Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 674 opinie  |  720 testów  |  3 111 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Lumia 800



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,8%   25,1%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 402. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • nika
    DO BECI - Jak mozna we wrzesniu 2014 pisac "nigdy wiecej WP" skoro juz od dwoch lat jest WP 8 a od niedawna 8,1, a o zunie i calej reszcie wpadek WP 7 juz nikt nie pamięta, bo to rzeczywiscie był koszmar.
    Rozumiem, że wolałbyś porozmawiać o wpadkach w 8.0 i 8.1? Lista jest całkiem długa. (jf)
    .internetdsl.tpnet.pl | 19 wrz 2014, 14:09
  • beci
    podzielam opinię użytkownika Vuko bo mam ten telefon dwa lata , nigdy więcej !!!!!
    Dyskwalifikacja. Model nieplastyczny, wręcz sztywny. Nie spersonalizujesz w nim niczego, nie ustawisz własnego dźwięku sms, będziesz się pierdzielił z Zune przy próbie wgrania lub skopiowania czegokolwiek na i z telefonu a to już kuriozum. Gorilla Glass jest przereklamowane, chcesz wgrać pdf'a? Zapomnij. Ale największy żal to obsługa plików i katalogów z muzyką i bluetooth. Wszystkie opisane przeze mnie problemy marnują mój czas i energię, nie po to tworzono smartfony, więc nie piszcie że coś się da zrobić bo jasne że się da, ale jakim kosztem pierdzielenia się z czymś co gdzie indziej jest banalnie proste! Nigdy więcej WP ani Nokii.
    .btk.net.pl | 08 wrz 2014, 20:09
  • Kaczorx
    Jak dla mnie telefon ten może być w porządku tylko i wyłączne dla osób które, wiedzą czego spodziewać się po windowsie, należy moim zdaniem dodać że telefon jest niezwykle wytrzymały, mi udało się wyświetlacz lekko stłuc dopiero po 1.5 roku użytkowania, a nie cackałem się z nim. Co prawda nie wiem jak w innych przypadkach mój bardzo mocno się grzał od samego początku i w rezultacie doprowadziłem go teraz do strasznego mulenia ale poza tym telefon raczej na pozytyw:) no i oczywiście aparat świetny jeżeli umie się go dobrze ustawić oczywiście:)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 wrz 2014, 22:09
  • R E K L A M A
  • Kuba Tyw  mail
    Witam, o moja pierwsza lumia powiem jak jest. Telefon włącza się szybko raz dwa i gotowe. bateria trzyma góra 2 dni pełne przy wifi czasami i telefonowaniu. Nigdy w serwisie. Ekran i filmy i zdjęcia poezja. Zdjęcia i przycisk migawki to poezja. lampa mocno świeci. Trzeba pochwalić ten model za cenę 300zł za idealny stan i akcesoria. Przesiadka z androida po 2 dniach już jest rewelacja. Nie ma opcji zacięcia się oraz jakiegoś muła raz dwa i otwiera wszystko.
    .play-internet.pl | 26 sie 2014, 15:08
  • Vuko
    Dyskwalifikacja. Model nieplastyczny, wręcz sztywny. Nie spersonalizujesz w nim niczego, nie ustawisz własnego dźwięku sms, będziesz się pierdzielił z Zune przy próbie wgrania lub skopiowania czegokolwiek na i z telefonu a to już kuriozum. Gorilla Glass jest przereklamowane, chcesz wgrać pdf'a? Zapomnij. Ale największy żal to obsługa plików i katalogów z muzyką i bluetooth. Wszystkie opisane przeze mnie problemy marnują mój czas i energię, nie po to tworzono smartfony, więc nie piszcie że coś się da zrobić bo jasne że się da, ale jakim kosztem pierdzielenia się z czymś co gdzie indziej jest banalnie proste! Nigdy więcej WP ani Nokii.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 sie 2014, 21:08
  • ts
    Witam,
    Użytkowałem ten telefon około 1,5 roku były z nim problemy, od samego początku, zacinał się - miękkie resety pomagały, aż w piękny słoneczny dzień zaciął się na amen. Serwis stwierdził, że to wina wilgoci, gdyż znaleźli na płytce ślady (tylko nie widomo czego) unieważnili gwarancje, a telefonu nawet nie próbowali naprawić. Nie polecam telefonów Nokia, gdyż ich serwis to pomyłka (buta, arogancja i lekceważenie klienta) a warunki gwarancji są tak napisane, że użytkowanie telefonu nie powinno mieć w ogóle miejsca, najlepiej jak byłby schowany w oryginalnym pudełku przez cały okres gwarancji. Byłem klientem Noki od wielu lat po ostatnich przebojach z nimi, nigdy więcej. Dla zdrowia własnego jak najdalej od Noki.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 21 sie 2014, 00:08
  • heng
    Użytkuję ten model od 2 lat i potwierdzam wszystkie wady i zalety tu przedstawione. Mój często wiesza się i nie pozwala odebrać połączenia. Raz się zablokował i dopiero w serwisie go reanimowali. Oprogramowanie nie pozwala na zapytanie o stan konta i dopiero zablokowanie możliwości dzwonienia informuje o braku kasy. Najgorszą wadą jest stan gdy nie zakńczysz rozmowy przyciskiem na ekranie rozłącz, a tylko bocznym na obudowie i rozmówca też nie naciśnie zakończ ( to się rzadko zdaża, mi się zdażyło) Wtedy operator pożera Ci kase do czasu aż ponownie spojrzysz na ekran. Telefonu nie polecam, następcy są już lepsze. heng
    .cable-modem.tkk.net.pl | 18 sie 2014, 19:08
  • Tosia
    Nie polecam tego telefonu!
    Jest skomplikowany, nadaje się dla osób wnikliwie znających sie na wszelkiego rodzaju oprogramowaniach. Telefon nie współpracuje z telefonami innej marki np. połączenia bluetooth. Zgrywanie na niego zdjęć i muzyki też jest skomplikowane (w porównaniu do android. Aparat robi zdjęcia dobrej jakości jedynie na zewnątrz w słoneczny dzień. Skopiowanie kontaktów na kartę SIM jest niemożliwe. Żeby wykorzystać wszystkie funkcje telefonu trzeba współpracować z komputerem. Plusy to: ładny wygląd i solidne wykonanie (spadł mi kilka razy i nie ma nawet rysy)oraz wytrzymałość baterii.
    Podsumowując telefon nie jest wart swojej ceny.
    .police.vectranet.pl | 10 sie 2014, 20:08
  • ag.
    Nie zgodzę się z ani jedną negatywna opinią na temat tego telefonu. Używam telefonu od dwóch lat i jestem z niego bardzo zadowolona. Wyświetlacz z Gorilla Glass - rewelacja! Po dwóch latach korzystania bez żadnej folii ochronnej mam dwie ryski. Upadał mi nie raz i nie z wysokości metra - nigdy się nie stłukł i za bardzo nie porysował. Bateria faktycznie trzyma jeden dzień przy intensywnym korzystaniu, ale teraz ciężko znaleźć telefon, który trzymałby dłużej. Zdjęcia są bardzo dobrej jakości, nie potrzeba wcale bardzo dobrej pogody, żeby zdjęcie było wyraźne. Telefon się nie zawiesza, nie blokuje, nie traci zasięgu, nawigacja działa bez zarzutu, tak jak i inne aplikacje. W Markecie można znaleźć wszystkie potrzebne aplikacje. Jak dla mnie telefon jest rewelacyjny, warty każdej złotówki. Śmiało i z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon.
    .alior.pl | 17 lip 2014, 10:07
  • Xoxo
    Mam ten telefon ponad rok i jest świetny. Zdjęcia są naprawdę mega jakości, działa płynnie, zero jakiejkolwiek zawiechy, nie mogę zrozumieć czemu tak wszyscy go odradzają. Nie jest drogi i szkoda,że nie będzie aktualizacji do 8.1. Dźwięk też jest całkiem przyjemny. Po aktualizacji do 7.8 jest jeszcze przyjemniej. Bateria jak bateria w każdym smartfonie - trzyma tyle ile działasz. Działasz więcej - krócej, mniej- działa dłużej. Mi spokojnie wystarcza na cały dzień dość intensywnego działania. Upadł mi kilka razy i nic się nie stało. Przykro mi ale jeżeli ktoś marudzi na trwanie baterii to może Nokia 3310? Nie wymagajmy cudów. Telefon jest mega, jest lekki, nie jest za wielki więc bez przeszkód mieści się w kieszeni. Zawsze miałam problem z telefonami i po mniej niż roku musiałam zmieniać. Jestem z niego mega zadowolona i z czystym sumieniem mogę go polecić. Z zasięgiem ZERO problemu. Problem z dzwonkiem? wystarczy ściągną aplikacje i 40 sec ustawia się w mgnieniu oka.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 lip 2014, 22:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,8%   25,1%   26,1% 
 Wszystkich opinii: 402. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.80.206.166
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.