Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 169 telefonów  |  153 121 opinii  |  650 testów  |  8 391 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 820



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   16,3%   26,3% 
 Wszystkich opinii: 190. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • and
    Telefon nie do zajechania, katowany grami, często działa jako router. Mam go ponad rok. Kupiłem używany okazyjnie z Izraela - można to sprawdzić w info. Dodatki: problem był ustawić polski. Upadł kilka razy i jest bez szwanku, poza tym działa zawsze idealnie, nawet jak jest zawalony aplikacjami czy na karcie, czy w telefonie, nigdy mnie nie zawiódł. Internet po LTE działa naprawde szybko. Zdjęcia względne, nie ma szału. Bateria jest stanowczo za słaba - to jedyny minus. Telefon szczerze polecam, bo rozmiar telefonu w sam raz i fajnym dodatkiem ładowanie indukcyjne.
    .play-internet.pl | 08 sty 2015, 22:43
  • pygrus
    Posiadam od marca 2013. Telefon rewelacyjny! WP 8.1 jest płynny, w sklepie jest wszystko, czego potrzebuję. Dotyk działa bardzo dobrze. Bateria trzyma 8-10h ale używam telefonu bardzo intensywnie.
    Plusy: ekstra aparat przy niewygórowanej cenie, filmy powalają jakością dźwięku. Jakość rozmów jest ok. Ekran odpowiednio duży, telefon dobrze leży w dłoni i się nie wyślizguje (mam silikonowe etui i może to jest jego zasługa.) Za plus uważam też office, w którym zdarza mi się napisać notatkę i synchronizację zdjęć z OneDrivem, zawsze mogę się do nich odwołać. Synchronizacja działa w dwie strony: rzeczy z komputera mogę swobodnie edytować lub przeglądać na telefonie.
    Minusem jest mała pojemność baterii, a także brak Gorilla Glassu, niestety udało mi się pobić ekran 2x. Wymiana - 290zł w autoryzowanym salonie Nokii we wschodniej Polsce.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 06 sty 2015, 16:26
  • LALA1
    Jestem właścicielką tego telefonu od roku przez pierwsze dzieśięć miesięcy była rewelacja , niestety potem bateria do wymiany,wymieniłam ją a po dwóch tygodniach znowu to samo czyli ładuję go czekam ok.4 godzin to się może włączy.. nie polecam tego telefonu
    .cdma.centertel.pl | 01 sty 2015, 10:10
  • R E K L A M A
  • Piotr  mail
    Do Hocker, piszesz że masz problem z baterią. Sprawdź czy masz włączoną lokalizację jak i aplikacje działającą w tle. Najprostszy sposób (przytrzymanie strzałki) a jeśli masz aktualizację wp 8,1 to w ustawieniach oszczędzanie baterii, ekran w lewo i tam ukarze Ci się co pobiera energię. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie jak i dla Redakcji MGSM:)
    .158.222.184 | 28 gru 2014, 21:05
  • Hocker  mail
    Jestem posiadaczem Lumi 820 już 18 miesięcy i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony (poza jednym o czym niżej) działaniem oprogramowania, dbaniem o klienta poprzez aktualizacje, coraz większa ilością ciekawych aktualizacji. Po przejściu z Androida początek był trudny, ale system sprawuje się świetnie. Waga telefonu może niektórym przeszkadzać, jednak dla mnie jest jak najbardziej ok, ponieważ nie lubię lekkich i delikatnych telefonów, których strach używać.
    A teraz jedna z wad: BATERIA po prostu porażka, pomimo funkcji oszczędzania energii. Telefonu nie używam zbyt intensywnie, a pomimo to ledwo wytrzymuje jeden dzień i na noc znowu pd kabelek i do gniazdka. Jeśli używam nawigacji i podłączę pod ładowarkę samochodową po pewnym czasie i tak poda. Grywałem trochę w gierki czekając na żonę, ale wówczas bateria "znika" w oczach i tu pojawia się druga wada. Podczas grania po kilku minutach telefon robi się GORĄCY.
    Biorąc pod uwagę wszystko system operacyjny Windows Phone REWELACJA!! Konstrukcja samego aparatu Noki jednak wymaga dopracowania.
    .dynamic.chello.pl | 23 gru 2014, 11:55
  • Zibi_skull
    Korzystam z tego telefonu prawie od półtorej roku i na tą chwilę nie zmieniłbym go na żaden inny. Po przejściu z androida - już nigdy na niego nie wróce.
    .ilkus.net | 13 gru 2014, 13:18
  • pwrlax
    Telefon posiadam od listopada 2013 i jestem z niego bardzo zadowolony- działa płynnie, nie zacina się, robi dobre zdjęcia, ma wszystkie potrzebne bajery, bateria wytrzymuje nawet ponad 3 dni (przy normalnym użytkowaniu 2 dni)co przy tej wielkości wyświetlacza jest w 100% satysfakcjonujące. Polecam wszystkim ten model.
    .189.217.180.skyware.pl | 08 gru 2014, 18:20
  • Guru
    Dzień dobry. W opiniach użytkownik Majkel napisał że nabył ten telefon za 500 zł. Gdzie można dostać taki telefon, nie narażając się na kupno chińskiej podróbki?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 gru 2014, 18:09
  • Bousław
    Lumię 820 użytkuję od wrzesnia 2013, po aktualizacji wersji "Cyjan", brakuje tylko pełnej polskiej wersji asystenki " Cortana ". Przez ten okres brak jakichkolwiek problemów, korzystam z internetu, prowadzę rozmowy,robię sporo zdjęć,na bieżąco aktualizuje / również aplikacę /, płacę telefonem itp.- bateria wytrzymuje od 2 do 6 dni w zależności od intensywności użytkowania.Polecam.
    .42.10.209.alfanet24.pl | 30 lis 2014, 17:01
  • Majkel
    Polecam wszystkim ten model i nie rozumiem komentarzy w stylu psuje sie dotyk oddalem go 5 razy na gwarancje... Jesli nie dbasz o telefon to każdy zniszczysz. Lunie 820 polecam każdemu. Jestem informatykiem i przesiadlem sie z Androida który jest zamulony zawirusowany i słabo zoptymalizowany w porównaniu do swoich parametrów - przez co bateria trzyma w nim max dzien (śmiech). Tutaj bateria wytrzymuje mi 2 -3 dni czestego pisania smsów czasem rozmów , facebooka wiadomości wp itd. W sklepie jest wszystko czego potrzeba , bez zbędnych aplikacji pisanych przez kogokolwiek jak w sklepie Play... 0lagow a z aktualizacja 8.1 jeszcze więcej udogodnień. Za taka kase (500) nie ma lepszego modelu. Chcesz szybki telefon bierz lumie.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 24 lis 2014, 08:32

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   16,3%   26,3% 
 Wszystkich opinii: 190. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Samsung Galaxy A7
» Oppo U3
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
Aktualności:

» HTC One M9: nowe plotki związane z wyglądem telefonu
» Lenovo A588t: nietypowa, "odwracalna" klapka
» Rodzina Lumii powiększy się o dodatkowy model?
» Huawei Y635 przechodzi badania certyfikacyjne
» Drodzy narzekacze i maruderzy...
» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.16.100.60
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.