Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 252 opinie  |  720 testów  |  5 507 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Nokia

Nokia 301



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,7%   27,9%   34,4% 
 Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Tom_ek
    Dostałem ten model jako tel służbowy, mam go około 2 miesięcy. Korzystam z niego może 1-2 razy dziennie, rozmowa około 3-4 min. Przy takim użytkowaniu bateria trzyma w nim około 4 dni !!! (przy włączonym 3G). Od święta korzystam z internetu, przeglądanie sieci to koszmar, strony są wczytywane szybko ale przeglądarka nie radzi sobie z wyświetlaniem grafiki w powiększeniu. Poprawki wymaga też komunikat o stanie baterii, gdy wieczorem około 23 usłyszę go i nie podłącze telefonu pod ładowarkę to do rana (6-7) nie dociągnie.
    Obudowa z początku podobała się mi, miła w dotyku, matowa, telefon dobrze się trzyma i nie trzeszczy, jednak po 2 miesiącach telefon jest cały porysowany a matowość obudowy "zaczęła schodzić" z telefonu.
    W przypadku gdy do kieszeni trafią przez przypadek klucze to ekranik (zwykły plastik) będzie mocno porysowany.
    Jakość połączeń jest dobra, telefon nie gubi zasięgu.

    Zalety:
    - cena,
    - jakość połączeń,
    - trochę pamięci na KILKA zdjęć i nagrań z dyktafonu,

    Wady:
    - bateria,
    - aparat,
    - obudowa, szybka ekranu,
    - bugi w sofcie,
    - interfejs
    .196.1.12.gost.mdimedia.pl | 27 maj 2014, 09:05
  • ja
    Telefon bardzo fajny. Nie ma problemów z baterią i zasięgiem, jak można było czasem przeczytać, choć pierwsze co zrobiłem, to zaktualizowałem firmware. Jedyne co mi się w tym telefonie nie podoba, to kąty widzenia wyświetlacza, są bardzo wąskie.
    .opera-mini.net | 20 kwi 2014, 16:04
  • jest OK
    Bardzo przyjemny telefonik. Stworzony do smsowanie i dzwonienia. Znakomita bateria, aparat ok, nie wiem czemu znaffcy narzekają, pewno porównują do xperii z1 albo galaxy s4 .. Kupiłem za 300 zł i bardzo sobie chwale :)
    .play-internet.pl | 14 kwi 2014, 11:04
  • R E K L A M A
  • alex
    Trzymam telefon pierwszy raz w ręce i poglądowo bardzo mi się podoba. Nie należę do osób wymagających ale dużo rozmawiających. Mój spis telefonów to około 500 rozmówców z których co trzeci ma więcej niż 3 numery. W życiu nie przypuszczałem że ten aparat nie współpracuje z programem Nokia Suite a załamałem się nie mając w nim opcji synchronizacji z kontem Microsoft. Wklepywać ręcznie tyle numerów to totalna porażka. Wolę kupić inny aparat niż robić to ręcznie. A może jest inny sposób o którym nie wiem?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 mar 2014, 21:03
  • bambo478
    wszyscy narzekacie na tą nokie a wystarczy zmienić
    oprogramowanie na v08.02 i wszystkie wasze problemy z tym telefonem znikną.Poprawia nie tylko czas działania baterii ale również stabilno0ść pracy,jakość rozmów
    .play-internet.pl | 02 mar 2014, 14:03
  • xxxx
    Brak powiadamiania o nieodebranych połączeniach i słabej baterii, brak lampy błyskowej, słabej jakości zdjęcia i- najgorszy z mankamentów: brak możliwości wyboru czy chcemy żeby były wyświetlane kontakty z pamięci karty czy z telefonu, co powoduje, że wyświetla wszystko.Nic nadzwyczajnego.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lut 2014, 19:02
  • Jarosław 101
    Lepszy głos w porównaniu do Nokii 206 bardzo słaby aparat, którego opcje to chyba tylko gadżet zwłaszcza balans bieli, zdjęcia to totalne mydło tak, że 3,2 Mpix to też sciema. W porównaniu do Nokii 6300 to porażka. Stanowczo nie polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lut 2014, 16:02
  • Andrzej
    Telefon mam kilka dni i już ogromny minus: jakość połączeń głosowych to jakaś tragedia
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 lut 2014, 17:02
  • liliana
    Ja ustawiłam internet na darmowy według twojego polecenia a mimo to bierze mi kase za internet.
    .rev.iat.pl | 18 sty 2014, 21:01
  • oli
    Ja zaktualizowałem oprogramowanie do wersji 8.02 i nie mam żadnych problemów. Wszystko gra, czy bateria trzyma dłużej to się jeszcze okaże.
    .adsl.inetia.pl | 17 sty 2014, 12:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,7%   27,9%   34,4% 
 Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.161.112
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.