Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  650 testów  |  5 100 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Asha 501



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,1%   19,0%   42,9% 
 Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Han  mail
    Asha 501 Dual Sim - porażka do entej potęgi. Miał to być telefon do pracy i kontaktów z bankiem, pocztą itd. Na dzieńdobry przy aktualizacji wysypała się (zniknęła aplikacja "sklep" i próba ściągnięcia i instalacji jakichkolwiek aplikacji jest równa zeru!!! Brak komunikacji z komputerem - nie istnieje aplikacja która pozwala na przesyłanie danych, konfigurowanie telefonu do własnych upodobań.Aplikacja do obsługi mojej bankowości internetowej - owszem jest ale jak zainstalować - to chyba wiedzą nieudani fachowcy z Nokii! No i Słynne wsparcie techniczne ze strony producenta - "WSPARCIE" (???) - takie pojęcie w przypadku firmy Nokia nie istnieje. Proszę mi wskazać choćby jedną osobę której udało się skontaktować z przedstawicielem i uzyskać bezpośrednią pomoc w banalnej kwestii technicznej. Reasumując - produkt pod nazwą Nokia Asha 501 Dual Sim to totalny niewypał poprawnie spełniający jedynie funkcje zwykłego niskobudżetowego telefonu za około 50 zł. z dobrą baterią i upakowaną furą nikomu niepotrzebnych gadżetów.Bez wsparcia technicznego i supportu w postaci narzędzi konfiguracyjnych. PORAŻKA!!! Nigdy więcej Nokii!
    .dip0.t-ipconnect.de | 11 sie 2014, 18:08
  • neatus
    Podobno ma funkcję dualsim, a tu w opisie "brak"
    Bo to inny model. Nokia Asha 501 Dual SIM (kl)
    .play-internet.pl | 27 lut 2014, 18:02
  • Qmpel
    Trzeba pamiętać że jest to telefon budżetowy !
    Od razu zacznę , nie jest to telefon dla ludzi którzy nałogowo grają w gierki i używają TELEFONU do instalowania niezliczonej iloci aplikacji !

    Telefon Plusy:
    +fast line (historia wszystkiego co robiłem na fonie)
    +długo działa na baterii
    +dobra jakość połączeń
    +dobrze wykony
    +system
    + przeglądarka

    +/- wyświetlacz czytelny i daje dobry kontrast

    mógłby być lepszy ale żeby nie zużywał więcej energii

    Minusy:
    -aparat
    -brak 3g


    Nie jest to telefon dla szpanerów którzy chcieli by zabłysnąć w towarzystwie high end fonem , telefon ma dobrą baterie,fajne aplikacje dobrze sprawuje się w pracy .
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 sty 2014, 19:01
  • R E K L A M A
  • Sebi77
    Bardzo fajny telefon. Po ostatniej aktualizacji oprogramowania sprawuje się bez zarzutu. Posiadam go od 3 miesięcy i nie było z nim żadnych problemów. Jest poręczny, łapie bardzo dobrze każde wifi. Bateria trzyma 5 dni! Jeżeli ktoś potrzebuje telefon na którym zawsze może polegać i sprawdzi się w każdej sytuacji to gorąco polecam.
    .adsl.inetia.pl | 03 gru 2013, 15:12
  • jpgr45
    [...]. Ja mam ten tel. i jestem zadowolony. Po co mi Android jak i tak z niego nie używam? W gry nie gram, wiec ten tel. jest prosty i łatwy w obsłudze. Mi zależało, aby kupić taki tel. bez zbędnych bajerów. Jeśli szukasz z androidem to polecam sony :)
    .ip.netia.com.pl | 13 lis 2013, 20:11
  • uczeń
    Nokia asha 501 jest świetnym telefonem mam go od kilku tygodni i jest świetny ma wszystko to co jest mi potrzebne :)polecam go Kupiłem go we Wrocławiu :)
    .adsl.inetia.pl | 11 lis 2013, 12:11
  • Anonim
    Moim zdaniem Nokia schodzi na psy. Telefony są coraz brzydsze i drogie, a wiele modeli jest podobnych, tylko różnią się trochę wyglądem i nazwą.

    Ależ panowie... :)) Po co te "psy"... To co dla jednego jest ateakcyjne, dla drugiego będzie nieatrakcyjne. Zupełnie tak, jak z dziewczynami! Nie generalizujcie. Szanujmy się! :-) Pozdróweczki! (WA)
    .nordiskpolska.pl | 28 paź 2013, 14:10
  • Milusiński
    Oglądałem ten telefon w RTV. Niby fajny z wyglądu, ale jedno mnie dziwi : - jak za telefon, który nie ma androida i nie jest smartfonem, wołają 399 złotych. Chyba lekka przesada??? Uważam, że powinni jednak trochę obniżyć cenę. Ogólnie podoba mi się i jest spoko.
    .ssp.dialog.net.pl | 10 paź 2013, 20:10
  • Zygmunt
    Telefon właśnie jest reklamowany w TV. Jednak to dlatego, żeby sprzedać jak najwięcej przed premierą Nokia Asha 502. Już teraz wiadomo że telefon będzie o wiele lepszy; będzie miał diodę LED do doświetlenia zdjęcia lub używania jej jako latarki. Optyka aparatu jak w nokia 515 i robi się już całkiem ciekawie. Nie mówię że 501 jest zła, ale nawołuję do zastanowienia się.
    .154.161.21 | 05 paź 2013, 19:10
  • Julia
    Mam pytanie do szanownej administracji. Nokia 501 jednosimowa miała być wprowadzana na rynek polski w okresie wakacyjnym. Niedługo skończą się również i studenckie wakacje, a tej nokii nadal nie ma. Czy wiadomo kiedy będzie? Czy nie ma co liczyć przed końcem tego roku?
    Nie mogę się w tej chwili skontaktować z PR-em Nokii, ale dziś jeszcze zapytam. Jeśli będę wiedział - dam znać. --- Odpowiedzieli, że na razie brak informacji o (dacie rozpoczęcia) polskiej dystrybucji. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 wrz 2013, 10:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,1%   19,0%   42,9% 
 Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.214.221
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.