Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 576 telefonów  |  156 183 opinie  |  871 testów  |  5 540 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 1520



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,8%   13,2%   34,0% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • Piatkos  mail
    Witam
    Jest to kolejny mój telefon z Windows phone ( Bardzo dobry system miałem telefony z androidem i naprawdę jak dla mnie - Windows szybciej chodzi, mniej bałaganu ( Kafelki). Bardzo dobry aparat i jakość wykonania i to są jedyne różnice, jeżeli chodzi o lumie 1320
    .internetia.net.pl | 28 lut 2015, 23:05
  • Mariusz
    Jestem od tygodnia użytkownikiem tego telefonu. Telefon jest genialny , szybki , prosty w obsłudze i co super , duży 6" ekran , do którego szybko się przyzwyczaiłem przesiadając się z 4,55" SONY EXPERIA T.
    Telefon robi cudowne zdjęcia , zdecydowanie ładniejsze od mojego poprzedniego fona.
    Windows 8.1 śmiga aż miło , bez najmniejszej ścinki , zawiechy itp. Polecam - rewelacyjny fonik.
    Nie żałuję że przesiadłem się z androida na win8.1 , win jest lepszy i szybszy.
    .limes.com.pl | 23 lut 2015, 17:03
  • szejkoo  mail
    Jednym zdaniem jest to najlepszy telefon jaki jest obecnie dostępny na rynku. W tej polce cenowej mialem spory wybór najlepszych telefonów na rynku i wybrałem tą lumie. Wczesniej mialem lumie 920 wiec Windows Phone był mi znany i nie uważam ze jest gorszy od androida czy ios. Pod niektórymi względami jest nawet lepszy. Wracają do telefony to jest rewelacyjny. Do wielkości wyświetlacza przyzwyczaiłem się juz po jednym dniu. Przeglądanie interentu, filmy, youtube to bajka. Świetny wyświetlacz i bateria ktora pozwala na długie godziny użytkowania. 20mpix aparat robi mega dobre zdjęcia i to właśnie dla niego wybrałem lumie. Szczerze polecam. Jesli ktos się waha czy kupic ten telefon to nie ma nad czym. Jest świetny. Teraz pozostaje tylko czekać na windowsa 10.
    .icpnet.pl | 01 lut 2015, 10:51
  • R E K L A M A
     
  • Fortin
    Bardzo dobry smartfon, wysoka jakośc materiałów, flagowe podzespoły. System jak to zawsze przy WP idealnie płynny, dodatkowo przy 2GB RAM nie wyskakuje ekran wznawianie/ładowanie, przynajmniej mi się nigdy nie zdażyło. Aparat w dzień robi bardzo ładne zdjęcia, wybitna ostrość, jednak te nocne zdjęcia nie sa takie idealne jak to w kampanii, wychodzą niewielkie szumy, może poprawią to w Lumia Camera 5. Bardzo glośny glośnik z w miare dobra jakością dźwięku, jak na telefon, to wręcz bardzo dobrą. Jedyna wada jaką widzę to wystający obiektyw przez co telefon nie leży plasko co bardzo mnie irytuje. 6 cali to max jaki można obsłuzyć jedną reką, spokojnie mieści się w kieszeni
    .adsl.inetia.pl | 27 sty 2015, 21:18
  • Matbucek  mail
    Po aktualizacji Lumia Denim aplikacja Lumia Camera (domyślna po aktualizacji do robienia zdjęć i filmów) uzyskała możliwość kręcenia filmów 4K w trybie 30 FPS - jeżeli moderator będzie potrzebował, mogę przesłać zrzut ekranu z ustawień aparatu i przykładowy film z tego telefonu, 30 sekund to około 200MB ;)
    ps. uwielbiam ten telefon
    Nie trzeba, ale chętnie zostawię tu tę informację. Podajemy dane pierwotnej konfiguracji telefonu, nie po update'ach. (jf)
    .polkomtel.com.pl | 26 sty 2015, 11:28
  • andr
    Do kolegi poniżej po co kopiować kontakty kiedy wystarczy sie zalogować do nowego telefonu i wszystko masz jak w starym nawet na androida się da poprzez Outlook.Ludzie sami sobie robią problemy.A co do lumii niestety nie posiadam tego modelu ale system 8.1 rewelacja tak że jestem pewien że w tym modelu jest igła.Pozdrawiam
    .play-internet.pl | 30 gru 2014, 01:53
  • Kuuuuuba
    Mam ten telefon już od dłuższego czasu, wcześniej miałem L 925, a chciałem coś większego i tylko WP. Kupiłem okazyjnie na allegro, wręcz nowy 2 miesieczny za 1200zł (ok, to było nieistotne :P ) WP potrafię sobie skonfigurować tak jak potrzebuje, tak jak lubie, z tym nie mam problemu. Wszystkie dla mnie niezbędne aplikacje (TAK na WP) posiadam tzn GPS, mapy google, konto millenium banku, shazam, endomondo, radio internetowe, olx-allegro i wiele innych. Wiele ludzi pisze że Android > Windowsa, bo android ma 10 mln aplikacji a windows tylko 1mln (nie znam dokładnych statystyk, tylko chodzi mi o porownanie) Ok, mam też androida i powiem coś na ten temat, np głupia latarka, na androidzie jest 50 aplikacji na to zeby włączyć latarkę - to takie troche sztuczne nabijanie sobie ilości w aplikacjach. Podsumowując, telefon Lumia 1520 jest super dla kogoś kto chce mieć 6 calową pomoc w życiu codziennym. Rozumiem że są ciamajdy że komuś spadnie telefon i się rozbije, każdemu się może zdarzyć, ale uwierzcie, jakie byście szkło nie rzucili o twardą powierzchnię to się musi rozbić (możecie to sprawdzić) upadek to jednak upadek. Polecam hartowane szkło nałożyć H9, poprawia trochę sytuacje (jest dostępne raczej na każdy smartphone)
    Podsumowując
    System 10/10 (czuje się pewnie i komfortowo - również się przyzwczaiłem)
    Telefon 10/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 gru 2014, 22:29
  • Archmides  mail
    Co prawda on nie dotyczy Nokii Lumii ale samsunga galaxy s5 napisze tak irytacja że w fotel wciska. Bateria do luftu rzygać się chce telefon warty 3000 zł a taki chłam że nawet jak zabawka dla dziecka bym się nad daniem zastanawiał czy dać. Klapka plastikowa ,android system wielkie badziwie -system brandowany zmienić koloru ikon nie można na inny. Bardzo cichy praktycznie go nie słychać. Odtwarzacz bardzo kiepski ,aparat w porównaniu z Lumią do bani.Telefon robi się gorącu w ręku po 20 minutach użytkowania.Nawet kupno nawet baterii nie gwarantuje lepszych wyników. Trzeba chodzić z power packiem . Mało tego za mniejsze pieniądze na runku można kupić lepszy smarfon np Monster pentagramu jest zdecydowanie lepszy dwie baterie też ma androida.... Więc samsung jest przereklamowany i w szrot
    .warszawa.mm.pl | 11 lis 2014, 02:11
  • Gosciu
    Telefon jest super, wszystko uruchamia się błyskawicznie, obsługa i system plików z wp 8.1 jest ekstra. Miałem wcześniej nota 3, ale lumia dużo bardziej przypadłą mi do gustu nie trzeba jej resetować. Nie występują żadne problemy. Jak przy sprzęcie Samsungowym, na którym nie raz się zawiodłem. To po prostu inna liga, szybkość, jakość wykonania, aparat bez konkurencji.
    .atman.pl | 30 wrz 2014, 16:13
  • zbyszek
    Telefon upadł mi raz na podłogę. Rozwaliłem wyświetlacz od razu. Nie można skopiować kontaktów oraz smsów na komputer. Telefon działa, ale nic nie można przerzucić z najważniejszych rzeczy. Myślałem że mnie coś zaraz trafi. Czytam na forach, że nie można nic już zrobić, bo aby skopiować kontakty na kompa trzeba rejestrować się i zrobić ileś różnych rzeczy aby skopiować proste kontakty. Ogólnie jestem mocno poirytowany tym telefonem. Jedyny plus że wideo i zdjęcia ma dosyć dobre. Reszta tragedia. Windows w porównaniu z Androidem dopiero raczkuje. Obudowa szybko niszczy się od użytkowania. Nokia kiedyś miała idealny program PC Suite do zarządzania telefonem, był prosty, idealny, wszystko można było zrobić a teraz to tragedia... dosłownie tragedia...
    .dynamic.gprs.plus.pl | 12 wrz 2014, 07:38

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,8%   13,2%   34,0% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
Aktualności:

» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.68.5
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.