Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  139 662 opinie  |  720 testów  |  3 483 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Motorola

Motorola Q Q9



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,7%   11,1%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Anko991
Dopiero co go kupiłam i jeszcze go nie dostałam. Z wyglądu i z tego co czytałam opinie na różnych portalach wydaje mi się spoko. Czy są jakieś minusy tego telefonu?.
*.cdma.centertel.pl  |  15 paź 2011, 09:10
Schecter  mail
Witam.
Telefon kupiłem używany, za grosze.
Uważam że po prostu cena wcale nie odzwierciedla możliwości telefonu. Miałem do tej pory dużo różnych telefonów, od Nokii, poprzez Samsungi, na Sony Ericssonach kończąc. Ten telefon po prostu bije je wszystkie na głowę. Nawet brak Wifi nie przeszkadza, ponieważ internet od operatorów jest coraz tańszy, więc większości osób brak wifi nie będzie w ogóle przeszkadzał.
Do tego dochodzą zaje***ste głośniki stereo, które po prostu wymiatają!
Polecam 100%!
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  12 lut 2011, 12:02
Melanż
Powie mi ktoś jaki ma aparat ? 3,2 mpx czy 2 ? Z góry dzięki za odpowiedz.
*.dynamic.chello.pl  |  25 gru 2010, 10:12
Edgar
Telefon bardzo fajny, mam w nim kartę SDHC 4GB i radzi z nią sobie bez żadnych problemów.
*.ssp.dialog.net.pl  |  12 kwi 2010, 07:04
Dewastator
Jak na dzień dzisiejszy to cena nieproporcjonalna do funkcjonalności. Wi-Fi to teraz standard i ja na ten przykład korzystam z niego bardzo ale to bardzo często. Design telefonu na + i to spory. Bardzo ładny, elegancki. Odpowiedź Motoroli na niektóre modele Blackberry bo szczerze powiedziawszy HTC oferuje więcej za mniejsze pieniądze (Wizard/SPV M3100, Universa/MDA PRO) a nawet samsung i600 jest godnym konkurentem
*.internetdsl.tpnet.pl  |  07 maj 2009, 22:05
ATieQ
Poszukuje płyty główne do tego modelu proszę o kontakt pod numerem gg.: 3466214
*.177.205.10  |  23 lut 2009, 11:02
Maro
Wielki plus waspaniały telefon polecam a to że nie ma wi-fi wcale nie taki problem
*.tktelekom.pl  |  25 gru 2008, 22:12
maciekawski  mail
nie ma Wi-Fi ? to prawie ze samobojstwo!
*.chello.pl  |  15 lis 2008, 16:11
Bart
mam ten telefonik od tygodnia. jest to mój trzeci smartphone, poprzednie to F-S LOOX. w porównaniu z poprzednimi, Motorola na pewno ma taką zaletę, że można ją z powodzeniem nosic w kieszeni marynarki. klawiatura jest najwygodniejsza z wszystkich, jakich w zcyiu używałem. HSDPA działa wyśmienicie; jest to telefon idealny dla ludzi, którzy wymagają od telefonu: szybkiej i sprawnej wymiany maili, sms-ow oraz bardzo dobrego dźwięku. telefon ten ma narpawdę wyjątkowo dobrą jakość dzwięku zarówno w słuchawce jak i w głośniku.
wyświetlacz wyraźny, wielkość wystarczająca.
dla tych, którzy chcą palmofonu do GPS albo do oglądania filmów - nie polecam. aparat też należy do przeciętnych, ale doświetlająca lampa - najmocniejsza ze znanych.
ogólnie - dla celów biznesowych - mailowych - polecam! zwłaszcza ze względu na pakiet Documents To Go - lepszy zamiennik Office'a i na Opere zamiast IE.
*.eranet.pl  |  25 kwi 2008, 21:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,7%   11,1%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 9. Pokazuję od 1 do 9.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.242.200.172
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.