Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 247 opinii  |  850 testów  |  7 100 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone Next



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,9%   15,7%   43,3% 
 Wszystkich opinii: 127. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Simone
    Produkty MyPhone po wyjęciu z pudełka potrafią miło zaskoczyć. Są to tanie produkty o niezłych parametrach, także niektóre niedociągnięcia łatwo wybaczyć... Ale trzeba pamiętać, że to tani, chiński produkt!
    Nie było by w tym może nic złego, gdyby obsługa klienta była bardziej rzetelna. Telefon skierowany na naprawę gwarancyjną przepada na miesiąc, albo częściej na dwa miesiące. Wielu użytkowników również zgłasza nadmierne unieważnianie gwarancji z powodu rzekomych uszkodzeń mechanicznych z winy użytkownika. Kontakt z infolinią nie należy do łatwych a pracownicy nie potrafią udzielać precyzyjnych odpowiedzi. Kupując produkty MyPhone trzeba się liczyć z brakiem poczucia jakiejkolwiek odpowiedzialności od strony firmy, za sprzedane produkty.
    Produkt - OK. Podejście firmy - skandaliczne!!!
    .lcs.net.pl | 12 gru 2014, 13:18
  • Paula  mail
    Witam! Telefon kupiłam prawie rok temu i jestem z niego bardzo zadowolona! Działa bez zarzutu, upał kilka razy, jednak nic się z nim nie stało, nawet po zetknięciu z wodą. Nie wiem, może mam wyjątkowy egzemplarz, ale nie mogę powiedzieć o nim źle. Jedyna wada jest to, że ma dość mało pamięci. Uważam, że jeśli ktoś nie dba o telefon, to każdy będzie się psuć, ludzie, trochę szacunku i uwagi... Pozdrawiam
    .tktelekom.pl | 09 gru 2014, 12:26
  • Rush
    Witam,

    Telefon już prawie rok i jestem bardzo zadowolony. Można się jedynie przyczepić do głośnomówiącego i tego, że GPS wolno łapie. Poza tym jak najbardziej pozytywne odczucia. Wydajność S3.

    Czytałem komentarze i dziwię się, że się ludziom psuje. U mnie działa jak należy.

    Pozdrawiam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 gru 2014, 18:35
  • R E K L A M A
  • Robert1975  mail
    Witam. Osobiscie bylem mile zaskoczony telefonem. W pierwszym tygodniu użytkowania wykosił w teście kilka Samsungów średniej półki cenowej. Jedynie głośność podczas rozmów nieco slaba. Aby poprawić skusilem się na aktualizację softu dostępną na stronie producenta po konsultacji z serwisem. ODRADZAM WSZYSTKIM TEN ZABIEG. NOWSZY SOFT TO SZAJS. Teraz mam chińską loterię, raz mam telefon, raz chinski badziew. Żyje wlasnym życiem. A było tak miło...
    Niezmiennie aparat foto działa wzorowo i jego wyczyny nie ustepowaly Galaxy S3. Może ja mam wyjątkowy egzemplarz albo koledzy mieli pecha przy zakupie, moja opinia wynika z faktów zaistniałych w czasie eksploatacji. Jeśli się da przywrócić stary soft i dawną niezawodność to będzie wzorowy smartfon w tym przedziale cenowym. Pozdrawiam.
    .play-internet.pl | 04 gru 2014, 19:16
  • zbynek  mail
    Miałem ten telefon dwa miesiące i sprzedałem. B. mi się podobał i wykonany zawodowo ale miał dwie poważne wady. GPS - prawie nie działał oraz mikrofon głośnomówiący też bardzo słaby co nie pozwoliło prowadzić rozmów głośnomówiących.
    Byłem b. słabo słyszalny. Telefon oddałem do serwisu, została wymieniona płyta ale to nic nie zmieniło. GPS nadal nie łapał sygnału a głośnomówiący też był nie do użytku. Te wady dyskwalifikują ten telefon i za te pieniądze. W żadnym komisie nie mogłem go sprzedać, bo słaba marka i nikt nie kupi. Nie polecam tej firmy. Zamieniłem na innej znanej firmy i jestem b. zadowolony - rewelacja. Nazwy jednak nie podam aby moja wypowiedź była wiarygodna.
    .adsl.inetia.pl | 14 lis 2014, 13:01
  • Były posiadacz szajsu MyPhone
    Serwis MyPhone to oszuści z Wrocławia, na każde padnięcie tego szajsu znajdą haczyk.
    Przed przesłaniem do serwisu proponuję zrobić zdjęcie ,,telefonu,, z wyjętą baterią, tak by było widać kontrolkę zawilgocenia, mnie właśnie tak uwalili, byłem pewien że ,,telefon,, nie miał kontaktu z wilgocią dbałem o to g... jak o dziecko pomijając kąpiele, nawet uważałem by w kieszeni czasem nie uległa zawilgoceniu od potu noszony specjalnym pokrowcu,
    Skusiła mnie dwuletnia gwarancja a po roku zaczął świrować wyświetlacz gdy wysłałem do serwisu przyszła odpowiedź że ,,telefon,, został zawilgocony i zarazem gwarancja Poooszłaaa, moim zdaniem serwisant sam to załatwił, wystarczy do kontrolki przyłożyć wilgotny palec i sprawa załatwiona papierek kontrolki zabarwia się na czerwono, czytałem kiedyś podobne forum i takie praktyki były normą, niemal wszyscy skarżyli się na odmowę naprawy z powodu zawilgocenia
    .internetia.net.pl | 11 lis 2014, 14:02
  • piotrtc
    Może mam wyjątkowy model ale od prawie roku nie mam z nim problemów. Owszem na początku czasami nie widział karty pamięci ale odkąd zainstalowałem poprawki ze strony producenta wszystko działa jak należy. Kilka razy mi upadł, także na beton (w gumowym pokrowcu) ale nic się nie stało. Internet działa bardzo szybko, bateria trzyma długo i to wszystko czego oczekuję od telefonu. Ogólnie jestem zadowolony jak za takie pieniądze.
    .centertel.pl | 03 lis 2014, 09:28
  • blue
    Nigdy wiecej. Ponad miesiac na naprawe telefonu. Zepsulo mi sie wejscie do ladowania 2 razy i oczywiscie naprawa platna. Niewazne ze to nie moja wina.
    Uszkodzenie raczej mechaniczne - stosunkowo trudno udowodnić cokolwiek innego. Wiem, że to marne pocieszenie, ale w większości serwisów producenckich byłoby to samo. (jf)
    .internetdsl.tpnet.pl | 17 paź 2014, 14:21
  • Piotr
    Nigdy więcej marki Myphone. W telefonie po kilku dniach siadło oprogramowanie - niedziałający aparat i latarka. Szczerze odradzam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 paź 2014, 20:04
  • myphonetogowno  mail
    Witam all! Damian miło mi
    Telefon My Phone Next S kupiłem w maju 2014 roku. Pod koniec wakacji wypadł mi z ręki to był 27sierpień. Części nie ma nigdzie NIGDZIE!!! Oprocz, serwisu we Wrocławiu u producenta!!
    Telefon wysłałem 28 sierpnia, do Wrocławia do serwisu doszedł 2 września. Od tamtej pory nic KOMPLETNIE NIC! Dopiero po 35 DNIACH sie odezwali, ze wycenili jego naprawe na 279 ZŁ! A wyświetlacz działał do końca tylko zbiła sie przednia szybka padł dotyk jednym słowem. Dzisiaj facet mi mówił, jak potwierdziłem, żeby go naprawili, ze to moze potrwać nawet do miesiaca zanim to zrobia i wyslą!!
    Czy Wy sobie to wyobrażacie? Czekac dwa miesiace na naprawe telefonu, co oni robia? To są normalne jaja, kto wogole wprowadził tą firmę na rynek? Producent obiecał, że beda czesci w hurtowni juz dawniej i co?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 paź 2014, 16:36

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 40,9%   15,7%   43,3% 
 Wszystkich opinii: 127. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.160.102
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.