Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  102 096 opinii  |  650 testów  |  5 239 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,8%   11,8%   27,4% 
 Wszystkich opinii: 398. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
dawid123456
Jak dla mnie telefon jest bardzo fajny. Nie zacina się, co prawda bateria słabo trzyma to naprawdę go polecam. Jest teraz naprawdę tani, jak na swoją cenę jest świetny! ;) Polecam telefon
*.star.net.pl  |  17 kwi 2014, 21:04
Igor
@wolo220

A nie myślałeś o oddaniu telefonu do serwisu z tytułu ustawy ? Nie pamiętam który to konrkretnie przepis jest ale jeśli serwis/sklep nie chce przyjąć lub odmawia naprawy gwarancyjnej można złożyć podanie że chcesz oddać telefon do naprawy z tytułu ustawy. Więcej info będziesz miał tutaj http://www.infor.pl/prawo/prawa-konsumenta/gwarancja/231400,Gwarancja-a-uprawnienia-z-tytulu-niezgodnosci-towaru-z-umowa.html lub poszukaj w necie. Jest tego sporo :)
*.internetdsl.tpnet.pl  |  13 mar 2014, 08:03
Zniesmaczony
Chciałbym się odnieść do tego modelu. Posiadam ten telefon od ponad roku i tylko czekam aż umowa dobiegnie końca. Słowo zacina jest na porządku dziennym. Co do aplikacji biorąc pod uwagę Facebook, Messenger,i latarkę plus jedna biedna gra w stylu skaczący ptak to system powinien śmigać ale ale śmigał przez może pierwsze 2 miesiące. obecnie to nawet kolejne resetowanie systemu mu nie pomagają a przeglądarka internetowa działa jak bym miała zatwardzenie. Znajomy ma tez ten model ta sama opinia więc może i ten telefon działa płynnie przy zatrzymaniu każdej aplikacji i tylko wiadomości plus telefony i wysyłanie zdjęć ale po ki grzyb smartfon skoro takie rzeczy robią nokie biznesowe serii e bez zacięcia. Jeżeli chodzi o lg seria L to ponoć warte uwagi od L9 choć nie wiem nie korzystałem i nie zamierzam. Co po tym się okaże ale żadne lg z serii L pozdrawiam użytkowników mających dobre opinie o tym telefonie / smartfonie bo moim subiektywnym zdaniem smartfon ma działać płynnie przy kilku aplikacjach na raz a nie tak jak to jest w przypadku L5 jedyny plus to wygląd :)
*.adsl.inetia.pl  |  08 mar 2014, 10:03
lukasz1533116  mail
Witam, mam ten telefon od lipca 2013 roku i spisuje się bardzo dobrze, po za tym, że jak ma sie zainstalowanych z 10 gier sie czasami lekko " muli " ale czego się spodziewać przy 800MHz i 512mb ram'u. Ogólnie jest dobrze. Brakuje mu też troche głebi kolorów, z powodu 256tyś k. Ale jak najberdziej wart swojej ceny. [...]
*.tvk.torun.pl  |  05 mar 2014, 14:03
Kasia66
Lubię ten telefon, ponieważ wygląd i aplikacje są fajne. Jeśli mi się znudzi np, tapeta, układ ikonek na pulpicie mogę sobie całkowicie zmienić telefon. Jestem zadowolona z aparatu, przydałaby się kamerka z przodu. ;) Minusem jest to, że się trochę zawiesza, bardzo denerwuje mnie dźwięk migawki, której nie można wyłączyć. To mnie najbardziej wkurza w tym telefonie !!! Proszę zróbcie coś w aktualizacjach...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  02 mar 2014, 19:03
flash1234
Mialem lg l5, l9, a teraz mam lg g2, z wszystkich tych telefonow, a szczegolnie z dwoch ostatnich jestem bardzo zadowolony. Wszystko plynnie dziala, moze dzwiek na sluchawkach w l5 i l9 nie powala, ale reszta dziala ok. Polecam.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  01 mar 2014, 19:03
krox
z fabrycznym androidem 4.0 bateria trzyma długo. 5 dni przy niezbyt intensywnym użytkowaniu często się zdarza. Po aktualizacji do androida 4.1 i po 1,5 roku od kupna telefonu, bateria trzyma jeszcze lepiej. Dalej 5 dni można bez większych problemów osiągnąć. Przy intensywnym użytkowaniu 3 dni bez problemu
*.dynamic.chello.pl  |  01 mar 2014, 12:03
grk
Mam ten telefon od prawie 2 lat. Największa jego zaleta to bateria. Dziś trzyma mi 3 dni jak dużo się nim bawię. Przy normalnym używaniu 5 dni. Mam wyłączone wszystkie zbędne funkcje, ekran przyciemniony itp. Po zakupie miałem androida 4.0 i telefon działał fajnie. Jakiś czas temu wyszła aktualizacja do 4.1 i po niej telefon działa wyraźnie gorzej. Muli dość często, tnie się w miarę regularnie, płynność działania poszła między bajki, internet chodzi wolniej, często włączają się funkcje, których wcale w danej chwili nie wybieram i czasem niektóre aplikacje nie włączają się za pierwszym razem. Telefon jako urządzenie jest bardzo fajne, bateria mega, prosta obsługa, bogate wyposażenie. Android w tym telefonie to porażka. Być może aktualizacja jest niedopracowana. Cieszę się, że umowa dobiega końca i będę mógł zmienić telefon i teraz będzie to jakiś WP8.
*.dynamic.chello.pl  |  01 mar 2014, 12:03
...
@*.ust.tke.pl
Każdy serwis w Polsce tak postępuje. Ciesz się, że Ci telefonu nie zalali bo to też jest częste. Co drugiego klienta tak traktują.
*.ip.netia.com.pl  |  28 lut 2014, 17:02
prosto
Mam ten telefon od pół roku, póki co zero zawiech, bateria trzyma nieźle jak na smartfon, nie jest "pamiętliwa" czyli od początku posiadania telefonu działa tak samo, nie słabnie jej pojemność :) i wyświetlacz bardzo fajny, naprawdę realistyczne kolory, ogólnie polecam
*.star.net.pl  |  21 lut 2014, 21:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,8%   11,8%   27,4% 
 Wszystkich opinii: 398. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.17.176.149
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.