Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 439 telefonów  |  155 021 opinii  |  864 testy  |  6 732 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone Next



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 39,7%   17,6%   42,7% 
 Wszystkich opinii: 131. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Misia
    a u mnie taka sytuacja z myphone, nie fortunnie zbiłam wyświetlacz i oczywiście poszłam do punktu oddać telefon z prośbą o odpłatną wymianę wyświetlacza, telefon w serwisie leżał miesiąc gdzie otrzymałam info że przyszedł kosztorys więc ok! się na niego zgodziłam i po miesiącu wraca telefon dalej z potłuczonym wyświetlaczem i z informacją że nie zgodziłam się na naprawę gdzie wiadomość zwrotną ze zgodą otrzymali. do tego chcieli przy kolejnej wysyłce dodatkowe koszty transportu + przywrócenie gwarancji którą sami mi anulowali ! Jednym słowem najgorszy serwis z telefonami! burdel mają i nic więcej do tego żerują na tym aby otrzymać dodatkową kasę za ich niedopilnowanie! pan na infolinii nic nie moze i reszta tak samo. żenada!
    .play-internet.pl | 24 lut 2015, 22:51
  • primer
    Może i sam telefon ok. Jeśli jednak przyjdzie Ci do kontaktu z serwisem odechce się posiadania więcej tego telefonu. Leży w telefon w serwisie ponad 20 dni i nikt nie jest łaskaw powiadomić o stanie naprawy. Człowieczek odbierający telefon na pytanie o nazwisko mówi, że nie ma obowiązku udzielania takich informacji.
    Masakra! Jedynie co trzeba by było, to tam pojechać i zrobić porządek z tym burdelem. Szkoda, że mam tak daleko.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 03 lut 2015, 11:47
  • arti  mail
    A ja mam myfona, ktory bardzo szybko sie zepsul. Jednym zdaniem to szajs . Serwis przetrzymuje tel juz miesiac i jeszcze nie uporal sie z naprawa.
    .opera-mini.net | 16 sty 2015, 12:43
  • R E K L A M A
     
  • kejzak
    coz, blisko rok mam telefon, i zaliczył serwis z racji gniazda do ładowania telefonu (się zepsulo) ...ale po 3 tygodniach odebrałem z uznaną reklamacją, pomimo straszenia w pukcie sprzedaży ze istnieje możliwość nieuznania reklamacji..
    w sumie zdjęcia takie se, duzy wysświetlacz, rzadko , bardzo rzadko sie wiesza( moze ze mam nie za duzo aplikacji), ale dla mnie jeden zdecydowany plus DUAL SIM i chyba dla tego mam go jeszcze. pozdrawiam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 gru 2014, 10:10
  • Simone
    Produkty MyPhone po wyjęciu z pudełka potrafią miło zaskoczyć. Są to tanie produkty o niezłych parametrach, także niektóre niedociągnięcia łatwo wybaczyć... Ale trzeba pamiętać, że to tani, chiński produkt!
    Nie było by w tym może nic złego, gdyby obsługa klienta była bardziej rzetelna. Telefon skierowany na naprawę gwarancyjną przepada na miesiąc, albo częściej na dwa miesiące. Wielu użytkowników również zgłasza nadmierne unieważnianie gwarancji z powodu rzekomych uszkodzeń mechanicznych z winy użytkownika. Kontakt z infolinią nie należy do łatwych a pracownicy nie potrafią udzielać precyzyjnych odpowiedzi. Kupując produkty MyPhone trzeba się liczyć z brakiem poczucia jakiejkolwiek odpowiedzialności od strony firmy, za sprzedane produkty.
    Produkt - OK. Podejście firmy - skandaliczne!!!
    .lcs.net.pl | 12 gru 2014, 13:18
  • Paula  mail
    Witam! Telefon kupiłam prawie rok temu i jestem z niego bardzo zadowolona! Działa bez zarzutu, upał kilka razy, jednak nic się z nim nie stało, nawet po zetknięciu z wodą. Nie wiem, może mam wyjątkowy egzemplarz, ale nie mogę powiedzieć o nim źle. Jedyna wada jest to, że ma dość mało pamięci. Uważam, że jeśli ktoś nie dba o telefon, to każdy będzie się psuć, ludzie, trochę szacunku i uwagi... Pozdrawiam
    .tktelekom.pl | 09 gru 2014, 12:26
  • Rush
    Witam,

    Telefon już prawie rok i jestem bardzo zadowolony. Można się jedynie przyczepić do głośnomówiącego i tego, że GPS wolno łapie. Poza tym jak najbardziej pozytywne odczucia. Wydajność S3.

    Czytałem komentarze i dziwię się, że się ludziom psuje. U mnie działa jak należy.

    Pozdrawiam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 gru 2014, 18:35
  • Robert1975  mail
    Witam. Osobiscie bylem mile zaskoczony telefonem. W pierwszym tygodniu użytkowania wykosił w teście kilka Samsungów średniej półki cenowej. Jedynie głośność podczas rozmów nieco slaba. Aby poprawić skusilem się na aktualizację softu dostępną na stronie producenta po konsultacji z serwisem. ODRADZAM WSZYSTKIM TEN ZABIEG. NOWSZY SOFT TO SZAJS. Teraz mam chińską loterię, raz mam telefon, raz chinski badziew. Żyje wlasnym życiem. A było tak miło...
    Niezmiennie aparat foto działa wzorowo i jego wyczyny nie ustepowaly Galaxy S3. Może ja mam wyjątkowy egzemplarz albo koledzy mieli pecha przy zakupie, moja opinia wynika z faktów zaistniałych w czasie eksploatacji. Jeśli się da przywrócić stary soft i dawną niezawodność to będzie wzorowy smartfon w tym przedziale cenowym. Pozdrawiam.
    .play-internet.pl | 04 gru 2014, 19:16
  • zbynek  mail
    Miałem ten telefon dwa miesiące i sprzedałem. B. mi się podobał i wykonany zawodowo ale miał dwie poważne wady. GPS - prawie nie działał oraz mikrofon głośnomówiący też bardzo słaby co nie pozwoliło prowadzić rozmów głośnomówiących.
    Byłem b. słabo słyszalny. Telefon oddałem do serwisu, została wymieniona płyta ale to nic nie zmieniło. GPS nadal nie łapał sygnału a głośnomówiący też był nie do użytku. Te wady dyskwalifikują ten telefon i za te pieniądze. W żadnym komisie nie mogłem go sprzedać, bo słaba marka i nikt nie kupi. Nie polecam tej firmy. Zamieniłem na innej znanej firmy i jestem b. zadowolony - rewelacja. Nazwy jednak nie podam aby moja wypowiedź była wiarygodna.
    .adsl.inetia.pl | 14 lis 2014, 13:01
  • Były posiadacz szajsu MyPhone
    Serwis MyPhone to oszuści z Wrocławia, na każde padnięcie tego szajsu znajdą haczyk.
    Przed przesłaniem do serwisu proponuję zrobić zdjęcie ,,telefonu,, z wyjętą baterią, tak by było widać kontrolkę zawilgocenia, mnie właśnie tak uwalili, byłem pewien że ,,telefon,, nie miał kontaktu z wilgocią dbałem o to g... jak o dziecko pomijając kąpiele, nawet uważałem by w kieszeni czasem nie uległa zawilgoceniu od potu noszony specjalnym pokrowcu,
    Skusiła mnie dwuletnia gwarancja a po roku zaczął świrować wyświetlacz gdy wysłałem do serwisu przyszła odpowiedź że ,,telefon,, został zawilgocony i zarazem gwarancja Poooszłaaa, moim zdaniem serwisant sam to załatwił, wystarczy do kontrolki przyłożyć wilgotny palec i sprawa załatwiona papierek kontrolki zabarwia się na czerwono, czytałem kiedyś podobne forum i takie praktyki były normą, niemal wszyscy skarżyli się na odmowę naprawy z powodu zawilgocenia
    .internetia.net.pl | 11 lis 2014, 14:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 39,7%   17,6%   42,7% 
 Wszystkich opinii: 131. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kruger&Matz Flow
» Wiko Highway Star 4G
» Wiko Highway Pure 4G
» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» Lenovo Vibe Shot
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
Aktualności:

» MWC 2015: Kruger&Matz - polski smartfon z LTE
» MWC 2015: NTT DoCoMo kusi dźwiekiem i sieciami 5G
» MWC 2015: Z supermarketu na MWC
» MWC 2015: Lenovo dla oczu i uszu
» MWC 2015: Na stoisku Alcatela sporo idoli, zegarków i tabletów
» MWC 2015: Telefony ZTE do zadań specjalnych i coś dla graczy
» MWC 2015: Wiko w kolorach tęczy
» MWC 2015: Nowości Archosa
» MWC 2015: Panasonic Lumix CM1 tylko bywa smartfonem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.181.206
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.