Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 408 telefonów  |  154 914 opinie  |  650 testów  |  5 786 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,5%   26,3%   28,2% 
 Wszystkich opinii: 798. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • starefony
    Telefon używałem pare miesięcy i przyznam,że jest świetny. Tylko nagrywanie jest 640x348 p (przynajmniej jest tak na mojej nokii 500), ale ogółem polecam innym ten telefon co lubią stabilność systemu (Symbian) i dobrą baterie w takich smartfonach.
    .7.226.91.jim-satnet.pl | 20 lut 2015, 15:04
  • alicja
    mam już 3 lata telefon i jestem bardzo zadowolona, w tym roku mam zmienić umowę i zastanawiam sie czy wymieniać telefon, gdyż jest doskonały
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lut 2015, 19:30
  • harry22
    Telefon użytkuję już 3 lata i moim zdaniem telefon ma więcej wspólnego z nokią 3310 niż ze smartphonem. Korzystanie z internetu jest na nim wolne i niewygodne, aparat jak na 5 pikseli robi naprawdę słabe zdjęcia a o możliwościach symbiana już nie będę wspominał. Telefon ten jednak ma kilka zalet moim zdaniem jest niezniszczalny a bateria przy normalnym użytkowaniu może trzymać nawet tydzień dlatego te porównanie do n3310.
    .231.9.155.koba.pl | 17 lut 2015, 12:05
  • R E K L A M A
     
  • R530  mail
    Mój pierwszy smartphone :)
    Plusy:
    - Idealny wyświetlacz jak dla mnie
    - Głośny głośnik
    - Wymienne obudowy
    - Symbian Anna :D
    - Dobry aparat
    - Długo trzymająca się bateria (około 4 dni)
    - Nie psuje się
    - Jest pancerny, mocny
    - Po jednym upadku nic się nie stało
    - Przyjemne klawisze
    - Slot karty microSD
    - Fajne aktualizacje
    - STOPER

    Minusy:
    - Mała klawiatura
    - Brak przedniej kamery
    - Czasem się zacina
    - Sam się restartuje
    - Cichy głośnik do rozmów.

    Jak na pierwszy telefon z dotykowym wyświetlaczem był idealny do dzisiaj go mam i świetnie się sprawuje. Polecam dla każdego!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lut 2015, 21:41
  • 77777  mail
    Witam po 3 latach używania N500 stwierdzam, że w tym telefonie brakuje tylko lampy błyskowej i przedniego aparatu. Aktualnie jestem pozbawiony pobierania aplikacji, ponieważ Nokia Store będzie zastąpiona Opera Mobile Store. Mam nadzieję, że ten sklep z aplikacjami będzie ok. Za 1,5 miesiąca kończy mi się umowa i zmieniam na LG lub Sony Xperię. Ciężko mi się będzie rozstać z tym telefonem, ale nadszedł czas na zmianę. Pozdrawiam.
    .dynip.asn.pl | 12 sty 2015, 20:13
  • osioł
    Ta komórka jest dobra do sms-ów ale nie do dzwonienia. Czasami strasznie laguje i sama się wyłącza.
    .tktelekom.pl | 09 sty 2015, 16:23
  • kvasirpl
    Telefon ma stoper ale po kilku aktualizacjach, jako widget. Został dodany w Belle Refresh i Belle. Ja mam ten telefon jakieś 30 miesięcy ponad 700 godzin wydzwonione, jedna wymiana baterii, jedna ścinka z serwisem (oprogramowanie). Generalnie nie mogę narzekać na niego. Jako telefon do dzwonienia, sms, mms to świetny bo bateria trzyma dobrze. Jak ktoś szuka telefonu do dzwonienia ale nie będący jaką prostą zabawką to świetny model wszystkich innych rozczaruje. Duży plus to bateria BL-4U gdyż jest w telefonach Asha więc szybko nie wyjdzie z produkcji
    .leon.com.pl | 27 gru 2014, 14:46
  • R530  mail
    Ta Nokia nie ma stopera :( ale wkońcu to był mój pierwszy smartphone ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 gru 2014, 19:53
  • anteczek
    ten telefon jest średni ma swoje wady i zalety.

    wady:
    -zawiesza się
    -na internecie bateria potrafi od pełnego naładowania rozładować się po 3-4 godzinach
    -czasami ciągle film na youtube się ładuje co mniej niż sekunda
    -często nie reaguje
    -nie da się normalnie pisać sms-ów

    zalety:
    -ma bardzo mocną obudowę, nawet jak spadnie na beton to nic się nie stanie
    dobra głośność
    wygodnie się trzyma w ręku
    .dynamic.chello.pl | 06 gru 2014, 18:53
  • bazyliszek14
    Dawałem już 2 opinie tej komórce i nie zawaham się dać trzeciej. Telefon to koszmar, nigdy więcej nie kupię Nokii. Często się zacina, restartuje, bateria trzyma 1,5 dnia. Na plus mogę zapisać głośność dzwonka (to był mój wymógł przy wyborze telefonu) i małe zużycie internetu (przy codziennym siedzeniu po 20- 40 minut, telefon miesięcznie zużywał ok. 150MB przy pakiecie 300MB na miesiąc). Z ulgą się go pozbyłem.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 gru 2014, 22:20

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,5%   26,3%   28,2% 
 Wszystkich opinii: 798. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S6 Edge
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
» Acer Liquid M220
» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Doogee Turbo mini F1
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
Aktualności:

» MWC 2015: Lenovo - przedtargowo
» MWC 2015: Huawei - Watch, TalkBand N1 i B2
» MWC 2015: Samsung - S6 i S6 EDGE
» MWC 2015: Acer - Windows 8.1 i Android 5.0
» Myśleć wystarczy...
» MWC 2015: Alcatel - Co poza smartfonami w Barcelonie?
» MWC 2015: Alcatel - Smartfony OneTouch na rok 2015
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.167.135
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.