Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 299 telefonów  |  145 648 opinii  |  720 testów  |  5 093 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Lumia 925



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,2%   20,3%   26,6% 
 Wszystkich opinii: 79. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • danielbeny
    Mam tea nokie od 8 m-cy. Totalna tragedia!!!! Ciężko lapie gps, jak juz zlapie to sie zacina nawigacja. Malo aplikacji. Nie da się w ogóle wylaczyc "pop up blocker" czyli blokowanie wyskakujących okienek w wyszukiwarce internetowej. Czasami są sie wylaczy i nie można go uruchomic przez okolo godzinę. Skype niby dziala w tle, ale gdy ktos mi pisze lub dzwoni czasami brak sygnalu dopiero po wejściu na Skype widac ze ktos pisal, dzwonil. Aluminiowa obudowa....??? Same odpryski!!!! Nie polecam.
    .197.121.39.threembb.co.uk | 27 sie 2014, 11:08
  • Rodeush  mail
    Witam.
    Mam Lumie od jakiś 2 miesięcy.
    Generalnie fajny choć pupy nie urywa.
    Standardowe sterowanie aparatem to katastrofa - zupełnie nie udaje się aparatowi ustawić ostrości.
    Sytuacje ratuje Nokia Camera - dzięki tej apce aparat daje radę.
    Ilość aplikacji w markecie jest wręcz frustrująco mała - zwłaszcza darmowych.
    Mam też jakiś kłopot z kontaktami - telefon połączył się z kontami googla i hotmail. Kontakty z tych kont się wyświetlają ale tez z karty sim nie. Choć są w telefonie. Trochę to pokręcone.
    Lumie są dość drogie i chyba jednak nie tak dużo ( o ile ) lepsze od Nexusów.
    W skrócie fajna ale . . . nie wiem czy przy następnym telefonie nie wrócę do Nexusa.
    .legionowodom.pl | 25 sie 2014, 18:08
  • barni
    Telefonik posiadam od 3 tygodni i jestem z niego bardzo zadowolony. Windows phone 8.1 działa płynnie, bez zacięć, jest bardzo przejrzysty, łatwy w użytkowaniu i mniej zawiły od androida, chociaż czasami mam z nim powiedziałbym "kosmetyczne" problemy, takie jak brak możliwości usunięcia adresu e-mail z aplikacji poczty, czy tez wglądu do aktywnych w telefonie procesów np. aktualizacji niektórych aplikacji. Zdjęcia wychodzą rewelacyjnie, gry chodzą płynnie, jednak wymagające jednostki takie jak Asphalt 8 z malutkimi zacinkami. mam pewne zastrzeżenia do małej (realnie ok 14 gb)pamięci wbudowanej i braku slotu microSD, nad czym ubolewam .Bateria u mnie wystarczy na góra 3 dni mimo ustawionych najwyższych jasności i czułści ekranu. Małe problemy występują z bluetoothem który czasami pokazuje ,że wysłał plik, jednak u odbiorcy go nie ma. Przesiadłem się na Lumię z 3,2 calówki lecz już po tygodniu wydawała mi się za mała , ale nie ubolewam nad tym. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne : )
    .adsl.inetia.pl | 24 sie 2014, 22:08
  • R E K L A M A
  • Ziemna
    Po pół roku uzytkowania, opinia POZYTYWNA. Telefon dobrze wykonany, solidny. Ekran dobrze widoczny, łatwy w obsłudze, czuły ale nie za bardzo. Dobrze łapie zasięg, a GPS łapie natychmiastowo. Znakomita nawigacja, a i Yanosik też dobrze na tym chodzi. Dobry dźwięk. Znakomity aparat, z wieloma funkcjami. Szczgólnie sprawdza się puknięcie w ekran w miejce, na które ma złapać ostrość. Bateria, jak na wielki smartfon, zadowalająca. System sie nie wiesza, działa szybko.

    WADY:
    System operacyjny i jego ograniczenia:
    Nie można stosować aplikacji do nagrywania rozmów - system blokuje.
    Kadrowanie zdjęcia w telefonie nadpisuje oryginał zdjęcia - trzeba o tym pamiętać.
    Przesłanie pliku na telefon, np. epub, przez Bluetooth, sygnalizowane jako ukończone, powoduje, że nie widać go w żaden sposób z poziomu ani telefonu, ani komputera. Gdzieś go może i zapisuje, ale nie wiadomo gdzie. A może gubi? A może gdzieś wisi i tylko blokuje pamięć? Nie wiadomo, a to mocno wkurza użytkownika. Ale po zainstalowaniu czytnika epub pliki widzi czytnik i wyświetla bez problemu. Plik nie jest zabezpieczony prawami, sam go zrobiłem, a jednak w telefonier pozostaje dla mnie ukryty, nie moge go np. przesłać komuś dalej. Wkurzające. Bo pliki powinny być w plikach, a nie w danych aplikacji.
    Ogólnie, mimo wad, na plus.
    .static.ip.netia.com.pl | 22 sie 2014, 09:08
  • AM  mail
    mam ten telefon pierwszy dzień i narazie jest spoko. wcześniej miałem androida (GalaxyS3). Windows ma przejrzyste menu i jest łatwy w obsłudze. aparat bardzo dobry tak samo jak głośniki. jak na takie parametry ten telefon jest bardzo mocny. Polecam ten telefon bardziej jako firmowy niż prywatny.
    .mysmart.ie | 06 sie 2014, 08:08
  • Jackops
    Świetny telefon.

    Od momentu aktualizacji do WP 8.1 telefon rozwinął skrzydła. System nie jest już tak ubogi jak w lumiach generacji WP 7 i świetnie można wykorzystać jego potencjał. Telefon działa szybko choć benchmarkowo zastosowany 2 rdzeniowy procesor 1,5ghz i 1 gb ram, nie kładzie na kolana obecne (czy też zeszłoroczne )flagowce androidów. Ba, prezentuje się dość ubogo w zestawieniu na papierze. Jednak dla Windows Phone nie ma potrzeby uzbrajać tel w dodatkową moc (choć można, why not?), telefon naprawdę szybko i płynnie działa. Nokia wyposażyła lumie 925 w świetny aparat który na pewno się sprawdzi gdy będziemy chcieli zrobić dobre zdjęcia przy słabym oświetleniu. Dźwięk słuchawki jest po prostu świetny, rozmowy pozbawione szumów. Bateria no cóż, mogła by być mocniejsza, dla ludzi jednak którzy intensywniej korzystają z smartphona, czas pracy nie będzie zadowalający, za tem muszą rozejrzeć się za dodatkową przenośną ładowarką lub innym telefonem
    .dynamic.chello.pl | 04 sie 2014, 14:08
  • Azuro
    Po aktualizacji Cyan czas dzialania baterii troche sie wydluzyl z 1 dnia do ok. 2,5 dn. :) i zauwazylem lekkie przyspieszenie w dzialaniu systemu :). Moze jak wprowadza jeszcze kilka poprawek to zostane przy WP. :P
    .192.208.58 | 20 lip 2014, 15:07
  • Kamil
    Czytając opinię niektórych użytkowników aż się chce śmiać. Telefon trafił w moje ręce przypadkowo, miałem w planach zakup czegoś z Androidem, lecz szwagier przedłużał umowę i mi go podarował. System jak dla mnie jest przejrzysty i nie brakuje mu niczego z mojego punktu widzenia. Aparat robi świetne zdjęcia, telefon działa bardzo płynnie,gry też śmigają bardzo przyzwoicie. W ciągu 3 miesięcy użytkowania zaciął mi się tylko raz(wtedy miałem ok 20 % baterii) nie tak jak inni piszą że po kilka razy tygodniowo. Jedynymi minusami są brak slotu kart sd, no i bateria mogła by być nieco pojemniejsza. Dla ludzi którzy piszą ze wysyła im wciąż coś nie wiadomo gdzie i tym podobne dam radę: zanim zacznie się pełni korzystać z tego telefonu jak i z każdego innego smartfona trzeba go najpierw spersonalizować pod siebie i zadecydować co, gdzie i kiedy ma wysyłać wasz telefon. A to że bateria trzyma 3 godziny to już jakieś totalne herezje. Mi bateria starcza na 1-1,5 dnia zależy od użytkowania, czyli wynik jak w każdym innym smartfonie. Podsumowując, mogę w pełni polecić ten telefon osobom szukającym coś z WP na pokładzie:) Pozdrawiam wszystkich hejterów którzy się teraz na mnie rzucą jak piranie ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 lip 2014, 20:07
  • Azuro
    Lumie 925 uzywam od ok. 6 miesiecy, wiec sie wypowiem. Po pierwsze jak pisali inni uzytkownicy bateria to dno. Po drugie w wersji czarnej zaczely sie jakies odpryski robic na aluminiowym boku. Teraz zaluje pchania sie dalej w ten system. I nastepnym urzadzeniem bedzie ajfonik :). Juz ten windows mnie denerwuje powoli. Sa i duze + : aparat, plynnosc dzialania. Ale zeby nie slodzic kilka razy byl reset, i bateria wystarcza tylko na 1.5 dnia. 36 % baterii na dzien i to bez dzwonienia, pisania po prostu nic. Tel lezy i pozera baterie. Dramat. A przy uzytkowaniu to 1 dzien max. Beznadziejny smartphon.
    .192.235.91 | 13 lip 2014, 16:07
  • miko
    Telefon bardzo fajny w użytkowaniu, ale... no właśnie wiesza mi się kilka razy w tygodniu, do tego stopnia, że dziś nie zadzwonił mi nawet budzik...

    Nie wiem czy wy również macie takie problemu czy to wada fabryczna mojego urządzenia...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 cze 2014, 11:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,2%   20,3%   26,6% 
 Wszystkich opinii: 79. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Kali mieć smartfona
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Huawei: nowe zdjęcia Mate 7 i szafirowy P7
» IUNI U3 z ekranem 2K
» LG G Watch R zaprezentowany oficjalnie
» Samsung Gear S: nowy smartwatch z Tizenem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.20.103.100
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.