Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 200 telefonów  |  153 331 opinii  |  858 testów  |  8 193 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,3%   18,3%   24,4% 
 Wszystkich opinii: 508. Pokazuję od 201 do 210.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • adonim85
    do kkmmm

    Owszem, ekran może bardzo dobry to nie jest, ale zgadzam się z przedmówcą że nie jest też taki tragiczny - a już na pewno nie jest tak zły jak go "malują" w co każdej wideorecenzji niemal. Używam tego fona z 3 miesiąc chyba, i akurat do ekranu to nie przyczepiłem sie jeszcze jak dotąd. Wiem że to 320x480 przy 4", ale jakoś mi to jest zupełnie zadowalające i spełnia dla mnie swoją role. Typowy telefon z dużym ekranem dla Kowalskiego. Ekran to takie 3/5, bo mogli by dać tutaj 480 x 800 pix. ale z drugiej strony wtedy, zakup większego ciut LG L7 stracił by sens. Jak ktoś chce po primo u siebie wyeliminować wady ekranu LG L5, a po duo - chce nadal mieć telefon LG z lini L-Styles to musi nabyć ... LG L7 i tyle :). Najprostsze wyjście.
    .serv-net.pl | 05 wrz 2013, 18:28
  • kkkmmm
    Jeśli czytacie recenzje że ekran ma slabą rozdzielczość i że kąty widzenia są slabe i inne rzeczy o ekranie, to ja chcialem napisac, że to nieprawda, bo ekran jest bardzo dobry, telefon ogolnie ok, no i bateria tez dlugo trzyma, mimo grania w gry i smigania po internecie, polecam :P
    .play-internet.pl | 02 wrz 2013, 13:11
  • Sid
    Jeden z najbardziej beznajdziejnych telefonow jakie mialem. Wolo mysli , zacina sie, fixuje, koszmar. Chcesz szybko cos sprawdzic np. na necie?... nie ma takiej mowy, zaraz bedzie jakas scina. Zdecydowanie cena przerasta stan rzeczywisty. Zdecydowanie odradzam!!!
    .dynamic.chello.pl | 02 wrz 2013, 01:28
  • R E K L A M A
  • Carbon
    Telefonik fajny jak na swoją cenę, ale radzę tym którzy go mają aby sobie zrobili aktualizacje do jelly bean bo na ics idzie strasznie ciężko i zamula. Nie ładować w niego gier i jakis nie potrzebnych aplikacji a telefonik będzie chodził płynie.
    .devs.futuro.pl | 28 sie 2013, 23:45
  • gazovanaa
    Telefon jest spoko ;) jedyne co mnie w nie denerwuje to aparat jest bardzo slaby , po za tym wszystko jest bardzo fajne ;d telefon mi sie poboda ma duzo zalet z czystym sercem moge go polecic innym ;)
    .ingram.com.pl | 28 sie 2013, 11:46
  • madziaaaaa
    Telefon posiadam od ok. 2 miesiecy na początku wszystko pięknie, ładnie ale po jakimś miesiącu zaczą się ścinać przy otwarzaniu muzyki (3 razy sie piosenka zatrzymywala). Ekran masakra trzeba poczekac ok. 30 sek. Żeby pojawiło sie menu. Przeglądanie internetu masakra, nikomu nie polecam tego telefonu.
    .139.160.147 | 27 sie 2013, 11:51
  • oxycodone
    Mam go miesiąc i dość. To najgorszy telefon jaki w życiu miałem. Jest toporny, trzeszczy, wywala mnie z każdej aplikacji bez powodu... koszmar. Aparat to jakaś porażka, ledwo widać co jest na zdjęciu, wystarczy lekko poruszyc i zdjecie rozmazuje sie calkowicie. Żeby w miare normalnie chodzil musialem zainstalowac launcher, bo po wyjsciu z czegokolwiek co sie robilo ekran zawieszal sie na jakies 10 sekund za kazdym razem. Kolory ma okropne. Filmy ogląda się z bólem głowy, kawałek znika, przechylisz, drugi znika... Przez głośnik źle słucha się muzyki. W przychodzących rozmowach przez pierwsze 5 sekund slychac dzwonek a potem pokazuje sie kto dzwoni i masz prawo odebrac. Nie polecam go nikomu nawet komus kto potrzebuje telefonu do podstawowych funkcji.
    .chelm.mm.pl | 26 sie 2013, 03:09
  • Marta
    Jak dla mnie telefon bardzo dobry. Jeżeli faktycznie nie złapiemy go we własną dłoń to opinie innych są zbędne. Łatwy w obsłudze, intuicyjny. Wygodnie trzyma się go w dłoni, choć nie należy do najmniejszych. Racja, czasami troszeczkę się zatnie, ale to nie sprawia większego problemu. Co do baterii... Ja osobiście używam tego telefonu do smsów i rozmów...rzadko zdarza mi się łączyć przez transfer czy też WiFi, tylko w razie konieczności. Bateria - 6 dni max. (przy moim użytkowaniu). Ogólnie bardzo polecam ten telefon. Niska cena to chyba największy plus za tego typu smartfona.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sie 2013, 22:24
  • nula
    Ja w sprawie pisania smsów. jeśli ktoś nie zauważył to na klawiaturze jest taki mały symbol mikrofonu i gdy go naciśniemy to wystarczy powiedzieć tekst smsa, a on sam nam się napisze. Polecam, przydatne gdy nam się nie chce stukać paluchem.
    .play-internet.pl | 23 sie 2013, 15:25
  • effa
    Telefon jest super, jestem z niego bardzo zadowolona, internet dziala bardzo szybko, aplakacje tez, łatwy w obsludze, bateria trzyma troche slabo, ale nie narzekam. Telefonik wymarzony, nie zacina sie. Czasami moze zlapie zamule, ale nie jest zle.
    .172.252.112 | 23 sie 2013, 10:22

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,3%   18,3%   24,4% 
 Wszystkich opinii: 508. Pokazuję od 201 do 210.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gigabyte GSmart Roma RX
» Gigabyte GSmart Guru GX
» Gigabyte GSmart Mika MX
» Samsung Galaxy J1 Duos
» Samsung Galaxy J1 Duos LTE
» HTC Desire 526G+
» Meizu M1
» ZTE Blade S6
» Asus ZenFone C ZC451CG
Aktualności:

» All inclusive
» XCover znowu w akcji - szykuje się kontynuacja serii
» Samsung Note Edge - czyli życie na krawędzi
» LG wygina śmiało OLED
» Xolo Q520s: tani, ale ładny
» ZTE Blade S6 zaprezentowany oficjalnie
» Czy tak wygląda Moto E II generacji?
» HTC: kolejne zdjęcie M9 i... tani M8i
» Huawei Mate 7 Compact na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.99.102
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.