Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 943 telefony  |  151 168 opinii  |  849 testów  |  2 834 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 820



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,3%   16,2%   26,5% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Zibi_skull
    Korzystam z tego telefonu prawie od półtorej roku i na tą chwilę nie zmieniłbym go na żaden inny. Po przejściu z androida - już nigdy na niego nie wróce.
    .ilkus.net | 13 gru 2014, 13:18
  • pwrlax
    Telefon posiadam od listopada 2013 i jestem z niego bardzo zadowolony- działa płynnie, nie zacina się, robi dobre zdjęcia, ma wszystkie potrzebne bajery, bateria wytrzymuje nawet ponad 3 dni (przy normalnym użytkowaniu 2 dni)co przy tej wielkości wyświetlacza jest w 100% satysfakcjonujące. Polecam wszystkim ten model.
    .189.217.180.skyware.pl | 08 gru 2014, 18:20
  • Guru
    Dzień dobry. W opiniach użytkownik Majkel napisał że nabył ten telefon za 500 zł. Gdzie można dostać taki telefon, nie narażając się na kupno chińskiej podróbki?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 gru 2014, 18:09
  • R E K L A M A
  • Bousław
    Lumię 820 użytkuję od wrzesnia 2013, po aktualizacji wersji "Cyjan", brakuje tylko pełnej polskiej wersji asystenki " Cortana ". Przez ten okres brak jakichkolwiek problemów, korzystam z internetu, prowadzę rozmowy,robię sporo zdjęć,na bieżąco aktualizuje / również aplikacę /, płacę telefonem itp.- bateria wytrzymuje od 2 do 6 dni w zależności od intensywności użytkowania.Polecam.
    .42.10.209.alfanet24.pl | 30 lis 2014, 17:01
  • Majkel
    Polecam wszystkim ten model i nie rozumiem komentarzy w stylu psuje sie dotyk oddalem go 5 razy na gwarancje... Jesli nie dbasz o telefon to każdy zniszczysz. Lunie 820 polecam każdemu. Jestem informatykiem i przesiadlem sie z Androida który jest zamulony zawirusowany i słabo zoptymalizowany w porównaniu do swoich parametrów - przez co bateria trzyma w nim max dzien (śmiech). Tutaj bateria wytrzymuje mi 2 -3 dni czestego pisania smsów czasem rozmów , facebooka wiadomości wp itd. W sklepie jest wszystko czego potrzeba , bez zbędnych aplikacji pisanych przez kogokolwiek jak w sklepie Play... 0lagow a z aktualizacja 8.1 jeszcze więcej udogodnień. Za taka kase (500) nie ma lepszego modelu. Chcesz szybki telefon bierz lumie.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 24 lis 2014, 08:32
  • rdkla  mail
    Telefon dobry tak samo i Windows tylko jedna wada chodzi radio bo niestety nie ma go chyba ze jest po aktualizacji Windows 8.
    .158.219.201.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 21 lis 2014, 16:23
  • Marian
    Posiadam ten telefon juz 6 miesięcy poprzedni to Lumia 710 . System po aktualizacji rewelacja zero problemów płynnie i bez lagów . Mocny średniak ! Jedyny minus to bateria u mnie wystarcza od 7 do 17 i juz jest głodna. Ale zastępuje mi w większości komputer. Szczerze polecam aktualnie za ok. 450 zł można dostać nowy w tej kasie ciezko znaleźć konkurenta.
    .dynamic.chello.pl | 17 lis 2014, 20:55
  • katarzyna
    Posiadam ten telefon rok. Przez ten czas zdążyłam wymienić dotyk 3 razy.
    Może pechowy model. Upadek z 50m, pęknięcie szybki, konieczna wymiana gdyż dotyk też przestał działać. Następnie upadek z większej wysokości wyświetlacz się wylał, znowu wymiana. Uderzenie kluczami w torebce, ta sama sytuacja jak za pierwszym razem. Wymieniłam dotyk, jest jakiś inny niż oryginalny (myślę, że jest bez multitouch) ale tym razem przy pęknięciu szybki dotyk działa więc odetchnęłam z ulgą. Z Nokii nie jestem zadowolona, z Windowsa jak najbardziej.
    .4-4.cable.virginm.net | 25 paź 2014, 14:20
  • Lumia
    Nokie Lumie 820 zakupiłem jakieś 2 miesiące temu przez internet. Telefon idealny dla studentów i do użytku codziennego ! Szybkość i wielka funkcjonalność to tylko dwa plusy z wielu . Używałem Lumie 710 przez dwa lata jednak windows 7.8 a 8.1 to wielka różnica :) Wiele pozytywnych aplikacji ( nie to co Android większość wirusy albo iOS - płatne ) .

    Zalety:
    -płynność systemu
    -poręczny telefon w trzymaniu
    -aparat bardzo dobry
    -zero zawieszeń i zacięć telefonu
    -mieści się do kieszeni bez problemu
    -lekki
    -wytrzymały( spadł mi już dwa razy z 1,5 m na drogę czy kafelki i żądnego pęknięcia
    -głośny głośnik
    -bardzo wyraźne zdjęcia
    -wiele możliwości systemu ( trzeba się tym interesować )

    Minusy:
    -śliska plastikowa obudowa z tyłu ( nie to co lumia 710 gumowa obudowa)
    -przy bardzo intensywnym użytkowaniu telefonu ( przynajmniej 4-5 aplikacji w tle + internet w tle i połączenie bluetooth ) to bateria ładowna przynajmniej 2 razy w ciągu dnia
    -pod lupą nie ma google tylko bing :(

    Bardzo mocno polecam ten telefon wszystkim ponieważ nie jet on skomplikowany, za wielki ani za mały a jednak bardzo wytrzymały :)
    Zwłaszcza ci którzy oczekują prostoty i profesjonalizmu i szybkości w działaniu :) Samo wejście w dokument zajmuje mi nie więcej niz 1-2 sekundy :) Tyle co wyjąć telefon i kliknąć w dokument na pulpicie :)
    .adsl.inetia.pl | 20 paź 2014, 01:00
  • Shank
    Używam telefonu około miesiąc wiec wymienię jego plusy i minusy
    System fajny lecz po przejściu do WP 8.1 zaczęły pojawiać się lagi i przy odbieraniu nie wiem czemu ale czasami nie mogę odsłonić tej belki aby odebrać ale to chyba wada mojego egzemplarzu bo ta jak np przeglądam zdjęcia to ekran jest ładny ale jak zacznę grać w jakąś grę to pojawia się na 0.1 sec białka kreska i znikam teraz przechodzimy do szczegółów
    Ekran ładny ale bardzo łatwo się rysuje, bateria rodzi sobie dość dobrze ale po jakimś czasie rozwala się monitoring od baterii ale wystarczy zastosować łatwy sposób z trybem lotniczym i można to łatwo naprawić, co do aparatu to jest taki sobie śmiem stwierdzić że jest słabszy od tego co jest w Lumii 800, co do wydajności nie mam zastrzeżeń bo może on usunąć 15 zdjęć z aparatu na raz w ciągu sekundy, no i Internet ten jest bez zarzutu i radzi sobie lepiej niż na nie jednym szajsungu, podsumowując
    Plusy:
    Bateria
    Ekran
    Multimedia
    Internet
    Płynności działania
    Prosty system
    Minusy:
    Aparaty
    Niekiedy bledy systemu
    Małe lagi po przejściu na WP 8.1

    Jednym słowem polecam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 wrz 2014, 20:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,3%   16,2%   26,5% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.147.248.118
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.