Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 824 telefony  |  150 082 opinie  |  720 testów  |  6 281 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone Next



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 41,5%   15,4%   43,1% 
 Wszystkich opinii: 123. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • zbynek  mail
    Miałem ten telefon dwa miesiące i sprzedałem. B. mi się podobał i wykonany zawodowo ale miał dwie poważne wady. GPS - prawie nie działał oraz mikrofon głośnomówiący też bardzo słaby co nie pozwoliło prowadzić rozmów głośnomówiących.
    Byłem b. słabo słyszalny. Telefon oddałem do serwisu, została wymieniona płyta ale to nic nie zmieniło. GPS nadal nie łapał sygnału a głośnomówiący też był nie do użytku. Te wady dyskwalifikują ten telefon i za te pieniądze. W żadnym komisie nie mogłem go sprzedać, bo słaba marka i nikt nie kupi. Nie polecam tej firmy. Zamieniłem na innej znanej firmy i jestem b. zadowolony - rewelacja. Nazwy jednak nie podam aby moja wypowiedź była wiarygodna.
    .adsl.inetia.pl | 14 lis 2014, 13:11
  • Były posiadacz szajsu MyPhone
    Serwis MyPhone to oszuści z Wrocławia, na każde padnięcie tego szajsu znajdą haczyk.
    Przed przesłaniem do serwisu proponuję zrobić zdjęcie ,,telefonu,, z wyjętą baterią, tak by było widać kontrolkę zawilgocenia, mnie właśnie tak uwalili, byłem pewien że ,,telefon,, nie miał kontaktu z wilgocią dbałem o to g... jak o dziecko pomijając kąpiele, nawet uważałem by w kieszeni czasem nie uległa zawilgoceniu od potu noszony specjalnym pokrowcu,
    Skusiła mnie dwuletnia gwarancja a po roku zaczął świrować wyświetlacz gdy wysłałem do serwisu przyszła odpowiedź że ,,telefon,, został zawilgocony i zarazem gwarancja Poooszłaaa, moim zdaniem serwisant sam to załatwił, wystarczy do kontrolki przyłożyć wilgotny palec i sprawa załatwiona papierek kontrolki zabarwia się na czerwono, czytałem kiedyś podobne forum i takie praktyki były normą, niemal wszyscy skarżyli się na odmowę naprawy z powodu zawilgocenia
    .internetia.net.pl | 11 lis 2014, 14:11
  • piotrtc
    Może mam wyjątkowy model ale od prawie roku nie mam z nim problemów. Owszem na początku czasami nie widział karty pamięci ale odkąd zainstalowałem poprawki ze strony producenta wszystko działa jak należy. Kilka razy mi upadł, także na beton (w gumowym pokrowcu) ale nic się nie stało. Internet działa bardzo szybko, bateria trzyma długo i to wszystko czego oczekuję od telefonu. Ogólnie jestem zadowolony jak za takie pieniądze.
    .centertel.pl | 03 lis 2014, 09:11
  • R E K L A M A
  • blue
    Nigdy wiecej. Ponad miesiac na naprawe telefonu. Zepsulo mi sie wejscie do ladowania 2 razy i oczywiscie naprawa platna. Niewazne ze to nie moja wina.
    Uszkodzenie raczej mechaniczne - stosunkowo trudno udowodnić cokolwiek innego. Wiem, że to marne pocieszenie, ale w większości serwisów producenckich byłoby to samo. (jf)
    .internetdsl.tpnet.pl | 17 paź 2014, 14:10
  • Piotr
    Nigdy więcej marki Myphone. W telefonie po kilku dniach siadło oprogramowanie - niedziałający aparat i latarka. Szczerze odradzam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 paź 2014, 20:10
  • myphonetogowno  mail
    Witam all! Damian miło mi
    Telefon My Phone Next S kupiłem w maju 2014 roku. Pod koniec wakacji wypadł mi z ręki to był 27sierpień. Części nie ma nigdzie NIGDZIE!!! Oprocz, serwisu we Wrocławiu u producenta!!
    Telefon wysłałem 28 sierpnia, do Wrocławia do serwisu doszedł 2 września. Od tamtej pory nic KOMPLETNIE NIC! Dopiero po 35 DNIACH sie odezwali, ze wycenili jego naprawe na 279 ZŁ! A wyświetlacz działał do końca tylko zbiła sie przednia szybka padł dotyk jednym słowem. Dzisiaj facet mi mówił, jak potwierdziłem, żeby go naprawili, ze to moze potrwać nawet do miesiaca zanim to zrobia i wyslą!!
    Czy Wy sobie to wyobrażacie? Czekac dwa miesiace na naprawe telefonu, co oni robia? To są normalne jaja, kto wogole wprowadził tą firmę na rynek? Producent obiecał, że beda czesci w hurtowni juz dawniej i co?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 paź 2014, 16:10
  • nedveed
    NIIIIIGDY wiecej myphone! okolo miesiac po kupnie nieszczesliwie upuscilem go na panele z wysokosci 50cm (!), upadl tak, ze caly ekran popekal, naprawe wycenili na 270zl (zaplacilem za niego 600zl), napisano mi, ze wszystko bedzie trwalo maks 30 dni roboczych, po wyslaniu czekalem...2 tygodnie na dokladna wycene, po czym otrzymalem informacje, ze naprawa bedzie trwala (uwaga), do 30 dni roboczych, jest 2 pazdziernik, urzadzenie wyslalem im w sierpniu...odradzam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 paź 2014, 01:10
  • Mariusz
    Telefon jak za tą cenę działa nieźle, kupiłem go w grudniu 2013 roku i zauważyłem problemy z GPS-em, czasem łączył się a czasem nie ale, że rzadko używałem to olałem problem, potem znalazłem problem z fabrycznym odtwarzaczem, wyłączał się po 3 piosenkach, aktualizacja z grudnia nic nie pomogła, po 5 miesiącach słuchawki padły i usłyszałem w sklepie, że nie warto reklamować bo odeślą. Ponad miesiąc temu oddałem telefon do serwisu i się zaczęła masakra! zero odpowiedzi od serwisu co jest z telefonem, po miesiącu ciszy napisali do sklepu gdzie go kupowałem, że muszą przedłużyć okres naprawy o 21 dni bo robią jakieś testy o.O oddałem telefon do serwisu bo pokazały się lekkie problemy z oprogramowaniem
    .radom.vectranet.pl | 29 wrz 2014, 19:09
  • Never Myphone
    Nigdy wiecej myphone - zwiechy od nowosci, przebarwienia ekrany i wypiecie sie serwisu na wszystkie zglaszane problemy w trakcje trwania gwarancji. Dziekuje bardzo - pierwszy i ostatni raz mialem telefon tej marki.
    .icpnet.pl | 17 wrz 2014, 22:09
  • niezadowolony
    Telefon myPhone Next jest wart swojej ceny. Ma to co większość dużo droższych modeli u konkurencji. Jednak brakuje na torcie wisienki w postaci rzetelnego serwisu. Jeżeli ktoś lubi na czas naprawy być bez telefonu to gwarancja myPhone jest jak najbardziej dla takiego kogoś. Warto jednak dopłacić i mieć konkurencyjny telefon chociażby ze względu na szybkość napraw. Chyba, że właściciel zaakceptuje dłuuuuugi czas oczekiwania na naprawę.
    .60.130.62 | 11 sie 2014, 09:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 41,5%   15,4%   43,1% 
 Wszystkich opinii: 123. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee W900
» ZTE Orange Rono
» HP Slate 6 VoiceTab II
» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
Aktualności:

» Gionee W900: imponująca klapka
» Slate 6 VoiceTab II: niedrogi fablet od HP
» Goclever prezentuje swój pierwszy SmartWatch
» ZTE Blade VEC 4G w barwach Orange
» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.225.35
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.