Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 864 opinie  |  650 testów  |  5 782 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 820



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,9%   16,4%   25,6% 
 Wszystkich opinii: 195. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kozinho777  mail
    Nie wiem o co wam chodzi..Dotyk jest turbo czuły,bateria przy pełnym rozjaśnieniu i graniu oraz słuchaniu muzyki trzyma od 2 do 5 dni.Aparat robi fenomenalne zdjęcia ale wiadomo..Carl Zeiss.Zamulony system ? Lepiej sprawdźcie czy nie macie podróbki z chin :D Ode mnie 10/10
    .net-bis.eu | 27 lut 2015, 18:30
  • and
    Do Pana Micha zawsze można instalować i odinstalować aplikacje ile się chce i Twoja wypowiedź to jakieś nie porozumienie.
    Dotyk i system działają bardzo dobrze i nic tam nie zamula po długim czasie użytkowania chyba że importowałeś smartfona z Singapuru.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 lut 2015, 17:23
  • Michu
    Jestem użytkownikiem tego telefonu od 20 miesięcy, a właściwie byłem jego użytkownikiem przez te 20 miesięcy! Największe wady to przymulony system operacyjny, bateria i dotyk. Myślę, że ten system jest zbyt "bezpieczny". Potrzeba milion różnych potwierdzeń i haseł żeby cos tam zrobić! ponadto jak się zainstaluje jakąś aplikacje i później odinstaluje to nie można już jej zainstalować. Po dłuższym czasie system przymula jak to windows tylko, że w kompie można go sobie postawić od nowa a tutaj już niestety mułem pozostaje! Bateria po wyłączeniu wszystkiego i włączeniu trybu oszczędzania energii trzyma 1 dobę! Dotyk jak jajeczko! najpierw ukruszył mi się jeden róg i jeszcze działał oststnio ukruszył mi się drugi róg i przestał działać dotyk. Teraz już przestałem być nieszczęśliwym posiadaczem tego telefonu! Nie polecam!
    .pse.pl | 25 lut 2015, 14:16
  • R E K L A M A
     
  • Chris  mail
    Telefon godny polecenia. Posiadam go ponad półtora roku i jedyne co jest w nim do bani to bateria. Trzymała z początku kilka dni, a teraz tylko kilka godzin, ale to normalne, po takim okresie użytkowania trzeba po prostu kupić nową. Naprawdę zarąbisty tel.
    .dynamic.chello.pl | 19 lut 2015, 12:05
  • wania
    Najlepsza z Lumi - stosunek ceny/możliwości. Polecam bo warto.
    .219.203.3 | 02 lut 2015, 20:50
  • and
    Telefon nie do zajechania, katowany grami, często działa jako router. Mam go ponad rok. Kupiłem używany okazyjnie z Izraela - można to sprawdzić w info. Dodatki: problem był ustawić polski. Upadł kilka razy i jest bez szwanku, poza tym działa zawsze idealnie, nawet jak jest zawalony aplikacjami czy na karcie, czy w telefonie, nigdy mnie nie zawiódł. Internet po LTE działa naprawde szybko. Zdjęcia względne, nie ma szału. Bateria jest stanowczo za słaba - to jedyny minus. Telefon szczerze polecam, bo rozmiar telefonu w sam raz i fajnym dodatkiem ładowanie indukcyjne.
    .play-internet.pl | 08 sty 2015, 22:43
  • pygrus
    Posiadam od marca 2013. Telefon rewelacyjny! WP 8.1 jest płynny, w sklepie jest wszystko, czego potrzebuję. Dotyk działa bardzo dobrze. Bateria trzyma 8-10h ale używam telefonu bardzo intensywnie.
    Plusy: ekstra aparat przy niewygórowanej cenie, filmy powalają jakością dźwięku. Jakość rozmów jest ok. Ekran odpowiednio duży, telefon dobrze leży w dłoni i się nie wyślizguje (mam silikonowe etui i może to jest jego zasługa.) Za plus uważam też office, w którym zdarza mi się napisać notatkę i synchronizację zdjęć z OneDrivem, zawsze mogę się do nich odwołać. Synchronizacja działa w dwie strony: rzeczy z komputera mogę swobodnie edytować lub przeglądać na telefonie.
    Minusem jest mała pojemność baterii, a także brak Gorilla Glassu, niestety udało mi się pobić ekran 2x. Wymiana - 290zł w autoryzowanym salonie Nokii we wschodniej Polsce.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 06 sty 2015, 16:26
  • LALA1
    Jestem właścicielką tego telefonu od roku przez pierwsze dzieśięć miesięcy była rewelacja , niestety potem bateria do wymiany,wymieniłam ją a po dwóch tygodniach znowu to samo czyli ładuję go czekam ok.4 godzin to się może włączy.. nie polecam tego telefonu
    .cdma.centertel.pl | 01 sty 2015, 10:10
  • Piotr  mail
    Do Hocker, piszesz że masz problem z baterią. Sprawdź czy masz włączoną lokalizację jak i aplikacje działającą w tle. Najprostszy sposób (przytrzymanie strzałki) a jeśli masz aktualizację wp 8,1 to w ustawieniach oszczędzanie baterii, ekran w lewo i tam ukarze Ci się co pobiera energię. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie jak i dla Redakcji MGSM:)
    .158.222.184 | 28 gru 2014, 21:05
  • Hocker  mail
    Jestem posiadaczem Lumi 820 już 18 miesięcy i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony (poza jednym o czym niżej) działaniem oprogramowania, dbaniem o klienta poprzez aktualizacje, coraz większa ilością ciekawych aktualizacji. Po przejściu z Androida początek był trudny, ale system sprawuje się świetnie. Waga telefonu może niektórym przeszkadzać, jednak dla mnie jest jak najbardziej ok, ponieważ nie lubię lekkich i delikatnych telefonów, których strach używać.
    A teraz jedna z wad: BATERIA po prostu porażka, pomimo funkcji oszczędzania energii. Telefonu nie używam zbyt intensywnie, a pomimo to ledwo wytrzymuje jeden dzień i na noc znowu pd kabelek i do gniazdka. Jeśli używam nawigacji i podłączę pod ładowarkę samochodową po pewnym czasie i tak poda. Grywałem trochę w gierki czekając na żonę, ale wówczas bateria "znika" w oczach i tu pojawia się druga wada. Podczas grania po kilku minutach telefon robi się GORĄCY.
    Biorąc pod uwagę wszystko system operacyjny Windows Phone REWELACJA!! Konstrukcja samego aparatu Noki jednak wymaga dopracowania.
    .dynamic.chello.pl | 23 gru 2014, 11:55

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,9%   16,4%   25,6% 
 Wszystkich opinii: 195. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Myśleć wystarczy...
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.225.51
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.