Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 267 telefonów  |  139 862 opinie  |  720 testów  |  5 940 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Asha 203



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   21,1%   28,9% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
R E K L A M A
Maja
Polecam telefon. Kilkakrotnie upadł mi na ziemie i działa bez zastrzeżeń. Był kilkakrotnie zalany wodą i także działa.Bateria trzyma bardzo długo nawet do 2 tyg. Jeden minus to , że obraz czasami tzw.zamula i trzeba poczekać do 4 min. żeby się odmuliło. Ale telefon jest bardzo dobry. Szkoda , że nie ma więcej MP przy aparacie , ale bez zastrzeżeń. TELEFON BARDZO DOBRY . POLECAM.
*.siec.alfa.pl  |  09 lut 2014, 12:02
Lengyel
Stara nokia E51 mi zaczeła siadac, trzeba bylo wybrac nowy. Wybór padl na nokie asha 203. Obawiałem sie bo jak ognia unikalem dotykowych ale wyboru nie mialem. Ale jestem milo zaskoczony. Telefon poręczny, klasyczna klawiatura + dodytkowy ekran. Czulosc ekranu moze nie za wielka ale nie utrudnia obsługi no i bateria ktora trzyma bardzo dlugo. Jedyny minus to to ze dosc szybko przechodzi w tryb czuwania wiec jesli piszac smsa czlowiek sie chwile zastanowi telefon sie blokuje. Generalnie jak ktos nie potrzebuje telefonu typu "krawaty wiąże, przerywa ciąże" to ten jest godny polecenia.
*.225.177.139  |  17 gru 2013, 21:12
Łysy
Telefon bardzo dobry, bez zbędnych bajerów, dotyk działa bez zastrzeżeń, bateria trzyma 2 tygodnie, jeden minus to jest to że nie ma wi-fi. ;)
*.net.pbthawe.eu  |  30 lis 2013, 16:11
Konrad
Telefon w skrócie... Jest niżej niż średni. Telefon często się wiesza, do tego dochodzą jakieś błędy w połączeniach. Zdjęcia w galerii są powielane lub wgl nie można ich otworzyć. Zdarza się że ekran dotykowy po prostu nie działa i z telefonu nie można korzystać. Jednym plusem jest bateria
*.4web.pl  |  24 lis 2013, 13:11
szymon21
Mam tela od około pół roku, nie dawno odkryłem że pasuje ładowarka od Samsunga :D
*.play-internet.pl  |  04 lis 2013, 17:11
DAVEJONES
Jak do tej cegły zgrać jakikolwiek plik? Próbuję po podłączeniu do komputera wrzucić coś do niej i kupa z tego wielka.
*.p4.InterArena.pl  |  20 paź 2013, 22:10
Kachaa
Nie specjalny... Ostatnio mi upadł i obłamała się klapka. Ogólnie mam kartę pamięci 8gb. ale jak mam 4 wiadomości to pisze, że pamięć pełna.. Czemu ?! Nic prawie na niej nie mam
*.pl  |  31 sie 2013, 18:08
Kasia2
mam telefon od okolo roku, na poczatku bylam bardzo zadowolona, szczegolnie z polaczenia klawiatury i ekranu dotykowego (nie lubie pisac smsow na ekranie dotykowym, tutaj jest to mozliwe na klawiaturze)
po jakims czasie telefon zaczal sie wieszac, raz na jakis czas, obecnie wiesza sie miedz 2-10 razy dziennie! szukam innego telefonu a ten sprzedam :/
*.tvoksywie.com.pl  |  11 sie 2013, 12:08
anionetka
Mam ten telefon prawie dwa miesiące, a ładowałam w nim baterię tylko 4 razy. Pod tym względem rewelacja. Co do funkcjonalności, to pisanie sms-ów i dzwonienie ok, ale inne rzeczy niekoniecznie. Klawiatura+dotyk to nie trafione połączenie. Ogólnie telefon dobry. Polecam osobom, które nie potrzebują zbędnych bajerów.
*.internetdsl.tpnet.pl  |  30 lip 2013, 10:07
mart1510
Mam ten telefon jako służbowy i moim zdaniem tylko na taki sie nadaje. Czasem wolno trybi, a nawet się zacina. Kiepski aparat. Do dzwonienia i pisania smsów jest w sam raz,ale pozostałe funkcje - lipa.
*.multi.internet.cyfrowypolsat.pl  |  28 cze 2013, 21:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,0%   21,1%   28,9% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo R1S
» Samsung Galaxy Beam 2
» Sharp Aquos Xx 304SH
» ZTE Star 1
» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
Aktualności:

» Samsung Galaxy Beam 2: projektorofon po raz drugi
» Samsung Galaxy K pozuje do zdjęć
» Kyocera Brigadier dla Verizonu
» Xiaomi chce rozszerzyć sprzedaż... pięciokrotnie
» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.242.8.162
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.