Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 252 opinie  |  720 testów  |  5 507 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia 7230



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,5%   22,3%   26,2% 
 Wszystkich opinii: 103. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ewa
    Mam ten telefon od prawie 4 lat i nie jestem zadowolona!
    1. nie ma wi-fi
    2. często się zacina itp.
    Jego plus że jest przez dłuuugi czas niezniszczalny. Mimo to nie polecam.
    .syrion.pl | 22 kwi 2014, 08:04
  • adamik
    Posiadam ten telefon od ponad 3 lat. Jestem z niego w pełni zadowolony mimo, że ma troszku gorszej jakości aparat foto niż np Sony Ericson K750i (pewnie różnica w rodzaju matrycy) i nieco wolniej wyszukuje zasięg sieci. Odkąd go mam, to ani razu nie był w serwisie. Polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 gru 2013, 12:12
  • Usmiechnieta
    Mam ten telefon 3 lata i jestem bardzo zadowolona :) spada mi nałogowo (codziennie z łóżka i przy wielu innych okazjach), a mimo to działa super. Ładny dźwięk piosenek, zdjęcia okej jak na taki aparat. Jeden jego minus był taki że przez pierwszy rok nie chciał mi sformatować karty pamięci, ale gdy znalazłam [...] nowy ten nagle ją sformatował :P i pozostał ze mną :)
    .satkol.pl | 20 sie 2013, 23:08
  • R E K L A M A
  • silla123
    Do 2 lat byłam zadowolona, potem to już było coraz gorzej, a to co się teraz dzieje to jest tragedia. Wyłącza się przy prawie każdej rozmowie, bateria działa pół dnia, często się zacina, sam wyłącza itp. Może to efekt tego, że się kiedyś zamoczył cały. Albo po prostu mało który telefon wytrzymuje w pełni sprawności 3 lata. Przez pierwsza 2 lata było naprawdę OK i mogłabym go polecić. Dodatkowa karta micro SD, całkiem niezłe zdjęcia i ogólnie poręczna. Na pewno dla ludzi mało wymagających. Cudów tu nikt nie znajdzie.
    .183.234.135.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 04 cze 2013, 14:06
  • Spoko aparat
    Moim zdaniem telefon jest bardzo dobry dla osób o mniejszych wymaganiach którzy chcą otrzymać dobry sprzęt z małe pieniądze. Użytkuje już tym telefonem od 2 lat i nie miałem problemów (czasami przy wejściu na kartę pamięci przechodził na stronę główną). Muzyka jest bardzo dobrze odtwarzana, aparat robi w miarę dobre zdjęcia (nie ma co to tylko 3,2 mp :D). Ogólnie telefon polecam tylko pamiętajcie że nie ma WiFi :). Pozdrawiam.
    .skleporion.net | 12 maj 2013, 00:05
  • Michals123
    Mam ten telefon od 3 lat.Ten telefon jest okropny.Nie nadaje się do niczego.Nieraz sam mi się wyłącza.Poza tym nie ma WiFi nad czy ubolewam :( Jedyny jego plus to ten że zdjęcia są całkiem w miarę
    .adsl.inetia.pl | 07 maj 2013, 17:05
  • ania
    Mam go już 3 lata i jest wspaniały. Nie 'wymienię go na leszy model' dopóki bedzie żył:)) Ma wszystko, czego potrzebuję. Jedyna wada: czasami się zacina gdy wchodzę do galerii, ale trzeba odczekać kilka chwil i wszystko wraca do normy.
    Fajny bajer z migającą diodką w górnym rogu, gdy przyjdzie sms lub ktos zadzwoni, a telefon jest w profilu ogólnym. Bardzo przydatne;))
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 kwi 2013, 20:04
  • Karaaaa
    Mam ten telefon od około 3 lat. Często mnie wkurza, bo nie mam klapki od karty sim i ciągle mi wypada. Bateria w pełni naładowana trzyma mi około 3 godziny, a nic nie robię. Dziwny jest odtwarzacz piosenek, bo jak usunę piosenkę to i tak jest ona nadal w odtwarzaczu, ale nie da się jej odtworzyć XD. Spadł mi nie raz ale nic mu się nie stało, oprócz kilku pęknięć po bokach. Nie działa mi także wejście do słuchawek, nawet nie wiem dlaczego! Oprócz tych wszystkich rzeczy jest w miarę dobry.
    .opera-mini.net | 02 kwi 2013, 14:04
  • fifirifi
    Jak dla mnie - BARDZO DOBRY TELEFON :).Mam go 3 lata i jestem bardzo zadowolona. Wytrzymały, funkcjonalny, bateria trzyma długo, muzykę odtwarza dobrze, zdjęcia robi w miarę dobre. Jeżeli ktoś tak jak ja używa tel. do rozmów, sms, czasem chce posłuchać muzyki i zrobić kilka zdjęć(na w miarę dobrym poziomie) to TEN TEL.jest dla niego. Ja w tel. nie potrzebuję używać internetu ani innych bajerów.
    .adsl.inetia.pl | 30 mar 2013, 12:03
  • Lida
    Mam telefon od 4 lat, wielokrotnie mi spadł, ubudowa pękła za którymś razem ,ale sama skleiłam i dalej użytkuję. Zdjęcia robi niezłe ( do dobrych mam aparat foto z kamerą ),muzyki słucham okazjonalnie, w końcu to telefon a nie smaftfon. Jestem zadowolona z niego
    .techmedia.com.pl | 19 mar 2013, 19:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,5%   22,3%   26,2% 
 Wszystkich opinii: 103. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.161.112
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.