Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  102 483 opinie  |  650 testów  |  3 188 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Motorola

Motorola Moto G



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,2%   2,9%   21,0% 
 Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • johny
    Telefon jak dla mnie rewelacja, stosunek ceny do parametrow 10/10. Jak ktos wposmnial jedynie aparat moglby byc troche lepszy. telefon dziala bardzo szybko, bardzo dobra jakos muzyki, genialny ekran, lepszy design niz np. LG L9. Jesli komus nie przeszkadza brak slotu na karte pamieci serdecznie polecam. w tej cenie nie znajdzecie nic lepszego.
    .dynamic.chello.pl | 29 sie 2014, 22:08
  • MOTO G2
    Jak zapewne już wiecie ten telefon jest FANTASTYCZNY żeby był idealny według mnie należy zmienić 1 apatat chociaż 8 MP no i żeby rejestrował FullHD mi ten aparat absolutnie wystarcza ale zawsze można go odrobine poprawić 2 LTE oraz slot na karte posiadam normalną wersje 8GB no ale google drive załatwia sprawę 3 snapdragon 600 lub najlepiej 800 oraz 2GB RAM oraz adreno 320 i oczywiście żadnych zmian wyświetlacza oraz obudowy bo są perfekcyjne taki zestaw jest idealny cena może być troche wyższa i jestem powinien że przez długi okres nie będzie miała konkurencji mam nadzieje że motorola nie popsuje tego fantastycznego telefonu i nie będzie zmieniać np wyświetlacza lub nie zmieni specyfikacji na lepszą bo to nie IPhone i nikt nie wymieni tego telefonu ze względu na nazwe
    .unknown.vectranet.pl | 25 sie 2014, 21:08
  • vash
    Rewelacja, jedyne słowo jakie mogę powiedzieć w tym temacie. Za takie pieniądze takiej jakości nigdzie indziej nie dostaniecie. Jedynymi minusami w moim odczuciu są aparat oraz brak slotu na kartę pamięci. Jednakże aparatu nie potrzebuje perfekcyjnego, a i bez karty pamięci idzie się zmieścić :)
    .play-internet.pl | 25 sie 2014, 14:08
  • R E K L A M A
  • dzika bomba
    Telefon kupiłem w [...] (16GB), szkoda że chwilę dłużej nie poczekałem bo w tej cenie mogłem dostać wersję LTE. Telefon polecam, świetny wyświetlacz i wydajność. Czysty Android 4.4.4 po prostu rewelacja.
    Z minusów, słaby aparat, choć może to kwestia ściągnięcia innej aplikacji. Mikrofon też nieco słaby, w moim poprzednim desire x wyłapywałem większość utworów przez Shazama, a tutaj kiepsko.
    .net.cybernetwmw.com | 22 sie 2014, 11:08
  • gregori
    Mam tą motkę od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Polecam!!
    .superkabel.de | 20 sie 2014, 10:08
  • memorydrive
    Witam!
    Posiadam Motorole G od 3 tygodni. Telefon jest na prawdę świetny. Uwielbiam telefony Motoroli, od czasu do czasu wypuszczają prawdziwą perełkę (wcześniej miałem świetną E1000, Z8).
    Największą zaletą jest wyświetlacz. Wielkość idealna (nie jestem zwolennikiem rosnącego trendu na co raz to większe ekrany, telefon ma być mobilny i kompaktowy!).
    Telefon działa na prawdę szybko, aż dziwi że przy takiej konfiguracji może działać tak płynnie. Żadnych zawieszeń.
    Aparat mógłby być lepszy. Przy dobrym oświetleniu zdjęcia wychodzą bardzo ładnie, ale trzeba mieć na prawdę odpowiednie światło. Standardowa aplikacja obsługująca aparat to tragedia, bardzo mało funkcji. No ale za taką cenę nie można mieć wszystkiego. Jak dla mnie aparat nie jest minusem, bo jak na zrobienie zdjęcia od czasu do czasu całkowicie wystarcza. Wideo podobnie - wystarczająca jakość.
    Jakość wykonania robi ogromne wrażenie jak na ten przedział cenowy. Nic nie trzeszczy, wszystko ładnie spasowane. Przyciski super wykonane, prawie wcale nie poruszają się na boki itp. Obudowa bardzo przyjemna w dotyku i świetnie leży w ręce.
    Bateria przy moim użytkowaniu - tzn. kilka nie długich połączeń dziennie, kilkanaście sms-ów dziennie, łącznie około 1 godziny w internecie przez wi-fi dziennie i wytrzymuje mi około 6 dni.
    Miałem do wyboru Moto G i Sony M2, nie żałuję że wziąłem Moto. Najlepszy wybór! Polecam!
    P.s. Faktycznie bardziej bym się cieszył gdybym miał wersję z LTE która posiada slot karty pamięci.
    Pozdrawiam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 sie 2014, 18:08
  • jabłek
    Świetny telefon za niewielkie pieniądze ,aparat wbrew opiniom innych użytkowników robi zdjęcia na naprawde wysokim poziomie , internet śmiga aż miło
    Polecam wszystkim
    Tanio-świetne wykonanie - płynność działania
    .free.aero2.net.pl | 14 sie 2014, 00:08
  • kazi112
    Telefon Rewelacyjny był do czasu aż upadł z 1,5m na chodnik pajęczynka konkretna nowy wyświetlacz to koszt 380zł + robocizna moja przygoda z moto g dobiegła końca dokładnie po 5dni użytkowania
    .dynamic.chello.pl | 13 sie 2014, 13:08
  • Speed triple
    Nigdy nie pisze opinii ale tym razem to zrobię bo telefon na to zasługuje, nigdy nie miałem Motoroli ale wyboru w żadnym wypadku nie żałuje!

    Bardzo długo zastanawiałem się nad wyborem telefonu (od stycznia) w końcu wybór padł na Motorole Moto G, jestem bardzo zadowolony, ekran 4,5 jest idealny nie jest ani za duży ani za mały. Wszystko chodził szybko i płynnie. Od razu dostałem aktualizację na KitKata 4.4.4. Dobre kąty widzenia, jasny ekran, całkiem niezły głośnik, melomani muzyki nie będą co prawdą w niebo wzięci albo ma ładne brzmienie. Długo trzyma bateria. Radzi sobie nawet z wymagającymi grami.

    Minus tylko z ładowarką i jedynie 8GB pamięci ale zobaczymy jak to będzie na dłuższą metę. Za taką kasę bezkonkurencyjny o wiele lepszy niż cała reszta.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 sie 2014, 16:08
  • edu79  mail
    Od zawsze miałem Motorole poprzednią miałem XT 910 i myślałem, że to ostatni dobry tel Motoroli. Jednak ten mnie niesamowicie pozytywnie zaskoczył. Jest mega wydajny, szybki, zero zawieszek, aplikacje uruchamiają się w mgnieniu oka. Na wielki pozytyw zasługuje moduł GSM, który natychmiastowo łapie zasięg. Szkło Gorilla 3 w porównaniu do Gorilla 2 jest o wiele fajniejsze bo oprócz tego, że jest odporne na zarysowania to do tego wcale nie znać na nim palców - super sprawa. Wyświetlacz telefonu ma super proporcje nie jest długą kiszką a za to jest ciut szerszy, ma świetną rozdzielczość, naturalne kolory i jest wystarczająco jasny. Aparat robi bardzo ładne zdjęcia przy dobrym oświetleniu, lampę ma mocną. Obudowa minimalistyczna wykonana ze świetnych materiałów, nie rysuje się a tył jest podgumowany. Telefon od razu otrzymał aktualizację do 4.4.4. Zastanawiałem się nad LG G2 Mini ale ten wybór był o wiele lepszy. A jak patrzę na te wszystkie samsungi to one są wykonane jak tanie chińskie plastikowe zabawki. POLECAM wszystkim ten telefon.
    .centertel.pl | 10 sie 2014, 09:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,2%   2,9%   21,0% 
 Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!
» Huawei: kolejne zdjęcia Mate 7 i mała wpadka P7
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Kali mieć smartfona



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.198.26.110
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.