Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 482 telefony  |  147 275 opinii  |  650 testów  |  3 503 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 6030



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,3%   9,9%   23,8% 
 Wszystkich opinii: 101. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Goska  mail
    Mam ten telefon od 2006 roku!!! Dziala super mimo iż spadl mi kilkanaście razy i rozpadl się na części. Nic mu się jednak nie stało. Bateria trzyma prawie dwa tygodnie mimo czestego używania. Jedyne co mu się przydarzyło to to iż jak wpadl mi do sniegu i szukając go przydreptałam mu wyświetlacz powstala na nim taka niebieska kreska, która trochę mi przeszkadzala, dlatego udało mi się kupic nowy oryginalny egzemplarz. Mam teraz dwa takie same telefony. Oczywiście używam tego nowego ale stary lezy w szufladzie, gdybym nie daj Boze zgubila ten nowy. Z czystym sercem polecam go osobom, które potrzebują telefonu do tego do czego jest stworzony- czyli do dzwonienia i sms. Zasieg ma wszędzie i jest nie do zdarcia. Mialam zamiar kupic nowy model, taki wypasiony ale te nowe....coz oprócz ladniejszego wyglądu niczym nie zachwycają. Goraco go polecam!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 lut 2014, 21:02
  • 6030  mail
    Mam ten telefon już 7 lat, używam go jako drugiego aparatu i jest nie do zdarcia, klawisze prawie niestarte, obudowa lekko zarysowana, ale upadł mi już setki razy i po złożeniu do kupy nadal działa. Bateria wytrzymuje tydzień od nowości! Kiedyś to się produkowało telefony!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 sty 2014, 17:01
  • masio1
    Wszystko działa plusem jest radio bateria długo trzyma dobrze dobry zasięg naprawdę polecam.
    .r1.ultra.net.pl | 26 cze 2013, 19:06
  • R E K L A M A
  • bytterfly1
    Plusy:
    - Odporny
    - Łatwa zmiana obudowy.
    - Długo działająca bateria.
    - Obsługa Javy i sporo gier i aplikacji działających na nim.
    - Prostota - moim zdaniem dużo lepszy dla osób nieobeznanych z techniką od dziesiejszch telefonów.
    - Dobry zasięg - dobrze radzi sobie w moim mieszkaniu w bloku na parterze.
    - Radio - w dłuższej podróży można posłuchać; dobrze łapie sygnał.
    - Obsługa internetu = gigantyczne możliwści, nawet dzisiaj.
    - Szybkość działania.
    - Elegancki wygląd, szczególnie z czarną obudową

    Minusy:
    - Mały wyświetlacz.
    - Kurz wchodzący pod wyświetlacz, który daje się jednak łatwo usunąć, wystarczy scyzoryk lub śrubowkręt.

    Opinia: Telefon bardzo dobry dla tych, którzy poszukują telefonu przede wszystkim do rozmawiania, a nie szpanowania
    .adsl.inetia.pl | 31 mar 2013, 16:03
  • misss
    Mam ten telefon od 10 lat, wiele razy chciałam wymienić, ale nie było na co. Mieszkam w miejscu, gdzie jest bardzo słaby zasięg (co dodatkowo strasznie obciąża baterię)i tylko ten telefon daje radę. Prawda, że po tylu latach klawisze się już wytarły, są przedpotopowe dzwonki, nie ma usb itd., ale to co w telefonie najważniejsze działa jak złoto.
    .tktelekom.pl | 26 mar 2013, 09:03
  • GSMDriver
    Niezawodna słuchawka - więcej tu nie trzeba pisać. 6 lat/0 awarii. Plusem jest radio, które stanowi tu jedyny ''bajer''. Klawiatura bardzo wygodna. Polecam z czystym sercem.
    .dynamic.chello.pl | 19 lut 2013, 20:02
  • mahound
    Niezawodny telefon. 6 lat użytkowania. Bateria trzyma nadal (bez wymiany). Telefon sporo przeszedł (góry, tropiki, mrozy, po wielu upadkach jedynie kilka martwych pikseli na wyświetlaczu). Miałem wymienić na nowyszy jak się zepsuje - ale zepsuć się nie chce!
    Dla osób, którym telefon jest potrzebny jedynie do dzwonienia, smsów i funkcji przypominania o urodzinach i nnych sprawach -telefon dużo lepszy niż smartfony (wiem bo sam się wreszcie przesiadłem. Jak mówię nie zepsuł się. Ale wymagania wzrosły i nolens volens poszedłem z duchem czasu)
    .ghnet.pl | 11 lut 2013, 09:02
  • Andrzej W.
    Genialny telefonik. Używałem go dwa lata. Potem wymieniłem na nowocześniejszy. Potem następny. Z przezorności starą nokie włożyłem do szuflady. Teraz, dokładnie dziś po kilku latach wyjąłem małą Nokię 6030 i włączyłem ładowarkę. I co? Telefon naładował się błyskawicznie. Przekazałem żonie bo jej nowa Nokija siadła (głośnik). 6030 trzyma się dobrze. Taka była kiedyś NOKIA. POLECAM!!! ps. Obecnie mam Samsunga i bardzo go chwalę.
    .hypernet.biz.pl | 13 gru 2012, 19:12
  • phanthomas123
    Telefon, dobrze się prezentuje, długo trzyma bateria 5-7dni, telefon mimo wieku sprzedaję się bardzo dobrze, wytrzymały, solidny model, oceniam go 7/10.
    .ip.netia.com.pl | 10 cze 2012, 18:06
  • OjEjOj
    Super, najlepszy telefon jaki miałem i jaki mam. Tylko mam mały problem. Jakie mają być do niej słuchawki?
    Próbowałem ze słuchawkami od nokii 2330, ale był komunikat AKCESORIA NIEKOMPATYBILNE to spróbowałem z innymi starymi słuchawkami od nokii 1600 mojego kolegi i nic. Chce posłuchać radia a nie mogę. Czy może mnie ktoś oświecić?
    A jeśli chodzi o telefon to jak najbardziej POLECAM!!!
    .dynamic.chello.pl | 09 cze 2012, 14:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,3%   9,9%   23,8% 
 Wszystkich opinii: 101. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo S580
» Sharp Aquos Zeta SH-01G
» Samsung Galaxy Grand Prime
» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
Aktualności:

» HTC M8 Life: imponujący następca One Max
» Samsung Galaxy Grand Prime zaprezentowany w Indiach
» HTC M8 EYE pozuje w reklamie
» Sharp Aquos ZETA SH-01G: ramki są coraz węższe
» Philips S388 debiutuje w Polsce
» Microsoft prezentuje Windows 10
» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.41.206
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.