Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 218 marek  |  10 592 telefony  |  156 322 opinie  |  871 testów  |  7 294 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
Nokia

Nokia Lumia 800



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,8%   25,1%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Asd12
    Poręczny i elegancki. Ale są dwie poważne wady. 1) Nie można podłączyć telefonu do komputera lub telewizora i bezpośrednio oglądać zdjęcia lub filmy. Trzeba wpierw ściągać zdjęcia na komputer przez program ZUNE, co jest kłopotliwe i czasochłonne. Potem zrzucić na pendriva, potem dopiero oglądamy na TV. Masakra. 2) Nie ma ustawienia wielkości czcionki. Teksty w SMSach są mikroskopijne, bez lupy prawie nie widoczne. Wiele innych informacji (nr telefonu) jest jeszcze drobniejsze. 3) Jeśli nie odebrałęm i chcę oddzwonić, to nie wiadomo na który nr, bo pokazuje tylko nazwisko, ale nie nr telefonu. Jeśli dzwoniący ma 2 lub więcej przypisanych numerów, to nie pokazuje z którego nr dzwonił.To jest uciążliwę. Te wady są bardzo uciążliwe i głupie, bo to wynika z niedoróbek systemu operacyjnego. Poprzednia moja NOKIA była pod wieloma względami słąbsza, ale nie miała takich wad.
    .xdsl.centertel.pl | 18 mar 2015, 09:28
  • marrakech
    Posiadam lumie 800 od dwóch lat i nie mam z nią większych problemów oprócz niej mam jeszcze lumie 625 od prawie roku akurat lumie 800 chwale za amoled i 8 mpix Bluetooth działa wifi także nic się nie nagrzewa wszystko działa płynnie ten malutki minusik to WP 7.8 reszta jest ok a co do komentarzy typu to nie działa to takie to owakie to proponuje zmienić telefon albo kolegów ogolna ocena pozytywna szczerze mogę polecic
    .waldex.3s.pl | 08 mar 2015, 21:34
  • and
    Pani Kingo telefon ma kilka wad i nie wyszedł wczoraj,ale Pani juz przesadziła.Większość rzeczy jest które Pani podaje.
    A co do telefonu fajny mały wytrzymały wykonany z dobrego materiału,przyzwoity aparat
    .play-internet.pl | 04 mar 2015, 13:47
  • R E K L A M A
     
  • Kinga
    Tragiczny. Brak przedniej kamery, bardzo nieintuicyjna obsługa funkcji aparatu, brak wybrania kadru (np. 1x1 do instagrama), aparat słaby, a zdjecia gigantyczne. Internet chodzi mega wolno, problemy z wifi (często nie łączy się albo zrywa połączenie), case musiałam zamawiać na ebayu bo nigdzie nie było żadnych ładnych. Bateria fatalna, przy włączonym wifi rozładowuje się w parę godzin. Na początku przez pierwsze pół roku przy korzystaniu z wifi nagrzewał się tak, że można było jajko usmażyć. Telefon kupiłam od kumpla nowy za 150 zł i po 8 miesiącach używania uznaję go za najgorszy jaki widziałam. Dodatkowo WP nie ma masy aplikacji (instagram, snapchat), masakra. Kiedyś nokia to było coś, a teraz szkoda gadać. No i jeszcze ten żałosny program Zune, który uruchami asię godzinami. Ponadto słabo słychać podczas rozmów telefonicznych, przycisk wysłania smsa jest za mały i często naciskam go przypadkiem wysyłając np. połowę wiadomości, BRAK MOŻLIWOŚCI BLOKOWANIA NIECHCIANYCH NUMERÓW, co jest standardem. Bardzo mało aplikacji wbudowanych typu stoper, minutnik, wszystiego trzeba szukać w marketplace. Fatalny odtwarzacz muzyki - brak po prostu widoku wszystkich piosenek - trzeba je dzielić na wykonawcę, albumy, itp. a jak mamy do części piosenek przypisanych wykonawców a do części nie, to piosenki znajdują się tak jakby w osobnych folderach. Podoba mi się natomiast system kafelków i menu, mimo że niektóre rzeczy się dublują (np. zdjęcia i aparat są osobno, muzyka i wideo i jeszcze inne rzeczy też powinny być razem). Telefon upadł mi ze sporej wysokości i przestały działać wszystkie klawisze oprócz aparatu - w telefonie nie ma możliwości ręcznego ściszenia dźwięku. Nie naprawię go bo mnie denerwuje, kupię sobie samsunga. W dodatku przeglądarka nie ma opcji wysyłania zdjęć na facebooka - trzeba korzystać do tego z aplikacji facebook. Bluetootha też nie ma, co w połączeniu z programem Zune prawie uniemożliwia wysyłanie zdjęć poza domowym komputerem i bez internetu... Nie obsługuje krótkich kodów w play (poza saldem). Długo by jeszcze pisać. Nie polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 lut 2015, 13:28
  • fistaszek
    Posiadam telefon już prawie dwa lata i mogę śmiało powiedzieć że jest super. Nie zacina się, wszystko płynnie chodzi. Oprogramowanie od Microsoftu pasuje do tego telefonu idealnie. Aparat robi świetne zdjęcia. Ekran nie rysuje się, podobnie jak obudowa. Polecam każdemu ten telefon.
    .opera-mini.net | 29 sty 2015, 22:21
  • 666_SCREAM_666
    Plusy+
    Dobry Aparat
    Wygląd Zewnętrzny
    Wygodny W Urzyciu
    Można dokupić obudowę z ciekawym wzorem

    Minusy-
    Brak Możliwości włożenia karty SD
    Ekran Wystaje Poza Obudowę Więc Gdy Spadnie Więcej razy może pęknąć
    Gdy zalogowałam się do You Tube nie mogę oglądać większości teledysków podczas gdy na moim starym telefonie (sony xperia live with walkman, który wcale nie jest lepszy od Nokii lumii) mogłam.
    Nie Ukrywam że gdyby mój stary telefon działał jak należy(ekran oraz przycisk 'wstecz' pęknął oraz kawałki szkła odleciały)kożystałabym z niego dalej. Przez ten telefon straciłam również 50zł ponieważ sądziłam że włączyłam Wi-Fi jednak tego nie zrobiłam
    Weszłam tylko w marketpleace nawet nie weszłam w żadną grę ani nie ściągnęłam żadnej aplikacji a przyszedł mi SMS 'Brak Środków Na Koncie' nie miałam potrzeby doładowania telefonu jednak w ciągu 2 dni przyszło mi 21 takich SMS-ów.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 sty 2015, 23:22
  • kubasik
    Witam mam ten telefon około roku i jestem bardzo zadowolony z jego możliwości.Smartfon niestety niema antki do Windows phone8,jest to bardzo wielki minus w tym telefonie.Gra się na nim dobrze,upadek z trzech metrów nic mu nie zrobił.Mówią że nie jest wodoodporny ale upadek to wanny nic mu nie zrobił.Nokia się wcale nie tnie,chodzi płynnie.Nokie lumia 800 uważam za bardzo dobry telefon.
    .146.120.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 27 gru 2014, 20:56
  • ER
    telefon świetny
    plusy
    -wyglad
    -przyjemny dotyk obudowy, szkla
    -bardzo szybki
    -aparat robi wg mnie b. dobre zdjecia
    -czarny kolor na wyswietlaczu jest czarny! a nie szary, szarawy
    -fajne apki

    minusy
    -bateria
    -szklo gorilla glas wystaje poza obudowe. po niefortunnym upadku pęka. a wymianic samemu szybki sie nie da. albo caly lcd. albo zaryzykowac wymiane u kogos ze specjalistycznym sprzetem -144 zl z wysylka na allegro

    Mój lezy stluczony, kupilem g2 mini z androidem. iphone 4s. ale nie wiem czy nie naprawie sobie tej szybki, bo lumia 800 jest po prostu debest.
    .078.c90.petrotel.pl | 21 gru 2014, 16:56
  • Józek
    nie jest zły nowością już nie jest ale dobrze się sprawuje można pograć posurfować po necie sprawy telefoniczne to już wiadome wszystko na dobrym poziomie.Cena jest zadowalająca a jakość wykonania solidna.Ładnie wygląda w tym jest wygodny nie jest duży dla osób które coraz większe telefony sprawiają kłopot. Liczba aplikacji nie jest potężna jak Android ale tak szczerze masa jest kitu a w noki usługa Xbox ma fajne tytuły.Uprzedzam zakupu na allegro z chin i tamtych krajów bo to jakaś masakra czekasz miesiąc o ile się doczekasz telefon niby oryginał jednak nie bo szkło i obudowa szybko się niszczą porównane z oryginalną czyli jakby na częściach tanich zamiennych.
    .play-internet.pl | 08 gru 2014, 12:03
  • 1234
    Telefon ogólnie bardzo fajny, gdyby nie to, że nie dostał aktualizacji do WP 8... Przez to jest daleko za innymi telefonami, za tę cenę, chociażby za brak Fb messengera (na aplikacji FB ledwo co da się pisać bo strasznie wolno chodzi). Zżera dużo więcej transferu danych niż telefony z androidem, pewnie nie wyłączyłem jakiegoś udostępniania, albo czegoś... Kolejną wadą jest brak możliwości podłączenia pamięci do komputera i nagrania czegoś bez programu Zune. Co gorsza bateria wytrzymuje 10 godzin bez ładowania. Aparat niezły, jakość rozmów najlepsza ze wszystkich telefonów jakie miałem wyraźne i nie gubi zasięgu, czasem zdarzy jej się nie wysłać wiadomości tekstowej, dlatego polecam sobie włączyć opcje potwierdzenia dostarczenia SMS. Jakość muzyki dobra, słuchawki też, ale na xperii E są o wiele głośniejsze. Ogólnie moje wrażenie jest niestety, ale negatywne...
    .240.68.74 | 04 gru 2014, 15:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,8%   25,1%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 422. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» Prestigio Muze A3
» LG Volt TV
Aktualności:

» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench
» Asus ZenFone 2: europejskie ceny będą atrakcyjne
» HTC One E9+ debiutuje w Chinach
» Tajemniczy Honor CHM-U01
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.175.216
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.