Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 415 telefonów  |  146 775 opinii  |  720 testów  |  5 605 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
myPhone

myPhone Duosmart



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,0%   22,0%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 50. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • optymalnebiuro.pl
    Używam tego telefonu od prawie roku. Męczę się z nim bardziej niż ze starym Galaxy Ace:
    Wady:
    - potwierdzam że zamiast nazwisk pokazuje nr telefonu przy smsach i liście połączeń
    - co jakiś czas zapomina dzwonki, zmienia je sobie losowo na dowolne mp3
    - potrafił te same smsy pokazywać jako nowe po kilkadziesiąt razy "przychodziły" od nowa co kilka lub kilkadziesiąt minut i tak przez całe dni mimo restartu,
    - strasznie tnie, nawet przy naprostszych czynnościach, aplikacjach przeniesiomych na kartę SD i włączonym task kilerze,
    - bateria przy intensywnym użytkowaniu nie wytrzymuje nawet jednego dnia,
    - GPS nie potrafi złapać fixa nawet przez pół godziny,
    - marny głośnik tylny - w samochodzie w trybie głośnomówiącym nie pogadasz,
    - zbyt głęboko osadzone gniazda uniemożliwiają korzystanie z innych słuchawek i niektórych ładowarek mikroUSB
    Zalety:
    DualSIM, choć przeciętnie działający (często dopiero z SMSa operatora dowiaduję się, że ktoś do mnie dzwonił na drugą kartę)
    Dobrej jakości, dobrze spasowana obudowa.
    Dobrej jakości wyświetlacz,
    Dobrze działający dotyk.
    .play-internet.pl | 20 wrz 2014, 19:09
  • MY-ZLOM  mail
    Witam miałem ten telefon az 5.5 miesiąca jak koledzy pisza wi-fi padlo po 3 miesiącach z serwisu otrzymałem info zebyy go zresetować tak tez zrobiłem ,wi-fi chodzilo 2 dni i zas padlo,glosnik porazka ledwo go slychac powinien być dodatkowy na przednim panelu jak w SE-K800i zgadzam się ze mul totalny co do 2 kart to smigal bez zarzutu ale tydzień temu zawiesil się i niemozna było go odblokować po prostu padl oddalem go do Biedronki pani oddala kase i kupiłem tez MYPHONE S-LINE zobaczymy co potrafi i kiedy padnie
    .rzeszow.vectranet.pl | 16 sie 2014, 05:08
  • Majster28
    Witam,chciałbym wyrazić swoją opinie na temat tego telefonu. Mam go 8 miesiecy i ma on swoje wady i zalety:
    Wady
    - słaba bateria
    - badziewny soft nie pokazuje czasami nadawców sms i nazw kontaktów
    - czasami zmula
    zalety
    - płynne korzystanie z internetu
    - dobry aparat
    - zero rys dzieki gorilla glass
    Zalet jest wiecej, ale nie bede wszystkich wypisywał. Jak za taką cene, bardzo polecam ;))
    .165.enf.pl | 19 lip 2014, 21:07
  • R E K L A M A
  • viruss24
    Mam ten telefon od 12.2013. Musze się jednak zgodzić w większości z przedmówcami odnośnie tych wszystkich uwag. Zacznę od minusów:
    - głośnik trzeszczacy i cichy
    - gorilla glass - po 6 m-cach uważania porysowany cały
    - gubienie się systemu podczas wyświetlania sms kontakty numery itp
    - WIFI działałao na poczatku teraz to 2 godz żeby się włączyło
    - batreia 1 dzień max
    - częste zwiechy - oryg android
    - po zainstalowaniu kilku aplikacji baaardzo poowolna praca
    - praca na dwóch SIM kiepska.

    Widac że niedopracowany jest.

    Zalety:
    był tani :)

    Dla ciekawostki powiem że dzisiaj mamy 24.06 oddałem go do serwisu między innymi dla tego WIFI, głosnika, grzania się i ciekawy jestem co dostanę za odpowiedź skoro piszecie że serwis jest do d.....

    P.S. 512 RAM to zdecydowanie za mało. 1GB RAM to dla androida min. Rozważcie to przy zakupie.
    .net.voice-net.pl | 24 cze 2014, 11:06
  • duosmart
    Telefon względny ale serwis to już porażka diagnoza uszkodzenia 10 dni czas oczekiwania na części 3-4 tygodnie.
    .231.124.121 | 04 cze 2014, 20:06
  • laik user
    Telefon fajny i mimo paru wad, uważam, że wart swojej ceny. Niestety upadł z niewielkiej wysokości i pobił się dotyk. Części zamiennych brak, w grę wchodzi tylko serwis myphone, niestety ci w ogóle nie stają na wysokości zadania. Cena za wymianę prawie 200 zł, czyli połowa nowego urządzenia, Do tego ucinają gwarancję na urządzenie, dając tzw. rozruchową na sam digitizer. A co najgorsze to w serwisie leży już miesiąc i miła pani w słuchawce powiedziała, że "prawdopodobnie już za dwa tygodnie będą mieli części" aby go naprawić.
    ...waham się, czy warto??
    PS z wad mnie osobiście najbardziej drażniło, że często w połączeniach pokazywały się numery tel. zamiast nazw. A działo się to całkiem losowo zarówno przy numerach zapisanych w telefonie i na karcie sim.
    .free.aero2.net.pl | 28 maj 2014, 09:05
  • Użytkownik Androida
    Posiadam ten telefon od trzech miesięcy i muszę przyznać że jak za tę cenę to telefon bardzo dobry po aktualizacji do jelly bean telefon jeszcze bardziej przyśpieszył jakość dźwięku zarówno z głośnika jak i ze słuchawek bardzo dobra aparat po instalacji aplikacji cameraMX jest w stanie nagrywać w fullHD, bez problemu płynnie działają na nim nawet najnowsze gry w tym GTA SA jakość ekranu jak dla mnie świetna kolory są żywe niestety u mnie największą bolączką jest bateria u mnie przy zabawie potrafi wytrzymać co najwyżej parę godzin ale możliwe że po prostu trafiłem na felerny egzemplarz co nie zmienia faktu że telefon szczerze wszystkim polecam:)
    .dynamic.chello.pl | 17 maj 2014, 12:05
  • Zadowolony
    Mam ten telefon 5msc i muszę powiedzieć że miło mnie zaskoczył.
    Kupiłem w biedronce za niewielkie pieniądze i dostałem super sprzęt który się nie wiesza, robi dobre zdjęcia, jakość rozmów na 5 i czego tu więcej chcieć?
    No może bateria mogła by być lepsza, przy intensywnym korzystaniu (dużo rozmów) wystarcza na dwa dni.

    A i zdecydowanym plusem jest możliwość nagrywania rozmów z czym jest problem w większości telefonów.
    .222.58.68 | 04 maj 2014, 12:05
  • Adam
    @JF mogłaby to być wina aktualizacji gdyby MyPhone jakąś wypuścił, na ich FB zarzekali się, że DuoSmart nigdy nie będzie aktualizowany(swoją drogą, fajne podejście) bo przecież ICS to był cud technologii! Telefon miał zainstalowanych 15 aplikacji(instagram, gg, mapy, hangouts itd) Gier nawet nie próbowałem instalować skoro głupi Hill Climb się zacinał. To jest po prostu bubel. Zamysł był OK, wykonanie klapa. Mój dwuletni Ace2 działa tysiąc razy lepiej, a każdy wie jaki z nim potrafią być problemy. Tak czy inaczej, 400zł wywalone w błoto, jutro odsyłam do sprzedawcy, może ten się zlituje i weźmie to dziadostwo ode mnie i zwróci pieniądze. Jestem wyleczony z chińczyków na długi czas.
    .play-internet.pl | 10 kwi 2014, 20:04
  • Adam
    Z całego serca nie polecam tego telefonu! Mam go miesiąc, po dwóch tygodniach zaczął się bardzo grzać i resetować, po napisaniu zgłoszenia do MyPhone (dwa tygodnie temu) dzisiaj dostałem odpowiedź cytuję "no faktycznie telefon powinien trafić do serwisu" Ręce mi opadły. Po prostu firma krzok, zero profesjonalizmu.
    Poza fajnym wyświetlaczem, jakością muzyki i dobrym aparatem nie ma w tym telefonie nic godnego polecenia! Nic, null, zero! Zacina się przy prostych czynnościach, wejście w opcje, telefon czy sms trwa wieki.
    Nie polecam! Szerokim łukiem omijać.
    A to niesamowita ciekawostka. Kiedy był u nas, zdawał się mieć najbardziej płynnie pracujące GUI spośród trzech wtedy debiutujących smartfonów. Kiedy go tak zdążyli popsuć? Powiedz, nie próbowałeś czasem aktualizować Androida? A może producent zaktualizował do wersji o oczko wyższej niż wyjściowa i telefon umarł? (jf)
    .play-internet.pl | 10 kwi 2014, 14:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,0%   22,0%   24,0% 
 Wszystkich opinii: 50. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Wine Smart
» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
Aktualności:

» Nasiusiaj na telefon
» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.92.161
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.