Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  4 658 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Lumia 520



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,7%   16,3%   22,1% 
 Wszystkich opinii: 240. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • xas
    Telefon posiadam rok czasu i z tego co się dowiedziałem ze w tym modelu czesto występuje problem z przyciskiem włączania (sam mam ten problem). Przycisk psuje sie dość czesto a naprawa kosztowałaby mnie ok 160 zl (Play). Ogólnie telefon bardzo dobry oraz jest odporny na upadki z wysoka :p
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 lip 2014, 04:07
  • zuziaaa123456
    Telefon bardzo fajny. Spełnił moje wymagania w 90% :) Jest mi stroszkę trudno bez przedniego aparatu i lampy błyskowej :( Ale jak pobrałam różne aplikacje to telefon SUPER ! Koleżanki zazdroszczą :D Polecam ;)
    .ingram.com.pl | 16 lip 2014, 15:07
  • kacper98
    Posiadam ten telefon od 2 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony spełnił moje oczekiwania w 100%. Może i prawda, że na androida jest więcej aplikacji, ale nie zapominajmy, że windows jest dosyć młodym systemem. Poza tym windows jest o wiele stabilniejszy od androida.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2014, 09:07
  • R E K L A M A
  • Szymuś
    Telefon jest naprawdę świetnym telefonem. Polecam wszystkim, tym bardziej gdyż jakość do ceny jest świetna (300 złotych !!!). Jeszcze ani razu mi się nie ściął. Przygodę z tym telefonem rozpocząłem 5 miesięcy temu. Jestem bardzo zadowolony. To nie prawda że jest mało aplikacji. Aplikacji jest wiele, i jest wiele zastępczych aplikacji z Androida. Prosiłbym także o poprawę, bo w telefonie jest radio!
    Jedyną wadą jest bateria. Która u mnie osobiście trzyma po 4h/5h ale taka magia smartphonów.
    .cpe.marton.net.pl | 13 lip 2014, 11:07
  • naxxos
    Nie mam porównania do innych, ale czujnik światła działa w tym telefonie dobrze - szybko. Jest ciemno - zmniejsza moc podświetlenia, zrobi się jasno to bez wahania podnosi moc oświetlenia. W LG L7 denerwowalo mnie ilekroć chciałem zobaczyć coś na zewnątrz musiałem ręcznie podkręcać światło, a wieczorami zmniejszać. Także duży plus dla 520tki
    .adsl.inetia.pl | 09 lip 2014, 23:07
  • Savn ;)
    Telefon świetny, mały poręczny. Bez Lagów. Trochę Mało możliwości zmiany tła itp. Polecam :)
    .183.192.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 09 lip 2014, 14:07
  • patro
    Szkoda że to radio działa tylko tu gdzie jest wifi. Często wyjeżdżam poza miasto i w szukaniu wifi w 20 letnim PKSie życzę powodzenia owszem można wykupić pakiet na dostęp do internetu, ale po co jeśli ktoś kupuje telefon to niech wybiera taki który spełni jego oczekiwania i wymagania. Uważam że lepiej trochę dopłacić i mieć wszystko w telefonie dlatego zrezygnowałem z tej NOKI i obecnie korzystam z Sony Xperia L
    .teoc.pl | 07 lip 2014, 22:07
  • Jurasik
    I jeszcze w ramach uzupełnienia mojej opinii...
    Lumia 520 ma radio w standardzie. Tak że nie wiem skąd niektórzy biorą te swoje rewelacje!? Bateria trzyma dokładnie 3 pełne doby. Z włączonym wi-fi, przesyłem danych i z ustawionym 3G. W tym czasie wykonywane są połączenia, smsowanie, czytanie maili czy przeglądanie internetu. Aparat foto jak na te klasę telefonu jest dobry. Dramatu nie ma. Dotyk chodzi świetnie jest czuły i nic się nie zacina.
    .skybroadband.com | 06 lip 2014, 22:07
  • ABS
    Patro chyba mówisz o innym telefonie po pierwsze radio jest tylko trzeba najpierw zajrzeć do telefonu,a nie oddawać po poznaniu kilku funkcji, Bluetooth działa bez żadnych problemów, aparat robi ładne zdjęcia, ale warunkiem jest dobre światło. Ja sam używam tego telefonu od ponad 5 miesięcy i jestem w 100% zadowolony, ani razu jeszcze mi się nie zawiesił ani nie wyłączył wolę WP od Androida pod każdym względem. Faktem jest, że nie ma tylu aplikacji, ale przez to jest mniej śmieci (według mnie na WP jest i tak bardzo dużo aplikacji czy gier). Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do zakupu, bad=rdzo poręczny telefon.
    .play-internet.pl | 06 lip 2014, 14:07
  • Jurasik  mail
    Zakupiłem ten telefon 2 miesiące temu. Wcześniej używałem Motoroli XT311 z androidem. Chciałem wypróbować WP bo szczerze powiedziawszy miałem dość androida i problemów wynikających z wieszania się, długich "zaskoków" itp itd. I jestem pozytywnie zaskoczony. Dla mnie podstawową zasadą podczas zakupu dobra jest stosunek jakości (użyteczności) do ceny. Ten telefonik nabyłem za 400zł i uważam ze tę cenę jest genialny. Nie za duży. Dobry wyświetlacz. Świetnie działa. Szybki. Bardzo dobrze zoptymalizowany system. Aparat ok. Zresztą do robienia zdjęć to mam poważny aparat. Obudowa bardzo miło mnie zaskoczyła bo jest to bądź co bądź budżetowy smartfon. Ale wykonanie bardzo dobre. Materiał ok. Spasowanie elementów na dobrym poziomie.
    Dwie rzeczy których mi brak: Brak diody informującej że było połączenie lub przyszedł sms i brak podświetlenia klawiszów dotykowych na samym dole.... No ale jak powiedziałem kosztował 400zł.
    Oczywiście miałem okazję się pobawić i samsungiem S5 i iPhonem.... Piękne sa matryce, piękne kolory... Nie ma co porównywać. Ale jaka cena. Gdybym miał zapłacić za telefon 1500 czy 2000zł to wybrałbym życie bez telefonu.
    .skybroadband.com | 05 lip 2014, 23:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,7%   16,3%   22,1% 
 Wszystkich opinii: 240. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.134.74
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.