Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 262 telefony  |  139 860 opinii  |  720 testów  |  5 213 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 520



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,6%   15,5%   21,8% 
 Wszystkich opinii: 206. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Rafi
Witam serdecznie osobiście posiadam ten telefon od kilku dni kupiłem go na próbę. Nie mam złej opinii na ten telefon pracuje naprawdę fajnie co do aplikacji to się nie wypowiadam bo nie używam ale ogólnie telefon polecam dla ludzi którzy chcą kupić telefon do zwykłego używania Pozdrawiam
*.darnet.pl  |  24 kwi 2014, 09:04
Tomek
Fantastyczny telefon! Zalety: sam Windows phone jest zaletą. Piękny interfejs. Nawet dobre zdjęcia. Bardzo, bardzo czuły dotyk. Ekran: 4".
Wady: ilość aplikacji w Sklepie Windows (choć właściwie wszystkie potrzebne są)
jeśli chcesz odpocząć od zacinania się Androida, lub jesteś początkującym użytkownikiem smartphonów, telefon IDEALNY dla ciebie! Polecam!
*.181.131.190  |  23 kwi 2014, 17:04
doll
Mam ten telefon od 3 miesięcy, jestem bardzo zadowolona. Oczywiście jako kobieta nie znam się na jakichś tam właściwościach procesora czy tam czegoś innego, ale z mojego punktu widzenia mogę stwierdzić, że telefon jest bardzo ładnie wykonany, sam Windows Phone jest według mnie świetny, faktem jest, że aplikacji jest mniej niż na Androida, zwłaszcza z tematyki medycznej i paramedycznej, ale ogólnie jest ich całe mnóstwo. WP prezentuje się prześlicznie jeśli chodzi o grafikę.
Brakuje jedynie podświetlenia klawiszy dolnych, diody powiadomień i lampy błyskowej, ale generalnie telefon jest naprawdę super. I co istotne dotyk reaguje nawet jak się ma założone rękawiczki, co jest dosyć ważne w zimie (ważne zwłaszcza dla kobiet) :)
*.net.interbeskidy.net  |  23 kwi 2014, 12:04
przemas47
Jestem zadowolony z tego telefonu głośniki grają porządku a z systemu jeszcze raz bardzo przyjemnie chodzi nie mam żadnych zawieszek czy czegoś innego i nie wracam wogóle do androida mój ulubiony system to Windows Phone w poniedziałek zaktualizowałem go do wersji 8.1 developerską więcej mam plusów a minusów żadnych :)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  19 kwi 2014, 20:04
User
Telefon jak dla mnie świetny! Straszono mnie, żeby nie brać go, ponieważ jest mało aplikacji w sklepie. Nieprawda! Wszystkie potrzebne aplikacje i ciekawe gry są.Telefon dobrze trzyma się w dłoni, zdjęcia też są dobre. Windows Phone 8 jest bardzo dobrym systemem. Nie zacina się. Gorąco polecam!
*.181.131.190  |  19 kwi 2014, 13:04
THOMASAKRA
Od razu pisze że telefon posiadam 1-szy dzień moja ogólna ocena na temat telefonu dobra. Po pierwszych wrażeniach moje plusy to:

- ładny wygląd
- dobry wyswietlacz (dobre kąty widzenia)
- niewidoczne pojedyncze piksele
- ładowarka i osobno dołaczony kabel USB
- darmowa świetna nawigacja

Minusy:

- ekran okropnie się palcuje (bez foli ochronnej się nie obejdzie.
- brak diody powiadomień
- brak lampy błyskowej
- brak dołączonej jakiejkolwiek karty pamięci.
*.cdma.centertel.pl  |  17 kwi 2014, 16:04
Prymus
Bardzo sprawny telefon jak na swoją klasę. Nie zapominajcie, iż jest to najuboższa wersja Lumii, czyli dla biedaków, którzy za 1 zł chcą smartfona (lub też do 100 zł w zależności od taryfy). Ja należę do takich osób, które nie mają zamiaru płacić czegokolwiek więcej jak abonamentu a telefon biorę zawsze za złotówę.
Odnośnie aplikacji, bardzo dobre a jak ktoś narzeka, że nie ma antywirusa (przy okazji - żaden nie jest potrzebny) to niech sobie kupi androida i zainstaluje Virus Shield, ten program stanowi kwintesencję mnogości oprogramowania na Androida, 90% to bezużyteczny śmieć. Polecam Nokię Lumię jako telefon za 1 zł. Polecam również WP8, jest to rewelacyjny system.
*.dynamic.chello.pl  |  13 kwi 2014, 15:04
DAREK
Zdecydowanie jeden z gorszych telefonów jakie miałem. System Windows jest tak ubogi w aplikacje, że w zasadzie można powiedzieć, że stare Nokie z Symbianem mu dorównywały pod względem możliwości i wygody użytkowania. Na dodatek bateria czasem nie łaczy (jest chyba zbyt luźna) i to się zdarza nawet w Lumiach z wyższej półki. Musiałem ją docisnąć kartką papieru. Aplikacji tyle co kot napłakał, a jak już są to ich wersje wyraźnie odstają od tych androidowych. Fakt, że telefon nie tnie, ale cholera, nie ma przy czym przycinać.
Jak ktoś nigdy nie miał styczności z żadnym smartfonem z androidem to może niech sobie kupi, bo nie będzie miał wielkich wymagań. Pozostałym odradzam. Sam wytrzymałem z nim 4 miesiące i próbowałem się do niego przekonać, ale rozczarowanie z każdym dniem było coraz większe.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  12 kwi 2014, 19:04
Edward
Najlepszy telefon w swojej klasie. Sprawdzałem i porównywałem różne Lumie z Windows Phone u znajomych w pracy i stwierdzam, że 520'tka w zupełności mi wystarczy. To nie Android, gdzie musi być 100GB RAMu żeby odpalić Angry Birds. System chodzi płynnie, bez zacięć. Złośliwi dodadzą, że nie ma aplikacji, ale to nieprawda - w sklepie pojawia się coraz więcej znanych tytułów, tylko jest o nich dość cicho w Internecie, bo Windows Phone i Nokia największą popularność ma chyba tylko w Polsce... A Polskie opinie i fora jakie są - wszyscy wiemy. Osobiście kupiłem w [...] w belgu (katowice) i naprawdę polecam ten telefon. Fajnie bo jako gratis dostałem kartę pamięci a nie ma tego np. u operatora. Sam telefon użytkuję około miesiąca i nie mogę na niego powiedzieć żadnego złego słowa. Na razie same pozytywy. Mam nadzieję, że nie będę zmuszony nigdy korzystać z serwisu, bo wspominam go bardzo źle od czasów 6120. Pozdrawiam, Edi.
*.play-internet.pl  |  09 kwi 2014, 14:04
kuba2299
Telefon posiadam od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolony.Wyglad telefonu jest bardzo fajny, przyjemnie trzyma sie go w rece .Ja osobiscie polecam ten telefon, a szczegolnie WP8 poniewaz jest szybszy od androida a aplikacje i gry sa takie same.
*.218.105.37  |  07 kwi 2014, 19:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,6%   15,5%   21,8% 
 Wszystkich opinii: 206. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo R1S
» Samsung Galaxy Beam 2
» Sharp Aquos Xx 304SH
» ZTE Star 1
» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
Aktualności:

» Samsung Galaxy Beam 2: projektorofon po raz drugi
» Samsung Galaxy K pozuje do zdjęć
» Kyocera Brigadier dla Verizonu
» Xiaomi chce rozszerzyć sprzedaż... pięciokrotnie
» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.204.103.179
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.