Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 211 opinii  |  850 testów  |  4 145 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 515



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 28,6%   31,4%   40,0% 
 Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • roberta40
    Nokia 515 niezły aparat foto, wygląd 5+(nie porównuję ze smartfonami), nie wiesza się, klawisze bardzo czułe i szybka reakcja, telefon z wieloma bajerami, powrót do telefonów klawiszowych sprawdza się przy tej Nokii. Dobry telefon dla osób potrzebujących aparat do wykonywania połączeń, robienia zdjęć(dobra jakość i realne kolory). Polecam dla wszystkich lubiących modele klasyczne.
    .90.57.114.sttb.pl | 29 lis 2014, 22:38
  • obe  mail
    jakoś te złe opinie mnie nie przekonują. standardowe , podstawowe narzędzie do łączności. co trzeba więcej, a jeżeli są większe oczekiwania to rzeczywiście trzeba się zwrócić w kierunku bardziej wyrafinowanego sprzętu.
    .icpnet.pl | 13 lis 2014, 20:56
  • sylwia  mail
    Telefon ten to totalna porażka po 2 tyg zepsuł i w dodatku nie da się naprawić. Musze podkreślić ze telefon byl prosto z salonu. Zdecydowanie odradzam ten tel
    .opera-mini.net | 05 lis 2014, 10:48
  • R E K L A M A
  • piotr
    Bateria szybko się rozładowuje, przełączanie pomiędzy kartami pisanie smsów dzwonienie i co 2 dni ładowanie, bateria słaba, a telefon dużo energii pobiera.
    .internetdsl.tpnet.pl | 15 paź 2014, 12:37
  • markoja
    Aparat wspaniały, zdjęcia dokładne. Menu intuicyjnie przystępne. Duża zaleta dla użytkowników potrzebujących przyspieszonego sposobu zapisu wiadomości to dyktafon. Jak jednak skorzystać z niego aby zarejestrować rozmowę odbierana przez telefon?
    .centertel.pl | 03 paź 2014, 20:05
  • andre
    @madras, zamiast pisać negatywne opinie w ustawieniach Dźw. Foto-wideo wybierz Wyłączone.Oprogramowanie V 10.34 wniosło dużo dobrego, nokia 515 nie jest taka zła. Też uważam, że to ważna informacja.
    .play-internet.pl | 25 wrz 2014, 11:45
  • madras
    Nie ma możliwości wyłączenia dźwięku migawki aparatu foto. To znaczy, że jak robisz zdjęcie to automatycznie rozlega się dość głośny dźwięk migawki tak że wszyscy wiedzą ,że ktoś fotografuje. Uwazam, ze to wazna informacja.
    .internetia.net.pl | 24 wrz 2014, 10:20
  • dolas4
    Używam telefonu o miesiąca. Oprogramowanie jest proste i dość praktyczne. Wykonanie jednak doprowadza mnie do wściekłości. Aluminiowa obudowa jest najzwyklej zakładana na korpus, są co prawda trzy zatrzaski, ale nie działają. Jej brzeg nie przylega do korpusu telefonu. Jeśli zgubicie dołączony kluczyk, służący do otwierania telefonu, nic nie szkodzi, nie jest do niczego potrzebny, telefon otwiera się sam! Wielbicielom dobrego wykonania zdecydowanie odradzam! Klawiatura trzeszczy, głośnik słuchawki trzeszczy. Porównanie jakości wykonania do iphona, czy samsunga, to pomyłka. Przekonałem się na własne oczy, że Nokia jest poza konkurencją. Z Nokią- symbolem solidności łączy ją tylko napis, nic więcej. Jeżeli będzie kosztował do 120 zł kupcie, kupując teraz (450) przepłacicie, nie warto, odradzam.
    .107.110.102 | 18 wrz 2014, 11:23
  • Piotrek  mail
    @SW
    Większość przecież masz napisane w specyfikacji telefonu.
    - ma przeglądarkę internetową, można także zainstalować Opere Mini
    - nie ma nawigacji
    - aparat 5 Mpx
    - w zależności od tego ile wykonuje się połączeń. 5 dni wytrzyma, przy normalnym użytkowaniu
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 11 wrz 2014, 14:38
  • SW  mail
    Chce sie czegoś więcej dowiedzieć o nokii 515 :
    -czy ma jakąś przeglądarkę internetową
    -czy jest wgrana nawigacja ovi - tak jak w E52- czy w ogóle ma nawigacje
    -ile mega ma aparat
    -ile tak naprawdę wytrzyma telefon
    Szukam telefonu -nie smartfonu- z długo żywotną baterią.
    Dla operatorów telefonicznych to za trudne pytania. Może ktoś mi podpowie.
    .play-internet.pl | 31 sie 2014, 13:28

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 28,6%   31,4%   40,0% 
 Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.136.120
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.