Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 576 telefonów  |  156 222 opinie  |  871 testów  |  4 172 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
myPhone

myPhone Duosmart



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,9%   24,1%   24,1% 
 Wszystkich opinii: 54. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • pelzakwoj  mail
    Telefon zakupiony w październiku 2014. do lutego działał bez problemu, jedynie ciężko łapał WiFi na mieście. GPS łapie do 10 minut nawet. Od lutego po odebraniu połączenia, ekran wygasał i nic się nie dało zrobić, póki się ktoś nie rozłączył.
    Ekran słabiutki, pęk od paprocha w głośniku albo nawet tam nie było paprocha,nie wiem,ale poszedł od głośnika. Zakupiłem dotyk - 70zł, (koszt u producenta 200zł, porażka) ale ten po klepnięciu otwartą ręką też pękł.
    Jak by nie to że się ekran wyłączał przy połączeniach to był by znośny. Niestety gwarancja była utracona na rzecz wymiany dotyku, temu nie oddałem na gwarancję.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 26 mar 2015, 15:39
  • sebastiann1982  mail
    Powiem wam, ze telefon wrażenie robi ogromne, ale w ciagu 10 minut zawiesiłem to 3 razy i to podczas logowania do faceboka złapał muła i czekałem 5 minut, az odmuli... a tak to spoko zabawka za grosze.
    .opera-mini.net | 15 gru 2014, 13:11
  • adlasz
    Jestem użytkownikiem Duosmarta od 10 miesięcy i nie zgodzę się z większością opinii. Telefon pracuje płynnie i w normalnych warunkach nie zawiesza sie, takowe sytuacje zdarzają się tylko w czasie bardziej wymagających gier. Poza tym telefon jest dobrze wykonany, głośnik jest w porządku, na wyświetlaczu zero rys. Upadł mi już kilka razy na terakotę i nic złego się nice stało. Należy podkreślić że kosztował on 460 zł. i nie można go porównywać z flagowymi produktami znanych marek. Ogólnie polecam wszystkim którzy nie oczekują że będzie to konsola do gier.
    .centertel.pl | 20 paź 2014, 13:15
  • R E K L A M A
     
  • g0llum
    Telefon jest beznadziejny.Po pół roku użytkowania stwierdziłem,że muszę go wymienić bo wiedziałem,że w każdej chwili może mi całkowicie paść.Często się zacinał,zbił mi się gdy spadł z naprawdę niewielkiej wysokości i musiałem zapłacić 250zł,które poszły w błoto.Pomimo tego nie stykał kiedy podłączałem do ładowarki.Kilkakrotnie nawalił mi głośnik,a w skrzynce wiadomości zamiast nazw były podane numery co było irytujące.Pamięć telefonu jest wręcz komiczna.Zdecydowanie go nie polecam!!!
    .85-237-163.tkchopin.pl | 24 wrz 2014, 23:54
  • optymalnebiuro.pl
    Używam tego telefonu od prawie roku. Męczę się z nim bardziej niż ze starym Galaxy Ace:
    Wady:
    - potwierdzam że zamiast nazwisk pokazuje nr telefonu przy smsach i liście połączeń
    - co jakiś czas zapomina dzwonki, zmienia je sobie losowo na dowolne mp3
    - potrafił te same smsy pokazywać jako nowe po kilkadziesiąt razy "przychodziły" od nowa co kilka lub kilkadziesiąt minut i tak przez całe dni mimo restartu,
    - strasznie tnie, nawet przy naprostszych czynnościach, aplikacjach przeniesiomych na kartę SD i włączonym task kilerze,
    - bateria przy intensywnym użytkowaniu nie wytrzymuje nawet jednego dnia,
    - GPS nie potrafi złapać fixa nawet przez pół godziny,
    - marny głośnik tylny - w samochodzie w trybie głośnomówiącym nie pogadasz,
    - zbyt głęboko osadzone gniazda uniemożliwiają korzystanie z innych słuchawek i niektórych ładowarek mikroUSB
    Zalety:
    DualSIM, choć przeciętnie działający (często dopiero z SMSa operatora dowiaduję się, że ktoś do mnie dzwonił na drugą kartę)
    Dobrej jakości, dobrze spasowana obudowa.
    Dobrej jakości wyświetlacz,
    Dobrze działający dotyk.
    .play-internet.pl | 20 wrz 2014, 19:55
  • MY-ZLOM  mail
    Witam miałem ten telefon az 5.5 miesiąca jak koledzy pisza wi-fi padlo po 3 miesiącach z serwisu otrzymałem info zebyy go zresetować tak tez zrobiłem ,wi-fi chodzilo 2 dni i zas padlo,glosnik porazka ledwo go slychac powinien być dodatkowy na przednim panelu jak w SE-K800i zgadzam się ze mul totalny co do 2 kart to smigal bez zarzutu ale tydzień temu zawiesil się i niemozna było go odblokować po prostu padl oddalem go do Biedronki pani oddala kase i kupiłem tez MYPHONE S-LINE zobaczymy co potrafi i kiedy padnie
    .rzeszow.vectranet.pl | 16 sie 2014, 05:45
  • Majster28
    Witam,chciałbym wyrazić swoją opinie na temat tego telefonu. Mam go 8 miesiecy i ma on swoje wady i zalety:
    Wady
    - słaba bateria
    - badziewny soft nie pokazuje czasami nadawców sms i nazw kontaktów
    - czasami zmula
    zalety
    - płynne korzystanie z internetu
    - dobry aparat
    - zero rys dzieki gorilla glass
    Zalet jest wiecej, ale nie bede wszystkich wypisywał. Jak za taką cene, bardzo polecam ;))
    .165.enf.pl | 19 lip 2014, 21:52
  • viruss24
    Mam ten telefon od 12.2013. Musze się jednak zgodzić w większości z przedmówcami odnośnie tych wszystkich uwag. Zacznę od minusów:
    - głośnik trzeszczacy i cichy
    - gorilla glass - po 6 m-cach uważania porysowany cały
    - gubienie się systemu podczas wyświetlania sms kontakty numery itp
    - WIFI działałao na poczatku teraz to 2 godz żeby się włączyło
    - batreia 1 dzień max
    - częste zwiechy - oryg android
    - po zainstalowaniu kilku aplikacji baaardzo poowolna praca
    - praca na dwóch SIM kiepska.

    Widac że niedopracowany jest.

    Zalety:
    był tani :)

    Dla ciekawostki powiem że dzisiaj mamy 24.06 oddałem go do serwisu między innymi dla tego WIFI, głosnika, grzania się i ciekawy jestem co dostanę za odpowiedź skoro piszecie że serwis jest do d.....

    P.S. 512 RAM to zdecydowanie za mało. 1GB RAM to dla androida min. Rozważcie to przy zakupie.
    .net.voice-net.pl | 24 cze 2014, 11:26
  • duosmart
    Telefon względny ale serwis to już porażka diagnoza uszkodzenia 10 dni czas oczekiwania na części 3-4 tygodnie.
    .231.124.121 | 04 cze 2014, 20:12
  • laik user
    Telefon fajny i mimo paru wad, uważam, że wart swojej ceny. Niestety upadł z niewielkiej wysokości i pobił się dotyk. Części zamiennych brak, w grę wchodzi tylko serwis myphone, niestety ci w ogóle nie stają na wysokości zadania. Cena za wymianę prawie 200 zł, czyli połowa nowego urządzenia, Do tego ucinają gwarancję na urządzenie, dając tzw. rozruchową na sam digitizer. A co najgorsze to w serwisie leży już miesiąc i miła pani w słuchawce powiedziała, że "prawdopodobnie już za dwa tygodnie będą mieli części" aby go naprawić.
    ...waham się, czy warto??
    PS z wad mnie osobiście najbardziej drażniło, że często w połączeniach pokazywały się numery tel. zamiast nazw. A działo się to całkiem losowo zarówno przy numerach zapisanych w telefonie i na karcie sim.
    .free.aero2.net.pl | 28 maj 2014, 09:48

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,9%   24,1%   24,1% 
 Wszystkich opinii: 54. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
Aktualności:

» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.10.234
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.