Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  6 496 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Overmax

Overmax Vertis You



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   18,2%   22,7% 
 Wszystkich opinii: 22. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Niezadowolona...
    Po zakupie telefonu byłam zadowolona. Wszystko działało, nie zacinał się. Po 3 tygodniach powstał problem z głośnikiem (ktoś do mnie dzwonił, a dźwięku nie było słychać przy standardowej głośności), zaczęły się problemy z mikrofonem, jak również rozlał się ekran, chociaż ani razu mi nie upadł, ani nie został zalany, zazwyczaj nosiłam go w pokrowcu. Położyłam na fotelu, za chwilę ponownie go odblokowałam i ukazały się kolorowe paski wzdłuż ekranu. Ciekawa jestem ile potrwa naprawa...
    .debnet.pl | 22 lip 2014, 13:07
  • ...
    Miałam telfefon nawet nie miesiąc! Prezentuje się ładnie, nie zacinał się. Nie spadł mi ani razu zwykle trzymałam go w kieszeni i w pokrowcu i nagle wyjełam telefon z pęknięciem, po 2 dniach cały ekran miałam popękany (tak jak wspominałam nie spadł mi ani razu), ale działał normalnie, niestety po tygodniu ekran się popsuł i nie działa. Nigdy w życiu telefonu z tej firmy! Nie polecam nikomu! Zdjęcia też wychodzą tragicznie, na pewno to nie jest 8MpX, w sumie nawet 5 bym nie dała. Porażka w telefonach!
    .48.21.18 | 14 lip 2014, 14:07
  • Ren
    W rzeczywistości aparat ma chyba 1,3Mpx poddane interpolacji do 8Mpx - takie fikcyjne powiększenie rozdzielczości.
    Nie mam pojęcia jaka jest rzeczywista rozdzielczość matrycy w tym modelu, natomiast wiem, że podanie 8 mpx przy zainstalowanej 1,3 byłoby samobójstwem dla działu PR producenta. Sugeruję, że matryca jest raczej większa. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 26 cze 2014, 11:06
  • R E K L A M A
  • Bimota
    Witam, jestem użytkownikiem tego modelu telefonu od tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Telefon nie zacina się działa płynnie i bez zarzutu, bateria trzyma około 2 dni przy normanym użytkowaniu. Internet chodzi dość szybko. Ale jak każdy telefon ma swoje wady, aparat pomimo rozdzielczości 8Mpx nie robi zachwycających zdjęć dlatego nie polecam go fotkowiczom, system nie jest w pełni przetłumaczony na język polski ale nie przeszkadza to w użytkowaniu, telefon jest bardzo cichy i czasem nie słychać wogóle jak ktoś dzwoni. Problemem jest też trzeszcząca obudowa. Jak na telefon za tą cene jestem zadowolony z kupna. Polecam go każdemu :)
    .opera-mini.net | 22 cze 2014, 18:06
  • Kacper
    Telefon świetny za pare groszy! Nie ścina nic, dual sim nie żre baterii, w pudełku znajdziesz wszystko (słuchawki, etui, dodatkową folie ochroną). Poprawcie tam, że ma radio i zoom x4.
    Producent w specyfikacji nie podaje takich informacji. Nie zamieszcza również na swoich stronach instrukcji obsługi z bardziej szczegółowymi danymi. Twojego źródła wiedzy zaś, Użytkowniku, nie znam. Pozwolisz zatem, że wstrzymam się z poprawkami. (jf)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 21 cze 2014, 18:06
  • mateusz
    telefon bardzo dobrej jakości jak za taką cene parametry świetne
    jedynym minusem według mnie jest słaby głośnik
    odtwarzanie muzyki / rozmowy
    .ostnet.pl | 20 cze 2014, 13:06
  • agusna
    Ja jestem bardzo niezadowolona. Mam go 3 miesiące, upadł mi i od razu zbiła się szybka, tylna klapka wygląda bardzo nieapetycznie, bo cała się powycierała, aparat nie łapie ostrości, bo szybka od kamerki się wytarła, może jest plastikowa? no nie wiem, nie znam się. Bateria długo trzymała, ale do czasu, teraz od razu wszystkie aplikacje wyłączam, jak kończę pracę a muszę ładować prawie codziennie. Koleżanka kupiła starszy model i jest zadowolona, dlatego kupiłam telefon a teraz żałuję. w ogóle ciężko się w nim odnaleźć.
    .dynamic.chello.pl | 16 cze 2014, 21:06
  • Piwko
    Z całą pewnością odradzam. Może i ma fajne parametry ale co z tego jak ekran dotykowy jest strasznie kiepskiej jakości... po 2 tygodniach pękł ! Nawet nie upadł, wyciągam z kieszeni a tu pęknięty przez środek. Do tego guzik "power" wpadł do środka i urwał się od płyty. Bez tego guzika nie odblokujemy telefonu. Porażka 2 tygodnie się nim nacieszyłem. Trzeba by z nim się obchodzić jak z jajkiem to by posłużył, ale zabrać na imprezę, trzymać w kieszeni, nie daj boże upuścić - odpada. Wcześniej miałem samsunga ace 2, upadł mi niezliczoną ilość razy i ekran cały
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 cze 2014, 20:06
  • Nolan
    Dla narzekających na żenująco długą fiksację GPS. W ustawieniach trzeba tapnąć dostęp do lokalizacji a potem na satelity GPS ale nie na przełącznik, a na napis. W pokazanym menu włączyć GPS EPO assistance. Od tej chwili mamy GPS na sterydach. ;)
    .dynamic.chello.pl | 14 cze 2014, 13:06
  • happylivee
    Gdy kupiłam telefon wszystko działało sprawnie byłam bardzo zadowolona, dobre zdjęcia, nie zacinał nie miałam problemu z przyciskami. po 2 tyg padł mi wyświetlacz, zaczęły pojawiać się czarne kreski itd. Oddałam go na gwarancję okazało się że usterka fabryczna, odczekałam 2tyg aż go naprawią gdy wróciłam z nim do domu stan się pogorszył, domyślam się, że w ogóle go nie naprawili. Został oddany ponownie na gwarancje i czekam, zobaczymy co z tego wyniknie. Nie wiem czy tylko ja mam wadliwy sprzęt czy komuś też się to zdarzało.
    .krapkowice.vectranet.pl | 06 cze 2014, 17:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   18,2%   22,7% 
 Wszystkich opinii: 22. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.147.90
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.