Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 247 telefonów  |  102 448 opinii  |  650 testów  |  4 707 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
myPhone

myPhone myTab 10

Tablet


Thumb Up Thumb Down Pytanie
 22,9%   11,4%   65,7% 
 Wszystkich opinii: 35. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Roman
    Niestety tablet kupiony w Biedronce popsuł się po 1,5 miesiąca użytkowania po niezbyt intensywnej eksploatacji. Po naładowaniu baterii wyłączył się i już nie dał się włączyć. Ponowne podłączenie do ładowania poprzez ładowarkę lub komputer nie dało rezultatu. Podobny los spotkał tablet zakupiony przez znajomą w tym samym czasie.
    .ip.netia.com.pl | 12 lut 2013, 20:02
  • marek
    czy ktoś próbował podłączyć zewnętrznego Bluetooth-a lub zewnętrzny GPS? Proszę podzielcie się informacją.
    .tgd.pl | 28 sty 2013, 10:01
  • Pigmey6
    Witam, tabletu używam na okrągło i spisuje się znakomicie. Owszem - czasami zerwie połączenie WI-Fi ale zdarza się to rzadko i nie jest to dla mnie jakimś większym problemem. Generalnie uważam, że 500zł to nie była zła cena a wręcz przeciwnie - zakup uważam za bardzo udany.
    Jeśli chodzi o etui ze stojakiem to ja kupiłem "Kruger & Matz KOM0336" - pasuje idealnie, jedynie otwory na kamerki i głośniki się nie pokrywają ale mi to nie przeszkadza (poza tym można je sobie samemu bez problemu wyciąć). Gniazda z boku oraz klawisze u góry są odsłonięte i w pełni dostępne, a to jest właśnie najważniejsze.
    .36-88-b.business.telecomitalia.it | 28 sty 2013, 08:01
  • R E K L A M A
  • AnaSz
    Ja mam i nie narzekam za 500zł to spoko!!! Córka używa i jest w niebo wzięta problem ogromny z dostaniem Etui ze stopką czyli do postawienia jak ktoś wie jakie pasuje będę wdzięczna poza tym u mnie działa wifi bez zarzutów, córcia operuje bajkami na YouTube bez przycinania, ekran czuły na dotyk (nie trzeba młotka):D ja polecam za tą cenę!!! :)
    .24.net.pl | 22 sty 2013, 18:01
  • jank22
    Bardzo dobry tablet ! Jak za 459zł z biedronki to naprawde cacko... Nie wiem czemu każdy na niego narzeka.
    - WIFI dobre - 5m+ 1ściana i 3 kreski
    - Ekran dobry dobre kąty widzenia, jasność
    - Bateria bardzo mocna 8000mAh
    Wbrew pozorm tablet z biedry wcale nie ma gorszych parametrów niżto mówił każdy.
    Gry 3d chodzą dobrze, chociarz nowsze produkcje jak np Asphalt7 czasami się przytnie... Podsumowanie: funkcjonalnośc na miarę tabletu za 800zł, a za tą cene po prostu super!!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sty 2013, 13:01
  • matejko
    Tablet ogólnie w porządku, ale po tygodniu użytkowania zepsuła się ładowarka, a z racji tego, że kupiłem dwa takie tablety trzy dni później padła następna. Próby kontaktowania telefonicznie z producentem nie przynoszą skutku, ponieważ w tej firmie nie odbierają telefonów, a kontakt można nawiązać tylko poprzez e-maila. Ładowarek nie mają w sprzedaży, a reklamacje są przeciągane w nieskończoność.
    .wr.energiapro.pl | 10 sty 2013, 13:01
  • markooo
    Trochę opinii po czasie używania. WiFi - blisko anteny działa dobrze, ale po wyjściu do innego pomieszczenia często się zawiesza? Wygląda to tak: zaczyna ciągnąc stronę..potem przerwa ok 7s... no i zaczyna dalej. Dziwne. Kupiłem nawet do rutera taaaaka antenę /zahacza o sufit : ) /. Szybciej ciągnie i więcej widzi sieci na starej komórce Sony-Ericson Elm ?? Zmieniałem nawet kanały w ustawieniach. Kilka osób też narzekało na moduł tak więc może faktycznie jest to słaby element. Może podłącze taki przenośny? Zobaczymy.
    Ekran i IPS -faktycznie z tylko z 1 strony jak się przechyla tablet zanikają kolory i jest dramat. Proponuję nie przechylać na tą stronę :)
    Gry -w zasadzie wszystko chodzi jak potrzeba. / nie jestem zwolennikiem gry "Asphalt 7" ,a podobno lekko przycina się na tej grze / szeroko rozpisywane na 1 recenzji / więc dam temu spokój.
    Obudowa- ładna i mocna, nie trzeszczy jak też pisali w 1 teście. Przy normalnym użytkowaniu. Ale czy ten tablet służy do zginania lub odbijania piłki??
    Aparat -to chyba pomyłka. Kiepski. Lepiej zakleić.

    ps. Moja uwaga to brak dedykowanego etui. Coś tam można adoptować. Jak kupiłem skórzane etui do Ipada2 / to bez zaczepów na rogach / i powycinałem dodatkowe dziurki na przyciski nożyczkami do paznokci. Wygląda jak oryginał. Dodatkowo zszyłem krawędzie nicią w kolorze oryginalnej. Wygląda b. dobrze :)
    .tgd.pl | 09 sty 2013, 13:01
  • mati
    Design jest nawet fajny, szkoda tylko że procesor wchodzi co najwyżej na 1Ghz (grovenor "fancy") wystarczy ustawić jakimś progsem rzeczywiste 1,2Ghz by się po prostu zawiesił... Wszystko zamula ze względu na proces "nandd", zapewne ze względu na słabą przepustowość pamięci ( po pewnym czasie cache przeglądarki sprawiało że strony strasznie się cieły), w dodatku producent nie udostępnia firmware do wgrania przez "livesuit" ani recovery, co w połączeniu z rootem (ma go standardowo) zwiększa ryzyko uceglenia przy użyciu jakiejkolwiek aplikacji wymagającej takich uprawnień. Dostęp do nich jest o zgrozo bez żadnego pytania o zgodę użytkownika.
    Nie polecam.
    .tktelekom.pl | 27 gru 2012, 21:12
  • markooo
    Witam,
    nie jest to super tablet ale jak na taka cenę wystarczy. Wszyscy którzy maja problemy z siecią bezprzewodową polecam ściągnąć sobie na tablet : Wifi Analyzer i poustawiać sieć. Często pomaga przełączenie standardowego kanału na routerze / musicie wejśc do ustawień routera / z 6 na np 13 / tak u mnie sugerował ten program /. Powodem słabego odbioru niekoniecznie są ściany lub drzwi ale inne źródła / inne routery /. U mnie zadziałało. Sygnał odbieram spokojnie na 2 pietrze ze standardowego TP-linka. Reszta działa poprawnie. Czy ktoś znalazł jakieś ładne etui z podstawką? Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem.
    Obawiam się, że i tak nie będę mógł puścić źródła zakupu. (jf)
    .tgd.pl | 21 gru 2012, 13:12
  • Robson
    Bardzo słabe wifi, łączy się długo, zrywa połączenie nawet z 5 metrów od routera,(router dobrze skonfigurowany, z wyższej półki, moc 20dbm z xperii T łapię swoją sieć z sąsiedniego bloku przez ściany ok 50m) brak możliwości podłączenia do sieci ukrytej. Testowany na różnych szyfrowaniach, jak i bez zabezpieczeń. Porażka!!! Może to kwestia sterowników, mam nadzieję, że jakaś aktualizacja będzie. Modem 3G? piszą, że trzeba odłączyć w modemie pamięć masową :), żeby się połączyć z siecią, ciekaw jestem jak normalni użytkownicy sobie z tym poradzą :) śmiechu warte. Trzeba kombinacje zrobić żeby modem zadziałał w TNI, prócz tego trzeba zmodyfikować pliki systemowe, wtedy zadziała. Testowany na huawei e-353 s-2, który jest na liście kompatybilnych modemów.
    Do Myphone: Jak nie chcecie aby was zawalili stosem niesprawnych tabletów do naprawy, zróbcie jakąś aktualizację.
    .dynamic.chello.pl | 21 gru 2012, 11:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 22,9%   11,4%   65,7% 
 Wszystkich opinii: 35. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Przeginanie z wyginaniem
» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.235.39.132
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.