Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 205 telefonów  |  139 542 opinie  |  720 testów  |  3 897 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 3120 Classic



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,8%   2,2%   47,0% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 101 do 110.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Anonim
wybierz samsunga d9001 to bardzo dobry telefon
*.38.160.60.resman.pl  |  29 gru 2008, 20:12
Pichi
Samsungi bynajmniej nie mają dobrego głośnika, Nokie są lepsze... Ogólnie telefon w porządku
*.2.227.2  |  24 gru 2008, 11:12
Anonim
Telefon nie posiada Symbiana.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  23 gru 2008, 11:12
arti72
mam pytanie czy telefon ma symbiana czy nie ,
*.ssp.dialog.net.pl  |  22 gru 2008, 21:12
m20
Co wybrać? nokia 3120c czy samsung D900i?
W którym z nich jest lepszy głośnik ( bo wiadomo że D900i ma lepszy aparat)?
*.compower.pl  |  19 gru 2008, 22:12
tpl
Nie ma takiej możliwości.
*.stargard.mm.pl  |  16 gru 2008, 11:12
Nick
Jak ustawić jasność wyświetlacza? Wie ktoś?
*.tcz.vectranet.pl  |  15 gru 2008, 19:12
Michał  mail
Mam ten telefon 2 tygodnie. Powiem tyle, w rzeczywistoscie wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach, robi swietne zdjecia jak na 2Mp aparat o filmikach nie mowie, sa po prostu fenomenalne rozdzielczosc 640X480 mowi sama za siebie:) ponadto mozna do niego wlozyc karte 4gb SDHC i wszystko smiga, jedynie glosnik jest jak we wszystkich nokiach troche slabiutki, bez porownania chocby z najgorszym tel. muzycznym sony ericssona, ale na sluchawkach jest bardzo dobrze choc w zestawie jest tylko jedna sluchawka:P telefon jest ogolnie bardzo przyjemny, osobiscie polecam:D
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  12 gru 2008, 22:12
Anonim
Witam! Mam do wyboru tą Nokię i SE K800i. Nie wiem co wybrać bo potrzebuję funkcjonalnego tela. Doradźcie mi. Z góry dzieki:)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  11 gru 2008, 19:12
ZiAZiK
to ma czy nie ma... :> jedno co mi się w niej nie podoba to parametry określające zdolności baterii... już samsungi w parametrach są lepsze, choć wiem że suche parametry nie oddają rzeczywistości ale nie wróży to itak za wiele... :/
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  06 gru 2008, 02:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,8%   2,2%   47,0% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 101 do 110.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Highscreen Zera S
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.168.96
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.