Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 136 telefonów  |  102 382 opinie  |  650 testów  |  6 757 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia X



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,2%   17,2%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • evelayna
    Nie Bartku . Nokia x nie posiada samego androida. To taki system który jest połączeniem androida z Windowsem :-) :-) telefon wspaniały. Na razie lepszego nie potrzebuje :-)
    .ssp.dialog.net.pl | 26 lip 2014, 13:07
  • iza
    Czy może mi ktoś powiedzieć jak jest z ekranem dotykowym? Działa na ciepło czy dotyk np. paznokcie, rysik itd
    .evenet.com.pl | 24 lip 2014, 15:07
  • OLA
    Pierwsze wrażenie - cukiereczek, mój kolor to zielony.
    Połączenie Androida z Windows'em = super
    Jak na moje potrzeby czyli: dzwonienie, sms'y, mms'y, czasem zdjęcia - jest idealny.
    Nie przeszkadza mi brak sklep Play.
    Jakość wykonania obudowy mile zaskoczyła.
    Ekran przyjemny, czujnik światła to wielki PLUS.
    Pewnie trzyma się go w ręce.
    Gorąco polecam! :)
    .rudaslaska.vectranet.pl | 07 lip 2014, 18:07
  • R E K L A M A
  • Bartek
    Podobno Nokia X posiada Androida 4.1.2 a nie Nokia X Software Platform 1.0!
    Dziękuję. Podobno jak się je żołędzie z kolendrą, to się człowiekowi życie wydłuża. mGSM.pl przekazuje informacje podane przez producenta. Nie zajmujemy się zazwyczaj technicznym dziennikarstwem śledczym, jednakże jeśli tylko jesteś w stanie wskazać miejsce w którym Nokia informuje o Androidzie 4.1.2, a nie Nokia X Software Platform 1.0, chętnie zmienię albo uzupełnię informację. (jf)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 29 maj 2014, 21:05
  • Michu
    Jeśli ktoś szuka zabawki, wysokiej klasy aparatu fotograficznego, przenośnej dyskoteki, wodotrysków to nie będzie zadowolony z Nokii X.
    Dla osoby która potrzebuje prostego telefonu (a właściwie dwóch, bo DUAL SIM działa bezbłędnie) z GPSem, i dodatkowymi funkcjami ułatwiającymi życie to jest dobry wybór.
    Używam już od jakiegoś czasu tego telefonu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko gra i buczy. Oczywiście można przyczepić się do jakichś tam mało istotnych detali, ale to urządzenie ma głównie służyć do komunikacji telefonicznej - tak wynika chyba z zasady ;)
    RESUME: jeśli ktoś potrzebuje załadować dwa telefony w jeden + poczta + GPS to jest to słuszne rozwiązanie!
    .komster.pl | 25 maj 2014, 22:05
  • ...
    Nie zauważyłem jakiś większych przycięć.
    Po aktualizacji telefon działa jeszcze lepiej ale przed też nie było źle.
    Internet działa też bez problemów.
    Uważam, że warto ją kupić.
    .play-internet.pl | 17 maj 2014, 20:05
  • nokiaa
    a przycina się? w filmikach mowią, że interfejs masakra, ze się tnie i strasznie wolno chodzi no i i wczytywanie stron to masakra. i o co chodzi z tym ze tylko wyczuwa 2 dotyki, czy to da sie odczuć? chce kupic ta nokie ale jak tak wolno chodzi to ez sensu :(
    .play-internet.pl | 15 maj 2014, 16:05
  • ...
    Posiadam telefon od miesiąca.
    Obudowa jest dobrze wykonana - brakuje mi tylko szkła odpornego na zarysowania.
    Jakość rozmów stoi na wysokim poziomie a SMS-y pisze się wygodnie.
    System działał płynnie ale po ostatniej aktualizacji jeszcze bardziej przyśpieszył więc jest OK.
    Telefon jest prosty w obsłudze.
    Bateria wytrzymuje około 1 / 2 / 3 dni - zależy od użytkowania.
    Aparat jak na cenę samego telefonu jest przyzwoity - 3 MP powinno większości osób wystarczyć.
    Odtwarzacz muzyki na słuchawkach i głośniku działa świetnie.
    Aplikacji jest dużo, można skorzystać z Nokia Store lub 4 innych sklepów.
    Wszystkie gry i aplikacje działają raczej płynnie.
    Dla niektórych zaletą może być Dual SIM - karta SIM nr 1 działa jako 2G i 3G a karta SIM nr 2 to tylko 2G.
    W telefonie jest Bluetooth i WiFi.
    Przeglądarka Nokia działa szybko ale można też skorzystać z innych jak FireFox, Opera czy Google Chrome.
    W tej cenie jest to jedna z najlepszych propozycji.
    Telefon polecam.
    .play-internet.pl | 11 maj 2014, 23:05
  • PabloWS
    Posiadam telefon Nokia X od 2 miesięcy. Kupiłem go ponieważ bardzo przypadł mi do gustu jego elegancki wygląd, co jest rzadko spotykane w tej cenie. Szukałem telefonu o prostej budowie, bez wyśrubowanych parametrów, dużej ilości czujników i innych wynalazków z których i tak pewnie bym nie skorzystał. Jeżeli ktoś chce kupić telefon do grania i szpanowania niech odpuści sobie ten model. Jeżeli natomiast ktoś chce głównie dzwonić, pisać sms-y, korzystać z internetu i GPS/map będzie zachwycony.

    TO CO ZAUWAŻYŁEM PODCZAS UŻYTKOWANA:
    -czas pracy na baterii ok. 24h przy standardowym użytkowaniu (kilka rozmów, kilkanaście sms-ów + internet), w trybie czuwania wytrzyma spokojnie tydzień przy wyłączonym 3G
    -tylny głośnik jest bardzo głośny, jednak jak telefon jest położony na płaskim blacie, to dźwięki są mocno przytłumione i można nie usłyszeć dzwonka jak się przebywa np. w innym pomieszczeniu.
    -bardzo dobra jakość połączeń głosowych (dobry głośnik i mikrofon, obsługa HD Voice)
    -tylna obudowa jest wymienna
    -telefon często odblokowuje się w kieszeni, jednak blokada ekranu na kod zabezpieczający rozwiązuje problem.

    Polecam szczególnie osobom, które używają telefon do komunikowania się, a nie do zabawy, oraz osobom ceniącym prostotę i elegancję.
    .adsl.inetia.pl | 10 maj 2014, 23:05
  • Mike
    Telefon posiada GPS, można to zauważyć po lokalizacji bez włączonych transmisji danych. Również przy włączeniu Here Maps widać napis "Szukam sygnału GPS". Z resztą sygnał łapie całkiem szybko
    .centertel.pl | 10 maj 2014, 19:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,2%   17,2%   27,6% 
 Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.188.142
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.