Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 832 opinie  |  650 testów  |  6 044 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Overmax

Overmax Vertis



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,6%   31,6%   15,8% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • Kojot
    To prawda co piszą o Firmie. Oczekiwanie po 1,5 miesiąca to porażka. Mój też był w naprawach i jak głos nie działał poprawnie tak nie działa. Myślałem że mi padło na słuch.a to telefon lipa. Nie kupujcie szkoda kasy. W tej cenie inne firmy mają lepsze, dopłać około 50 dych i będziesz zadowolony i innej firmie. A przy okazji nie będzie problemu z serwisem.
    .slupsk.vectranet.pl | 01 lis 2014, 10:11
  • ircia
    moj telefon overmax vertis też jest w serwisie. ciekawa jestem jak mi naprawią. Syn grał na telefonie aż w końcu poczuliśmy swąd z baterii.Później dzialał jeszcze z miesiąc aż w końcu całkiem się zepsuł, nie chciał się w ogóle włączyć.
    .centertel.pl | 20 wrz 2014, 10:09
  • przemo
    Jak za ta cene jest ok. Natomiast duzo lepiej sie sprawuje przy zainstalowanym systemie MIUI. Bateria trzyma dluzej i zuzywa mniej RAM. Przy sofcie oryginalnym sa zaciecia przy rotacji ekranu.
    Glosnik dosyc glosny, jakosc polaczen zadowalajaca, jedeyne co przeszkadzalo to zbyt wolno dzialajacy czujnik swiatla, musibtroche minac zanim dostosuje jasnosc ekranu przy duzym naslonecznieniu.
    .warszawa.vectranet.pl | 02 wrz 2014, 16:09
  • R E K L A M A
  • Tommini2
    Telefon przez 2 tygodnie działał prawidłowo,potem w sieci 3G przestał działać.GPS na odcinku 30 km po 15 km stracił zasięg i go nie odnalazł.Został oddany do reklamacji po 3 tygodniach wrócił z wymienioną płytą główną i wyświetlaczem,który działał prawdłowo.W serwisie z jednej strony wyświetlacz był nie doklejony i przestał dziłać dotyk w górnej części [szybkie wybieranie.Telefon znowu trafił do serwisu po prawie 4 tygoniach w informacji napisali,że wymieniono wyświetlacz jednak wada z jaką trafił nie została usunięta więc go nie odebrałem.Sprawa w toku.
    .centertel.pl | 14 sie 2014, 19:08
  • TomekSwK
    Telefon posiadam już ponad pół roku i uważam, że za tą cenę jest bardzo dobry. Nie znalazłem powodu, by narzekać. Baterię ładuję co 2-3 dni, przy codziennym słuchaniu muzyki 2-3h i paru minutach działania WI-FI. Ekran bardzo przyjemny, dobry kontrast, wygodnie ogląda się na nim filmy/seriale i czyta ebooki. Procesor daje radę bez problemu z wszystkimi aplikacjami, nigdy jeszcze się nie zawiesił. Jedyne wady jakie znalazłem, to średni aparat (chociaż to nie wada, telefon w końcu nie ma za główne zadanie robienie zdjęć) i czsami zawiesza się akcelerometr (nie działa wtedy automatyczne przełączanie ekranu, trzeba zrestartować telefon raz na parę dni i jest ok.

    Ogólnie polecam, telefon wart swojej ceny. :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 sie 2014, 21:08
  • user
    Mam go już 7 miesięcy i jestem zadowolony. Przy normalnym użytkowaniu wygląda jak nie używany (pomijając wypalcowany wyświetlacz xd), żadnej ryski, nic nie skrzypi, wszystko śmiga tak jak trzeba. Mega doby wybór to był dla mnie.
    .adsl.inetia.pl | 15 lip 2014, 15:07
  • Posiadaczka
    Świetny. Nie słuchajcie opinii ludzi typu słaby aparat z przodu... Kup sobie człowieku lustrzankę, to będziesz miał dobry... Telefon wyśmienity, wszystkie aplikacje jakie tylko chcesz działają, telefon płynny, intuicyjny cudo. Nic więcej do powiedzenia.
    Mam nadzieję, że ten czarno-biało PR-owy dialog jest zabawny nie tylko dla mnie, ale również dla naszych użytkowników. Na wszelki wypadek skołowanym potencjalnym klientom radzę - jak zwykle - wyrobić sobie własną opinię. Na szczęście żyjemy w czasach, gdy komisy i sklepy pozwalają wziąć uruchomione urządzenie do ręki. Nam niestety producent nie udostępnił urządzenia do testów. (jf)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 14 lip 2014, 15:07
  • rychodg
    Mam ten tel. od 3 miesięcy. Jak na cenę 400 zł ,które dałem jest dobry. Nie piszę bardzo dobry bo głośność zostawia wiele do życzenia. Często nie słyszę dzwonka rozmowy przychodzącej , dioda led w aparacie bardzo słaba. Telefon pracuje płynnie i w tej cenie jest naprawdę dobry. Ogólnie polecam.
    .adsl.inetia.pl | 08 cze 2014, 05:06
  • dziobak5
    Ma 1 gb ram,aparat z przodu 2 mpx.. przy tych parametrach,smartfon powinien kosztować z 800-1000 zł, a ten,można kupić już za 319 zł,więc jest to podejrzane,pewnie strasznie słaba jakość tych części.
    .adsl.inetia.pl | 28 maj 2014, 00:05
  • niezadowolony
    Do potencjalnych klientów firmy Overmax, odradzam zakupu srzętu od nich. Mój zakup ? wcale nie najtańszy ? po 3 miesiącach użytkowania zepsuł się, trafił do serwisu na 1,5 msc, po czym odesłali mi go zepsutego więc wrócił praktycznie następnego dnia do nich na kolejne 1,5 msc i teraz ponownie dostałem go świeżo z serwisu znów nie działającego. Chcą bym znów odesłał im na 1,5 msc kamerkę. Łatwo policzyć ile czasu używałem kamerkę a ile czasu spędza ona w serwisie. Firmy nie chce ani dać mi nowego urządzenia ani oddać pieniędzy. Zastanówcie się 2 razy zanim coś kupicie od nich! Chińszczyzna z marketów się tak nie psuje jak sprzęt od nich ! Podajcie dalej, ku przestrodze innych!
    .dynamic.chello.pl | 20 maj 2014, 23:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,6%   31,6%   15,8% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Praca domowa
» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.163.168.15
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.