Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 420 telefonów  |  154 964 opinie  |  650 testów  |  4 466 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 620



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,8%   7,1%   38,1% 
 Wszystkich opinii: 126. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Konczita
    Telefon służy mi od dwóch lat - świetne możliwości, lecz kiepskie wykonanie.
    Windows 8.1 śmiga świetnie, a dźwięk jest CUDOWNY, w połączeniu z słuchawkami dousznymi Philips she3590 miażdży wszystko. Świetny bas, świetna przestrzenność dźwięku.
    Aparat także przyzwoity, dobre zdjęcia i świetne filmy.
    Bateria jak w każdym smartfonie kiepska, codziennie trzeba ładować.

    I jedna, wielka wada: klawisze boczne, które odpadały jeden po drugim. W serwisie Nokii moja Lumia była 3 razy, zawsze klawisze się psuły. Może mam wadliwy egzemplarz. Dopiero po zgłoszeniu reklamacji sprzedawca naprawił ten telefon i od ponad roku nic się nie psuje.

    Spadł kilka razy na beton, nic się nie stało.
    .tktelekom.pl | 23 lut 2015, 20:48
  • adrian4794
    Witam.
    Kupiłem ten telefon po zajechaniu lumi 520, zbiłem w niej digitizer. Mam już go rok i o ile z początku byłem bardzo zadowolony, tak teraz jestem zażenowany. Telefon się zacina, bateria przy używaniu telefonu do tego, do czego jest powołany (tzn dzwonienie i pisanie sms'ów) trzyma 4 dni, natomiast jeśli spróbujemy go użyć, chociaż przez godzinę do czegoś ponadto, wtedy nagle czas życia telefonu po ladowaniu spada do 24 godzin, nierzadko nawet krócej. Taki 3 doskwierający mi bardzo minus tej słuchawki, gdy mamy chociażby delikatnie wilgotne palce, to okazuje się, że telefon strzela focha i nie chce z nami współpracować (nie działa dotyk), pomaga tylko dokładne wytarcie rąk, przetarcie telefonu, wyłączenie i ponowne włączenie
    Jak każdy telefon, ten ma też swoje plusy. A więc jedynym plusem jaki jestem w stanie wskazać w tym momencie jest system.
    .pub.sarocom.net | 19 lut 2015, 16:13
  • Albercik
    Jestem zaskoczony negatywnie tym telefonem. Po zakupie telefonu po roku czasu nie słyszałem rozmówcy i się ciągle zawieszał. W naprawie gwarancyjnej był już cztery razy i tylko nowe oprogramowanie wgrywają i twierdzą, że telefon jest sprawny. Od dwunastu lat mam nokie i jestem rozczarowany tym egzemplarzem. Porazka :(
    .ingram.com.pl | 18 lut 2015, 13:07
  • R E K L A M A
     
  • tomasz
    Jeśli chodzi o mój egzemplarz to jest to niestety totalna porażka. Sam WP przyjemny w użytkowaniu ale sam telefon nie spełnia swojej podstawowej roli tzn nie można z niego dzwonić ponieważ źle w nim funkcjonuje mikrofon bądź układ redukujący szumy. Zwyczajnie w świecie moi rozmówcy mnie nie słyszą bądź słyszą mnie słabo. Przejrzałem sieć i wyszło, że problem mają również inne modele nokia lumia. Zrobiłem w tym telefonie chyba wszystko co można było zrobić włącznie z wypróbowaniem wskazówek ze strony microsoftu.
    .dynamic.chello.pl | 16 lut 2015, 17:42
  • anonimowyxd  mail
    Telefon mając uruchomionych więcej aplikacji czasami długo się ląduję. Obudowa telefonu słabo wykonana odstaje prawy róg oraz często psuja się klawisze boczne wyciszania oraz blokady. Ogólnie system sprawuje się nawet dobrze, aparat takze robi ciekawe zdjęcia. Za ta cenę mysle ze warto.
    .promax.media.pl | 21 sty 2015, 23:47
  • karol
    mój pierwszy smartfon z windows phone, jestem pozytywnie zaskoczony, dobrze spasowana obudowa, swietnie leży w dłoni, tylnia obudowa mogła by być lekko matowa ale nie jest źle.
    telefon chodzi płynnie na WP 8.1, aparat bardzo przyzwoity, rewelacyjna cena w stosunku do jakości.w sklepie windows aplikacji jest bez liku.
    - jedyny minus to słaba bateria, przy normalnym użytkowaniu około 30 godzin.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sty 2015, 21:21
  • kasiamaj25
    Poezja. Zamieniłam Samsunga S Plus na limonkowy model Lumii620. Porównywalnie był trochę lepszy.. ale cóż z tego skoro się ZACINAŁ i WYŁĄCZAŁ bez mojej zgody :P Wystarczy Nokii zamienić baterię na lepszą i mamy telefon, który spada wręcz z nieba pod względem funkcjonalności, szybkości. Jest moim spełnieniem. Mistrzostwo nie z tej ziemi.
    .26.8.240 | 10 sty 2015, 18:11
  • Płetwa
    Bardzo dobry telefon, godny polecenia.
    .play-internet.pl | 07 sty 2015, 14:55
  • xdxdbobix  mail
    Telefon ogólnie bardzo dobrze się spisuje, oprogramowanie bardzo dobre, aparat takze. Lecz niestety ostatnio zepsuł mi się przycisk od głośności - i dlatego troche się zawiodłem. Chcociaz przez ponad rok trzymal się bardzo dobrze.
    .promax.media.pl | 28 gru 2014, 13:10
  • Piotr-ek
    Posiadam 620 2 lata, więc uważam, że mogę coś powiedzieć na jego temat. Nokii jestem wierny od dłuższego czasu, ze względu na nawigację. Nie rozumiem tych co skarżą się WP. W tej najnowszej wersji 8.1 śmiga, nawet się nie spoci :) Dostęp do pakietu MSOffice on-line za darmo :) Nawigacja - ja jestem zadowolony i polecam wszystkim :) Jeżeli chcecie super zdjęcia to może lepiej kupić osobno lustrzankę :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 gru 2014, 22:28

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,8%   7,1%   38,1% 
 Wszystkich opinii: 126. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A7000
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
» Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
» Microsoft Lumia 640 XL LTE
» Samsung Galaxy S6 Edge
» Lenovo Vibe Shot
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
Aktualności:

» MWC 2015: LG - flagowiec G Flex2 i coś ze średniej półki
» MWC 2015: BQ - smartfony po hiszpańsku
» MWC 2015: Twardy jak Kyocera
» MWC 2015: Saygus V2, czyli Amerykanin w Barcelonie
» MWC 2015: Smartfony spod znaku lisa - Firefox na MWC
» MWC 2015: Asus nie zaskoczył
» MWC 2015: Na stoisku Nokii... tablet
» MWC 2015: Cicha premiera tabletu Huawei MediaPad X2
» MWC 2015: Stoisko ZTE - drobiazgi



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.186.77
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.