Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 664 telefony  |  148 639 opinii  |  720 testów  |  5 510 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Motorola

Motorola Q Q9



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,7%   11,1%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Anko991
    Dopiero co go kupiłam i jeszcze go nie dostałam. Z wyglądu i z tego co czytałam opinie na różnych portalach wydaje mi się spoko. Czy są jakieś minusy tego telefonu?.
    .cdma.centertel.pl | 15 paź 2011, 09:10
  • Schecter  mail
    Witam.
    Telefon kupiłem używany, za grosze.
    Uważam że po prostu cena wcale nie odzwierciedla możliwości telefonu. Miałem do tej pory dużo różnych telefonów, od Nokii, poprzez Samsungi, na Sony Ericssonach kończąc. Ten telefon po prostu bije je wszystkie na głowę. Nawet brak Wifi nie przeszkadza, ponieważ internet od operatorów jest coraz tańszy, więc większości osób brak wifi nie będzie w ogóle przeszkadzał.
    Do tego dochodzą zaje***ste głośniki stereo, które po prostu wymiatają!
    Polecam 100%!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 lut 2011, 12:02
  • Melanż
    Powie mi ktoś jaki ma aparat ? 3,2 mpx czy 2 ? Z góry dzięki za odpowiedz.
    .dynamic.chello.pl | 25 gru 2010, 10:12
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Edgar
    Telefon bardzo fajny, mam w nim kartę SDHC 4GB i radzi z nią sobie bez żadnych problemów.
    .ssp.dialog.net.pl | 12 kwi 2010, 07:04
  • Dewastator
    Jak na dzień dzisiejszy to cena nieproporcjonalna do funkcjonalności. Wi-Fi to teraz standard i ja na ten przykład korzystam z niego bardzo ale to bardzo często. Design telefonu na + i to spory. Bardzo ładny, elegancki. Odpowiedź Motoroli na niektóre modele Blackberry bo szczerze powiedziawszy HTC oferuje więcej za mniejsze pieniądze (Wizard/SPV M3100, Universa/MDA PRO) a nawet samsung i600 jest godnym konkurentem
    .internetdsl.tpnet.pl | 07 maj 2009, 22:05
  • ATieQ
    Poszukuje płyty główne do tego modelu proszę o kontakt pod numerem gg.: 3466214
    .177.205.10 | 23 lut 2009, 11:02
  • Maro
    Wielki plus waspaniały telefon polecam a to że nie ma wi-fi wcale nie taki problem
    .tktelekom.pl | 25 gru 2008, 22:12
  • maciekawski  mail
    nie ma Wi-Fi ? to prawie ze samobojstwo!
    .chello.pl | 15 lis 2008, 16:11
  • Bart
    mam ten telefonik od tygodnia. jest to mój trzeci smartphone, poprzednie to F-S LOOX. w porównaniu z poprzednimi, Motorola na pewno ma taką zaletę, że można ją z powodzeniem nosic w kieszeni marynarki. klawiatura jest najwygodniejsza z wszystkich, jakich w zcyiu używałem. HSDPA działa wyśmienicie; jest to telefon idealny dla ludzi, którzy wymagają od telefonu: szybkiej i sprawnej wymiany maili, sms-ow oraz bardzo dobrego dźwięku. telefon ten ma narpawdę wyjątkowo dobrą jakość dzwięku zarówno w słuchawce jak i w głośniku.
    wyświetlacz wyraźny, wielkość wystarczająca.
    dla tych, którzy chcą palmofonu do GPS albo do oglądania filmów - nie polecam. aparat też należy do przeciętnych, ale doświetlająca lampa - najmocniejsza ze znanych.
    ogólnie - dla celów biznesowych - mailowych - polecam! zwłaszcza ze względu na pakiet Documents To Go - lepszy zamiennik Office'a i na Opere zamiast IE.
    .eranet.pl | 25 kwi 2008, 21:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,7%   11,1%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli komapktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA
» Haier Z2: klapka dla seniorów
» Manta MS6001: dla wymagających?
» Oppo N3 i Oppo R5 zaprezentowane oficjalnie
» Sharp szykuje wyświetlacze 4K do smartfonów
» Xiaomi trzecim największym producentem smartfonów
» Motorola Droid Turbo zaprezentowana oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.168.236
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.