Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 567 telefonów  |  156 128 opinii  |  871 testów  |  4 742 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone myTab 10

Tablet


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 23,7%   15,8%   60,5% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • marek
    Aktualnie do biedronki / zgodnie z ich gazetką / ma trafić taki tablet z "dual core" 1,6, procesor Cortex A9. Czy ta super maszyna rozwiąże wszystkie problemy? Cena : 499zł. Reszta bebechów chyba będzie jak w poprzednim modelu? Może warto reklamować stare modele i żądać wymiany na nowe z mocniejszym procesorem?
    ps. ciekawe, że na dzisiaj na stronie producenta nie nie ma! projekt - Top Secret. Nie wiem o czym to świadczy :)
    .tgd.pl | 04 mar 2013, 13:46
  • Jacek
    Gry i programy działają bardzo dobrze.
    Estetyka ekranu bardzo wysoka.
    Strony internetowe się co chwilę blokują.
    Chyba spaliła się ładowarka bo dioda nie świeci i nie ładuje ale przy podłączonyj da się uruchomić tablet.
    Co ciekawe przez USB również nie moge ładować. Może padło też coś w tablecie. Zaczynam ładować
    Aparaty przedni i tylny są do bani. Jedyny potrzebny to ten z przodu, który używa się do Skypa.

    Dzięki temu, że tak kiepsko wyszło z tym tabletem nie spędzam z nim dużo czasu i to jest na pewno na korzyść...
    .95.252.160 | 16 lut 2013, 22:46
  • marek
    do : Roman
    może działa. Mi się raz też zawiesił przy ładowaniu. Ale tylko raz. Podłączenie do ładowarki czy kompa nic nie dawało. Z tyłu jest taka mała dziurka i napis "reset". Po wykonaniu resetu wszystko działa. Spróbuj.

    Nie spotkałem się jeszcze z urządzeniem, które choć raz się nie zawiesiło. To normalne.
    .tgd.pl | 14 lut 2013, 10:13
  • R E K L A M A
     
  • Roman
    Niestety tablet kupiony w Biedronce popsuł się po 1,5 miesiąca użytkowania po niezbyt intensywnej eksploatacji. Po naładowaniu baterii wyłączył się i już nie dał się włączyć. Ponowne podłączenie do ładowania poprzez ładowarkę lub komputer nie dało rezultatu. Podobny los spotkał tablet zakupiony przez znajomą w tym samym czasie.
    .ip.netia.com.pl | 12 lut 2013, 20:36
  • marek
    czy ktoś próbował podłączyć zewnętrznego Bluetooth-a lub zewnętrzny GPS? Proszę podzielcie się informacją.
    .tgd.pl | 28 sty 2013, 10:23
  • Pigmey6
    Witam, tabletu używam na okrągło i spisuje się znakomicie. Owszem - czasami zerwie połączenie WI-Fi ale zdarza się to rzadko i nie jest to dla mnie jakimś większym problemem. Generalnie uważam, że 500zł to nie była zła cena a wręcz przeciwnie - zakup uważam za bardzo udany.
    Jeśli chodzi o etui ze stojakiem to ja kupiłem "Kruger & Matz KOM0336" - pasuje idealnie, jedynie otwory na kamerki i głośniki się nie pokrywają ale mi to nie przeszkadza (poza tym można je sobie samemu bez problemu wyciąć). Gniazda z boku oraz klawisze u góry są odsłonięte i w pełni dostępne, a to jest właśnie najważniejsze.
    .36-88-b.business.telecomitalia.it | 28 sty 2013, 08:42
  • AnaSz
    Ja mam i nie narzekam za 500zł to spoko!!! Córka używa i jest w niebo wzięta problem ogromny z dostaniem Etui ze stopką czyli do postawienia jak ktoś wie jakie pasuje będę wdzięczna poza tym u mnie działa wifi bez zarzutów, córcia operuje bajkami na YouTube bez przycinania, ekran czuły na dotyk (nie trzeba młotka):D ja polecam za tą cenę!!! :)
    .24.net.pl | 22 sty 2013, 18:22
  • jank22
    Bardzo dobry tablet ! Jak za 459zł z biedronki to naprawde cacko... Nie wiem czemu każdy na niego narzeka.
    - WIFI dobre - 5m+ 1ściana i 3 kreski
    - Ekran dobry dobre kąty widzenia, jasność
    - Bateria bardzo mocna 8000mAh
    Wbrew pozorm tablet z biedry wcale nie ma gorszych parametrów niżto mówił każdy.
    Gry 3d chodzą dobrze, chociarz nowsze produkcje jak np Asphalt7 czasami się przytnie... Podsumowanie: funkcjonalnośc na miarę tabletu za 800zł, a za tą cene po prostu super!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sty 2013, 13:17
  • matejko
    Tablet ogólnie w porządku, ale po tygodniu użytkowania zepsuła się ładowarka, a z racji tego, że kupiłem dwa takie tablety trzy dni później padła następna. Próby kontaktowania telefonicznie z producentem nie przynoszą skutku, ponieważ w tej firmie nie odbierają telefonów, a kontakt można nawiązać tylko poprzez e-maila. Ładowarek nie mają w sprzedaży, a reklamacje są przeciągane w nieskończoność.
    .wr.energiapro.pl | 10 sty 2013, 13:29
  • markooo
    Trochę opinii po czasie używania. WiFi - blisko anteny działa dobrze, ale po wyjściu do innego pomieszczenia często się zawiesza? Wygląda to tak: zaczyna ciągnąc stronę..potem przerwa ok 7s... no i zaczyna dalej. Dziwne. Kupiłem nawet do rutera taaaaka antenę /zahacza o sufit : ) /. Szybciej ciągnie i więcej widzi sieci na starej komórce Sony-Ericson Elm ?? Zmieniałem nawet kanały w ustawieniach. Kilka osób też narzekało na moduł tak więc może faktycznie jest to słaby element. Może podłącze taki przenośny? Zobaczymy.
    Ekran i IPS -faktycznie z tylko z 1 strony jak się przechyla tablet zanikają kolory i jest dramat. Proponuję nie przechylać na tą stronę :)
    Gry -w zasadzie wszystko chodzi jak potrzeba. / nie jestem zwolennikiem gry "Asphalt 7" ,a podobno lekko przycina się na tej grze / szeroko rozpisywane na 1 recenzji / więc dam temu spokój.
    Obudowa- ładna i mocna, nie trzeszczy jak też pisali w 1 teście. Przy normalnym użytkowaniu. Ale czy ten tablet służy do zginania lub odbijania piłki??
    Aparat -to chyba pomyłka. Kiepski. Lepiej zakleić.

    ps. Moja uwaga to brak dedykowanego etui. Coś tam można adoptować. Jak kupiłem skórzane etui do Ipada2 / to bez zaczepów na rogach / i powycinałem dodatkowe dziurki na przyciski nożyczkami do paznokci. Wygląda jak oryginał. Dodatkowo zszyłem krawędzie nicią w kolorze oryginalnej. Wygląda b. dobrze :)
    .tgd.pl | 09 sty 2013, 13:55

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 23,7%   15,8%   60,5% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
» Kazam Tornado 552L
Aktualności:

» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii
» HTC One M9 Plus: zdjęcia i film
» HTC One E9 Plus pozuje do zdjęć
» Meizu Supreme po raz drugi
» Apple zmieni komórkowe aparaty?
» LG Volt TV: telewizyjny smartfon z Brazylii
» Lenovo K3 Note: z ciekawym głośnikiem
» HTC One M9 Plus: porównanie z M9



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.16.127.34
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.