Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 723 opinie  |  720 testów  |  7 242 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 1320



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,8%   9,8%   31,4% 
 Wszystkich opinii: 51. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • Paulina
    Bardzo długo trzyma bateria. Przy częstym graniu, pisaniu, dzwonieniu trzyma spokojnie 4 dni
    .tvgawex.pl | 19 lis 2014, 17:11
  • Mendes
    Mam telefon już prawie 10 miesięcy. Z Lumia jestem od samego początku była 700, 920, 1020 a teraz 1320 .. szczerze ta ostatnia najlepsza. Duża, bateria trzyma do 3-4 dni, aparat robi spoko zdjęcia a po akt. do 8.1 jest już super. Każdy kto chce mieć super telefon za małą cenę. gorąco polecam
    .internetdsl.tpnet.pl | 19 lis 2014, 14:11
  • baphior
    Profesjonalny sprzęt, po pół roku użytkowania mogę powiedzieć że jeśli szuka ktoś wszystkiego w jednym to kupując model 1320 trafi w 10. Nie będę się wielce rozpisywał, uzytkowałem dziesiatki telefonów i stwierdzam jedno 1320 wymiata prawie wszystko. Oczywiście nie porównuję jej do Apple bo nie interesuje mnie ten produkt. Przeciwko zarzutom , że jest duża i nie wchodzi do ciasnych spodni chciałbym wyjaśnić jedną podstawową sprawę :jest to tabphone i przenośne biuro. Bateria super ; potrafi trzymać do 4 dni w optymalnym i do 3 dni w intensywnej eksploatacji z udostępnianiem internetu włącznie. Dla mnie 10/10.
    .77.124.37 | 30 paź 2014, 09:10
  • R E K L A M A
  • prapradziadek
    Przesiadłem się z Lumi 520. Na początku byłem przerażony rozmiarem mimo, że wcześniej sporo czytałem o tym telefonie. Po paru dniach stwierdzam, że do mniejszego telefonu już raczej nie wrócę. Telefon jest wygodny w użyciu, jedną dłonia niektóre czynności się wykona ale przy użyciu dwóch jest bajka.
    System w obecnej wersji 8.1 jest super zoptamylizowany. Telefon trzyma mi do 3 dni. Aparat mimo 5 Mpix robi fajne zdjęcia.
    Mogę szczerze polecić ten telefon.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 paź 2014, 18:10
  • kb24
    Witam. Mam telefon od 2 tygodni. Największym plusem jest bateria oraz płynność działania. Wcześniej miałem lg g2 i przy intensywnym użytkowaniu czasami nie wytrzymywał 12 godzin a lumia (przy takim samym użytkowaniu) wytrzymuje spokojnie 2 dni. Aparat robi dobre zdjecia w dzień, przy słabym oświetleniu wychodzą gorsze. Do rozmiaru telefonu trzeba sie przyzwyczaić, nie zawsze mieści się w kieszeni. Ekran bardzo ładny. Cena telefonu również jest jego wielkim plusem. Telefon godny polecenia!!!
    .play-internet.pl | 11 paź 2014, 10:10
  • Daria92  mail
    Witam chciałam się podzielić moją opinią na temat Nokii Lumii 1320

    PLUSY
    -przejrzysty
    -żywe kolory
    -slot na kartę SD
    -cena
    -wydajność
    -pojemna bateria
    -przyzwoita jakoś muzyki

    MINUSY
    -cieżko
    -zbyt duży dla osób które noszą ciasne spodnie
    -aparat

    Nokia Lumia to dobra tańsza alternatywa modeli takich jak Nokia Lumia 1520
    Moim zdaniem nie nadaje się dla osób które noszą ciasne spodnie
    ekran powinien być wygięty 6 cali to za dużo jak dla mnie


    Nokie Lumie zamieniłam za Iphona i szczerze nie żaluje WP ale żaluje rozmiarów :))))

    ale jednak jest warta uwagi i polecam jej kupno
    .dynamic.chello.pl | 25 wrz 2014, 10:09
  • Tomek
    Użytkuję od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Po 5 latach przesiadłem się z Androida i to był dobry krok. O wadach nic nie napiszę bo nie mam się do czego przyczepić natomiast z najważniejszych zalet wymieniłbym: baterię (trzyma 4 dni), wyświetlacz (ostry obraz, ładne, żywe kolory, czułość na dotyk, wygoda przy przeglądaniu stron) oraz szybkość działania systemu (żadnego mulenia czy zawieszania się). Wbrew temu co pisali niektórzy w moim egzemplarzu obudowa nie trzeszczy. Polecam każdemu niezdecydowanemu!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 wrz 2014, 23:09
  • Artman
    Bardzo dobry phablet, spełnia oczekiwania, mój pierwszy z WP i miłe zaskoczenie choć wszyscy odradzali.
    Szczerze polecam niech spróbuje kto niezdecydowany.
    Nie będę już pisał o baterii i płynności działania bo to już było powiedziane ale nikt jeszcze nie wspomniał o lepszym sygnale sieci
    a porównanie mam chociażby do Note lub S+ w tych samych miejscach i na tej samej karcie sim sygnał o dwie kreski lepszy i nigdy mi nie przerwało rozmowy. REWELACJA
    .air-net.gda.pl | 12 wrz 2014, 16:09
  • Wolverine  mail
    Nie miałem problemów ze ze decydowaniem na Nokię. Lumia 1320. Wybierając smartfon chciałem, aby to był Phablet. WindowsPhone 8.0 to nie ideał, ale ja jestem super zadowolony. Mnie ten system pasuje. Duży ekran, WindowsPhone 8.0, Office i zadowalająca ilość pamięci - chociaż mogloby jej być co najmniej 16 gb, czuły dotyk, śmigający Internet, lte, zdjęcia po wgraniu dodatkowych aplikacji na bdb poziomie. Wady? Lepszy wygląd obiektywu i lampy. Zalety? Bateria, Office, aplikacje Microsoftu. Ja go polecam. Warty uwagi. Nokia z Microsoft stanęła na wysokości zadania. Brakuje mi tylko tego, żeby z wyglądu byla podobna do mojej ulubionej Lumia 820.
    .centertel.pl | 08 wrz 2014, 11:09
  • rafik76p
    Ja również przesiadłem się z androida na WP i jestem mile zaskoczony,choć wahałem się,5 lat na androidzie na różnych modelach od x8 do s3LTE nie żałuję wyboru.System ok w parę dni można się przestawić;aplikacje naprawdę potrzebne też są;płynność
    systemu to rewelacja i bateria również.Ja osobiście uważam model L1320 to jest to czego szukałem,duży wyświetlacz jest atutem tego modelu, świetnie widoczny w słoneczne dni,przeglądanie neta super
    i w kieszeni się mieści.Teraz jak mam smartfona w ręku 4,7 cala to wygląda jak zabawka.Aparat w tym modelu jest spoko ale nie w pomieszczeniach ,na wczasy albo jakieś wypady bierze się cyfrówkę
    bo zawsze lepsze foty wychodzą niż telefonem.Ogólnie podsumowując
    jestem bardzo zadowolony z tego modelu i chyba na dłużej zostanę przy nim.Polecam niezdecydowanym którzy się wahają na przejście z anrdoida na windowsa.Naprawdę warto.
    .jeleniagora.vectranet.pl | 30 sie 2014, 02:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,8%   9,8%   31,4% 
 Wszystkich opinii: 51. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.20.246
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.