Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 567 telefonów  |  156 133 opinie  |  871 testów  |  5 775 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Nokia

Nokia 113



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,3%   13,0%   32,6% 
 Wszystkich opinii: 46. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • uzytkownik nokii 113
    Telefon jak najbardziej polecam ja uzywam od dwoch miesiecy zakupilem nowke za 80 zl wlozylem baterie BL 5C o pojemnosci 1020 także trzyma jeszcze dluzej niz standardowa. Podczas sredniego uzytkowania potrafi wytrzymac spokojnie na tej bateri 10 dni telefonik do dzwonienia smsow i innych podstawowych funkcji typu budzik kalkulator kalendarz jest super zaleta jest tez karta pamieci. Jesli ktos szuka taniego podstawowego a zarazem funkcjonalnego telefonu to polecam w 100%
    .107.197.52 | 07 lut 2015, 14:19
  • Nokia  mail
    Mam ten telefon od dobrego roku. Zakupiłem go awaryjnie bo potrzebowałem go "na wczoraj" :) Jedyną wadą jaką widzę w nim widzę to brak możliwości edycji kontaktu. Zdjęcia mnie nie interesują z tego telefonu bo co jak co ale po samym wyglądzie widać że szału nie będzie. Bateria za to trzyma przez co najmniej 5-6 dni. Szybko się pisze esemesy, menu czytelne. Jako zastępczy na jakiś czas to polecam, jako główną alternatywę na długie lata z możliwością robienia zdjęć i wykorzystywaniem wszystkich jego funkcji odradzam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 wrz 2014, 07:36
  • PN
    Kupiłem ten telefon w sytuacji awaryjnej w październiku, kiedy nagle padł mi telefon od operatora.
    Biorąc pod uwagę jego bardzo niską cenę jestem dość zadowolony, bo bez problemu robi niemal wszystko to czego od niego oczekuję w kwestii telefonowania i komunikacji.
    Rzecz, która zaskoczyła mnie in minus to brak możliwości wyszukiwania utworu po folderach w zależności od nazwy płyty, z której utwory pochodzą- wszystkie są domyślnie wrzucane do jednego folderu. Można je ręcznie poukładać w listy, ale przy bardzo dużej ilości plików jest to bardzo żmudne. Poza tym telefon często się zawiesza, kiedy dodaję mu nowe utwory albo je kasuję. Po kilku resetach mu to przechodzi.
    Myślę, że z powodu tych problemów z plikami poszukam innego modelu, ale jeśli ktoś koncentruje się na podstawowej komunikacji a nie na odtwarzaniu plików, to powinno być OK.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 kwi 2014, 22:20
  • R E K L A M A
     
  • Impo
    Jest to dobry telefon. Mam go od grudnia poprzedniego roku(2013). Poza brakiem wifi i jakością zdjęć jest ok. Polecam!
    .internetdsl.tpnet.pl | 02 kwi 2014, 15:51
  • crudan  mail
    witam, mam telefon od tygodnia i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.. mały, lekki, prosty w obsludze, rozmowy są głośne i wyraźne, smsy pisze się szybko i sprawnie, jakość muzyki na sluchawkach (słucham na dousznych) jest bardzo dobra i głośna. Głośnik również daje rade :) NIE OCZEKUJCIE WIFI bo to nie smartfon.. karta pamięci to bardzo dobra opcja, bluetooth śmiga aż miło, wysylane zdjęcia ladnie wygladaja na tapecie
    ogolnie wielki POZYTYW, cena również rewelacyjna w kazdych sklepach typu avans, neonet itp 149 zl !!!! nie zamierzam na razie zmieniac na zadnego smartfona, pozdrawiam :)
    .debica.mm.pl | 11 lut 2014, 15:34
  • Ja  mail
    Ten telefon ma stoper...
    Stoper to kwestia specyfiki oprogramowania. Niektóre wersje ze specyficznym oprogramowaniem mają stoper. Nokia nie pisze o stoperze w globalnej specyfikacji telefonu. (jf)
    .50.228.98 | 02 lut 2014, 16:12
  • alvaro
    Jeśli ktoś narzeka na słaba jakość muzyki w tym telefonie lub brak korektora polecam ściągnąć najnowszą wersję programu dbpoweramp koniecznie z dodatkiem DSP Effects. Program integruje się z menu które pojawia się po kliknięciu prawego przycisku na myszce. Tak więc:
    1 Ściągamy program
    2 Klikamy prawym przyciskiem myszy na interesujący nas utwór i wybieramy Convert to
    3 Na dole znajduje się DSP Effects klikamy Add i wybieramy Graphic Equalizer i ustawiamy wg własnych upodobań

    Polecam ściągną kodek nero aac
    .107.37.73 | 26 paź 2013, 22:52
  • mafiu  mail
    Telefon nie posiada wifi - to po pierwsze. Po drugie tła motywy i kolory telefonu sa do kitu. Nie dość że kupiłem sobie rózowy, bo nie było czarnego, to powala mnie jakośc zdjęc. Normalnie zamazane, nic nie widac, wiec daje negatyw.
    .zapnet-isp.net | 22 paź 2013, 14:25
  • Max Person
    Super telefonik. Niewielka kasa działa idealnie, nawet problemów z sygnałem nie mam.
    .sanok.biz | 20 paź 2013, 16:31
  • valdez8888
    Telefon posiadam ok.8 miesięcy
    Plusy telefonu
    - proste menu
    - lekki
    - mały
    - bateria trzyma ok 7 dni
    minusy telefonu
    - słaba jakość zdjęć
    - odporność na wodę
    Opinia-telefon żeby miał lepszy aparat oraz trochę mocniejszą baterię nie zamienił bym go na żadnego innego.
    .adsl.inetia.pl | 18 wrz 2013, 08:54

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,3%   13,0%   32,6% 
 Wszystkich opinii: 46. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
» Kazam Tornado 552L
Aktualności:

» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii
» HTC One M9 Plus: zdjęcia i film
» HTC One E9 Plus pozuje do zdjęć
» Meizu Supreme po raz drugi
» Apple zmieni komórkowe aparaty?
» LG Volt TV: telewizyjny smartfon z Brazylii
» Lenovo K3 Note: z ciekawym głośnikiem
» HTC One M9 Plus: porównanie z M9



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.19.213
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.