Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 262 opinie  |  720 testów  |  4 994 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Asha 210



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,0%   10,0%   45,0% 
 Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • Tosia79  mail
    Pierwsze wrażenia:

    PLUSY:
    - wygodna klawiatura
    - ładny wygląd (mam białą - elegancka)
    - wyraźnie słychać rozmówcę
    - wygodnie się pisze SMSy
    - wygodne menu
    - funkcji w sam raz
    - WiFi, Bluetooth
    .cdma.centertel.pl | 24 cze 2014, 12:06
  • Qubass  mail
    Jest to bez wątpienia telefon niskobudżetowy. Przeznaczony jest głównie dla osób, które nie mają zbyt wygórowanych wymagań i telefon traktują wyłącznie jako urządzenie do dzwonienia i pisania smsów. Podstawową zaletą telefonu jest jego prostota i wygoda obsługiwania. Pisanie smsów jest bardzo wygode dzięki klawiaturze "qwerty". Telefon prezentuje się całkiem dobrze i może się podobać. Niestety jak już wcześniej wspomniałem jest to telefon niskobudżetowy i nie można od niego zbyt wiele wymagać. Wyświetlacz jest dość kiepski, jakość kolorów pozostawia wiele do życzenia. Mimo to jest dość czytelny. Aparat również nie zachwyca. Jakość robionych zdjęć przypomina to, z czym mieliśmy do czynienia jakieś 5-6 lat temu (chociaż już wtedy telefony ze średniej półki miały nieco lepsze aparaty). Dość uciążliwe jest również przeglądanie internetu za pomocą zainstalowanej w tym telefonie przeglądarki, chociaż na plus zasługuje bez wątpienia wi-fi, które w tym telefonie jest. Podsumowując telefon zadowoli osoby, które nie mają zbyt wygórowanych oczekiwań. Dla których telefon to urządzenie do dzwonienia i pisania smsów. Myślę, że te osoby szybko polubią nokie asha szczególnie za sprawą atrakcyjnego wyglądu i prostej obsługi. Gdyby firma nokia wyposażyła go w nieco lepszy aparat i wyświetlacz byłby to naprawdę fajny telefonik za niewielkie pieniądze.
    .ip.netia.com.pl | 21 mar 2014, 14:03
  • lola
    ogólnie telefon bardzo fajny, przyjemny w uzytkowaniu, aparat nawet niezly, ale wada jest jedna to ze np obudowa sie brudzi i trudno ją wyczyścić
    .146.96.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 22 lut 2014, 21:02
  • R E K L A M A
  • tyna
    Mam telefon i ogólnie jestem zadowolona. Zwykły, ale to niekoniecznie wada. Podoba mi się wygląd. Z pewnością ma wady ale co ich nie ma.
    Tak dla niektórych : jeśli chcesz telefon z bajerami szukaj go na innej półce cenowej, bo ten jest w sam raz dla średnio wymagających.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 19 sty 2014, 23:01
  • voli  mail
    Jako drugi telefon jest ok. Podstawowa Nokia do dzwonienia. Fajnie radio gra.
    .dynamic.chello.pl | 29 lis 2013, 00:11
  • pol
    nicko ma racje, e72 wymiata. Sam mam ten model jako drugi telefon ponad 4 lata. Szkoda, że Nokia zapomniała o kontynuacji tego modelu.
    .244.176.29 | 21 lis 2013, 09:11
  • Obama
    Hejka wszystkim! Miałam kupować lumie 520 ale dotykowe chyba jeszcze mnie nie przekonały i trafiłam na tą nokie. Cóż.. telefon mam od dwóch dni tylko model na dwie karty sim. Ogólnie to [...] pyka się smsy! ale to chyba tyle dobrego..
    Powiem co mnie bardzo denerwuje:
    - pamięć! małoooo
    - brak klawiszy głośności po boku
    - słaby dźwięk rozmów
    - mało motywów
    - okrutnie widać paluchy na ekranie
    - żałosny znaczek fejsa, którego nie mam (po co?!)
    - brak gier ;(
    - aparat (mało mpx)
    No i nie łapie się w tych wszystkich aplikacjach 0.o
    .dynamic.chello.pl | 14 lis 2013, 23:11
  • niko
    TY chyba nigdy e72 na oczy nie widziałeś, nawet e63 wymiata przy tym zabawkowym plastikofonie
    .play-internet.pl | 31 paź 2013, 19:10
  • xyz
    ZALETY: Telefon ładnie wygląda. Cena, klawiatura, duży wyświetlacz. Aparat robi bardzo ładne, wyraziste zdjęcie mimo, że ma tylko 2 megapiksele. Bardzo łatwy w obsłudze.
    WADY: Mam telefon od kilku dni, jak na nowa baterie rozładowuje się bardzo szybko - niecałe 3 dni przy małym użytkowaniu telefonu. (Moja 3-letnia nokia C3-00 trzyma dłużej. Swoja droga bardo polecam model C3-00 !! Kupilem Ashe tylko dlatego, ze nie dbalem o niego i obudowa marnie wyglada). Ostatnią rzeczą którą mogę zarzucić, dotyczy braku gier. Tutaj jest dokładny opis telefonu, ale w sklepie w którym kupowałem zapewniali że gry są = nie ufajcie sieciom sklepow elektronicznych.

    Ogolnie pozytywnie, 7/10
    .net.stream.pl | 13 paź 2013, 12:10
  • pbrus
    E72 w takiej skorupce... ehhh...
    .opera-mini.net | 11 paź 2013, 10:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,0%   10,0%   45,0% 
 Wszystkich opinii: 20. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.147.84
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.