Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 173 telefony  |  153 173 opinie  |  856 testów  |  7 433 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia Asha 201



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,9%   16,7%   35,4% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • kama15924
    Mam ten telefon już ponad 3 lata działa bez zarzutów mimo licznych upadków :). Zdjęcia są dobre, no chyba że chcemy sfotografować jakąś stronę w książce bądź zeszycie wówczas pojawić się mogą problemy. Osobiście robiłam fotki na wakacjach i jestem bardzo zadowolona! Bateria trzyma ok 5 dni a piszę dużo sms-ów i dzwonię, klawiatura mnie trochę irytuje, są bardzo małe klawisze idzie się jednak przyzwyczaić. Głośnik jest bardzo dobry, muzykę odtwarza rewelacyjnie. Pojawił mi się problem z internetem bo w ogóle nie reaguje na ikonę jednak myślę że po tylu latach ma prawo coś szwankować:) Jeżeli ktoś szuka telefonu w przystępnej cenie i wytrzymałego to jak najbardziej POLECAM
    .wyszkow.fuz.pl | 24 sty 2015, 15:07
  • Pozytw
    Hej :)
    Mam ten telefon już dwa lata i jestem mega zadowolona z niego, fakt że jeśli chodzi o zdjęcia bardzo mi się ścina (galeria) ale zdj wychodzą cudne.. Bardzo dobrze się pisze sms choć ma małe przyciski..
    ekran się nie rysuje głośnik jest dobry
    na prawdę polecam :)
    .wide-net.pl | 03 sty 2015, 23:06
  • kami21  mail
    Witam. Telefon ten posiadam od 22-04-2012roku, kupiłem go bo miałem 2 karty ( służbową i prywatną ) a dwa telefony to zbyt wiele do noszenia. Do dziś bateria jest rewelacyjna, bo ładowana co 4 dni. Nie siedzę non stop w necie ale piszę dużo smsów, co sprawia że telefon ciągle pracuje. Gdybym wyłączał go na noc, bateria by wytrzymała jeszcze dłużej. Wybór tego modelu tez za sprawą klawiatury, rewelacja, szybkie pisanie i dodawanie znaków specjalnych. Telefon nigdy mi się nie zawiesił ani nie wyłączył. Wytrzymałość na upadki, rozpada się na części składowe, obudowy i bateria osobno, ale składa się i DZIAŁA dalej bez zarzutu. Aparat w tym telefonie 2 MG robi dobre zdjęcia jak na taką rozdzielczość, mi jeśli nie mam przy sobie aparatu foto , wystarczy. 2 karty w tym telefonie działają dobrze choć przy użyciu 1szej druga jest nieaktywna, ale to nie jest wielki problem. Na koniec dodam że szukam nowego modelu z tymi parametrami bo ten już niedługo będzie miał 3 lata ale z tego co czytam to raczej się nie zdecyduję na wymianę. POLECAM
    .133.107.14 | 30 gru 2014, 19:08
  • R E K L A M A
  • nnast
    Mam ten telefon prawie dwa lata. Jestem mega zadowolona, przede wszystkim bateria trzyma naprawdę długo. Zdjęcia jak na 2Mpix robi dobre. Telefon przeżył naprawdę dużo upadków i jedynie co się psuło to obudowa, nie jest zbyt trwała. Polecam wszystkim, którzy nie przepadają za dotykowymi.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 paź 2014, 21:51
  • Ana
    Telefon posiadam od prawie roku i jest świetny. Bateria trzyma mi spokojnie przez tydzień, zdjęcia jak na 2mP również robi świetne. Gorąco polecam :)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 10 wrz 2014, 21:42
  • Marta
    Telefon posiadam od mniej więcej pół roku. Przez pierwsze parę miesięcy działał bezbłędnie. Jednak z czasem zaczął się samoistnie wyłączać i zacinać. W tej chwili psuje się prawie codziennie. Mam do niego ogromny sentyment, jednak telefonu nie polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 sie 2014, 22:49
  • Jorn
    Witam :) telefon jak najbardziej spełnia wszystkie funkcje do jakich został stworzony... nie mniej po prawie 2 latach pojawił się problem z samoczynnym wyłączaniem, domyślam się ze to kwestia baterii(przynajmniej mam taka nadzieje)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 22 maj 2014, 14:50
  • anonim
    Fajny fonik. Szkoda, że rzadko idzie znaleźć zieleń i pomarańcz :(
    .zapnet-isp.net | 14 kwi 2014, 09:10
  • aneta
    Kupiłam ten telefon jakieś 7 miesięcy temu[kolor czarny].Jestem bardzo z niego zadowolona,i każdemu mogę go polecić.
    .xdsl.centertel.pl | 19 lis 2013, 11:01
  • Lach
    Telefon oceniam bardzo pozytywnie, sprawdza się doskonale w podstawowych czynnościach, klawiatura jest wygodna, obudowa choć nie najwyższej jakości nie trzeszczy.
    Mile zaskoczyła mnie bateria, ten model na co dzień używa moja dziewczyna i przy średnim obciążeniu spokojnie 3dni może obejść się bez ładowania. Co do funkcji internetowych to Fb i e-mail działają sprawnie, gg również, ciężkie strony ładują się ospale ale za tę cenę nikt nie wymaga cudów...
    .dip0.t-ipconnect.de | 24 paź 2013, 11:52

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,9%   16,7%   35,4% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Samsung Galaxy A7
» Oppo U3
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
Aktualności:

» Huawei na MWC: P8 i Mate 7 Compact?
» LG Ice Cream Smart: sama słodycz
» Vivo X5 Max-L czyli sztuka klonowania
» Sony Xperia Z4 dopiero latem?
» HTC One M9: nowe plotki związane z wyglądem telefonu
» Lenovo A588t: nietypowa, "odwracalna" klapka
» Rodzina Lumii powiększy się o dodatkowy model?
» Huawei Y635 przechodzi badania certyfikacyjne
» Drodzy narzekacze i maruderzy...



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.163.135.88
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.