Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  102 090 opinii  |  650 testów  |  4 818 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone Hammer



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 34,5%   20,7%   44,8% 
 Wszystkich opinii: 58. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
R E K L A M A
Piotr
kupiłem telefon po dość ciekawym teście w TV jednym słowem telefon pancerny. Jednak producent trochę nie dopracował softu przy ponad 300 pozycjach na karcie sim telefon nie czyta całej kart. Jak zmniejszyłem ilość kontaktów do 240 bo niby do 250 telefon czyta również wszystkich nie widzi. Telefon odesłany do myphone Polska w ramach reklamacji i tyle sprawa w toku nie dawno producent napisał że musi przedłużyć naprawę zobaczmy jak sprawa się zakończy. Polecam sprawdzić w czasie zakupu czy telefon czyta całą kartę sim ( przy dużej ilości kontaktów ponad 250) bo można się troszkę zdziwić
*.adsl.inetia.pl  |  06 kwi 2014, 13:04
jzdw  mail
Dobry!->Ale jeżeli komuś uda się zainstalować w tym telefonie jakąś aplikację,to proszę pisać!!!
*.play-internet.pl  |  01 kwi 2014, 18:04
Grzyb
Pisze ktoś, ze dobry dla staruszków, topiących go w zupie i spuszczających ze schodów. Jestem staruszkiem i nigdy telefonu nie upuściłem. Moje wnuki, wielokrotnie. Myślę, że nie sprawność, ale niedbalstwo, ma tu większe znaczenie.
Mam podobne zdanie na ten temat. Przepraszam w imieniu redakcji za niefortunny komentarz. (jf)
*.res.pl  |  28 mar 2014, 11:03
jzdw
Nietypowy 'pancerniak". Obudowa mocna lecz przy delikatnym potarciu np. paznokciem pozostają ślady. Klawisze-> trzeba się przyzwyczaić. Aparat jak na ten typ telefonu wystarczający. Oprogramowanie trochę dziwne, proste. Ale podobne modele innych firm są dużo droższe, więc chyba jest wart swojej ceny. Przydałaby się lepsza przeglądarka - jeżeli jest dobra, to nie trzeba żadnych aplikacji czy klienta e-mail, wszędzie można dotrzeć! Brak notatnika zastąpić można zapisywaniem notatek w wiadomości-> szkice. Przez MMS jest możliwość wysłania maila. Lecz adres ten trzeba zapamiętać, lub mieć zapisany właśnie np. w szkicach, ponieważ nie można go dodać z kontaktów: nie ma możliwości zapisania w nich niczego prócz cyfr. Jest głośny, więc każdy powinien ustawić głośność w/g własnych upodobań. Zalecane w profilu wyłączenie opcji "Alert Systemu". Ładnie podświetlana klawiatura na niebiesko. Podłączając go przez USB bardzo dobrze współpracuje z komputerem. Czas rozmów/czuwania w normie.
*.play-internet.pl  |  25 mar 2014, 18:03
TOMCIO
Jestem baaaardzo pozytywnie zaskoczony tym telefonem. Wspaniale spełnia swą rolę jako telefon do rozmów i sms-ów. Nawet brak T9 nie przeszkadza. Czasami można się "zmęczyć" smartphonem. Wtedy taki hammer jest niezastąpiony, wszystko w zasięgu jednego palca. Od biedy można się zadowolić aparatem- na szybkiego, celem uchwycenia ważnej rzeczy nawet taki daje radę. GPRS - wiadomości, rozkład jazdy autobusów itp. można nawet w ten sposób sprawdzić. I do tego ta "pancerność". UDANY ZAKUP !
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  07 mar 2014, 17:03
Regis
Mam ten telefon już prawie półtora miesiąca. Używam jako drugi tylko na outdoorowe wyjścia tak więc dzwonię może raz w tygodniu. Ale bateria przy takim użytkowaniu w stanie czuwania wytrzymała mi MIESIĄC. Musiałem szukać ładowarki bo nie pamiętałem gdzie schowałem :)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  22 lut 2014, 12:02
tomek
Jestem pozytywnie zaskoczony tym telefonem,jakość rozmów jak i poziom zasięgu gsm na bardzo wysokim poziomie.Oczywiście co do internetu i kamery to w tym telefonie to jest troche nieporozumienie,szkoda że te opcje były wogóle dodane do tego telefonu w takiej jakości jakie są,no ale to nie jest najważniejsze.Telefon jako odporny na różne warunki jest według mnie dużo lepszy od wszystkich solidów, a miałem ich wszystkie rodzaje(ale to jest tylko moje zdanie).Ja osobiście polecam ten telefon jako telefon do pracy w szczególnych warunkach.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  22 lut 2014, 10:02
Marcin
Niestety po miesiącu padł głośnik w słuchawce, można rozmawiać przez głośnik zewnętrzny. Ciekawy jestem co na to producent.Opiszę wrażenia z reklamacji.
*.lodz.dialog.net.pl  |  19 lut 2014, 18:02
ertop
Wreszcie normalny telefon do rozmawiania, a w dodatku jak się wydaje wszechodporny. Wygląd w wersji czarnej nie razi(dla mnie pomarańczowy wygląda nieźle na zdjęciu ale w naturze kolor nie jest taki "soczysty" i wygląda nieco tandetnie). Solidnie wykonany i spasowany. Ekran w wystarczającej rozdzielczości, aby korzystać z książki telefonicznej. Trochę kłopotów sprawia konfiguracja dzwonków i głośność(systemowe są przerażające), ale udaje się ustawić własny mp3 z karty mSD. PODPOWIEDŹ:PO ZMIANIE I USTAWIENIU PARAMETRÓW TRZEBA NA GŁÓWNYM EKRANIE PROFILU WYBRAĆ "OPTIONS" A PÓŹNIEJ "SAVE" -dla mnie wygodniejszy jest jęz. angielski - ale wtedy widać, z której karty przychodzi połączenie. Radio całkiem OK, ale bez RDS - nie widać, która to stacja. O innych funkcjach można spokojnie zapomnieć, bo są słabe (aparat foto, internet, e-booki), ale nie do tego ten telefon służy. 2 karty SIM działają bez zarzutu (t-mob. i or.) Bateria fabrycznie naładowana na 3 kreski, po dobie dość intensywnych testów nadal 3 kreski. Pozytywnie zaskoczył mnie bluetooth - paruje się z systemem audio w samochodzie. Ogólnie jestem zadowolony. Dla mnie to telefon zapasowy na trudne warunki pogodowo - turystyczne.
*.mnc.pl  |  06 lut 2014, 15:02
zaba073  mail
Witam, kupiłem Hammera jako uzupełnienie dla galaxy nexus i jestem pod wrażeniem. Dziwi mnie tylko tyle "słabych stron" wymienionych w innych opiniach... No bo czego oczekiwać płacąć 200 zł za telefon!? Obudowa - solidna, nic nie odstaje, co prawda z plastiku ale to chyba nie minus, sprawia wrażenie solidnej, nie wiem skąd te opinie że tandeta (może egzemplarze wybrakowane wylądowały w Biedronce?). Wyświetlacz - to absolutne minimum. Wystarczajacy jak na telefon do ostrej harówki. Latarka - do fanow smartphonów - zwykla dioda nigdy nie bedzie świecic jak flesz w smartphonie... Co najwyżej można sobie nią coś przyświecić, a nie dawać sygnały do lądowania samolotom ludzie... Jeśli macie mega wymagania wzgledem telefonu wartego 200 zeta, odezwijcie sie do Q z Bonda... To sprzęt dla zrównowazonych psychicznie konsumentów, ktorzy chcą z niego dzwonic i pisać sms-y w trudnych warunkach, a nie dla kogoś kto chce kupić dobrze i mega tanio, na dodatek korzystać jak z iPhona...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  05 lut 2014, 22:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 34,5%   20,7%   44,8% 
 Wszystkich opinii: 58. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.120.183
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.