Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 252 opinie  |  720 testów  |  5 507 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Asha 501



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,0%   15,0%   45,0% 
 Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • neatus
    Podobno ma funkcję dualsim, a tu w opisie "brak"
    Bo to inny model. Nokia Asha 501 Dual SIM (kl)
    .play-internet.pl | 27 lut 2014, 18:02
  • Qmpel
    Trzeba pamiętać że jest to telefon budżetowy !
    Od razu zacznę , nie jest to telefon dla ludzi którzy nałogowo grają w gierki i używają TELEFONU do instalowania niezliczonej iloci aplikacji !

    Telefon Plusy:
    +fast line (historia wszystkiego co robiłem na fonie)
    +długo działa na baterii
    +dobra jakość połączeń
    +dobrze wykony
    +system
    + przeglądarka

    +/- wyświetlacz czytelny i daje dobry kontrast

    mógłby być lepszy ale żeby nie zużywał więcej energii

    Minusy:
    -aparat
    -brak 3g


    Nie jest to telefon dla szpanerów którzy chcieli by zabłysnąć w towarzystwie high end fonem , telefon ma dobrą baterie,fajne aplikacje dobrze sprawuje się w pracy .
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 sty 2014, 19:01
  • Sebi77
    Bardzo fajny telefon. Po ostatniej aktualizacji oprogramowania sprawuje się bez zarzutu. Posiadam go od 3 miesięcy i nie było z nim żadnych problemów. Jest poręczny, łapie bardzo dobrze każde wifi. Bateria trzyma 5 dni! Jeżeli ktoś potrzebuje telefon na którym zawsze może polegać i sprawdzi się w każdej sytuacji to gorąco polecam.
    .adsl.inetia.pl | 03 gru 2013, 15:12
  • R E K L A M A
  • jpgr45
    [...]. Ja mam ten tel. i jestem zadowolony. Po co mi Android jak i tak z niego nie używam? W gry nie gram, wiec ten tel. jest prosty i łatwy w obsłudze. Mi zależało, aby kupić taki tel. bez zbędnych bajerów. Jeśli szukasz z androidem to polecam sony :)
    .ip.netia.com.pl | 13 lis 2013, 20:11
  • uczeń
    Nokia asha 501 jest świetnym telefonem mam go od kilku tygodni i jest świetny ma wszystko to co jest mi potrzebne :)polecam go Kupiłem go we Wrocławiu :)
    .adsl.inetia.pl | 11 lis 2013, 12:11
  • Anonim
    Moim zdaniem Nokia schodzi na psy. Telefony są coraz brzydsze i drogie, a wiele modeli jest podobnych, tylko różnią się trochę wyglądem i nazwą.

    Ależ panowie... :)) Po co te "psy"... To co dla jednego jest ateakcyjne, dla drugiego będzie nieatrakcyjne. Zupełnie tak, jak z dziewczynami! Nie generalizujcie. Szanujmy się! :-) Pozdróweczki! (WA)
    .nordiskpolska.pl | 28 paź 2013, 14:10
  • Milusiński
    Oglądałem ten telefon w RTV. Niby fajny z wyglądu, ale jedno mnie dziwi : - jak za telefon, który nie ma androida i nie jest smartfonem, wołają 399 złotych. Chyba lekka przesada??? Uważam, że powinni jednak trochę obniżyć cenę. Ogólnie podoba mi się i jest spoko.
    .ssp.dialog.net.pl | 10 paź 2013, 20:10
  • Zygmunt
    Telefon właśnie jest reklamowany w TV. Jednak to dlatego, żeby sprzedać jak najwięcej przed premierą Nokia Asha 502. Już teraz wiadomo że telefon będzie o wiele lepszy; będzie miał diodę LED do doświetlenia zdjęcia lub używania jej jako latarki. Optyka aparatu jak w nokia 515 i robi się już całkiem ciekawie. Nie mówię że 501 jest zła, ale nawołuję do zastanowienia się.
    .154.161.21 | 05 paź 2013, 19:10
  • Julia
    Mam pytanie do szanownej administracji. Nokia 501 jednosimowa miała być wprowadzana na rynek polski w okresie wakacyjnym. Niedługo skończą się również i studenckie wakacje, a tej nokii nadal nie ma. Czy wiadomo kiedy będzie? Czy nie ma co liczyć przed końcem tego roku?
    Nie mogę się w tej chwili skontaktować z PR-em Nokii, ale dziś jeszcze zapytam. Jeśli będę wiedział - dam znać. --- Odpowiedzieli, że na razie brak informacji o (dacie rozpoczęcia) polskiej dystrybucji. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 wrz 2013, 10:09
  • spaku  mail
    Bylem w sklepie i odpaliłem tę Nokie i co... żenada , nie podoba mi się w ogole jakiś taki kwadracik, nie wiadomo do końca co to za system jakiś przerobiony firefox :) masakra, najgorszy to ekran, rozdzielczość jak w tych zabawkach nokii 110, 112 etc, wystarczyło dodać trochę wysokości i wyświetlacz z milionami kolorów + jakiegoś androida... ale to niemożliwe, tak wiec dokąd zmierzasz NOKIO? - a do Microsoft, a tam nie ma zielonego robocika, tylko windows 8. Za ta kasę polecam no 100zł więcej LG 5 II, naprawdę świetny smartfonik, śmiga jak trzeba.
    .free.aero2.net.pl | 10 wrz 2013, 00:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,0%   15,0%   45,0% 
 Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.161.112
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.