Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 193 telefony  |  139 486 opinii  |  720 testów  |  5 584 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Asha 303



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,0%   10,0%   50,0% 
 Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
R E K L A M A
Bolek
Telefon nie pozwala na robienie fotek albo filmów, gdy jest niski stan baterii. Kuriozum.
*.net.e-cho.pl  |  07 mar 2014, 13:03
radomir
Telefon mam ponad tydzien i jest wszystko ok. Telefon bardzo prosty w obsłudze, menu jest przejrzyste. Nie zacina i działa sprawnie. co prawda aparat mógłby być ciut lepszy, ale na przecietne zdjecia wystarczy :P
*.ip.netia.com.pl  |  28 sty 2014, 22:01
mick
Na pewno telefon nie jest szczytem marzeń, chociaż wygląda ładnie i profesjonalnie. Jest bardzo prosty i intuicyjny w obsłudze, posiada wiele przydatnych skrótów do aplikacji itp. Mam go pół roku i jak dotąd nie było żadnych problemów z nim. Cena mogłaby być nieco niższa.
*.syrion.pl  |  24 gru 2013, 15:12
Yuuki
Mam ten telefon od ponad roku. Jest cudowny. Upadł mi milion razy, bo generalnie mam problem z dbaniem o telefony, ale oprócz lekkich otarć na tylnej klapce nie ma żadnego śladu. Bateria nawet teraz spokojnie trzyma 4-5 dni, a jestem maniakiem SMSowania i gier. Z OVI store można na niej instalować co tylko dusza zapragnie. Kolejnym dużym plusem są mapy, ponadto Wi-Fi, super wygodna klawiatura qwerty i dotykowy ekran, który się nie zacina, nie wiesza i nie ma na nim tzw. "ikonek widm". Generalnie nie mam do tej nokii najmniejszych zastrzeżeń, poza jednym: ceną. Ale z drugiej strony... była warta tych 600 zł które na nią wtedy wydałem.
Wcześniej miałem LG GM360 i może aparat miał lepszy od Ashy 303, ale generalnie przy niej wysiada!
*.internetdsl.tpnet.pl  |  07 lis 2013, 20:11
owner
Telefon jest cudowny, jestem nim zachwycona, używam od ponad pół roku i naprawdę jest to chyba najlepszy telefon jaki miałam, nic się nie zawiesza, ładny obraz, wygodna klawiatura, obudowa nie skrzypi, dźwięk jest przepiękny, przyciski bardzo funkcjonalne, a bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma spokojnie 4 dni :) jedynie ma troszkę podrapany ekran, ale to już zasługa moich długich pazurków :)
*.ssp.dialog.net.pl  |  25 sie 2013, 22:08
kaktuska  mail
Drugi dzień użytkowania i niestety zachwyt minął. Telefon owszem całkiem dobry, wygodna klawiaturka, fajny aparat. Ale rozdzielczość ekranu uniemożliwia przeglądanie większości stron internetowych, dźwięk przeciętny, nie wszystkie jacki 3,5mm pasują do gniazda ( co wydaje mi się nieco dziwne).
Wkurza mnie w niej najbardziej to, że po kilku sec wyłącza się podświetlenie ekranu i włącza jego blokada, w dodatku nie mozna tego nigdzie zmienić :?
*.satfilm.net.pl  |  23 lip 2013, 21:07
Julia
@rozczarowana, no ale to może akurat Ty trafiłaś na taką sztukę, lub to Twoje użytkowanie spowodowało tak szybkie uszkodzenie się telefonu. Ja mam go już od roku i jestem bardzo zadowolona.
*.dynamic.gprs.plus.pl  |  09 lip 2013, 13:07
bezniku
Radze się zastanowić tym którzy chcą kupić ten model nokii,jakość pozostawia wiele do życzenia,kiepskie wręcz tandetne plastiki słaby wyświetlacz i bateria niby spora ale słaba,no i cena sugerowana sklepowa 499zł to zdecydowanie za duzo jak na taki wynalazek,jedynym plusem chyba jest klawiatura,tym którzy się zastanawiaja nad tel z qwerty zdecydowanie polecam serie E,e63 badz e72 osobiscie zaluje zakupu ;)
*.satfilm.net.pl  |  31 maj 2013, 11:05
kinga
Mam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolona. tak jak ktos napisał wcześniej czasami sie wyłącza i zaraz znów włącza ;d ale mi sie on najbardziej podoba ze względu na jakoś pisania sms... ta klawiatura jest boska :)
*.siedlce.vectranet.pl  |  25 sty 2013, 15:01
YomaNeMoobarak
Telefon jest godny polecenia, klawiatura QWERTY, ekran pojemnościowy 2,6", 3.5G i WiFi, aparat 3,2, to jest po prostu cud! (jak dla mnie) Wady to jedynie brak lampy, ale ja nie robię dużo zdjęć :) A poza tym w recenzji pisze że nie ma gier, a są, i są również (chyba) wbudowane mapy Nokii. Jak dla mnie telefon idealny ale więcej recenzji napiszę za ok. 2,5 roku jak będę przedłużać umowę :-)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  27 gru 2012, 12:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,0%   10,0%   50,0% 
 Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.133.189
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.