Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 218 marek  |  10 602 telefony  |  156 384 opinie  |  872 testy  |  6 526 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
Nokia

Nokia 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,7%   26,2%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 801. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • goro
    Ta nokia przeszła ze mną wiele przez prawie 3 lata i ogólny bilans jak najbardziej na plus biorąc pod uwagę jego ówczesną cenę. Przyzwoita wbudowana mapa i nawigacja, sprawdzanie maili, odtwarzacz mp3, radio, youtube, opera mini jako przeglądarka - wszystko to dawało radę. Czasem się wieszał, ale było to na tyle rzadko że nie stanowiło to problemu. [mój ojciec miał taki sam tyle że brandowany z orange i miał z nią częste problemy, także przy ocenie telefonów warto zaznaczać czy jest brandowany czy nie, bo operatorzy wgrywają różne smiecie które moga mieć negatywny wpływ na działanie telefonu] Telefon jest nadal 100% sprawny ale przyszedł czas na zmianę. Szkoda tylko, że nokię wykupili jankesi i zrobili z nią to co zrobili (choć np lumia 630 jest imho b. przyzwoitym telefonem, w sumie jakoś nawiązującym do starych dobrych nokii. ALe na kolejny budżetowy telefon wybrałem z różnych względów moto g 2nd i mam nadzieje że będzie godnym następcą tej nokii, bo na razie jest ok. Oczywiście nokia nadal zostaje jako rezerwowy telefon.
    .adsl.inetia.pl | 27 mar 2015, 01:07
  • Joanna
    Witam Wszystkich,
    mam ten telefon od 2 lat i muszę przyznać ze jest niezniszczalny. Kiedyś przez przypadek wylądował w wannie pełnej wody, był tam około 1 minuty. Wyciągłam go i zobaczyłam jak wariuje, dzwoni sam do znajomych itp. Wyłączyłam go, wyciągłam baterie i kartę. Pozostawiłam na tydzień w częściach orientując się już w komisach ile będzie kosztować czyszczenie. Po tygodniu na wszystko jedno poskładałam go i .... cud! działa jak gdyby nigdy nic :) obserwowałam go przez miesiąc czy w którymś najmniej odpowiednim momencie nie zacznie sam dzwonić albo broić ale nie :) polecam Wszystkim kobietom... :)
    .181.194.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 10 mar 2015, 20:18
  • Android - system gadżeciarzy
    Witam Was serdecznie!
    Jedyna uwaga, którą chciałbym tu zamieścić to:
    Szanowni Państwo, najpierw zaktualizujcie sobie system do Symbiana ver. Belle, a potem oceniajcie telefon. Wersja Belle wnosi WIELE poprawek i jest już dobrze dopracowana, także naprawia praktycznie wszystkie niedociągnięcia wersji Anna.
    Aha, i jeszcze jedno: radzę się pospieszyć z aktualizacją, bo wszystko co związane z Symbianem już znika z sieci... NIESTETY.
    Pozdrawiam wszystkich, niezadowolonych z tego dobrego telefonu maruderów także ;)
    .gl.digi.pl | 06 mar 2015, 08:53
  • R E K L A M A
     
  • starefony
    Telefon używałem pare miesięcy i przyznam,że jest świetny. Tylko nagrywanie jest 640x348 p (przynajmniej jest tak na mojej nokii 500), ale ogółem polecam innym ten telefon co lubią stabilność systemu (Symbian) i dobrą baterie w takich smartfonach.
    .7.226.91.jim-satnet.pl | 20 lut 2015, 15:04
  • alicja
    mam już 3 lata telefon i jestem bardzo zadowolona, w tym roku mam zmienić umowę i zastanawiam sie czy wymieniać telefon, gdyż jest doskonały
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lut 2015, 19:30
  • harry22
    Telefon użytkuję już 3 lata i moim zdaniem telefon ma więcej wspólnego z nokią 3310 niż ze smartphonem. Korzystanie z internetu jest na nim wolne i niewygodne, aparat jak na 5 pikseli robi naprawdę słabe zdjęcia a o możliwościach symbiana już nie będę wspominał. Telefon ten jednak ma kilka zalet moim zdaniem jest niezniszczalny a bateria przy normalnym użytkowaniu może trzymać nawet tydzień dlatego te porównanie do n3310.
    .231.9.155.koba.pl | 17 lut 2015, 12:05
  • R530  mail
    Mój pierwszy smartphone :)
    Plusy:
    - Idealny wyświetlacz jak dla mnie
    - Głośny głośnik
    - Wymienne obudowy
    - Symbian Anna :D
    - Dobry aparat
    - Długo trzymająca się bateria (około 4 dni)
    - Nie psuje się
    - Jest pancerny, mocny
    - Po jednym upadku nic się nie stało
    - Przyjemne klawisze
    - Slot karty microSD
    - Fajne aktualizacje
    - STOPER

    Minusy:
    - Mała klawiatura
    - Brak przedniej kamery
    - Czasem się zacina
    - Sam się restartuje
    - Cichy głośnik do rozmów.

    Jak na pierwszy telefon z dotykowym wyświetlaczem był idealny do dzisiaj go mam i świetnie się sprawuje. Polecam dla każdego!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lut 2015, 21:41
  • 77777  mail
    Witam po 3 latach używania N500 stwierdzam, że w tym telefonie brakuje tylko lampy błyskowej i przedniego aparatu. Aktualnie jestem pozbawiony pobierania aplikacji, ponieważ Nokia Store będzie zastąpiona Opera Mobile Store. Mam nadzieję, że ten sklep z aplikacjami będzie ok. Za 1,5 miesiąca kończy mi się umowa i zmieniam na LG lub Sony Xperię. Ciężko mi się będzie rozstać z tym telefonem, ale nadszedł czas na zmianę. Pozdrawiam.
    .dynip.asn.pl | 12 sty 2015, 20:13
  • osioł
    Ta komórka jest dobra do sms-ów ale nie do dzwonienia. Czasami strasznie laguje i sama się wyłącza.
    .tktelekom.pl | 09 sty 2015, 16:23
  • kvasirpl
    Telefon ma stoper ale po kilku aktualizacjach, jako widget. Został dodany w Belle Refresh i Belle. Ja mam ten telefon jakieś 30 miesięcy ponad 700 godzin wydzwonione, jedna wymiana baterii, jedna ścinka z serwisem (oprogramowanie). Generalnie nie mogę narzekać na niego. Jako telefon do dzwonienia, sms, mms to świetny bo bateria trzyma dobrze. Jak ktoś szuka telefonu do dzwonienia ale nie będący jaką prostą zabawką to świetny model wszystkich innych rozczaruje. Duży plus to bateria BL-4U gdyż jest w telefonach Asha więc szybko nie wyjdzie z produkcji
    .leon.com.pl | 27 gru 2014, 14:46

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 45,7%   26,2%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 801. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Redmi 2A
» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Prestigio Muze A3
» Lenovo K3 Note
Aktualności:

» OnePlus DR-1 prima-aprilisowym żartem
» Xiaomi Redmi 2A: można jeszcze taniej
» LG G4 pozuje w pokrowcach
» Xiaomi MiPad2 na pierwszym zdjęciu
» Prestigio Muze A3 z pojemną baterią
» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 174.129.167.207
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.