R E K L A M A

Nokia N82
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 417. Pokazuję od 1 do 10.
49,4% 
 5,8% 
 44,8% 
Raul
Ten telefon to legenda. W 2008 dałem za niego 1300zl. Wtedy to był sprzęt i jest nadal. Jest to nie zniszczalny model. Setki tys połączeń, setki sms, zdjęć, godzin na GPS. Oczywiście dużo pracował i zdarzały się drobne awarie ale jest to mega wytrzymały telefon. Uznawany za jednego z pierwszych smartphone. Swojego odnowie na oryginalnych częściach. Mam do niego ładne pudełko, nie używane slichawki i cały komplet. Poza tym mam jeden pierwszych oryginalnych modeli. Juz teraz taki komplet jest wart kilkaset zł. Za kilkanaście lat kilka tysiecy:)
.dynamic.gprs.plus.pl | 02 mar 2017, 08:03
Tomasz
Miałem go od 2008 do 2013 roku. Byłem z niego bardzo zadowolony, zwłaszcza świeżo po zakupie, ponieważ ówczesne super wypasione iphony i inne dotykowe badziewia nie dorastały mu do pięt. Zmieniłem go, ponieważ niektóre rzeczy zaczynały mnie w nim irytować, a dotykowe telefony były już na tyle zaawansowane, że w końcu po tylu latach pasowało kupić coś nowszego.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 lut 2017, 15:02

dambar
Witam,
Mam ten telefon od 2008 i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Jakoś niedługo minie 6 lat użytkowania i jedyne co do niego dokupiłem to nowa bateria - teraz trzyma 4-5 dni przy sporadycznym użytkowaniu. Przeżył już masę upadków kilka kontaktów z większą wilgocią, ale funkcjonalnie nic się nie zmieniło i ciągle działa jak działał. Fakt jest taki, że już tak pięknie nie wygląda bo trochę się powycierał. Trochę wstyd go wyciągać z kieszeni ale powiedziałem sobie, że go wymienię na inny jak się popsuje - teraz obawiam się, że to nie nastąpi za szybko. Jedynie co w nim mi brakowało to czasami stopera ale zawsze można sobie to doinstalować.
.191.172.130 | 15 wrz 2014, 10:09
wies
Ten telofon można zaliczyć do jednych z najbardziej udanych.Jego możliwości funkcjonalne nawet dziś po tylu latach budzą respekt.To jest TO! Telefon jakiego już zapewne nie uświadczysz z powodu dziwnej manii prześcigania się za bajerami. Ekrany, dotyki, za chwilę zobaczysz człowieka z ekranem 32" przy uchu wraz z wodotryskiem. Doskonała jakość fonii, wspaniałe zdjęcia, dobra jakość nagrań wideo,bogactwo pożytecznych aplikacji, prostota obsługi,to cechy których obecnie musiałbyś szukać w kilku innych współczesnych, a tu masz wszystko w jednym. Niedogodności użytkowe(bateria, obudowa) wynikają ze sposobu posługiwania się sprzętem. Dla mnie ten telefon znaczy więcej niż dobry telefon.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 maj 2014, 23:05

monikkkka
Telefon polecam w 100 % do dzisiaj go mam od 2008 roku zawsze pod ręką bez zarzutów wspaniały aparat , głośniki do klawiatury idzie się przyzwyczaić ja już wszystko w tym telefonie znam na pamięć więc dla mnie to nie problem. Polecam telefon godny uwagi :)
.ssp.dialog.net.pl | 14 sty 2014, 15:01
piramida
Jak kiedy kolwiek Nokia zrobila coś dobrego,to byla n8. Udany telefon, polecam.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 gru 2013, 22:12
Łukasz
Posiadam Nokię N82 od 2008 roku więc śmiało mogę powiedzieć o jej wadach i zaletach. Od razu zastrzegam, że jestem użytkownikiem, który dużo nie wymaga od telefonu.
Plusami są: wytrzymałość (mnóstwo razy telefon mi spadł, a raz nawet podczas szybkiej jazdy i to na asfalt - działał). Raz się zamoczył. Wyłączał się sam. Wyjąłem baterię i poleżał dzień - działa.
Ogromnym plusem jest WiFi, ale tu też znajduję się jeden z nielicznych minusów - WiFi jest tylko w standardzie b/g. Gdyby było b/g/n o byłby telefon niemal idealny :-). Lecz i starszy standard pozwala na komfortowe przeglądanie stron na Operze.
Aparat robi bardzo przyzwoite zdjęcia.
Minusów oprócz starszego standardu WiFi nie widzę. Telefon mogę z czystym sumieniem polecić każdemu - jest warty swojej ceny.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 lis 2013, 19:11
kadziu
Też go mam od lat i przesiadłem się na N8. Teraz jako awaryjny, niedawno wróciłem i byłem znów zadowolony z niego. Internetu i mapy to nie poużywa za bardzo (nawigowanie przestało być darmowe), ale jako telefon i aparat cyfrowy jak najbardziej. Był zarąbisty, ale przyćmiła go bardziej popularna N95.
Do poprzednika: kup sobie NOKIA DC-16, zapasowy akumulator przenośny, tylko dokup kabelek na cienki bolec, bo microUSB nie ma ładowania w N82.
.xdsl.centertel.pl | 20 wrz 2013, 14:09
Caspar
Używam ciągle jako awaryjny. Świetny telefon jako aparat cyfrowy. Ma podwójnie osłaniany obiektyw, 5mpx CarlZeiss'a, xenon-flash, a NAJCIEKAWSZE - Zapisywanie (via GPS) współrzędnych geograficznych w zdjęciu (np. zbaczając z 'i tak nieprzetartego' szlaku napotykamy jakieś przepiękne miejsce, ale nie wiemy gdzie jesteśmy. Dzięki temu możemy kiedyś powrócić albo precyzyjnie podzielić się z kimś informacją o fajnym miejscu). Funkcja po dziś dostępna tylko w droższych cyfrówkach(Najtańsza opcja to Fuji FinePix za 6 stów !. 2 głośniki stereo i jack 3,5 czynią ów telefon także muzycznym. Wi-fi dobrze ściąga najbliższe routery.
Największy i zarazem jedyny telefonu to malutka bateria - mi na dziś wytrzymuje tylko 3 dni na czuwaniu, nie wytrzyma 10h na grającym radiu. ;///// PS. Czy ktoś może polecić jakąś sprawdzoną baterię ? Na allegro wszystko budżetowe z chin...
.adsl.inetia.pl | 03 sie 2013, 22:08
Paweł
Świetny telefon, w moim posiadanu był ok. 2 lat czasu, obecnie przerzuciłem się na androida - możliwości większe ale wolniejszy niż symbian zdecydowanie, no i aparat mimo tej samej rozdziałki nie umwywa się do n82, bo tak naprawde to mało który telefon może konkurować z n82 jeśli chodzi o jakość zdjęć - jakość fotografii z niej niejednokrotnie lepsza niż z jakiejś budżetowej cyfrówki. Telefon trzyma dosyć dobrze cenę co dobrze o nim świadczy, szkoda tylko że jest tak mało znany.
.zambrow.net.pl | 17 lip 2013, 09:07

Wszystkich opinii: 417. Pokazuję od 1 do 10.