Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 101 telefonów  |  102 352 opinie  |  650 testów  |  6 550 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia 6150



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,6%   0,0%   36,4% 
 Wszystkich opinii: 11. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • Jacek
    Telefon kupiony w 2000 roku i używany przez 8 lat. Początkowo bateria wytrzymywała 6 do 7 dni. Po ośmiu latach ładowałem ją co 4 dni. Jakość dźwięku podczas rozmowy telefonicznej - wzorcowa. Jedyne zastrzeżenia można mieć do szybkości pracy: podczas pisania wiadomości SMS wyraźnie spada prędkość reagowania na klawisze po wpisaniu kilkudziesięciu znaków tekstu. Całość wykonana bardzo solidnie i profesjonalnie. W końcu telefon sprzedałem za 50 złotych, za które kupiłem używaną nokię 6021 i na razie brak dla niej konkurentów(stan na koniec stycznia 2013).
    .ssp.dialog.net.pl | 26 sty 2013, 12:01
  • Groobero
    Dorwalem wczoraj z oryginalnym zestawem w idealnym stanie .. rok produkcji 1999 oldschool :D u mojej babci od nowosci i ciagle smiga jakby go dopiero z pudla wyciagnieto:D mercedes wsrod fonow nawet legendarna 6310i sie chowa:D pozdro Groobero
    .ssp.dialog.net.pl | 16 gru 2011, 07:12
  • Anonim
    Dla mnie Nokia 6150 to od 10 lat moje ukochane
    " cacuszko". Kilkakrotnie zaliczył beton, wpadł
    do studni... W szufladzie leżą inne , ale ON jest
    dla mnie super i na razie go nie zmienię!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 mar 2010, 22:03
  • R E K L A M A
  • nessi
    Najlepszy telefon na świecie. Nigdy mnie nie zawiódł przez 5 lat.W 2001 r sprzedałem z bólem za 250 zł
    .pr1-nat.espol.com.pl | 30 sty 2010, 14:01
  • Kasqua
    Telefon nie do zdarcia!! Sama używam SE 660i, tego oddałam babci:D.
    Brak polifonii, dostępu do internetu, aparatu i innych bajerów, ale co z tego, skoro od 8 lat ani razu się nie zepsuł, nie zawiesił... Dobry, bo oryginał, made in finland, a nie china.. szkoda, że takich już nie robią.. :(
    .jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl | 21 wrz 2008, 21:09
  • Paweł
    Telefon NIE DO ZDARCIA! Drugiego tak trwalego ze swieca szukac. Odporny na upadki jak talerze modne na poczatku lat 90-tych ;) Sluzy mi wiernie od lutego 2000. I choc ludzie dokuczaja ("twoj telefon stacjonarny ma cholernie duzy zasieg!" :PPP) zupelnie mi to nie przeszkadza. Na dodanej do zestawu baterii BLS-2 dzialala 3-5 dni. Wczoraj dostala BPS-2 z 6310i, zobaczymy jak wplynie to na czas pracy ;). W zasadzie jedynym mankamentem ktory mi wyraznie doskwiera jest brak slownika T9 - za ta funkcje oddal bym wszystkie gry i te 19 jezykow menu, wsrod ktorych polskiego oczywiscie nie ma :P Ten model polecam tym ktorym zalezy nie na przesycie zbednymi bajerami, a przede wszystkim na najwyzszej jakosci rozmow i przyzwoitym czasie czuwania (a Nokii 6310i szkoda im zniszczyc ;))
    .153.215.135 | 12 sty 2008, 13:01
  • ziooom
    Fajny telefonik i ma podczerwień :D:D:D jest ok ale strasznie duży i ciężki
    .kolornet.pl | 28 lis 2007, 11:11
  • tradycjonalista
    Mam go od lipca 2000. Używam codziennie, cały czas na pierwszej baterii. Mogłem wymienić na 9300 za 1 zł, ale nie chciałem. Na wszelkie złośliwe uwagi, że to staroć proponuję: "Spuśćmy nasze telefony z wysokości ok. 1 m. Zobaczymy który przetrwa." Rozmówca ZAWSZE się wycofuje (a mój przeżył upadek ze schodów czy lądowanie w kałuży). Tak trwałych telefonów już nie robią.
    .internetdsl.tpnet.pl | 26 paź 2006, 14:10
  • rafal28
    Kupilem go 3.10.00 .Mialem go prawie 6 lat.Bardzo dobry telefon.Przezyl wiele upadkow.Pracuje na budowie.Bateria bardzo dlugo trzymala do konca.Super.Sprzedalem go za 150 zl.Niech sluzy dalej. Aha jeszcze jedno bateria i telefon byl finland.dawniej sprzedawali orginaly a nie chiny.pozdrawiam
    .chello.pl | 23 lut 2006, 15:02
  • Anonim
    Miałam ten telefon przez 4 lata dostalam go używanego przez 3 lata, więc generalnie obecnie ma 7 lat,prz caly okres użytkowania nie sprawiał żadnych problemów technicznych tylko raz musialam zmienić wyświetlacz bo trafił na kant stołu poza tym wszelkie upadki znosił dzielnie. Nawet leżenie na -10 stopniwym mrozie nie spowodowalo żadnych uszkodzeń. Generalnie wszystkie parametry również dotyczące baterii sprawdzają się w 100%.Byłam z niego bardzo zadowolona zmieniłam ponieważ miałam okazję kupić jakiś nowszy model telefonu.
    .netia.com.pl | 06 lut 2006, 15:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,6%   0,0%   36,4% 
 Wszystkich opinii: 11. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
Aktualności:

» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.80.17.224
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.