Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 262 opinie  |  720 testów  |  4 399 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia Asha 201



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 42,9%   19,0%   38,1% 
 Wszystkich opinii: 42. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Jorn
    Witam :) telefon jak najbardziej spełnia wszystkie funkcje do jakich został stworzony... nie mniej po prawie 2 latach pojawił się problem z samoczynnym wyłączaniem, domyślam się ze to kwestia baterii(przynajmniej mam taka nadzieje)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 22 maj 2014, 14:05
  • anonim
    Fajny fonik. Szkoda, że rzadko idzie znaleźć zieleń i pomarańcz :(
    .zapnet-isp.net | 14 kwi 2014, 09:04
  • aneta
    Kupiłam ten telefon jakieś 7 miesięcy temu[kolor czarny].Jestem bardzo z niego zadowolona,i każdemu mogę go polecić.
    .xdsl.centertel.pl | 19 lis 2013, 11:11
  • R E K L A M A
  • Lach
    Telefon oceniam bardzo pozytywnie, sprawdza się doskonale w podstawowych czynnościach, klawiatura jest wygodna, obudowa choć nie najwyższej jakości nie trzeszczy.
    Mile zaskoczyła mnie bateria, ten model na co dzień używa moja dziewczyna i przy średnim obciążeniu spokojnie 3dni może obejść się bez ładowania. Co do funkcji internetowych to Fb i e-mail działają sprawnie, gg również, ciężkie strony ładują się ospale ale za tę cenę nikt nie wymaga cudów...
    .dip0.t-ipconnect.de | 24 paź 2013, 11:10
  • kasiaa18
    Jestem posiadaczką tego telefonu (kolor różowy) od niedawna, ale jak na razie jeszcze mnie nie zawiódł :) Bateria jest niesamowita, w poprzednim tel musiałam ładować codziennie, a kiedy kupiłam ten, to ciężko było mi się przyzywczaić, że bateria może wytrzymywać tak długo ;P klawiatura jest bdb, szybko się pisze. Głośnik świetny. Duża pojemność (przynajmniej jak dla mnie). Jedyne co mnie troszkę irytuje w tym telefonie, to fakt, że do każdego kontaktu można dodać zdjęcie, ale jest ono małe... wolałabym, aby zdjęcie osoby, która do mnie dzwoni było większe. Ale być może da się to jakoś poprawić, będę jeszcze kombinować :D polecam :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 sie 2013, 12:08
  • Gabrielle
    Mało praktyczny. Nie polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 lip 2013, 18:07
  • bbb
    Kiedyś widziałem, że ktoś tu narzekał na brak możliwości sprawdzenia godziny bez odblokowania klawiatury. Otóż wystarczy nacisnąć "czerwoną" słuchawkę (tą od kończenia rozmowy) i pojawia się wyraźnie godzina. I co najważniejsze, nawet jeśli przy zablokowanej klawiaturze wciśnie się dowolny napis, to można od razu kliknąć na tą właśnie słuchawkę i pojawia się zegar. Pozdrawiam.
    .warszawa.mm.pl | 06 lip 2013, 10:07
  • gość
    Moja kolezanka ma białą nokie i jest zachwycona! Bawilam sie nim chwile i klawiaturka jest przeboska! Ma czytelne i przejrzyste menu. Super!
    .opera-mini.net | 29 cze 2013, 17:06
  • Dawid18811
    Mam ten Telefon już jakieś 6 miesięcy i jestem zadowolony , mam 12 lat i dla mnie ten telefon jest fajny ponieważ ma dostęp do internetu , Email , itp . Ten Może nie ma fajnych gier no to co telefon nie jest do grania a jak ktoś tak bardzo chce na internecie jest dużo , przez kabel USB też można ściągać gry .
    Jestem Zadowolony Z tego telefonu ;))
    .informel.com.pl | 22 cze 2013, 21:06
  • aaa
    Nie wiem, czy to dla Was wystarczający dowód, ale na fimiku poniżej (1:11) wyraźnie widać, że ten telefon ma stoper. ;) Ewidentnie Nokia na swojej stronie pominęła ten fakt. Pozdrawiam.
    Ależ wierzę. Co innego wierzyć, a co innego umieścić w specyfikacji. To trochę tak, jakby na jednym laptopie zainstalować XP, a na drugim 7. Niech nawet mają tę samą specyfikację - oprogramowanie się różni. Nie mamy danych w jaki sposób się różni i jak bardzo, ani danych statystycznych ile modeli obsługuje stoper, a ile nie. Jesteśmy uzależnieni od producenta, a producent stopera nigdzie nie podaje. Obawiam się, że lepiej wytłumaczyć stanowiska serwisu nie potrafię. (jf)
    .dynamic.chello.pl | 10 cze 2013, 16:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 42,9%   19,0%   38,1% 
 Wszystkich opinii: 42. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.213.10
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.