Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 382 telefony  |  146 481 opinii  |  720 testów  |  5 056 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia 515



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 29,9%   30,9%   39,2% 
 Wszystkich opinii: 97. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Krist
    Gdzieś w komentarzach przeczytałem "sms jak czat" - moim zdaniem jest to udogodnienie, a nie pisząc sms będę musiał zaglądać ciągle w wczesniejsze smsy zeby zobaczyć "a co tam pisał wcześniej..?". Świat idzie do przodu, nie pozostaje w tym samym miejscu, także przyzwyczajcie się. Posiada Gorilla Glass, w jakim telefonie jeszcze macie taką możliwość? (oczywiście klasycznym..) Polaryzator, w który daje to, że nawet w jasnym otoczeniu widać wszystko na telefonie, czyli jak Ci pizga słońce w twarz i tak widać. Czytam wasze komentarze i nie dowierzam. Jest to trwały telefon, zbudowany z mocnych materiałów. Co więcej można wymagać ? Latarki nie ma? - Ma lampe błyskową to weź softa z latarką ściągnij. Ludzie, zanim bierzecie się za telefony, weźcie się trochę zainteresujcie sprzętem, którego kupujecie. Ma 5 mpix więc nawet smartfony typu Sony Xperia M ma 5.. Świat idzie do przodu, a nie zostaje w tym samym miejscu. Kupcie sobie nokie 3310 i będziecie zadowoleni, nim to nawet o ściane możecie rzucać.
    .tkk.pl | 06 maj 2014, 17:05
  • Bandito79
    Telefon mam od tygodnia, jakość wykonania, jakość rozmów jak i obsługa (banalna) telefonu, na najwyższym poziomie. Telefon do dzwonienia i sms a nie do pierdół ! Nie rozumiem tych co psioczą na ten model.
    .wsb-nlu.edu.pl | 05 maj 2014, 16:05
  • drums1979
    Ludzie co wy wypisujecie o tym telefonie to aż wstyd słuchać.Telefon jest bardzo dobrze wykonany,jakosć rozmów milion razy lepsza niz w iphonie i innych telefonach.Porównywanie tego telefonu do nokii e52 to nieporozumienie,E52 to najgorszy telefon nokii wieczne problemy z głośnikiem,od poczatku 2009 roku wymieniono tysięce płyt głownych bo były wadliwe,duzo słabszy głosnik od rozmów,ciche dzwonki,brak wyłaczenia danych mobilnych co jest bardzo ważna rzeczą w takim telefonie(515 mozna wyłaczyc dane mobilne i po kłopocie,to nie smartfon).E52 wieczne zawieszanie itd,itd.Nokia 515 to najbardziej udany TELEFON(nie smartfon) nokii od lat.Nic tylko korzystac z telefonu bez zbednych aplikacji idiotycznych gier itd.Najgorzej jak ktos się nie zna kompletnie dostanie go za 1zł i chciałby na ekranie 2,4 cala ogładać filmy,gierki i korzystac z internetu ludzie do tego jest duzo innych telefonów z duzo większymi wyświetlaczami.To tak jak bysmy kupili fiata 126 p i narzekali dlaczego nie ma klimy,fabrycznej nawigacji itd.Przestańcie wypisywac te bzdurne opinie o nokii 515 jak sie kompletnie nie znacie do czego ten telefon został stworzony.Nokio dziekuje za brak wi-fi,gps i innych głupot,telefon jest do dzwonienia.To bardzo dobry telefon z fenomenalna jakościa rozmów HD,głosnymi dzwonkami i prostym w obsłudze.
    .cdma.centertel.pl | 20 kwi 2014, 08:04
  • R E K L A M A
  • Kruk
    Po 2 m-cach reklamowałem, bateria wytrzymywała 2 doby, nie słyszałem rozmówcy.
    Reklamowałem, wgrano nowy program, zobaczymy?
    .dynamic.chello.pl | 12 kwi 2014, 12:04
  • Freelancer  mail
    Brałem pod uwagę 2 modele telefonu. Ten model Nokii oraz Samsunga S5610, ponieważ w moim przypadku już wymagało się zaopatrzyć w nowszy model jeszcze tradycyjnego telefonu. Co prawda byłem w różnych salonach sieci komórkowych jak i punktach sprzedaży marketów. No i powiem że miałem ten telefon niejednokrotnie w rękach po to, aby go sprawdzić, zobaczyć jaki jest oraz jakie ma funkcje, możliwości i ewentualnie podjąć ostateczną decyzję czy warto się zaopatrzyć w niego. No i powiem szczerze i zdecydowanie NIE WARTO!!!
    Nie podoba mi się w nim wogule menu i wiadomości sms przychodzące które wyglądają jak czat, gdzie widać ich treść po części. Poza tym co ciekawe. Pomimo iż Nokia 515 ma 1200mAh a Samsung S5610 tylko 1000 mAh, to tak naprawdę w praktyce jeśli chodzi o dłuższy żywot na baterii przy normalnym użytkowaniu, ta Nokia zdecydowanie przegrywa.
    Zdecydowałem się wybrać i zaopatrzyć w Samsunga S5610 którego już posiadam i z którego jestem zadowolony :)
    Poza tym Nokia zdecydowanie przegrywa na rynku z Samsungiem, który jest zdecydowanie bardzo silną konkurencją na rynku dla innych marek smartfonów :)
    .mazol.com | 11 kwi 2014, 00:04
  • obi
    Kupiłem nokie 515 i jestem zadowolony jest to wersja na jeden sim. To co tu czytam , ze telefon jest kiepski, zamula i słabo działa u mnie nie ma potwierdzenia. Po pierwsze trzeba wgrać nowy soft noki ver.7.01 i to najlepiej niebrandowany, po drugie jest to soft do wersji z jednym sim !!! Do wersji z podwójnym sim jest inny soft. I po trzecie kłopoty z zasięgiem występują w sieci Play tzw. falowanie zasięgu. W innych sieciach 2G i 3G funkcjonuje normalnie. Bateria po tgrzech ładowaniach się ustabilizowała i telefon teraz działa bez ładowania 4-5 dni zależnie od intensywności użytkowania. Co do aparatu foto , fakt rewelacji nie ma ale i też tragicznie nie jest. Jak trzeba to i zdjęcie da się zrobić i widać całkiem całkiem. Podoba mi się ten fon, klasyczny, elegancki to powrót do tradycji noki prostych acz funkcjonalnych sprzętów bez wodotrysków i innych pierdułek.
    .tktelekom.pl | 26 mar 2014, 21:03
  • lolo bolo
    Ogólnie telefon dobry. Bateria ok. - około tygodnia trzyma, jakość rozmów bdb. zasięg super. Klawiatura jednak klepie, a odtwarzacz muzyki strasznie wolny i niewygodny. Poza tym brak latarki również minus. Do tego przy tej cenie brak wifi i jakiejkolwiek nawigacji nokia sprawia, że tel jest mocno okrojony. Mimo to polecam, bo przy plastikowych trzeszczących konkurentach nokia prezentuje się bardzo ładnie. Nowe 6300
    .centertel.pl | 25 mar 2014, 18:03
  • c510  mail
    mam SE c510. Chciałem zmienić na n 515. Jednakże patrząc na dene techniczne zmienił bym "siekierkę" na kijek. Nie ma to jak stare telefony. 4 lata mam tel i technicznie jest on taki sam jak nowy. Rozumiał bym bo - wszak to tel do sms, mms, i dzwonienia ale nie za taką cene! Ludzie przebudźcie się. 400 zł to dużo pieniędzy.
    .ip.netia.com.pl | 23 mar 2014, 17:03
  • ewa
    Nokie 515 mam od grudnia 2013 - nie polecam poniewaz bardzo czesto sie zawiesza, juz raz byl w serwisie w naprawie, zaledwie kilka dni po odebraniu znowu sie zawiesza - brak reakcji na jakikolwiek przycisk,Bateria w miare dobra, wystarcza na 5-6 dni,ale jakosc zdjec jest okropna.Jest to najgorszy telefon jaki kiedykolwiek mialam.
    .ssp.dialog.net.pl | 21 mar 2014, 17:03
  • papi147
    plusem jedynym tego telefonu jest metalowa obudowa, po za tym to nokia301 w metalowej obudowie, więc po co kupować 515 jak można kupić za mniejsze pieniądze i mieć dokładnie to samo w nokii 301.Po za tym 515 wiesza się i ma problem z jakością rozmów
    .play-internet.pl | 02 mar 2014, 14:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 29,9%   30,9%   39,2% 
 Wszystkich opinii: 97. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
» Karbonn Mobiles Sparkle V
» Apple iPhone 6 Plus
» Apple iPhone 6
» Alcatel One Touch Pop 2 4.5
» Sony Xperia E3 Dual
» Sony Xperia Z3 Dual SIM
» Motorola Moto G 2nd Gen
Aktualności:

» Huawei C8817E z LTE i Snapdragonem 410
» Pierwsze smartfony Android One
» HTC zamieni smartfony w laboratoria?
» Oppo N3 na pierwszych zdjęciach
» Przeintelektualizować biżuterię
» LG: Będzie nowy G Flex, zaś w Brazylii debiutuje G2 Lite
» Dwie nowości ZOPO
» Oppo szykuje niespodziankę
» Pierwszy smartfon z logo Microsoftu już powstaje?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.95.201
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.