Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 247 telefonów  |  145 266 opinii  |  720 testów  |  5 367 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   15,1%   25,8% 
 Wszystkich opinii: 457. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • tomek
    mam LG L5 od ponad roku. Ten telefon to porażka! Tnie się i wiesza na wszystkim. Chodzi jak porażony. żeby bateria wytrzymała dzień musi być wszystko powyłączane. Nigdy więcej LG :(
    .42.14.177 | 17 sie 2014, 16:08
  • prosto
    Mam telefon okolo roku i sie sprawuje bardzo dobrze, bateria trzyma roznie zalezy od uzytkowania. podczas czestych i dlugich rozmow 2-3 dni a jak sie korzysta troche mniej to dwukrotnie dłuzej ;) ani razu nie miałem z nim żadnego problemu takze jest wrty zakupu. Ogólnie POLECAM telefon.
    .star.net.pl | 13 sie 2014, 16:08
  • wwo
    jak dla mnie telefon bardzo dobry. Jeżeli faktycznie nie złapiemy go we własną dłoń to opinie innych są zbędne. Łatwy w obsłudze, intuicyjny. Wygodnie trzyma się go w dłoni, choć nie należy do najmniejszych. Racja, czasami troszeczkę się zatnie, ale to nie sprawia większego problemu. Co do baterii... Ja osobiście używam tego telefonu do smsów i rozmów...rzadko zdarza mi się łączyć przez transfer czy też WiFi, tylko w razie konieczności. Bateria - 6 dni max. (przy moim użytkowaniu). Ogólnie bardzo polecam ten telefon. Niska cena to chyba największy plus za tego typu smartfona.
    .star.net.pl | 11 sie 2014, 21:08
  • R E K L A M A
  • Bartek
    Moja opinia jest negatywna mam telefon od 1 roku i tragedia od tygodnia cały czas się wyłącza muzyka się sama zatrzymuje w żadne gry się nie pogra ocena 0/10 dałbym mniej ale się nie da
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 sie 2014, 14:08
  • Rebel
    Mam go 2 lata i własie niedługo wymieniam jestem z niego nie zadowolona.Zacina sie straszie sie zacina ma mało pamięci gry sie zacinaja.Facebook sie zacina normalnie masakra .
    NIE POLECAM. Chyba ,że ktos potrzebuje telefonu tylko do dwonienia.
    .cdma.centertel.pl | 07 sie 2014, 18:08
  • argustang  mail
    Posiadam ten telefon już od roku. W skali od 1-10 daje mu 7,5 a za wygląd 9.Telefon ma dosyć dobrą baterie, ale zdecydowanie za słaby procesor i zbyt mało pamięci RAM, jak na ten system operacyjny. Większość gier/aplikacji chodzi bez zarzutu lecz czasem lubi przyciąć. Jakość ekranu jest też raczej przeciętna, "pikseloza". Klapka tylna dosyć mocno się trzyma więc ciężko ją wyjąć ale gdy telefon przypadkiem spadnie to klapka nie odpada i bateria nie wylatuje co jest zaletą.Nie da się przenieść aplikacji na kartę SD! Myślę że jest to wielka wada i niedopuszczalne niedopracowane przy telefonie o tak małej pamięci wbudowanej. Jest to telefon dobry lecz nie dla osób o słabych nerwach w dodatku telefon jest praktycznie nie awaryjny!Pozdrawiam i polecam =)
    .podkarpacki.net | 04 sie 2014, 10:08
  • lg 5 polecam
    Jak dla mnie telefon bardzo dobry. Jeżeli faktycznie nie złapiemy go we własną dłoń to opinie innych są zbędne. Łatwy w obsłudze, intuicyjny. Wygodnie trzyma się go w dłoni, choć nie należy do najmniejszych. Racja, czasami troszeczkę się zatnie, ale to nie sprawia większego problemu. Co do baterii... Ja osobiście używam tego telefonu do smsów i rozmów...rzadko zdarza mi się łączyć przez transfer czy też WiFi, tylko w razie konieczności. Bateria - 6 dni max. (przy moim użytkowaniu). Ogólnie bardzo polecam ten telefon. Niska cena to chyba największy plus za tego typu smartfona.
    .star.net.pl | 31 lip 2014, 21:07
  • miecio112
    Telefon za całokształt oceniłbym na 5+ w skali od 1 do 6 ALE... po dłuższym użytkowaniu trafiają się przycinki i krótkie zawiechy, internet w Play żenada, wyprzedzę na piechotę, ba mało tego raz działa raz nie działa. Mnóstwo mrowie pełno wysyp przedziwnych funkcji i aplikacji jak to zwykle w "androkicie" a tym czasem korzysta się z 5 może 6, po co mi 3 karty bzdurnych niepotrzebnych aplikacji których nie mogę usunąć, grzebiesz w tym menu i grzebiesz i szukasz i szukasz i nie można nic znaleźć jak ci się śpieszy. Telefon zdecydowanie nadatny dla ludzi spokojnych lub jako weekendowa zabawka. W sytuacjach stresowych NIE NADAJE SIĘ DO UŻYTKU. Trzepiesz paluchem w ten ekran i trzepiesz a on i tak wbija co chce i tak. Funkcja blokady klawiatury to jakiś głupi żart telefon notorycznie sam lata po menu i dzwoni po ludziach z mojej kieszeni bez mojej wiedzy albo przełącza się w tryb samolotowy i chce pin.

    Jak już się uprze żeby do kogoś zadzwonić nie pozwoli rozłączyć połączenia dopóki nie puści sygnału. Często zaczyna nawiązywać połączenie w kieszeni i odpala jakieś przeróżne funkcje a gdy chcę się szybko rozłączyć nie robić z siebie głupka to najpierw muszę powyłączać otwarty bałagan a rozłączyć się mogę dopiero na samym końcu. Bzdura dno i wodorosty, goń się leszczu wracam do solida b2710.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 lip 2014, 22:07
  • lg 5
    Mam już ponad rok. Wkurzałem się dopóki nie wgrałem aktualizacji Androida do wersji 4.1.2 przez LG Pc Suite.
    Od tej pory zupełnie inna maszyna, polecam każdemu kto jeszcze tego nie zrobił. (Ustawić menager zadań na automatyczne czyszczenie procesów co godzine)
    .17.247.241 | 26 lip 2014, 03:07
  • Tomasz
    Telefon posiadam od roku, więc mogę o nim powiedzieć kilka słów, pomijając fakt, że to jeden z moich najgorszych wyborów. Telefon jest kompletną porażką, tak mała ilość RAM'u nie pozwala nam na nic. Dodam też, że nawet Facebook nie działa płynnie (jak w moim przypadku to jedyna aplikacja włączając Messenger'a). Jedyną zaletą tego telefonu jest chyba wyświetlacz, ponieważ upadł mi chyba ze sto razy i nic mu się nie stało. Generalnie żałuje wyboru i nie polecam.
    .136.210.7 | 25 lip 2014, 13:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   15,1%   25,8% 
 Wszystkich opinii: 457. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Przeginanie z wyginaniem
» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.166.224
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.