Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 211 opinii  |  850 testów  |  7 170 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,1%   26,5%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 791. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • R530  mail
    Ta Nokia nie ma stopera :( ale wkońcu to był mój pierwszy smartphone ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 gru 2014, 19:53
  • anteczek
    ten telefon jest średni ma swoje wady i zalety.

    wady:
    -zawiesza się
    -na internecie bateria potrafi od pełnego naładowania rozładować się po 3-4 godzinach
    -czasami ciągle film na youtube się ładuje co mniej niż sekunda
    -często nie reaguje
    -nie da się normalnie pisać sms-ów

    zalety:
    -ma bardzo mocną obudowę, nawet jak spadnie na beton to nic się nie stanie
    dobra głośność
    wygodnie się trzyma w ręku
    .dynamic.chello.pl | 06 gru 2014, 18:53
  • bazyliszek14
    Dawałem już 2 opinie tej komórce i nie zawaham się dać trzeciej. Telefon to koszmar, nigdy więcej nie kupię Nokii. Często się zacina, restartuje, bateria trzyma 1,5 dnia. Na plus mogę zapisać głośność dzwonka (to był mój wymógł przy wyborze telefonu) i małe zużycie internetu (przy codziennym siedzeniu po 20- 40 minut, telefon miesięcznie zużywał ok. 150MB przy pakiecie 300MB na miesiąc). Z ulgą się go pozbyłem.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 gru 2014, 22:20
  • R E K L A M A
  • do mj
    mj, N500 nie ma 128 mb pamięci operacyjnej, tylko 256 mb.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 wrz 2014, 18:12
  • Aliby
    To jest niestety już moja ostatnia NOKIA a w przeszłości byłam bardzo przywiązana do tej marki i zawsze zadowolona z posiadanych wcześniej telefonów. Posiadam ją od dwóch lat i z radością zakupiłam inny telefon. Nokia 500 nie jest ani dobrym ani trwałym telefonem. Już po tygodniu użytkowania na obudowie pojawiły się odpryski lakieru, z czasem było już coraz gorzej. Telefon często się "zawiesza", nie reaguje na dotyk, ekran rysuje się tak, że dziś już prawie nic na nim nie widać. Dodatkowa trudność to pisanie. Klawiatura dotykowa nie jest ergonomiczna, trudno napisać pożądany wyraz a przeglądanie internetu czy choćby facebooka to męka. Plusem jest wygodny interfejs i żywotność baterii - przy normalnym użytkowaniu po dwóch latach nadal trzyma ok 4 dni. Reasumując nie polecam.
    .toya.net.pl | 17 wrz 2014, 11:06
  • AnToNiO
    Telefon się zacina, aparat średniej jakości,czujnik światła i szybko rysujący się ekran potrafi wnerwić, ale nie zamienie go na żaden inny telefon:)
    Łatwość w obsłudze, małe wymiary oraz perfekcyjny GPS z łatwością potrafią wywołać uśmiech na mojej twarzy:)
    Po dwóch latach użytkowania przez przypadek sprawiłem mu pięciominutową kąpiel w wodzie i po wysuszeniu działał jeszcze tydzień. Gdy padł dotyk,pomyślałem, że czas na nowy telefon. Kupiłem Samsunga XCover2 i po dwóch dniach z niesmakiem oddałem go z powrotem. Wymiary dachówki i dziesiątki zbędnych aplikacji nie zrobiły na mnie wrażenia.
    od kilku tygodni jestem posiadaczem kolejnego modelu N500 i nie zamienie go na żaden inny, chyba że pojawi się jego godny następca:)
    Nokia 500 jest niczym sweterek Gruchy(chłopaki nie płaczą). Może i nie wygląda. Może jest obciachowy Może nie jest trendy. Ale jest jedyny w swoim rodzaju:)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 wrz 2014, 00:17
  • Gibek  mail
    Po przesiadce na Androida, telefon wydał mi się trochę mały. Jednak nigdy mi się nie zacinał, idealnie współpracował z kartą pamięci 8GB i ten GPS - super rzecz! :) Użytkowałem go 2.5 roku. Polecam [...]
    .dynamic.chello.pl | 21 sie 2014, 15:46
  • kas
    Witam. Telefon posiadam od 2 lat. W tamtym roku poszło mi złącze mini jack, ale gwarancja uwzględniła to i naprawili. Zmienili również system na Belle.

    Telefon niby ok, ale często się zawiesza a potem pojawiają się paski na ekranie i wyłącza się. Aparat dosc slaby, ale jak na taki telefon i tak jest ok. Rozmowy prowadzi się super. Wszystko czysto slychac... Jednak teraz zmieniam telefon i raczej nie powrócę do tej nokii.
    pozdrawiam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 sie 2014, 21:36
  • mj
    Mam ten telefon od polowy 2012r. Jestem naprawde z niego zadowolony, to dobry telefon w stosunku do ceny.
    Zalety:
    - wyswietlacz 16M kolorow naprawde dobry
    - GPS rewelacja! + bezplatne mapy
    - bateria niezle trzyma jak na smartfony 2 dni normalnego uzywania
    - bardzo wysoka jakosc dzwieku i jakosc rozmow
    - niewielkie wymiary

    wady:
    - koniecznie trzeba zainstalowac system Bella, Anna tnie sie regularnie z Bella nie ma tego problemu
    - malo pamieci operacyjnej 128mb chwilami odczuwalne
    - czujnik swiatla daje w kosc ale mozna sie przyzwyczaic ;)

    ogolem rewelacja za niska cene i szczegolnie dla tych ktorzy gardza androidem tak jak ja ;)
    telefon dobrze sobie radzi w slabym zasiegu w tym przypadku widac domene firmy, jakosc rozmow (a wkoncu to telefon) jest bardzo dobra!
    Polecam !
    .158.216.180.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 17 sie 2014, 11:59
  • jedz jabłka
    telefon mam już 2,5 roku. Jego głównymi wadami sa:
    - częste zacinanie ( potrafi zrobić to 4 razy na godzine)
    - zamula
    - tnie sie
    - mało (brak) fajnych aplikacji
    - czujnik światła który morze zdenerwować nie na żarty
    Zalety (które w nim znalazłem):
    - naprawde solidny telefon. Fruwał, latał, upadał na wszystko tłuke go jak moge i chodzi.
    - GPS (mozna go kupić do używania w tym celu)
    Polecam osobom które potrzebuja odpornego telefonu którego nie szkoda. Ja bym go nie kupił :)
    .opera-mini.net | 10 sie 2014, 15:25

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,1%   26,5%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 791. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.78.165
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.