Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 193 telefony  |  102 088 opinii  |  650 testów  |  3 809 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Asha 206



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,1%   12,5%   34,4% 
 Wszystkich opinii: 96. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Agnieshka
Mam telefon około pół roku, jestem średnio zadowolona. Giną mi kontakty co jakiś czas, żeby je odzyskać muszę wyłączyć i włączyć telefon, bateria trzyma około 4 dni, trochę zamula przy odczycie zdjęć z karty pamięci, brak możliwości zapisania wiadomości przed wysłaniem. Plusy: wygodny w obsłudze, przejrzysty. Tak na marginesie mam pytanie mam problem z przesyłaniem plików przez bluetooth z tel na komp w takim sensie że przesyła mi 2 - 3 pliki i więcej nie da rady. Porównywałam z innym telefonem i nie ma takiego problemu więc coś musi być na rzeczy z N206. Czy też tak macie? Bo jakoś nie widzi mi się wyjmowanie karty pamięci za każdym razem.
*.internetia.net.pl  |  23 mar 2014, 07:03
michaelmaj2012  mail
Witam wszystkich mam ten telefonik już miesiąc i mogę o nim trochę powiedzieć bo już go trochę poznałem. A więc uważam że telefon jest super bateria trzyma mi 4-5 dni z uwagi na to że bardzo intensywnie korzystam z telefonu ok godziny rozmów ok 50 sms i trzy godziny internetu uważam że to jest dużo tego co robię więc ja jestem zadowolony. ostatnio miałem samsunga galaxy ace 5839i i przy tej częstotliwisci użytkowania baterie musiałem ładować codziennie. Więc w tej nokii jestem bardzo miło zaskoczony. Zdjęcia jak na 1.3 mpix wychodzą bardzo ładne i wyraźne. Telefon nie muli nie zawiesza się. Internecik chodzi wspaniale bardzo szybko i płynnie. Super obudowa nigdy nie przepadałem za "dotykowcami" jak dla mnie telefon musi mieć klawisze a te są w tym telefonie wspaniałe. Podsumowując telefonik jest extra i polecam go ze szczerego serca.
*.promax.media.pl  |  01 mar 2014, 15:03
Agatka
Z całego serca odradzam Wam zakup tego telefonu! Może i zewnętrznie jest pociągający, ale za to wnętrze - istna wydmuszka! Wydałam na niego dużo kasy, i bałam się, że coś się z nim stanie (może i to moje anomalie ale słuchajcie dalej :) Nie ma kopii roboczych - nie wiem jak Wy ale ja całe życie zapisuje w moim małym interaktywnym dzienniczku. Szybko porysował mi się ekran, klawisza jak dla rozmiarów wielkoludzkich, za duży, mogę wymieniać przez godziny. Odradzam z całego serducha!
*.is.net.pl  |  27 lut 2014, 23:02
paseo
Telefon jest juz u nas dosc dlugo.Bateria trzyma BEZ KONCA,jak nieuzywany to chyba z miesiac.Przy uzywaniu tez BARDZO dlugo.
WSZYSTKO dziala idealnie;dobrze slychac ,trzyma zasieg,nie znieksztalca.Aparat wprawdzie malutki ,zdjecia w tym formacie nadaja sie do bloga czy FB ale kolory sa bardzo ladne i ostrosc tez.Az zdumiewajaco dobrze na tak mala rozdielczosc.Z ekranu mozna pousuwac fabryczne ikonki tak zeby zostala sama tapeta a jako tapete mozna wstawic nawet wlasny FILM !!!! Mamy tu moi drodzy tapete ANIMOWANA !!! Sprobujcie;dzialaja wszystkie GIF'y znalezione w sieci!!! To jest szok.
Obudowa spasowana,kolory piekne,ja nie widze zadnych minusow.To jeden z najlepszych telefonow,jakie mielismy.
Polecam z zamknietymi oczami i mysle ,ze ci co wstawili zle opinie,po prostu swoich telefonow nie ustawili porzadnie albo nie probowali zmienic operatora.
*.dynamic.chello.pl  |  23 lut 2014, 10:02
dede  mail
telefon spoko. prosty w obsłudze, przyjemny w dotyku, bateria kulturalna! ale, żeby nie było tak słodko, to minusów też kilka się znajdzie. brak klawisza głośności, brak zaczepu do smyczki, aparat taki sobie (ale jak ktoś chce dobre fotki, to niech sobie kupi aparat nikona).
*.suwalki.vectranet.pl  |  21 lut 2014, 21:02
kropek
Dostałem ten telefon jako służbowy i muszę powiedzieć że jest to najlepszy tel służbowy jaki miałem! Bateria trzyma bardzo długo (nawet do tygodnia), jakość rozmów jest znośna więc nie narzekajcie. Aparat słaby, bez bajerów ale do tego właśnie jest stworzony
*.dynamic.chello.pl  |  18 sty 2014, 17:01
Romek32
Ta nokia jest super i z wyglądu jej jedyne słabe punkty to słaby aparat i telefon delikatnie przymuli przy otwieraniu karty pamięci telefon mam 2 tygodnie i jest git nic się nie popsuło a nawet jakby się popsuło to mogę go oddać na gwarancje.
*.myslenice.net.pl  |  01 sty 2014, 15:01
@pako
Telefon jest super,nic się nie psuje dobra bateria w nowych edycjach nokii 206 znajduje się bateria 1200mah,telefon warty swojej ceny.
*.opera-mini.net  |  01 gru 2013, 09:12
Nokiafan
Fajny, tani telefon na dwie karty. Po 2 miesiacach uzytkowania zauwazylem jednak odstajaca obudowe. Po zdjeciu tylnej klapki okazalo sie ze obudowa sie rozwarstwia. Blyszczaca czarna powloka oddziela sie od szkieletu telefonu. Telefon nigdy nie upadl i trzymany byl w miekkim pokrowcu przy pasku. Bedzie proba reklamacji oczywiscie.
*.160.eidsiva.net  |  21 lis 2013, 10:11
Nokia TESTER
Posiadam ten telefon od pół roku i jestem z niego bardzo zadowolona.

Jest to świetny telefon dla osób, którym nie potrzebny smartfon.
Telefon świetnie się sprawdza dla osób, które chcą przechowywać w telefonie zdjęcia ( świetnie zorganizowana galeria, która zbiera zdjęcia z wielu folderów w jednym miejscu ). Sprawdza się również do słuchania muzyki i przesyłania na Facebooka zdjęć o dość niskiej rozdzielczości.
Często korzystam z funkcji SLAM, która pozwala na pominięcie szukania, parowani i tradycyjnego łączenia przez Bluetoth.
Dobrze sobie radzi nawet z większymi kartami microSD.

Wygodnne wysyłanie smsów również na plus.
Bateria trzyma 7 dni przy dość intensywnym użytkowaniu. I kolorystyka - z pewnością przyciąga wzrok.
Zaletą jest również wytrzymałość telefonu. Przy zastosowaniu etui typu s-line przetrwał zarówno upadek w górach jak i o płytki w galerii handlowej czy płyty chodnikowe.

Duża możliwość ustawień telefonu: dwa rodzaje trybu ekranu głównego ( każdy z możliwością dostosowania do własnych preferencji), trzy rodzaje menu, różnorodność motywów ( do pobrania).

Z mnusów: słaba jakość rozmów, głos jakby "ze studni". Brak wejścia na kabel USB co zmusza do przesyłania danych przez Bluetooth lub ciągłego wyjmowania karty microSD przy przesyłaniu większych plików. Praktycznie brak możliwości odtworzenia filmów zgranych na kartę.
Brak przycisków do pogłaśniania po bokach, choć czasami by się przydały.
*.clients.rysnet.com  |  17 paź 2013, 11:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,1%   12,5%   34,4% 
 Wszystkich opinii: 96. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.243.14.193
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.