Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 246 marek  |  11 539 telefonów  |  162 622 opinie  |  908 testów  |  2 658 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5

Thumb Up

54,8% 

Thumb Down

 21,1% 

Pytanie

 24,1% 

 Wszystkich opinii: 551. Pokazuję od 201 do 210.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

lukek
Zaaktualizowałem ten telefon do Andka 4.1.2 i jednak po tygodniu uzywania wróciłem do icsa. W JB Moze i wszystko szybciej chodzi ale wygląd całego interfejsu jest nie ładny. Strasznie laguje ekran blokady, itp. Jednak wole starsza wersje ale jarszą. nie JB. Taka moja opinia.
.cdma.centertel.pl | 15 lis 2013, 21:11
POLECAM
Nie rozumiem ludzi, którzy piszą nieprawdę na temat tego telefonu. Aparat jest bardzo dobry, ma bardzo fajny desing, dużo pamięci, dobry procesor, wymagającego Androida, z którym radzi sobie świetnie. Mój kolega ma Samsunga galaxy S Advance nawet nie da się przewinąć kontaktów bo się ścina. Serdecznie polecam L5.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 lis 2013, 15:11
pozytyw
Mam telefon od marca i jestem jak najbardziej na tak. Telefon sprawuje się bardzo dobrze, bateria trzyma jeden dzień ale to dlatego że dość dużo korzystam z internetu i słucham muzyki.przeżył nawet upadek do miski z woda :P,po dwóch dniach leżenia w ryżu (odpukać)działa!:D
.opera-mini.net | 14 lis 2013, 23:11
R E K L A M A
 
madzikk
Mam telefon od dwóch tygodni, kupiłam go za 500 zł. Jak na razie nie mam powodów do narzekania. Fakt faktem ekran nie jest dobry, ale czego tu wymagać za taką cenę? Na aparat nie narzekam miałam gorsze, ale przecież telefon nie jest przede wszystkim do robienia profesjonalnych zdjęć. Mam parę aplikacji, a w telefonie wciąż pozostaje dużo wolnej pamięci i nie zacina się. Telefon jest naprawdę super i godny polecenia. :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 lis 2013, 17:11
adonim
Panowie i Panie, jest już Cyanogenmod 11 czyli Android 4.4 KitKat na naszego L5. U mnie hula tak że szkoda gadać. Na przykładzie tego mogę teraz powiedzieć że widać to jak niedopracowane (niezoptymalizowane) jest z reguły oprogramowanie Android które z drugiej strony właśnie napędza wymianę telefonów, zamiast wykorzystuje się z tego sprzętu co mamy 100%. 512 MB RAM w LG L5 + procek Qualcomm SMS7227A @ 800 MHZ a ten Android 4.4 chodzi pięknie.
.serv-net.pl | 14 lis 2013, 01:11
Norbert
Mam telefon już od roku i mogę się wypowiedzieć. Prawda, telefon jest wytrzymały bo upadł mi nie raz i nic się nie stało. Jakość wykonanai nie należy do najwyższych (telefon po ściśnięciu po prostu trzeszczy). Po zainsatlowaniu paru aplikacji działających w tle telefon muli sie niemiłosiernie, a programy takie jak Clean Master pomagają tylko na chwilę. Wyświetlacz i jego rozdzielczość to porażka. Jednakże telefon ma tez plusy takie jak wspomniana wcześniej wytrzymałość i Android 4.0. W opisie zobaczyłem błąd telefon posiada 390 mb ramu.
.globitel.pl | 11 lis 2013, 12:11
Fepaczyk
TEN TELEFON TO TRAGEDIA!:
1. Nie włącza się menu
2. Słaba bateria (zepsuła się i nie mam telefonu -'_'-)
3. Scina się
4. Trzeszczy
5. Po miesiącu miałem już rysę (nie wiem jak mogła się zrobił jeszcze mi nie upadł)
6. Aparat to obraz nądzy i rozpaczy
7. Procesor
8. System operacyjny (Android 4.0.0)
9. Słabe kolory
10. Gdy ktoś dzwoni ekran do włączenia rozmowy włącza się po góra 5 sekundach
11. Zła widoczność z kątów
12. INTERNET
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 10 lis 2013, 15:11
errorfree
Telefon mam półtora roku moja opinia - najlepszy smartfon jaki miałem. Funkcjonalnie to samo co w drogich samsungach galaxy.
Telefon używam normalnie + jakieś radio internowtowe, nawigacja automapa, latarka :P i do biegania z GPSem.
Z ręką na sercu polecam.
DWIE NAJWIĘKSZE ZALETY:
- bardzo wytrzymały na upadki
- jak na taki wyświetlacz bateria trzyma po 5 dni
WADY:
- mała pamięć wewnętrzna ( problem rozwiązuje dokupienie karty microsd )

ja polecam !
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 lis 2013, 14:11
Wojtek
Telefonik mam jakieś 4 miesiące i nic mi się nie zacina , działa bez zarzutów. Myślę że warto go kupić :)
.play-internet.pl | 05 lis 2013, 21:11
qpon
Mam już ponad rok. Wkurzałem się dopóki nie wgrałem aktualizacji Androida do wersji 4.1.2 przez LG Pc Suite.
Od tej pory zupełnie inna maszyna, polecam każdemu kto jeszcze tego nie zrobił. (Ustawić menager zadań na automatyczne czyszczenie procesów co godzine)
.hstl5.put.poznan.pl | 04 lis 2013, 16:11

Thumb Up

54,8% 

Thumb Down

 21,1% 

Pytanie

 24,1% 

 Wszystkich opinii: 551. Pokazuję od 201 do 210.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu