Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 159 telefonów  |  144 353 opinie  |  720 testów  |  4 576 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Overmax

Overmax Vertis



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,5%   27,3%   18,2% 
 Wszystkich opinii: 33. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • user
    Mam go już 7 miesięcy i jestem zadowolony. Przy normalnym użytkowaniu wygląda jak nie używany (pomijając wypalcowany wyświetlacz xd), żadnej ryski, nic nie skrzypi, wszystko śmiga tak jak trzeba. Mega doby wybór to był dla mnie.
    .adsl.inetia.pl | 15 lip 2014, 15:07
  • Posiadaczka
    Świetny. Nie słuchajcie opinii ludzi typu słaby aparat z przodu... Kup sobie człowieku lustrzankę, to będziesz miał dobry... Telefon wyśmienity, wszystkie aplikacje jakie tylko chcesz działają, telefon płynny, intuicyjny cudo. Nic więcej do powiedzenia.
    Mam nadzieję, że ten czarno-biało PR-owy dialog jest zabawny nie tylko dla mnie, ale również dla naszych użytkowników. Na wszelki wypadek skołowanym potencjalnym klientom radzę - jak zwykle - wyrobić sobie własną opinię. Na szczęście żyjemy w czasach, gdy komisy i sklepy pozwalają wziąć uruchomione urządzenie do ręki. Nam niestety producent nie udostępnił urządzenia do testów. (jf)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 14 lip 2014, 15:07
  • rychodg
    Mam ten tel. od 3 miesięcy. Jak na cenę 400 zł ,które dałem jest dobry. Nie piszę bardzo dobry bo głośność zostawia wiele do życzenia. Często nie słyszę dzwonka rozmowy przychodzącej , dioda led w aparacie bardzo słaba. Telefon pracuje płynnie i w tej cenie jest naprawdę dobry. Ogólnie polecam.
    .adsl.inetia.pl | 08 cze 2014, 05:06
  • R E K L A M A
  • dziobak5
    Ma 1 gb ram,aparat z przodu 2 mpx.. przy tych parametrach,smartfon powinien kosztować z 800-1000 zł, a ten,można kupić już za 319 zł,więc jest to podejrzane,pewnie strasznie słaba jakość tych części.
    .adsl.inetia.pl | 28 maj 2014, 00:05
  • niezadowolony
    Do potencjalnych klientów firmy Overmax, odradzam zakupu srzętu od nich. Mój zakup ? wcale nie najtańszy ? po 3 miesiącach użytkowania zepsuł się, trafił do serwisu na 1,5 msc, po czym odesłali mi go zepsutego więc wrócił praktycznie następnego dnia do nich na kolejne 1,5 msc i teraz ponownie dostałem go świeżo z serwisu znów nie działającego. Chcą bym znów odesłał im na 1,5 msc kamerkę. Łatwo policzyć ile czasu używałem kamerkę a ile czasu spędza ona w serwisie. Firmy nie chce ani dać mi nowego urządzenia ani oddać pieniędzy. Zastanówcie się 2 razy zanim coś kupicie od nich! Chińszczyzna z marketów się tak nie psuje jak sprzęt od nich ! Podajcie dalej, ku przestrodze innych!
    .dynamic.chello.pl | 20 maj 2014, 23:05
  • bolec0  mail
    Telefon posiadam dopiero tydzień ,i jak na razie jestem zadowolony, jedyny minus to bateria która trzyma jeden dzień, natomiast zdjęcia według mnie bardzo dobre, w necie hula bez problemów, wszelkie aplikacje działają bez zawieszania się telefonu, w mojej opinii telefon naprawdę wart swej ceny.
    .globalconnect.pl | 06 maj 2014, 16:05
  • MS
    Telefon jako tako na plus. Mam go kilka miesięcy, jednak teraz pojawił się problem, bo zapomniałam wzoru i nie mogę nic z tym zrobić, a nawet z hard resetem jest problem, ponieważ gdy chcę wejść w funkcje telefonu wciskając(power+home+vol) wyskakują mi opcje po chińsku. Telefon jak dla mnie niedopracowany.
    .tylda.net | 22 kwi 2014, 22:04
  • red
    @Piotrek pomyliłeś telefony, Vertis 01 z pewnością ma 1 GB RAMU a ty pewnie piszesz o Verisie 02, który ma 512 MB RAM-u. Ogólnie za niecałe 500 zł nie ma co narzekać. Stosunek ceny do jakości jest zadowalający. Znajomi pokupili LG L9 i to dopiero była porażka za 1000 zł, pozbyli się po pół roku. A ja po 6 miesiącach wystawiłbym ocenę (stosunek cena/jakoś/wydajność) 4. Jak wytrzyma jeszcze tak z 1 rok to okaże się dobrym zakupem.
    .adsl.inetia.pl | 22 kwi 2014, 15:04
  • Skit
    Zastanawia mnie tak duża ilość opinii pozytywnych. Z mojego punktu widzenia sprzęt strasznie niedopracowany-wadliwy, wsparcie produktu nie istnieje (nie odbiera tel. lub udaje, że nie zna problemu polecam [...]).
    Ponad pół roku od wprowadzenia nadal nie rozwiązane problemy z:
    1) korzystaniem słuchawki bluetooth w sieci 3G(100% reset kart sim, wifi, bluetooth)-problem znany również w innych modelach,
    2) aparat foto, wiem to tylko telefon, z tym, że mając porównanie z krugerem, myphone ma mega przekłamane kolory i błędy autofokusa, filmy najlepiej poszukać w necie,
    3) każda aktualizacja soft miała rozwiązać błąd 14%baterii,
    4) głośnik słuchawki padł po kilku dniach -naprawa gw 30dni :-),problem niestety nie jest jednostkowy,
    5) pękająca boczna obudowa, często z wyświetlaczem podczas ściągania tylnej klapki, dodatkowo wyświetlacz 5" i 220ppi(qhd) i dioda led raczej mało przydatna(bardzo słabo świeci). Reasumując: 530zł nie warto, lepiej dołożyć do innego, bardziej dopracowanego.
    .173.5.102.tesatnet.pl | 21 kwi 2014, 18:04
  • mr.m
    Telefon posiadam od około 3 miesięcy. Po zakupie od razu upgrade. Telefon śmiga aż miło, piękne kolory, bardzo ładnie świeci. Jak na moje porównanie z wieloma innymi telefonami, które posiadałem do tej pory ten telefon jest zdecydowanie najlepszy. Jakość zdjęć jak dla mnie bardzo bardzo dobra tak samo jak i filmów.
    Absolutnie się nie zacina, przejście miedzy aplikacjami odbywa się płynnie, korzystanie internetu to przyjemność. Jak wcześniej zawsze miałem problemy z wysyłką większych załączników tak tutaj problemu nie ma żadnego. Jedyny minus jaki znalazłem to słuchawki. Niestety dźwięk jest beznadziejny, żeby nie powiedzieć tragiczny. Ale dokupiłem sobie słuchawki Nokii i jest super.
    .2.20.195.pp.com.pl | 21 kwi 2014, 02:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,5%   27,3%   18,2% 
 Wszystkich opinii: 33. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kyocera Brigadier
» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
Aktualności:

» Kiedy ruszą wypożyczalnie telefonów?
» OneWatch: inteligentny zegarek od OnePlus
» Kyocera Brigadier z szafirowym szkłem
» Tablet Alcatela z ekranem 2K
» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.198.140.130
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.