Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 233 telefony  |  145 229 opinii  |  720 testów  |  3 931 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   15,1%   25,8% 
 Wszystkich opinii: 457. Pokazuję od 201 do 210.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Vicky  mail
    Kupiłam tego smart-fona niedawno, a już mi się podoba. Jest smukły, lekki i co ważniejsze : Wygodnie trzyma się go w dłoniach. Duży wyświetlacz i dobry dotyk to nie jedne z zalet.
    Jedyną wadą jest aparat. Niestety niektóre zdjęcia mogą wyjść nam okropnej jakości, chyba, że mamy do tego wprawę.
    Telefon idealnie przystosowany do przeglądania internetu i słuchania muzyki. Polecam ten telefon! Bateria też bardzo dobra.
    .play-internet.pl | 01 lip 2013, 20:07
  • luk
    Gdyby nie wyświetlacz, ten telefon byłby super.
    .cdma.centertel.pl | 30 cze 2013, 23:06
  • mireczek
    Wiesz żaneta, nawet komputer zawiesza się przy kilku grach, lg swift l5 i tak ma dużo pamięci ram i do tego porządną baterię.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 cze 2013, 14:06
  • R E K L A M A
  • mat02123
    Kiedy zamawiałem ten telefon, nie byłem do końca przekonany, ale gdy go włączyłem, - zobaczyłem, że jest on idealny dla mnie. Po pierwsze wyróżnia go bardzo dobra bateria, wytrzymująca nawet dwa dni intensywnego stosowania (granie w gry, surfowanie po internecie, słuchanie muzyki itd), bardzo elegancki design (większość uważa, że dla biznesmanów, jednakże mi się bardzo podoba), czuły dotyk, nfc, dobry aparat, świetny i czysty dźwięk muzyki (na słuchawkach, bądź na trybie głośnym).
    Telefon jest na prawdę super - polecam każdemu, kto chcę kupić coś niedrogiego, ale bardzo solidnego.
    .centertel.pl | 29 cze 2013, 13:06
  • Żanetta
    Mam telefon od 3 miesięcy jestem bardzo zadowolona jedyny minus to taki że jak mamy otwarte pare gier na raz to tnie troszke ale to raczej norma. Telefon bardzo dobrze dopracowany serdecznie polecam
    .123.198.90.gl.digi.pl | 28 cze 2013, 16:06
  • Simon1234
    Telefon jest bardzo fajny. Opinia jest napisana z tego smartfona. Ma wyrzymałą baterię. Polecam go serdecznie.
    .dynamic.chello.pl | 27 cze 2013, 19:06
  • Kordath
    Ten telefon to porażka producenta! Źle umieszczony przycisk "wróć" trzeba używać drugiej ręki, żeby powrócic, zawiesza się. zdarza się , że trzeba robić resety... :( Wyświetlacz to jakaś masakra. Duży plus to jedynie NFC. Jeśli macie możliwość wymiany to polecam nokie lumie 510. Telefon - Marzenie :D
    .adsl.inetia.pl | 27 cze 2013, 10:06
  • Alato
    Prosty i elegancki smartphone dostępny dla każdego kto potrafi oszczędzić parę groszy ;) LG zaprojektowało go tak by był wydajny i przejrzysty. Nakładka systemowa działa bardzo płynnie a duża bateria umożliwia korzystanie z telefonu bez ograniczeń.
    .dynamic.chello.pl | 26 cze 2013, 20:06
  • @diM
    Witam, jestem posiadaczem tego telefonu od kilku dni, ale jestem więcej niż zadowolony. Gry takie jak "Pou" czy "Fill Climb Racing" działają (nawet na początku)bez żadnych problemów. Jedynym mankamentem jest troszeczkę za słaba bateria, ale da się wytrzymać. Tym, którzy się wahają mówię wprost - Bierzcie, bo warto. Smartphone za taką cenę i z takimi możliwościami to rzadkość.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 cze 2013, 17:06
  • lukasz19910808  mail
    Witam wszystkich. Moja opinia na temat tego modelu telefonu jest bardzo dobra. Może na początek zacznę od wymienienia plusów telefonu LG L5.
    Plusy:
    - jako pierwszy z plusów tego telefonu wymienię baterię. Jak wiekszość z uzytkowników wie marka LG nie była nigdy mocna pod tym względem, jednak produkcja modeli L wyszła im fantastycznie. Bateria jest mocna przy normalnym korzystaniu wytrzyma nam około 5 dni lecz przy małym męczeniu telefonu typu słuchanie muzyki, korzystanie z sieci wi-fi bateria wytrzyma nieco ponad dzień. Niech nas to nie zrazi do tego telefonu ponieważ posiada on duży wyświetlacz 4 calowy który potrzebuje troszke prądu.
    Baterię oceniam jako plus
    - kolejny plus to obudowa, nie skrzypi, jest wykonana z dobrego materiału odporności na ścieranie się jej nie będę opisywał ponieważ nie kupiłem tego telefonu po to aby to sprawdzać.
    - głośnik rozmów jest głośny wyraźnie słychać osobę z którą rozmawiamy.
    - lampa aparatu super w tym telefonie można z niej korzystać zamiast latarki
    - głośność głośnika muzyki jest w dobrej jakości bez zbędnych szumów
    - super sprawa wbudowane NFC pozwalając na przesyłanie danych z telefonu na telefon, zainteresowani sprawdzą w internecie jak się z tego korzysta
    To moze teraz minusy:
    - aparat, chociaż można zaliczyć go do plusów to jednak z mojej strony jest małym minusem szczególnie w nocy, nie bede sie rozpisywał jeśli komuś zależy na zdjęciach to niech zakupi sobie aparat
    - wyświetlacz który jest wrażliwy na rysy w zależności co ktoś z nim robi, polecam pokrowiec kupiłem za 9 zł razem z przesyłką w zestawie miałem także folię na wyświetlacz

    Myślę, że pomogłem osobom które chcą zakupić ten telefonik i z czystym sumieniem mogę go polecić. Przypominam, że jest już dostepna aktualizacja do androida 4.1 chodzi o wiele szybciej wystarczy program lg pc suit i kabel usb.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 cze 2013, 08:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   15,1%   25,8% 
 Wszystkich opinii: 457. Pokazuję od 201 do 210.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.68.201
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.