Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 269 marek  |  13 039 telefonów  |  175 982 opinie  |  980 testów  |  1 647 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 520

Thumb Up

60,2% 

Thumb Down

 19,9% 

Pytanie

 19,9% 

 Wszystkich opinii: 352. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

kebab
Nokia 520 nie ma funkcji dyktafonu, zaznaczyliscie ze ma. Uzywam ponad 2 lata. Raz w serwisie, poszlo sprawnie w 1 tydz. Kapitalna darmowa navi here niestety juz nie bedzie aktualizowana.
OneNote > szybkie notatki. (jf)
.promax.media.pl | 27 maj 2016, 20:05
Www...5
Mam ten telefon prawie 3 lata.
Jestem z niego zadowolona :).
Nie zacina się, dobrze robi zdjęcia ogólnie działa fajnie , ale kiedy pierwszy raz chciałam ściągnąć aplikację musiałam zarejestrować się na wielu stronach internetowych. Zmieniam telefon na inny, nie dlatego że się popsuł, ale dlatego że potrzebna mi kamerka z przodu i więcej aplikacji , a ten telefon bo Windows phone i nie ma w nim zbyt dużo gier czy aplikacji do wyboru
.154.61.103 | 26 maj 2016, 16:05
nloaloa
Można ją pięknie ustawić graficznie, fajny dźwięk i poręczna wielkość, bardzo dobre zdjęcia robi, niestety non stop trzeba ją resetować, kilka razy z powodu usterek była w serwisie, wymienione chyba wszystko, ostatecznie dwa tygodnie po zakończeniu gwarancji padła płyta główna. Jednym słowem złom.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 kwi 2016, 16:04
R E K L A M A
 
losiu74
Kiedyś wieki temu miałem ZX Spectrum (dla niezorientowanych - jeden z pierwszych dostępnych komputerów) i zdecydowanie lepiej działał i mniej się wieszał niż ten szajs. Najbardziej mi się podoba gubienie zasięgu i wyłączanie kompletnie bez przyczyny w miejscach z dobrym zasięgiem, gdzie takie zdarzenie nie powinno mieć miejsca.
.icpnet.pl | 27 kwi 2016, 14:04
Piotrek
Witam, telefon jest bardzo dobry. Polecam wszystkim jak chca kupic dobry smartfon za male pieniadze.
.opera-mini.net | 30 mar 2016, 15:03
Adam12
Witam,
Z reguły nie pisze opinii NT. Telefonów ale moja Nokia 920 przebiła wszystkie moje dotychczasowe telefony pod względem awaryjności. Telefon ma 3,5 miesiąca i jest już trupem. Podstaw ową funkcją tego telefonu jest wieszanie się, po miesiącu tel regularnie zawieszał sie, później po kolejowa wysiadaly klawisze, w łącznika, aparatu i vol+. Po wykonaniu połączenia włączała się przeglądarka bing i oczywiście nie dało się jej wyłączyć. Po skorzystaniu z whatzup telefon można tylko reżyserować na miękko, ale jak padł włącznik główny tel to nie było takie proste. Bateria starcza na 3 godz. Czuwania i 1,5 h rozmów. Po skorzystaniu z nawigacji po 3 godz. Siedzenia tel w ladowarce samochodowej, na poczatku było 50% baterii a po 3 godz ładowania tel się wyłączył z powodu rozładowaniu baterii. Generalnie nie mam za co pochwalić tego tel. Nawet za wytrzymałość bo nie wiem jak pękła mi szybą przednią w tel. Chciałbym pochwalić chociaż ladowarke ale przewód wysuwa się z gniazda tel. I ma15 cm długości więc trzeba na kolanach kleczec przed gniazdkiem aby wysłać SMS-a ( bo o rozmowie można tylko napisać w smsie). Aparat dobry ale potrzeba informatyka który włączy aparat a do wysłania mmsa potrzeba anielskiej cierpliwości. Nareszcie kupilem sobie nową z2 sony.
Adam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lut 2016, 22:02
Zoltar
Moja Lumia 520 dobija właśnie 2 lat użytkowania. I powiem że nie mam najmniejszych powodów do narzekania na ten telefon. Za tę cenę kupiłem naprawdę super sprzęt (stosunek jakości/użyteczności do ceny). Telefon działa świetnie. Płynnie. Nie mam żądnych problemów jak opisują co niektórzy tutaj na forum. Wszystkie przyciski chodzą mi dobrze. Nic się nie wiesza. Nie traci żadnej łączności wi-fi. Nawigacja działa świetnie. Jak czytam te niektóre opinie to od razu widzę że ludzie nie mają bladego pojęcia o specyfice działania urządzeń czy systemów operacyjnych. Kogoś wywala z mobilnych stron internetowych i ten ktoś mówi ze to przez małą ilość pamięci. Ręce opadają. A może ten ktoś niech sobie zainstaluje np. Operę Mini i przez tą przeglądarkę surfuje? To nie wina małej ilości pamięci a wina explorera. Na niektórych stronach tak jest. Po zainstalowaniu innej przeglądarki problemów nie ma. Ogólnie telefon (uwzględniając cenę) oceniam na 5.
.gorzow.mm.pl | 26 sty 2016, 20:01
Hood
Jak czytam niektóre opinie to mnie pusty śmiech ogarnia. Jak ktoś chce naparzać telefonem dotykowym o podłogę to niech sobie lepiej jojo weźmie będzie mu wracało zanim walnie. Druga sprawa to to że płaci za telefon tyle co dobra flaszka a wymagania jak od telefonu za dwa koła "tanie mięso psy jedzą!". Większość tych co im tnie telefon niech wywali kupę śmieci które niepotrzebnie zawalają pamięć i będzie chodził, nieraz trafiał do mnie telefon do naprawy z setkami zdjęć (nie wiadomo czego bo nic nie widać) filmików nie mówiąc o aplikacjach których się nie używa.
Lumia 520 prosty telefon dla prostych ludzi a jak masz wymagania wydaj kasę a nie miedziaki.
.134.65.139 | 14 sty 2016, 17:01
Magda
Lumię 520 mam już około roku i ma ona swoje plusy jak i również spore minusy.
Aparat, wygląd i szybkość reagowania telefonu jest całkiem niezła jednak jak już czytałam w komentarzach wyżej również u mnie jest problem z samoistnym wychodzeniu z przeglądarek internetowych i zacinania się jak i wychodzenia z aplikacji. Również mój telefon ma problem przez to z mapami czyli nawigacją w telefonie gdyż internet przez wi-fi sam się rozłącza po paru minutach i korzystanie z mapy przez dłuższa chwilę jest niemożliwe.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 05 sty 2016, 18:01
Sheldon
Ogólnie powiem tak: Telefon często sie zacina i wyrzuca z aplikacji. Nokia Mix Radio to porażka jezeli chodzi o odtwarzacz w telefonie.
Natomiast pod względem niezniszczalnosci to moj nr 1. Lumie mam ponad 2 lata i spadla mi chyba z 50 razy i ani razu nic sie z nia nie stało, nic nie odprysło a mialem tylko folie ochronną bez zadnego etui.
.toya.net.pl | 18 gru 2015, 17:12

Thumb Up

60,2% 

Thumb Down

 19,9% 

Pytanie

 19,9% 

 Wszystkich opinii: 352. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu