Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 689 opinii  |  650 testów  |  4 207 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 515



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 29,4%   31,4%   39,2% 
 Wszystkich opinii: 102. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • piotr
    Bateria szybko się rozładowuje, przełączanie pomiędzy kartami pisanie smsów dzwonienie i co 2 dni ładowanie, bateria słaba, a telefon dużo energii pobiera.
    .internetdsl.tpnet.pl | 15 paź 2014, 12:10
  • markoja
    Aparat wspaniały, zdjęcia dokładne. Menu intuicyjnie przystępne. Duża zaleta dla użytkowników potrzebujących przyspieszonego sposobu zapisu wiadomości to dyktafon. Jak jednak skorzystać z niego aby zarejestrować rozmowę odbierana przez telefon?
    .centertel.pl | 03 paź 2014, 20:10
  • andre
    @madras, zamiast pisać negatywne opinie w ustawieniach Dźw. Foto-wideo wybierz Wyłączone.Oprogramowanie V 10.34 wniosło dużo dobrego, nokia 515 nie jest taka zła. Też uważam, że to ważna informacja.
    .play-internet.pl | 25 wrz 2014, 11:09
  • R E K L A M A
  • madras
    Nie ma możliwości wyłączenia dźwięku migawki aparatu foto. To znaczy, że jak robisz zdjęcie to automatycznie rozlega się dość głośny dźwięk migawki tak że wszyscy wiedzą ,że ktoś fotografuje. Uwazam, ze to wazna informacja.
    .internetia.net.pl | 24 wrz 2014, 10:09
  • dolas4
    Używam telefonu o miesiąca. Oprogramowanie jest proste i dość praktyczne. Wykonanie jednak doprowadza mnie do wściekłości. Aluminiowa obudowa jest najzwyklej zakładana na korpus, są co prawda trzy zatrzaski, ale nie działają. Jej brzeg nie przylega do korpusu telefonu. Jeśli zgubicie dołączony kluczyk, służący do otwierania telefonu, nic nie szkodzi, nie jest do niczego potrzebny, telefon otwiera się sam! Wielbicielom dobrego wykonania zdecydowanie odradzam! Klawiatura trzeszczy, głośnik słuchawki trzeszczy. Porównanie jakości wykonania do iphona, czy samsunga, to pomyłka. Przekonałem się na własne oczy, że Nokia jest poza konkurencją. Z Nokią- symbolem solidności łączy ją tylko napis, nic więcej. Jeżeli będzie kosztował do 120 zł kupcie, kupując teraz (450) przepłacicie, nie warto, odradzam.
    .107.110.102 | 18 wrz 2014, 11:09
  • Piotrek  mail
    @SW
    Większość przecież masz napisane w specyfikacji telefonu.
    - ma przeglądarkę internetową, można także zainstalować Opere Mini
    - nie ma nawigacji
    - aparat 5 Mpx
    - w zależności od tego ile wykonuje się połączeń. 5 dni wytrzyma, przy normalnym użytkowaniu
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 11 wrz 2014, 14:09
  • SW  mail
    Chce sie czegoś więcej dowiedzieć o nokii 515 :
    -czy ma jakąś przeglądarkę internetową
    -czy jest wgrana nawigacja ovi - tak jak w E52- czy w ogóle ma nawigacje
    -ile mega ma aparat
    -ile tak naprawdę wytrzyma telefon
    Szukam telefonu -nie smartfonu- z długo żywotną baterią.
    Dla operatorów telefonicznych to za trudne pytania. Może ktoś mi podpowie.
    .play-internet.pl | 31 sie 2014, 13:08
  • ad/hd
    Samsung GT-S5610- odlozylem go na polke i wrocilem do uwielbianej kiedys nokii...
    masakra, samsung ma swoje wady np maks 300sms w pamieci, ale przy nokii to pikus
    budzik tak cichy, ze nie budzi, slabo slychavc rtozmowce, widac na oko, ze glosniczek szybko sie zabrudzi i nie bedzie wogole nic slychac- samsung po 3 latach bez czyszczenia gada tak, ze mozna rozmawiac na koncercie rockowym
    muzyka- podlaczam tel pod wzmacniacz, nokia to jak 126p przy nowym bmw dla samsunga...
    menu porypane, smsy wyswietlane do 3 linijek, wtedy trzeba w niego wejsc, ale jak smsm jest krotki to w niego nie wchodzimy, ale przeczytamy- blad- ikona wiadomosci nie zniknie...

    no i ta wiadomosc na glownym- brak sim2- wiem kur! nie bedzie nigdy sim2, po co mi sim 2? co za bzdura
    wystawiam nokie na aukcje, przepraszam samsunga i czekam na nowszy model
    .248.56.118 | 07 sie 2014, 22:08
  • Bartek  mail
    Mam Nokie 515 od dwóch dni.Jestem rozczarowany.W Eurobanku nie mogą zainstalować aplikacji tokena w tym telefonie więc nici z autoryzacji transakcji.Gdybym o tym wiedział nie kupiłbym.
    .osemka.net.pl | 07 sie 2014, 22:08
  • kamk
    Telefon mam od 3 miesięcy i jestem zadowolona. Nie chciałam smartcośia bo w telefonie nie korzystam z internetu tylko tel do dzwonienia, smsów i okazjonalnych zdjęć i z wytrzymałą baterią. Ta Nokia spełnia moje oczekiwania. Jakość rozmów dobra, nie gubi zasięgu i nic się nie zawiesza. Sms-y pisze się w porządku (nie korzystam ze słownika), a wygląd smsa (czat czy standart) można sobie ustawić tylko trzeba chcieć i umieć. W ogóle w tel. można dużo rzeczy skonfigurować: ekran główny, gsm, wyrzucić niewykorzystywane aplikacje jak facebook. Ustawienia menu tak jak w innych nokiach - bez problemu. Tylko trzeba się za to zabrać i pomyśleć (dla niektórych fakt to może być trudne). Zdjęcia robi dobre, 5mpx dla tel. wystarcza - pamiętajmy to nie jest aparat fotograficzny tylko tel. Bateria przy jednej karcie sim i gsm starcza na ok 9 dni normalnego użytkowania (parę minut rozmowy, kilka smsów dziennie).
    Mi pasuje ten tel. Jest normalny bez bajerów. [...]
    .ssp.dialog.net.pl | 01 lip 2014, 12:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 29,4%   31,4%   39,2% 
 Wszystkich opinii: 102. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.108.167
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.