Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 164 telefony  |  153 071 opinii  |  856 testów  |  8 272 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Lumia 1320



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,1%   10,6%   27,3% 
 Wszystkich opinii: 66. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
  • Benik
    Mam ten telefon od kilku dni i jestem z niego bardzo zadowolony. Na plus zaskoczyła mnie bateria, która jak na taki wyświetlacz trzyma dość długo.Zdjęcia w dzień robi super ( w nocy nie sprawdzałem ) System chodzi płynnie. Ktoś pisał że podczas pracy mocno się grzeje,u mnie nic takiego się nie dzieje.Jeżeli komuś nie przeszkadza rozmiar i nie jest uprzedzony do WP to polecam go każdemu.Moja ocena 9/10
    .play-internet.pl | 19 sty 2015, 22:01
  • kwitek
    Używam telefon od 2 miesięcy i mogę go zdecydowanie polecić ale jak kazda rzecz ma swoje wady oraz zalety . Wadą jest szybkie nagrzewanie się oraz lekkie zawieszanie sie . Reszta wyśmienita
    .adsl.inetia.pl | 13 sty 2015, 00:25
  • koneser
    Bardzo polecam ten model !
    Cena znacznie spadla natomiast jezeli chce ktos kupic naprawde dobry telefon to wlasnie ta Nokia :) jest plynna, wygodna i nie zamienilbym windowsa na nic innego :)
    Na poczatku miewalem problemy z samoistnym(bardzo intensywnym nagrzewaniem) kiedy telefon lezal nieruchomo. Musialem go wylaczac i wlaczac. Natomiast po aktualizacji do 8.1 wszystko jest idealnie zoptymalizowane i nie ma mowy o takim samodzielnym "samozaplonie" :)
    Jezeli u kogoś to sie przytrafia na win.8 to koniecznie zaktualizujcie do 8.1 :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 sty 2015, 17:27
  • R E K L A M A
  • Bartas  mail
    Witam!
    Telefon posiadam od miesiąca i muszę powiedzieć że telefon jest rewelacyjny. Na poczatku gdy czytałem opinie na temat baterii to nie wierzyłem ze smartfon jeszcze z 6 calowym ekranem wytrzyma spokojnie 2 dni przy dość sporym użytkowaniu typu non-stop na wifi przeglądanie neta czy gry, a tu się okazuje że nie mam z tym najmniejszego problemu. Jak komuś ma służyć tylko do pisania i dzwonienie to spokojnie 3-4 dni wytrzyma. Co do systemu bajka, przesiadłem sie z androida a konkretnie szajsung s4 lte... Nie ma porównania. Na andku dzień bez zacięcia sie telefonu to święto a na wp wszystko chodzi płynnie. Co do przegrzewania się 1320 to grzeje się ale nie jest to jakaś masakra. S4 o wiele bardziej się grzała :) jedyny mankament to to, że obudowa nie jest świetnej jakości ale czego tu oczekiwać za takie pieniądze.
    .dynamic.chello.pl | 05 sty 2015, 17:31
  • Mixus
    Czy wy także macie wrażenie,że muzyka na głośniku zewnętrznym brzęczy na wysokich tonach na głośnosci ustawionej powyżej 2430 i dla dzwonków 710 ?
    .dynamic.gprs.plus.pl | 03 sty 2015, 23:43
  • znawca
    + zachecajaca cena
    + dobry ekran(czysta jakość w hd)
    + gleboka czerń
    + nienajgorszy aparat
    + ladne filmy fhd
    + plynny procesor
    + bateria od 2 do 4 dni :)
    + świetne aplikacje fotograficzne od nokii
    + świetny glosnik i aplikacje oraz wielki wybór akcesoriów od nokii
    + wydaje sie bardzo cieniutki i jest idealnie dopasowwany do dloni

    - lubi sie grzać
    - nie podświetlane przyciski z przodu
    - dość slaby flesz aparatpolecam :) bo Windows 8.1 to przyszłość telefonow
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 sty 2015, 21:34
  • Przemekwch
    Pewnego razu postanowiłem kupic sobie telefon na próbę z wp8 i musial być tani wiec kupiłem lumie 520 i tak mnie to pozytywnie zaskoczylo ze 520 oddalem siostrze a kupiłem 1320, aparat robi super zdjęcia bardzo wyraźne, kosztuje bardzo mało jak na taki telefon a raczej phtablet. 6 calowy ekran moze wydać się duży ale jest przyjemny do pisania smsów dla osoby o dużych palcach takich jak moje. Ogólnie z czystym sumienie polecam każdemu ten telefon
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 gru 2014, 00:27
  • tatamigotki  mail
    Do Klaudia711 i wszysykich,, którzy zle piszą o aparacie. Powiem tylko jedno, ale zgodnie z prawdą-fotograf, u którego wywoływałem zdjęcia, nie wierzył, że są robione telefonem, dopóki mu nie pokazałem. Podziwiał kolory i szczegółowość. Niektóre powiększałem aż do formatu A4 i dalej zachowały super jakość. A piksele na ekranie??!!!!!??? To chyba pod mikroskopem, bo gołym okiem NIKT ich nie zobaczy i proszę nie pisać takich banialuków!!!!!!To wszystko. Polecam KAŻDEMU!!!
    .swiebodzin.vectranet.pl | 22 gru 2014, 00:02
  • macker007
    Ekran w L1320 i L1520 nie jest dokładnie taki sam. Oba mają po 6", ale w 1520 jest 1080p a w 1320 tylko 720p. Niestety 1520 nie widziałem, ale ten w1320 jest jak najbardziej wystarczający.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 gru 2014, 09:38
  • DiMo
    Telefon przy obciążeniu: Graniu w Grę lub oglądaniu Live na Twitchu strasznie się nagrzewa, wręcz masakrycznie co doprowadza do resetowania się telefonu. Dodatkowo WindowsPhone nie posiada praktycznie żadnych oficjalnych aplikacji. Trzeba instalować jakieś aplikacjo podobne gówna, które są do dupy. W skali 1 na 10 = 6
    .profnet.com.pl | 11 gru 2014, 02:39

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,1%   10,6%   27,3% 
 Wszystkich opinii: 66. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Oppo U3
» Samsung Galaxy A7
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
» Sharp Aquos mini SHV31
Aktualności:

» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach
» Prestigio MultiPhone 5550 Duo: skromny, niedrogi fablet
» Samsung Galaxy Grand Neo Plus: cicha premiera
» HTC Desire 626 w pierwszym przecieku
» Abit Heart 401AB: telefon dla zakochanych?
» HTC One M9: kolejne przecieki



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.107.232
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.