniach cały ekran miałam popękany (tak jak wspominałam nie spadł mi ani razu), ale działał normalnie, niestety po tygodniu ekran się popsuł i nie działa. Nigdy w życiu telefonu z tej firmy! Nie polecam nikomu! Zdjęcia też wychodzą tragicznie, na pewno to nie jest 8MpX, w sumie nawet 5 bym nie dała. Porażka w telefonach!
    .48.21.18 | 14 lip 2014, 14:07
  • Ren
    W rzeczywistości aparat ma chyba 1,3Mpx poddane interpolacji do 8Mpx - takie fikcyjne powiększenie rozdzielczości.
    Nie mam pojęcia jaka jest rzeczywista rozdzielczość matrycy w tym modelu, natomiast wiem, że podanie 8 mpx przy zainstalowanej 1,3 byłoby samobójstwem dla działu PR producenta. Sugeruję, że matryca jest raczej większa. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 26 cze 2014, 11:06
  • Bimota
    Witam, jestem użytkownikiem tego modelu telefonu od tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Telefon nie zacina się działa płynnie i bez zarzutu, bateria trzyma około 2 dni przy normanym użytkowaniu. Internet chodzi dość szybko. Ale jak każdy telefon ma swoje wady, aparat pomimo rozdzielczości 8Mpx nie robi zachwycających zdjęć dlatego nie polecam go fotkowiczom, system nie jest w pełni przetłumaczony na język polski ale nie przeszkadza to w użytkowaniu, telefon jest bardzo cichy i czasem nie słychać wogóle jak ktoś dzwoni. Problemem jest też trzeszcząca obudowa. Jak na telefon za tą cene jestem zadowolony z kupna. Polecam go każdemu :)
    .opera-mini.net | 22 cze 2014, 18:06
  • Kacper
    Telefon świetny za pare groszy! Nie ścina nic, dual sim nie żre baterii, w pudełku znajdziesz wszystko (słuchawki, etui, dodatkową folie ochroną). Poprawcie tam, że ma radio i zoom x4.
    Producent w specyfikacji nie podaje takich informacji. Nie zamieszcza również na swoich stronach instrukcji obsługi z bardziej szczegółowymi danymi. Twojego źródła wiedzy zaś, Użytkowniku, nie znam. Pozwolisz zatem, że wstrzymam się z poprawkami. (jf)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 21 cze 2014, 18:06
  • mateusz
    telefon bardzo dobrej jakości jak za taką cene parametry świetne
    jedynym minusem według mnie jest słaby głośnik
    odtwarzanie muzyki / rozmowy
    .ostnet.pl | 20 cze 2014, 13:06
  • agusna
    Ja jestem bardzo niezadowolona. Mam go 3 miesiące, upadł mi i od razu zbiła się szybka, tylna klapka wygląda bardzo nieapetycznie, bo cała się powycierała, aparat nie łapie ostrości, bo szybka od kamerki się wytarła, może jest plastikowa? no nie wiem, nie znam się. Bateria długo trzymała, ale do czasu, teraz od razu wszystkie aplikacje wyłączam, jak kończę pracę a muszę ładować prawie codziennie. Koleżanka kupiła starszy model i jest zadowolona, dlatego kupiłam telefon a teraz żałuję. w ogóle ciężko się w nim odnaleźć.
    .dynamic.chello.pl | 16 cze 2014, 21:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   28,0%   20,0% 
 Wszystkich opinii: 25. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.224.214.109
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.