Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 280 opinii  |  650 testów  |  6 497 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 710



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,6%   17,4%   38,0% 
 Wszystkich opinii: 213. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • SirCron
    Witam, od 3 lat jestem użytkownikiem 710. Pierwsze wrażenia super, pamiętam byłem pod wielkim wrażeniem. Czar jednak prysł w momencie wejścia nowej wersji WP8 (brak możliwości zaktualizowania do najnowszej wersji). Microsoft postanowił chyba kompletnie olać sobie starą wersję oprogramowania (i ich użytkowników), coraz mniej aplikacji, które kiedyś były dostępne, obecnie zostały wycofane!(np. Skype, Opera,itd). Dodatkowo na tą wersję oprogramowania wychodzi bardzo mało nowych aplikacji, a te które są darmowe są moim zdaniem w większości słabe. Co do większości płatnych aplikacji cena jest trochę przesadą.. Aparat fotograficzny raczej słaby. Jedynymi plusami są bezawaryjność no i płynność działania. Przez cały czas nigdy się nawet chwilki nie "zastanowił". Polecam jedynie osobom, które potrzebują tylko telefonu z dostępem do skrzynki pocztowej i internetu (chociaż przestrzegam, że nie wszystkie strony są przystosowane do WP i będzie je po prostu ucinało) P.S. brak przeglądarki obsługującej Flash Playera!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 gru 2014, 19:16
  • edi one
    Nie widzę specjalnie wad, szybki, przejrzyste menu, prosty, dla użytkownika o średnich wymaganiach super wybór; telefon nie zastąpi komputera a komputer telefonu - jako telefon z wieloma dodatkowymi funkcjami - super
    .104.99.6 | 04 lis 2014, 12:25
  • giga
    Bardzo dobry telefon. Jest wszystko co potrzebuje. Mega telefon.
    .play-internet.pl | 03 lis 2014, 15:01
  • R E K L A M A
  • giga
    Strasznie się zawiodłam. System mobile phone jak dla mnie gorszy od androida. Brak podstawowym ustawień telefonu. Nie polecam nigdy.
    .248.56.74 | 01 lis 2014, 12:27
  • igor1988bb
    Kupiłem ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony bo spełnia moje wymagania czyli duży ekran co ułatwia obsługę ekranowej klawiatury,łatwy w obsłudze, kafelki można dodawać usuwać, zmieniać ich rozmiar, wszystko w jednym miejscu ,wszystkie kontakty z facebooka i karty sim w jednym miejscu więc można się szybko skontaktować z daną osobą i powiadomienia bez potrzeby uruchomiania aplikacji, a w razie czego powiadomienia można bez problemy wyłączyć.Telefon działa szybko i sprawnie bez zawieszek. Z mojej strony gorąco polecam!!!
    .33.77.46 | 18 paź 2014, 23:13
  • Anna
    Witam. telefon posiadam od maja 2012 , nie miałam z nim żadnego problemu. Działa płynnie, nie zacina się. wyszukiwanie kontaktów płynne (nie ucieka). Wielkim plusem jest darmowa nawigacja. zdjęcia niekoniecznie super jakości, ale po wrzuceniu do komputera są niezłe. po 3 latach bateria wiadomo nie trzyma długo, ale wystarczająco. telefon był nawet "wykąpany" początkowo nie chciał działać ale po 2 dniach zaskoczył i działa do tej pory. niedawno miałam mały wypadek i mam potłuczoną szybkę, chciałam wymienić ale oryginalna kosztuje przeszło 200 zł. ciężko mi się z nią rozstać. Dalej działa bez zarzutu.
    .elblag.vectranet.pl | 29 wrz 2014, 15:53
  • Aleksander
    Pozytywnie jednym słowem. Telefon bardzo szybki i przejrzysty dzięki Windows Phone. Najlepszy system na telefon jaki istnieje a korzystałem również z Androida oraz iOS. Co do telefonu to:

    minusy: bateria wytrzymuje jeden dzień przy chociaż lekko mokrych palcach dotyk nie działa.

    plusy: ma wszystko co potrzeba od nawigacji po latarkę czy też radio.

    Telefon nie zawiesza się. Jest dość wytrzymały. Sms-y pisze się w miarę dobrze jak na dotyk. Głośnik w telefonie jest średniakiem. Mój solid C3350 był o wiele głośniejszy. Chociaż do posłuchania muzyki starczy o ile nie działa w tle nic innego. Mogli dodać trochę więcej kolorów przy wyborze tematu. Częściowo poprawia się sytuacja przy aktualizacji telefonu do windows phone 7.8. Internet przegląda się swobodnie telefon nie muli przy szybkim przewijaniu czy też zbliżaniu i oddalaniu stron. Gry i aplikacje działają płynnie. Nie wiem dlaczego panuje taka opinia, że jest mało aplikacji na WP ale w sklepie z aplikacjami można za darmo pobrać wszystkie najważniejsze. Reszta płatna ale nie są to wielkie sumy. Na samym początku jak ktoś kupi telefon polecam wyłączyć transmisje danych oraz przy kupnie polecam włączyć program diagnostyczny ukryty w systemie poprzez wpisanie ##634#.
    .icpnet.pl | 02 wrz 2014, 01:40
  • tasia25  mail
    Witam, mam ten telefon juz od 2 lat i wiem nieco o nim. Czytając opinie innych użytkowników robiłam szerokie oczy. Mam ponad 20 zainstalowanych aplikacji i gier a telefon mi się nie zacina . Dziwi mnie to że inni piszą o nim takie rzeczy ..
    .smtvsat.pl | 20 lip 2014, 16:38
  • elsawspaniala
    Cóż, to mój pierwszy dotykowy telefon, na którym naprawdę bardzo się zawiodłam. Mam niemal dwa lata, umowa mi się kończy, więc postanowiłam wyrazić swoją opinię na temat Nokii Lumii 710. Bateria szybko się wyczerpuje, wytrzymuje najwyżej jeden dzień, chociaż i tak bardzo dużo na tym telefonie nie robię. Okazało się, że Bluetooth nie działa ! Ale cały czas się zacinał, miałam problem z pobraniem muzyki z Internetu. I ten słowniczek !? Zapisywałam sobie wyrazy, a i tak zmieniały się na inne. Coś skrzypi po lewej stronie. Ogólnie to jednak najbardziej irytowało mnie to ciągłe zacinanie się tego telefonu. Cały czas byłam pozytywnie nastawiona do Nokii, ale ten telefon... Przez niego ta firma ma u mnie wielkiego minusa. Zdjęcia wychodzą nie najgorzej. Telefon jest odporny na upadki. Fajny jest Office. Ogólnie nie polecam. Pozdrawiam
    .centertel.pl | 18 lip 2014, 08:05
  • mat
    Czytając opinię użytkownika Namida śmiem twierdzić, że wszelkie zarzuty w stosunku do 710 wynikają tylko i wyłącznie z braku umiejętności właściwego skonfigurowania telefonu. Niemniej jednak, należy mieć na uwadze czas obecności 710 na rynku (a w tej branży rok kalendarzowy to wieczność). Widoczne są pewne istotne braki, ale nie mogę wspomnieć o jednej, niemniej istotnej zalecie, otóż jestem użytkownikiem tego telefonu od kilku dobrych lat. W tym czasie telefon traktowany był "po macoszemu", zaliczył kilka spektakularnych twardych lądowań i co?... Ano nic, nadal działa. Taki to nudny telefon.
    .static.espol.com.pl | 28 kwi 2014, 22:41

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,6%   17,4%   38,0% 
 Wszystkich opinii: 213. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.36.189
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.