Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  849 testów  |  5 124 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Asha 230



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 28,6%   28,6%   42,9% 
 Wszystkich opinii: 7. Pokazuję od 1 do 7.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • olka4052  mail
    Ten telefon.... brak słów. Porażka producenta.
    .play-internet.pl | 02 lip 2014, 15:11
  • zły
    89 zł. biedronka.
    Pieniądze wywalone w błoto. Ten telefon to byłby hitem ale 6 lat temu. Żałosny aparat foto... Brak WLAN wiifii.
    Porażka .
    Z dawnej noki , stylu i jakości została tylko nazwa.
    Wolałbym aby kosztowała 50% więcej -ale umożliwiała korzystanie z wlan. I miała choć troszke lepszy aparat.
    Nie polecam. Dziecka wyśmiali w szkole.
    .dynamic.mm.pl | 19 maj 2014, 22:28
  • ...
    Mam Ashe 501 i jestem bardzo zadowolony. Bateria trzyma 5 dni podczas dość intensywnego uzytkowania (tel., mp3, bluetooth, wi-fi) Brak 3G nieodczuwalny. Mały, lekki, zgrabny. Naprawdę wysoka jakość wykonania (cena/jakość). Odczuwalny brak nawigacji... Telefon bardzo szybki i łatwy w obsłudze. W tym brak wi-fi do poważny błąd i aparat 1,3 mpix również słabo ale nie każdy korzysta. A 64 mb? Vhyba ktoś zapomnał, że to nie Android :-)
    .piaseczno.robbo.pl | 23 kwi 2014, 13:04
  • R E K L A M A
  • nokia asha 230
    Fajny telefon tylko brak wifi. 910
    .torun.mm.pl | 18 kwi 2014, 11:05
  • MroffkaJV
    Android fajnie by pasował, tak jak do samsunga galaxy young :D
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 mar 2014, 10:27
  • bytterfly1
    @Dori

    Skąd Ci się wziął dwurdzeniowy procesor? W informacjach takiego niema...

    Szkoda, że ten telefon nie ma 3g, to byłby idealny dla początkujących użytkówników smartfonów
    .opera-mini.net | 05 mar 2014, 21:19
  • Dori
    Jaki jest sens pakowania dwurdzeniowego procka do 64mb ramu?? To tak jak puszczać film fHD na czarno-białym telewizorze. Fajne zaskoczenie serią X a tu nagle takie coś.
    .speed.planet.nl | 05 mar 2014, 17:30

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 28,6%   28,6%   42,9% 
 Wszystkich opinii: 7. Pokazuję od 1 do 7.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.251.197
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.