Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  4 658 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia 3120 Classic



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,5%   2,2%   47,3% 
 Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 101 do 110.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Anonim
    wybierz samsunga d9001 to bardzo dobry telefon
    .38.160.60.resman.pl | 29 gru 2008, 20:12
  • Anonim
    wybierz samsunga d9001 to bardzo dobry telefon
    .38.160.60.resman.pl | 29 gru 2008, 20:12
  • Pichi
    Samsungi bynajmniej nie mają dobrego głośnika, Nokie są lepsze... Ogólnie telefon w porządku
    .2.227.2 | 24 gru 2008, 11:12
  • R E K L A M A
  • Anonim
    Telefon nie posiada Symbiana.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 gru 2008, 11:12
  • arti72
    mam pytanie czy telefon ma symbiana czy nie ,
    .ssp.dialog.net.pl | 22 gru 2008, 21:12
  • m20
    Co wybrać? nokia 3120c czy samsung D900i?
    W którym z nich jest lepszy głośnik ( bo wiadomo że D900i ma lepszy aparat)?
    .compower.pl | 19 gru 2008, 22:12
  • tpl
    Nie ma takiej możliwości.
    .stargard.mm.pl | 16 gru 2008, 11:12
  • Nick
    Jak ustawić jasność wyświetlacza? Wie ktoś?
    .tcz.vectranet.pl | 15 gru 2008, 19:12
  • Michał  mail
    Mam ten telefon 2 tygodnie. Powiem tyle, w rzeczywistoscie wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach, robi swietne zdjecia jak na 2Mp aparat o filmikach nie mowie, sa po prostu fenomenalne rozdzielczosc 640X480 mowi sama za siebie:) ponadto mozna do niego wlozyc karte 4gb SDHC i wszystko smiga, jedynie glosnik jest jak we wszystkich nokiach troche slabiutki, bez porownania chocby z najgorszym tel. muzycznym sony ericssona, ale na sluchawkach jest bardzo dobrze choc w zestawie jest tylko jedna sluchawka:P telefon jest ogolnie bardzo przyjemny, osobiscie polecam:D
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 gru 2008, 22:12
  • Anonim
    Witam! Mam do wyboru tą Nokię i SE K800i. Nie wiem co wybrać bo potrzebuję funkcjonalnego tela. Doradźcie mi. Z góry dzieki:)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 gru 2008, 19:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,5%   2,2%   47,3% 
 Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 101 do 110.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.134.74
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.