Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 254 opinie  |  720 testów  |  5 849 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Lumia 520



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,6%   16,5%   21,9% 
 Wszystkich opinii: 242. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • veg
    Telefon mam od pol roku i jest to Najgorszy smartfon z jakiego korzystalam. Po pierwsze mala ilość aplikacji - i nie mam na myśli tylko gier. Po drugie - potworne skomunikowanie z facebookiem - nie mozna dodawać na niego zdjęć z telefonu i nie działają niektore podstawowe aplikacje, co jest irytujące przy częstym wchodzeniu na fb przez tel. Do tego brak aparatu z przodu. Jedyny plus, to dość solidne wykonanie. Ogólnie nie polecam, chyba ze dla tych, którzy w ogóle nie korzystaja z Internetu, no ale po co komuś takiemu smartfon...
    .134.65.134 | 30 lip 2014, 07:07
  • schapkosky
    Korzystam z Lumii 520 od ok 2-3 miesiecy, jestem bardzo zadowolony. Telefon to nie komputer, nie musi miec (przynajmniej dla mnie) miliona aplikacji, z ktorych korzystalbym raz na rok. Wczesniej mialem Samsunga Wave 3 i paradoksalnie czuje sie, jak bym przerzucił sie z gownianego smartfona na cos ekstra - a to niby Lumia jest budzetowa...
    Nie zacina sie, wszystko chodzi plynnie, jedyny szkopul to bateria, ktora w moim przypadku trzeba codziennie ladowac. Pozdrawiam.
    .szczecin.mm.pl | 23 lip 2014, 10:07
  • xas
    Telefon posiadam rok czasu i z tego co się dowiedziałem ze w tym modelu czesto występuje problem z przyciskiem włączania (sam mam ten problem). Przycisk psuje sie dość czesto a naprawa kosztowałaby mnie ok 160 zl (Play). Ogólnie telefon bardzo dobry oraz jest odporny na upadki z wysoka :p
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 lip 2014, 04:07
  • R E K L A M A
  • zuziaaa123456
    Telefon bardzo fajny. Spełnił moje wymagania w 90% :) Jest mi stroszkę trudno bez przedniego aparatu i lampy błyskowej :( Ale jak pobrałam różne aplikacje to telefon SUPER ! Koleżanki zazdroszczą :D Polecam ;)
    .ingram.com.pl | 16 lip 2014, 15:07
  • kacper98
    Posiadam ten telefon od 2 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony spełnił moje oczekiwania w 100%. Może i prawda, że na androida jest więcej aplikacji, ale nie zapominajmy, że windows jest dosyć młodym systemem. Poza tym windows jest o wiele stabilniejszy od androida.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2014, 09:07
  • Szymuś
    Telefon jest naprawdę świetnym telefonem. Polecam wszystkim, tym bardziej gdyż jakość do ceny jest świetna (300 złotych !!!). Jeszcze ani razu mi się nie ściął. Przygodę z tym telefonem rozpocząłem 5 miesięcy temu. Jestem bardzo zadowolony. To nie prawda że jest mało aplikacji. Aplikacji jest wiele, i jest wiele zastępczych aplikacji z Androida. Prosiłbym także o poprawę, bo w telefonie jest radio!
    Jedyną wadą jest bateria. Która u mnie osobiście trzyma po 4h/5h ale taka magia smartphonów.
    .cpe.marton.net.pl | 13 lip 2014, 11:07
  • naxxos
    Nie mam porównania do innych, ale czujnik światła działa w tym telefonie dobrze - szybko. Jest ciemno - zmniejsza moc podświetlenia, zrobi się jasno to bez wahania podnosi moc oświetlenia. W LG L7 denerwowalo mnie ilekroć chciałem zobaczyć coś na zewnątrz musiałem ręcznie podkręcać światło, a wieczorami zmniejszać. Także duży plus dla 520tki
    .adsl.inetia.pl | 09 lip 2014, 23:07
  • Savn ;)
    Telefon świetny, mały poręczny. Bez Lagów. Trochę Mało możliwości zmiany tła itp. Polecam :)
    .183.192.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 09 lip 2014, 14:07
  • patro
    Szkoda że to radio działa tylko tu gdzie jest wifi. Często wyjeżdżam poza miasto i w szukaniu wifi w 20 letnim PKSie życzę powodzenia owszem można wykupić pakiet na dostęp do internetu, ale po co jeśli ktoś kupuje telefon to niech wybiera taki który spełni jego oczekiwania i wymagania. Uważam że lepiej trochę dopłacić i mieć wszystko w telefonie dlatego zrezygnowałem z tej NOKI i obecnie korzystam z Sony Xperia L
    .teoc.pl | 07 lip 2014, 22:07
  • Jurasik
    I jeszcze w ramach uzupełnienia mojej opinii...
    Lumia 520 ma radio w standardzie. Tak że nie wiem skąd niektórzy biorą te swoje rewelacje!? Bateria trzyma dokładnie 3 pełne doby. Z włączonym wi-fi, przesyłem danych i z ustawionym 3G. W tym czasie wykonywane są połączenia, smsowanie, czytanie maili czy przeglądanie internetu. Aparat foto jak na te klasę telefonu jest dobry. Dramatu nie ma. Dotyk chodzi świetnie jest czuły i nic się nie zacina.
    .skybroadband.com | 06 lip 2014, 22:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,6%   16,5%   21,9% 
 Wszystkich opinii: 242. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.249.10
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.