Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 413 telefony  |  146 653 opinie  |  720 testów  |  1 522 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia E65



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,4%   13,0%   31,6% 
 Wszystkich opinii: 193. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • luka83  mail
    Witam mam nokie e65 w tej chwili o jestem z niej bardzo zadowolony nie mam jej od nowość tylko sam skręciłem z kilku takich fonów .Śmiga jak ta lala ;)
    .internetdsl.tpnet.pl | 20 maj 2013, 14:05
  • Neonick
    Moja Nokia ma już z 5 lat,w moich rękach jest od jakiś 3 lat,nie wymieniałem w niej nic,działa tak jak wtedy gdy ja kupiłem,fajerwerków oczywiście nie ma gdyż jest to już stary telefon (2007r.)Na co dzień cieszy Wifi,bateria trzyma 2-3dni,nie było żadnych problemów z łącznością komórkową jak i Wifi.
    pozdrawiam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 maj 2013, 15:05
  • B.
    Użytkowałem go około 2 m-ce, dobra bateria, bardzo dobry aparat foto, świetne dźwięki, WiFi umożliwiające bezpłatne korzystanie z internetu, wytrzymały, ładny design ze skórzanym obiciem, dobra bateria, duży wyświetlacz z 16 mln kolorów, dzięki czemu zdjęcia wyglądały idealnie. Do minusów zaliczyłbym jedynie, że Symbian zamulał, ale zauważyłem to we wszystkich telefonach z tym systemem.
    .dynamic.chello.pl | 06 kwi 2013, 04:04
  • R E K L A M A
  • dolchus
    Minus:
    - owszem bateria za długo nie wytrzymuje
    - blaszka na panelu przednim lubi sie odkleić
    - procesor - z deka za wolny

    Plus:
    + Symbian - dużo możliwości
    + wytrzymała obudowa - po wielu przeżyciach tylko kilka pęknięć
    + jakość obudowy - elastyczny plastik, wytrzymałe zatrzaski
    + sposób wykonania - trzeszczy dopiero przy baaardzo dużym przebiegu
    + niezniszczalna
    .dynamic.gprs.plus.pl | 28 paź 2012, 16:10
  • Crisus202
    Miałem ten telefon i faktycznie, czasem trochę zamulił, ale szczerze go polecam. Slajder działa bardzo dobrze, praktycznie bez luzów a poza tym filmy odtwarza, muzyke tez, a jak chcecie miec kombajn multimedialny to sobie kupcie samsunga galaxy s3. Telefon do dzwonienia i smsowania sprawdza sie bardzo dobrze, jako mobilne biuro czy mp3 - tez nie narzekalem.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 wrz 2012, 23:09
  • Faustyna16  mail
    nie polecam bateria padła 2 razy musiałam ją wymieniać na nową.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lip 2012, 19:07
  • Adek
    Mam ten telefon od 3,5 roku. Najgorszy syf, nie polecam nikomu. i nie chodzi mi bynajmniej o aparat, [...]. Robi do d*py zdjęcia, fakt, ale nie o niego mi chodzi. Ani też nawet o czujnik światła który u mnie od nowości nie działał. Podświetlenie klawiatury też padło, ale i to jeszcze nie jest największy mankament. Te wszystkie usterki da się jeszcze znieść, tak samo jak da się znieść rysującą sie obudowę szczególnie w miejscu "metalicznej" osłony aparatu. Oczywiście rysują się i inne elementy ale to nie ważne. Najgorsze w tym telefonie są dwie rzeczy: bateria oraz mulenie się telefonu. Nie wiem jakim cudem, ale w takim telefonie z baterią 900 mAh, telefon trzyma 2 dni. Nie ma ani dotykowego ekranu, ani aplikacji które by mogły zżerać aż tyle mocy, a jednak trzyma tylko 2 dni. Kolejna wada jak wspomniałem wcześniej to mulenie się telefonu. Dodam że telefon nigdy mi nie spadł a porysowanie wynika po prostu z kładzenia telefonu na twardych powierzchniach. A co do mulenia się telefonu, to już chyba każdy mankament smartfona od Nokii. Telefon oczywiście ma zalety, nie powiem, dlatego mam go tak długo, ale teraz wymieniam na Sony Ericssona i nie ważne jaki nie będzie każdy telefon jest lepszy od tej nokii, KAŻDY!!! Co do zalet, no to ma on Wi-Fi, bardzo przydatne nie powiem, odtwarzacz filmów, chociaż wg mnie no to naprawde za mały ekran jest do takich rzeczy. Dodatkowo bardzo słaba jakość dźwięku ale to akurat normalne, bo telefon odtwarza filmy tylko w mp4. No i co do zalet to by było na tyle ;-). Podsumowując NIE POLECAM nikomu tej Nokii ani żadnej innej. Czas Nokii się skończył. Symbian to jest przestarzały system, powolny i dla mnie o wiele gorszy od Androida, a kto uważa inaczej to po prostu nie ma pojęcia o tym.
    .szczecin.mm.pl | 10 cze 2012, 22:06
  • luk
    Dodam do mojej poprzedniej opinii jeszcze to że po pewnym czasie padły głośniczek rozmów i taśma i nie ma obrazu (pojawia się gdy jest rozsuwana w odpowiednim tempie) jednak znalazłem rozwiązanie tego problemu w postaci zablokowania rozsuwania slaidera. W porównaniu do E5 strasznie twarde klawisze. Jeżeli jesteś zrażony prędkością symbiana w tym modelu i powiedziałeś sobie nigdy więcej Symbiana, spróbuj czegoś nowszego na tym systemie (najlepiej na FP2 lub Belle).
    .opera-mini.net | 10 cze 2012, 20:06
  • Bartek0827
    Ten telefon kupiłem używany, w chwili zakupu miał 3 lata. bateria miała czasy świetności dawno za sobą, obudowa była trochę zdarta, a mimo to służył mi długo i wiernie. Porządny metalowy slider wymagał jedynie wyczyszczenia i delikatnego posmarowania i działał jak nówka. Klawiatura duża i wygodna przy pisaniu SMSów, Symbian w moim modelu chodził bez zarzutu, wyświetlacz bardzo ładny. Ogólnie ładny i funkcjonalny telefon.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 mar 2012, 15:03
  • ogbu
    Mój poprzedni telefon. Akurat kupiłem ją BARDZO używaną (choć nie byłem tego świadomy przy kupywaniu, ponieważ allegrowicz oszust nieźle nakłamał że wszystko sprawne itd. oczywiście było inaczej)Mikrofon wymieniłem i obudowę bo nieźle porozwalana i po kilku miesiącach użytkowania (przyznam kilka razy mi spadła)obudowa w rogach połamywana przez co nie dało się dokręcić śrubek i po prostu telefon sie rozpadał o mikrofonie nie wspomnę bo tak samo poszedł w ***** później przestał ładować i kij, teraz mam ją gdzieś w szafce porozkręcaną na full.
    Nie wiem czy polecić czy nie bo pewnie gdybym kupił w dobrym stanie to raczej by się tak nie psuł, poza tym jak na dzień dzisiejszy to są lepsze telefony w takiej cenie.
    .xdsl.centertel.pl | 12 sty 2012, 13:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,4%   13,0%   31,6% 
 Wszystkich opinii: 193. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5
» ZMAX: budżetowy fablet ZTE



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.92.231.100
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.