Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 723 opinie  |  720 testów  |  7 437 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   16,2%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 482. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Zuza
    Telefon kupiłam 1,5 roku temu. Jest to pierwszy i ostatni LG jaki kupiłam. Zawiesza się strasznie nie jestem w stanie nawet szybko napisać sms, aparat to katastrofa, zdjęci jakości strasznej, potrafi się sam wyłączyć albo sam z siebie włącza muzykę. Nikomu nie polecam kupna tego telefonu.
    .204.184.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 05 paź 2014, 20:10
  • Dakkon
    Moja przygoda z tym telefonem trwa już blisko rok.

    Przez ten czas telefon wybierał się ze mną w Bieszczady - używałem go do robienia zdjęć i wychodziły naprawdę niezłe (ale TYLKO za dnia). Dodatkowo, przy stale aktywnym trybie samolotowym i sporadycznym cykaniu fotek oraz kilku kilkuminutowym rozmowom bateria wytrzymuje ponad tydzień. Przy zwykłym użytkowaniu należy ładować ją codziennie.

    Telefon bywa powolny, nowe gry nie chcą się nawet zainstalować.

    Za to jest to niezwykle wytrzymała konstrukcja! Podczas przejażdżek rowerowych telefon nie raz "wyskoczył" z kieszeni i każdy upadek znosił cierpliwie.

    Dla kogoś, kto potrzebuje taniego smartfona - z łatwym dostępem do internetu (w tym celu L5 sprawuje się świetnie), sporadycznym korzystaniem z GPS (bardzo dokładnie lokalizuje urządzenie), robieniu zdjęć ZA DNIA, dzwonienia i smsowania to znakomity wybór.

    Solidny, prosty telefon. Polecam. :)
    .199.253.206 | 04 paź 2014, 23:10
  • rav999
    Zacznę od tego, iż telefon nie jest może najszybszy, najbardziej bajerancki, nie posiada nie wiadomo jakich funkcji, ale z moich obserwacji wynika, iż jest NIEZNISZCZALNY. Moje L5 mam od roku. W tym czasie nie jestem w stanie policzyć ile razy lądowało na chodniku w czasie biegania, raz ze złości sam rzuciłem nim o chodnik. Raz spadł ze schodów, trzy razy był zalany, raz polany został klejem super glue(wszystko to przypadkowo). Po tym wszystkim śmiga jak nowy. Bateria bez problemu trzyma 2,5 dnia. Nie zacina się. Nieźle sprawdza się jako otwieracz do piwa! Po Nokii 3310 i Samsungu SGH C100 jest to najmocniejszy telefon jaki kiedykolwiek miałem. Zero wizyt w serwisie, nadal pracuje i ma się dobrze. POLECAM.
    .elk.mm.pl | 27 wrz 2014, 11:09
  • R E K L A M A
  • llllllllllsdsd
    Telefon jest po prostu zarąbisty:
    - Duży 4 calowy ekran
    - robi bardzo dobre zdjęcia
    - jest szybki
    - czuły dotyk
    - bardzo dobrze ogarnia gry
    - dużo funkcji
    - nfc
    - wi-fi
    - ANDROID 4.0.3 Ice Cream Sandwich
    - głośny głośnik
    Telefon polecam w 100%. Za taką cenę taki smartphone.
    .star.net.pl | 25 wrz 2014, 20:09
  • CherryBomb  mail
    To był najgorszy telefon jaki miałam w swoim życiu... najgorszy możliwy. Telefon mam 9 miesięcy i był już 4 razy w naprawie. Zacinał się, miałam zepsuty wyświetlacz (po pierwszym miesiącu użytkowania), bateria ledwo trzymała jeden dzień. W serwisie oddawali mi go 2 razy twierdząc, że usterka nie występuję u nich. Po czym po 4 oddaniu (kiedy minęła już gwarancja półroczna na baterię) powiedziano, że to jej wina (telefon zachowywał się tak samo przy każdym serwisowaniu).
    NIE POLECAM GO NIKOMU ! to był mój pierwszy i ostatni telefon LG.
    Teraz popsuł się 5 raz i skończyłam moją przygodę z nim.
    Jeśli ktoś chce mieć telefon więcej w naprawie niż u siebie to polecam, w innym wypadku odradzam ! ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 wrz 2014, 23:09
  • Zacksu22  mail
    Cóż mogę napisać.
    Może tak.
    Zalety:
    -Po samodzielnej aktualizacji Androida w moim LG L5 do nieoficjalnej wersji CyanogenMod 10 (Android 4.4.4) telefon w końcu całkowicie przestał mulić.
    Teraz to bajka w porównaniu ze standardowym Androidem (4.1.2)
    Nic nie zamula, i nie tnie. Polecam samemu wgrać nieoficjalny system 4.4.4 Kitkat z Xda developers.
    Telefon dostanie kopa dwukrotnego.
    -w miarę duży wyświetlacz (chodź 4 całej jak dla mnie jest juz zbyt małe do w pełni komfortowej zabawy tym telefonem.
    -Lampa błyskowa w aparacie
    -Aparat 5 Mpx (robi przyzwoite zdjęcia).
    -Głośny głośnik (momentami aż nadto).
    -W miarę dobra bateria (spokojnie wytrzymuje dzień mocnego eksploatowane, granie, internet itp).
    -Duża pamięć wbudowana mi 4GB spokojnie wystarczają do codziennego użytku.
    Wady :
    -Rogi telefonu szybko się ścierają mi czarna farba juz zeszła
    - Ekran dotykowy potrafi się strasznie porysowac, ja muszę kupić folię ochronną bo u mnie rysy juz się spore pojawiły
    -Na moje oko telefon jest zbyt delikatny (jak pilnuje go jak oka w głowie przed upadkiem). Bo podejrzewam ze upadek z małej wysokości i wyświetlacz będzie do wymiany.
    -Zdejmowanie tylnej klapki to katorga, mogli to lepiej wymyślić.

    To tyle.
    W skali od 0 do 5 daję mocne 4.
    I jak najbardziej polecam.
    Za te pieniądze nic lepszego nie dostaniemy.
    Tylko radzę od razu wgrać nie oficjalne oprogramowanie z Xda developers.
    Telefon odzyje. I nic nie będzie mulić.
    Telefon jak najbardziej polecam.
    .opera-mini.net | 05 wrz 2014, 06:09
  • Genotypek
    Posiadałem telefon dokładnie 7 miesięcy, to co z nim przeszedłem nie należało do zbyt miłych wspomnień. Wolny, bardzo niepojemna bateria, słaby wyświetlacz, często się zacinał. Słabe odwzorowanie kolorów, a do tego odwrotne (typowe dla LG) ułożenie przycisków funkcyjnych na dole.
    Nie polecam tego telefonu nikomu.

    Sprzedałem go i zakupiłem o wiele lepszy innej firmy przy pierwszej lepszej okazji, która mi się narzuciła.

    Nie polecam wyrzucać 200zł w błoto,
    Pozdrawiam.
    .static.ip.netia.com.pl | 04 wrz 2014, 19:09
  • 00000000000
    Telefon jest po prostu zarąbisty:
    - Duży 4 calowy ekran
    - robi bardzo dobre zdjęcia
    - jest szybki
    - czuły dotyk
    - bardzo dobrze ogarnia gry
    - dużo funkcji
    - nic
    - iw-fi
    - Android 4.0.3 Idze Carem Sandwich
    - głośny głośnik
    Telefon polecam w 100%. Za taką cenę taki smartphone go polecam
    .star.net.pl | 04 wrz 2014, 15:09
  • 9999999
    Jak dla mnie ten telefon jest dobry mam go od września i się raz na jakiś czas zatnie ale to norma. Ja mam androida 4.1. i jest znakomity mój kolega też ma taki telefon i też nie ma problemów z nim. Dla mnie telefon ok
    .star.net.pl | 03 wrz 2014, 16:09
  • werwerwer
    Nie polecam. Nie polecam i jeszcze raz nie. Mam od roku. Ciągle się strasznie zacina. Wywala mnie z Messengera, Fb, wiadomości i innych aplikacji baardzo często. Ponad to nie mogę czasami wykonać połączenia. Naciskam na przycisk połączenia i co? Nic się nie dzieje. Z wybranym numerem łączy po ok 5 minutach. Bardzo słaba bateria. Aparat tragiczny. Po jakimś czasie SMS częto nie dochodzą, więc muszę urouchamiać ponownie telefon, kiedy długo nie dostaję żadnego sms. Za taką cenę można kupić o wiele lepszy telefon. 3 razy nie, dziękuję.
    .wtvk.pl | 02 wrz 2014, 20:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   16,2%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 482. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.171.163
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.