Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 465 telefonów  |  147 222 opinie  |  720 testów  |  6 587 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 920



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,5%   14,3%   34,2% 
 Wszystkich opinii: 272. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Justyna
    Mam ten telefon od ponad roku, użytkuję go intensywnie i mimo to wciąż nie mogę się przyzwyczaić. Moim zdaniem jest nieporęczny, mało intuicyjny, tęsknię za połową aplikacji które miałam na Androidzie, a na WP albo w ogóle nie istnieją albo są beznadziejne
    Bateria ledwo wytrzymuje dzień. Nie wiem skąd te ochy o achy innych osób ale wiem na pewno że to pierwszy i ostatni WP w moim życiu.
    .77.124.86 | 19 wrz 2014, 14:09
  • Knight
    Telefon można tylko polecić. Wraz z aktualizacją do WP8.1 to zupełnie nowa słuchawka, część informacji na tej stronie jest już bardzo nie aktualna, jak np obecny system (w tej chwili to WP8.1 czy radio FM które było już dostępne od aktualizacji Amber, a wiec prawie rok temu), poza tym aparat to 8.7 mpx nie 8 itp itd.
    Co do samego telefonu, super szybki, spokojnie można na nim uruchomić wszystkie obecne topowe gry czy aplikacje dostępne dla WP. Bateria tez jak na smartfona całkiem akceptowalna. Jedyny minus to tak naprawdę gabaryty i masa do której idzie się przyzwyczaić, aczkolwiek wciąż jest to "waga ciężka" wśród smartfonów. Kapitalny aparat, super nie zawodność, zero jakichkolwiek zwiech czy problemów ze stabilnością, świetna jakość wykonania telefonu. Do tego świetnie wsparcie producenta prawie 2 lata od premiery wciąż dostaję najświeższe aktualizacje, w tej cenie najlepszy wybór cena/jakość z naciskiem na fenomenalna jakość telefonu, nic tylko polecić!
    .dynamic.chello.pl | 06 wrz 2014, 19:09
  • PiotrekP.
    Idealny telefon? Nokia Lumia 920. Solidny, świetna stylizacja, bardzo dobry aparat, kapitalny ekran. No i ten WP 8.1 !! Najlepszy system !! Bateria trzyma ponad 2 dni, świetnie leży w dłoni. Cóż więcej potrzeba!?
    .ostdsl.pl | 02 wrz 2014, 14:09
  • R E K L A M A
  • Michał
    To, czego mi brakuje to dioda sygnalizująca o tym, że telefon wymaga uwagi (sms/nieodebrane/itp.)
    .218.226.178 | 29 sie 2014, 09:08
  • patryk740
    Windows 8.1 (aktualizacja Cyan) dodaje możliwiść radia FM i trzeba to zmienić w parametrach powyżej. Windows 8.1 daje wiele więcej możliwości - polecam zrobienie kolejnego testu i aktualizacje danych
    .58.223.72 | 24 sie 2014, 12:08
  • Kodek
    pati, jestem ciekaw jak Ty na tym smartfonie słuchasz radia... na pewno piszesz o Lumii 920?
    W Lumii 920 od początku było radio FM, tyle że niedostępne dla użytkownika. Któraś z kolejnych aktualizacji pozwoliła w końcu na skorzystanie z odpowiedniej aplikacji do jego obsługi. mGSM.pl podaje konfiguracje pierwotne: "to co jest dostępne dla użytkownika w telefonie przy premierze rynkowej". Radio FM nie było dostępne, choć było fizycznie obecne od początku. Dlatego czerwony krzyżyk w specyfikacji. Informację o finalnej możliwości uruchomienia radia zamieściliśmy niedługo po odnośnej aktualizacji systemu w "informacjach dodatkowych". (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 sie 2014, 15:08
  • Jagoda
    Posiadam od jakiegoś czasu. WP już miałam,nie przerażał mnie. Teraz faktycznie trochę boli problem synchro z Gmailem,ale idzie przeżyć. Aplikacje za to tragedia-nadal daleko za murzynami w wielu punktach.Ekran i kolory piękne,aparat rewelacja jak na telefon. Ale! w ciągu tych czterech miesięcy,kiedy u mnie jest już dwa razy był w naprawie z powodu głośnika-charczy,trzeszczy. Teraz dodatkowo zaczął się zacinać (może wina aktualizacji jakiejś?) i grzać potwornie po minucie użytkowania. Cóż mi po telefonie z nienajgorszymi funkcjami,świetną baterią,kiedy rozmawiać przez niego nie mogę i do naprawy ciągle trafia? Chyba niechętnie i z podkulonym ogonkiem wrócę do Andka :(
    .centertel.pl | 06 sie 2014, 21:08
  • MonsterZet
    Do informacji dodatkowych dobrze byłoby dodać, że L920 Obsługuje odtwarzanie foramtów AVI. Nokia tak podaje.
    mGSM podaje pierwotne wersje specyfikacji. W pierwotnej wersji Nokia nie podawała obsługi avi, ale obecnie tak, rzeczywiście podaje. Obsługa poszczególnych typów plików zależy od oprogramowania. Być może któraś aktualizacja załatwiła kwestię plików avi. (jf)
    .48.176.6 | 05 sie 2014, 10:08
  • dart
    Posiadam ten telefon od stycznia 2014. Jestem prawie całkowicie zadowolony. Prawie z tego powodu, że maksymalnie utrudnione jest korzystanie na nim z usług Google. Do Bing się przyzwyczaiłem, ale nie można zsynchronizować w pełni skrzynki Gmail (nie wyświetla wysłanych maili), a także brak aplikacji Youtube trochę wkurza. Oczywiście są dostępne zastępcze aplikacje w sklepie, ale to nie to samo. Zdjęcia robi świetne, nawet w nocy. Filmy też ok, tylko trochę wkurza to ciągłe łapanie ostrości.
    Ogólnie telefon oceniam na 8/10.
    .160.172.83 | 01 sie 2014, 11:08
  • mm
    Posiadam rok. Z czystym sumieniem polecam za:ekran,waga,wykonanie,szybkość działania, nawigacja głosowa,rewelacyjny aparat,odporność na upadki, tył i boki przy normalnym użytkowaniu nie do porysowania! Poprzednio L9 i pomimo, że LG to rewelacyjny telefon z 920 bez szans
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 lip 2014, 23:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,5%   14,3%   34,2% 
 Wszystkich opinii: 272. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
Aktualności:

» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce
» Nixie - pstryknij sobie selfie z powietrza
» Lenovo A916: osiem rdzeni i LTE na średniej półce
» Haier HL-6170T: słaby, ale z LTE
» HTC: dziwna ReCamera i ulepszony M8, czyli Eye
» Płatności mobilne w narodzie
» Moto X - zaczynamy testować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.74.21
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.