Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  849 testów  |  5 255 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone Hammer



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 35,0%   27,5%   37,5% 
 Wszystkich opinii: 80. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • pustelnig
    Witam. Kupiłem tą cegłę w [...] za 179zł. Telefon spełnia swoją powinność. Dzwoni, sms wysyła, da się zrobić zdjęcia. Akurat się złożyło, że w [...] były też karty sd w promocji.
    Kupiłem 2 gb i uważam że tyle wystarczy do tego telefonu, bo nie ma on pamięci (tylko do odczytu). Zestaw niestandardowy i dobrze słuchawki, płytka do odkręcania śrubek, usb (z długim bolcem!, ładowarka i (jak na zwykły telefon) b. duża bateria. Poza tym gwarancja i karteczka z numerem do serwisu. Miło z ich strony.
    Sam telefon działa b.dobrze. Nie ma problemu z OS. Nie wszystko jest spolszczone (ok. 90% jest). Dual sim działa dobrze, klawiatura też dobra, lecz plastikowa. Miłym dodatkiem jest mrygająca klawiatura jeśli mamy coś nieodebrane. Wodoszczelnosć jest. Polecam ten telefon.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 gru 2014, 14:13
  • dex  mail
    telefon spadł mi z wysokości ucha ,nie chce sie włączyć.3 października oddałem do serwisu ,jako date przyjęcia wpisali 22 październik pisząc w mailu o częściach które jadą aż z chin .Przez tydzień był w jakiś fazach testowych.Dziś mineły 2 miesiące od daty oddania a telefonu jak nie widać tak nie widać.Brak słownika t9.Czy w Polsce wszystko trzeba załatwiać rzecznikiem lub pozwami zbiorowymi szczególnie serwis gwarancyjny
    .leon.com.pl | 01 gru 2014, 14:31
  • kaczy
    Kupiłem go nowego, po pierwszym upadku z 0,5m ekran się rozlał. Na pudełku pisze że testy robione z 2m, a na gwarancje nie chcą tego uznać. Za telefon dałem 250zł a naprawa z przesyłką, 96zł. Już 2 miesiące za nim czekam. Drugi raz bym go nie kupił.Gdy go wysłałem na reklamacje i jej nie przyjęli to napisali że jak nie chce mieć naprawianego na swój koszt, to muszę zapłacić 50zł za przesyłkę.
    .tktelekom.pl | 20 lis 2014, 21:04
  • R E K L A M A
  • jaco
    JEśli chodzi o wytrzymałość to wszystko ok, ale oprogramowanie uproszczone i ograniczone do przesady.
    .internet.boleslawiec.pl | 16 lis 2014, 15:41
  • Emil  mail
    Po 2 miesiącach użytkowania telefon czasem sam się wyłączał, tzn bateria traciła kontakt z telefonem i musiałem podłożyć papierek by się nie ruszała i problem zniknął, tyle że taki problem nie powinien w ogóle wystąpić! druga sprawa to brak słownika T9 do którego byłem przyzwyczajony oraz nie ma litery "ń"
    co do fabrycznych słuchawek wypowiem się tak: TRAGEDIA!!!!
    musiałem dokupić drugie nieseryjne słuchawki a i tak nie łączyły tzn musiałem owinąć je mocno wokół telefonu by grały a i tak czasem same się odłączały i muzyka zaczynała grać na głośniku(sprawdziłem wiele słuchawek i problem tkwi w wejściu w telefonie)
    kolejna sprawa to brak jakiejkolwiek pamięci! nie da się przesłać choć jednego dzwonka, bez karty pamięci jesteśmy skazani na dźwięki z epoki kamienia łupanego, następną wadą która mnie denerwuje to pamięć na tylko 100 SMS-ów
    jestem za to bardzo zadowolony z pancerności telefonu i dużej pojemności baterii, używam 2 kart SIM a mimo to na dwóch zasięgach telefon ładuje się rzadziej niż wszystkie smartfony i większość telefonów klasycznych
    ogólnie jestem średnio zadowolony, telefonma głupie wady które można było by rozwiązać w bardzo prosty sposób lecz firma skupiła się tylko i wyłącznie na jego wytrzymałości więc wytrzymałość i wodoodporność przewyższa KAŻDEGO Samsunga Solid (brat ma Solida i po pewnym czasie uszczelki zaczęły przepuszczać wodę)
    polecam dla osób pracujących w ekstremalnych warunkach którzy używają telefonu TYLKO do połączeń
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 lis 2014, 09:55
  • Misia
    Po przeczytaniu opinii w internecie zakupiłam ten telefon mężowi na prezent. Okazało się że w trakcie rozmów telefonicznych bardzo źle słychać rozmówce, jak również rozmówca słyszy tak, jakby użytkownik Hammera zakrył czymś mikrofon. Bardzo cicho i w ogóle jeden wielki bełkot. Trzeba się domyślać co ktoś powiedział. Oddałam telefon do serwisu - wymienili {podobno} głośnik i mikrofon. Niestety bez rezultatu. Wysłałam drugi raz do serwisu - podobno wymienili oprogramowanie. Niestety, to również nie przyniosło żadnego skutku. Po telefonicznej konsultacji kazano mi wysłać kolejny raz do serwisu z zapewnieniem że tym razem będzie naprawiany przez samego dyrektora serwisu. Po tygodniu telefon został zwrócony z adnotacją " Długotrwałe testy przeprowadzone przez naszych techników nie wykazały reklamowanej usterki. Wszystkie parametry techniczne zgodne ze specyfikacją producenta. Urządzenie sprawne". I tak- telefon zakupiony w lipcu był użytkowany przez 3 dni, resztę czasu spędził w serwisie a teraz leży bezużytecznie bo rozmawiać się nie da. Co najważniejsze, mój przypadek nie jest jedyny, ponieważ przy zwrocie telefonu z serwisu otrzymałam 2 telefony{!}. Jeden mój a drugi osoby z drugiego końca Polski i reklamacja tego drugiego była dokładnie z tego samego powodu co moja. Mało tego, firma MyPhone nie skontaktowała się ze mną w sprawie tego drugiego telefonu. Po informacji uzyskanej ode mnie dopiero raczyli przysłać kuriera. Z uwagi na opisane wyżej fakty NIKOMU NIE POLECAM TEGO TELEFONU!!!
    .237.91-rev.victor.pl | 09 lis 2014, 12:38
  • wengorz84
    OMIJAJ TEN SZROT Z DALEKA!!!
    Zdecydowanie lepiej z tą chińską podróbką komórki reklamowaną jako Polska wypada stara Nokia 3310.
    Wyświetlacz pękł gdy telefon znajdował się w plecaku na fotelu samochodowym - przypadkowo ktoś usiadł na plecak i 180zł poszło nie powiem gdzie....
    Sytuacja kuriozalna, a jednak prawdziwa.
    Serwis oczywiście umywa ręce i nie naprawi tego pokrytego chińskim pancernym ryżem telefonu...
    PRODUCENCI MYPHONE na drugi raz róbcie wyświetlacze z betonu, a nie ryżu, może będą trwalsze...
    .165.enf.pl | 25 wrz 2014, 19:56
  • Łukasz P
    Ja swojego Hammera zakupiłem w lipcu po około dwóch tygodniach użytkowania telefon przy wkładaniu do kieszeni spodni upadł mi na podłoże betonowe, czyli z wysokości około 1m. Po upadku przestała działać połowa wyświetlacza. Telefon wysłałem do serwisu. Odpisano mi, że ekspertyza serwisowa wykazała uszkodzenie mechaniczne wyświetlacza. Zgodnie z regulaminem gwarancja zostaje anulowana. Możliwa tylko naprawa płatna. Koszt naprawy to 80 zł + 30 zł przesyłka powrotna. . W związku z brakiem zgody na przedstawiony kosztorys na naprawę odpłatną, zwracamy telefon bez naprawy. Najśmieszniejsze jest to , że nie dostałem żadnego kosztorysu do zatwierdzania oraz to, że niezniszczalny telefon popsuł się po jednym upadku z wysokości jednego metra. Od ośmiu lat posiadam Nokie 2330, która wiele razy upadała, rozpadała się na części ( bateria, obudowa osobno )ale po złożeniu dział do tej pory bez najmniejszych problemów, a w pancernym Hammerze po jednym upadku, psuje się wyświetlacz, trochę dziwna ta jego zwiększona odporność.
    .219.122.195 | 16 wrz 2014, 08:20
  • Q3
    +
    * wytrzymały (kilka razy mi już spadł i nic)
    * bateria długo trzyma (zapomniałem pinu he he he)
    * odporny na wilgoć (nie szaleje od wilgoci)
    * latarka (przydatna rzecz)
    -
    * zbyt wielka obudowa
    * słaby mikrofon (słabo mnie słychać)
    * brak t9
    * po co w takim telefonie czytnik e-książek???
    .streamcn.pl | 11 wrz 2014, 12:16
  • Mario
    Super telefon który po jednej wycieczce w plecaku uszkodził się wyswietlacz!!! Serwis oczywiscie uznał uszkodzenie mechaniczne i koniec kropka. Samego wyswietlacza nigdzie nie kupisz do tej chinskiej imitacji telefonu! Nie polecam tego dziadostwa!!!
    .ssp.dialog.net.pl | 23 lip 2014, 14:21

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 35,0%   27,5%   37,5% 
 Wszystkich opinii: 80. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.251.197
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.