Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 100 telefonów  |  102 352 opinie  |  650 testów  |  6 558 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,1%   26,6%   28,4% 
 Wszystkich opinii: 779. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • sonia
    Bardzo fajny telefon, mały a dotykowy, kolorowy dzięki zmiennym obudowom, działa mi niezawodnie, jak ktoś nie oczekuje cudów od telefonu to polecam. Poza tym jest oparty na starym ale bardzo dobrym symbianie, Windows Phone "nie dorasta mu do pięt". Przyjemność i funkcjonalność jest dla mnie rewelacyjna, polecam jako świetny telefon :) (nie smartphone!)
    .ssh.gliwice.pl | 14 lip 2014, 19:07
  • NajlepszeOpnie  mail
    Ten telefon... jednym słowem: najgorszy
    1. brak androida
    2. brak lampy błyskowej
    3. gniazdo do karty pamięci jest pod baterią
    Jak chcecie kupić telefon w takiej samej cenie, kupujcie [...]
    .dynamic.mm.pl | 14 lip 2014, 11:07
  • 7564862
    To najlepszy telefon jaki miałem. Fakt ze nie ma androida, ale ma symbiana który tez jest ok. Dobry aparat wifi tez i filmy na necie się super ogląda.
    .esnet.pl | 09 lip 2014, 14:07
  • R E K L A M A
  • sddf
    Telefon posiadam pod ok. 2 lat.
    Zakup tego telefonu był największym błędem który kiedykolwiek zrobiłem. Problemy z systemem który czesto sie sam wyłacza i ciagle wyskakują błedy systemu. Problem z internetem który aby chodził trzeba restartować telefon. I wiele innych błedów i problemów, Szczerze nie polecam chyba że dla wroga.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lip 2014, 00:07
  • lu
    Mam ten telefon (niestety) już od ponad roku.
    Co jakiś czas mi się zawiesza po czym sam restartuje, jest mocno porysowany tak jakbym ciskała nim o jakiś kamienny mur - a zaznaczam, korzystam z niego wyjątkowo "delikatnie".
    Baterię ma dobrą - przy włączonym trybie oszczędzania energii wytrzymuje ok. 5 dni. Aparat średni - bardzo słaby nie jest, ale nie powala jakością zdjęć. Telefon muli nawet jeśli nie mam włączonej żadnej aplikacji. Mam w tym tygodniu dostać nowy telefon i czekam z niecierpliwością żeby się telefonu pozbyć. Nie wiem, może trafił mi się wadliwy model - bądź co bądź, tym razem się na Nokii mocno zawiodłam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 lip 2014, 18:07
  • Kasia
    Telefon wytrzymał już ze mną prawie trzy lata! Był moim pierwszym telefonem dlatego trudno mi jest go porównywać do innych telefonów. Wytrzymał naprawdę wiele upadków, puszczałam z niego muzykę w prysznicu i nic mu się nie stało. Co jakiś czas się zacinał, ale nie sprawiało mi to bardzo dużego problemu. Jestem z niego mega zadowolona, ale czas zmienić staruszka. Zepsuło mi się gniazdo od muzyki, ma parę rysek, zepsuł mi się guzik podciszania i podgłaszania, był w naprawie także z tym, że gubił zasięg i zepsuło mi się wejście do karty SIM. Ogólnie bardzo dobry telefon! Nie jest to szczyt marzeń i nie wiadomo jaki telefon, ale do podstawowych rzeczy jak najbardziej. Dory głośnik, szybki internet (WiFi) także ogólnie polecam, ponieważ wytrwał ze mną naprawdę wiele.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 cze 2014, 15:06
  • el0infierno
    Mój kochany pancerny telefonik
    .play-internet.pl | 26 cze 2014, 12:06
  • ghh6
    Nokie posiadam od 2 lat. Telefon się wiesza i czasem wyłącza. Do grania i zaawansowanych aplikacji się nie nadaje ale do podstawowych czynności takich jak sms, dzwonienie czy internet jak najbardziej wystarcza.
    .opera-mini.net | 12 cze 2014, 09:06
  • na bogato
    telefon sie wiesza i inne takie ale jestem na plus , poniewaz tym telefonem mozna rzucać ile wlezie i nic mu nie będzie
    rzut o beto n ni c o kamien pęknięta szybka ale działa dalej
    rzucam nim od miesiąca bo chce sony xperia z
    i jestem zaskoczony tym ze nic jej nie jest oprucz rys i obtłuczen
    .tktelekom.pl | 08 cze 2014, 16:06
  • 77777  mail
    Witam. Posiadam ten telefon on 2 lat. Jestem z niego bardzo zadowolony ponieważ spełnia moje wymagania. Dużym plusem jest bateria, która bez słuchania muzyki, grania w gry i używania internetu wytrzymuje tydzień. W telefonie szybko się serfuje po internecie i store. Polecam wszystkim ten telefon zasługuje na ocenę - 10. Na dzień dzisiejszy nie planuję go zmieniać na inny. :)
    .dynip.asn.pl | 08 cze 2014, 13:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,1%   26,6%   28,4% 
 Wszystkich opinii: 779. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
Aktualności:

» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.196.108
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.