Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  720 testów  |  5 203 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   15,9%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 478. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • CherryBomb  mail
    To był najgorszy telefon jaki miałam w swoim życiu... najgorszy możliwy. Telefon mam 9 miesięcy i był już 4 razy w naprawie. Zacinał się, miałam zepsuty wyświetlacz (po pierwszym miesiącu użytkowania), bateria ledwo trzymała jeden dzień. W serwisie oddawali mi go 2 razy twierdząc, że usterka nie występuję u nich. Po czym po 4 oddaniu (kiedy minęła już gwarancja półroczna na baterię) powiedziano, że to jej wina (telefon zachowywał się tak samo przy każdym serwisowaniu).
    NIE POLECAM GO NIKOMU ! to był mój pierwszy i ostatni telefon LG.
    Teraz popsuł się 5 raz i skończyłam moją przygodę z nim.
    Jeśli ktoś chce mieć telefon więcej w naprawie niż u siebie to polecam, w innym wypadku odradzam ! ;)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 wrz 2014, 23:09
  • Zacksu22  mail
    Cóż mogę napisać.
    Może tak.
    Zalety:
    -Po samodzielnej aktualizacji Androida w moim LG L5 do nieoficjalnej wersji CyanogenMod 10 (Android 4.4.4) telefon w końcu całkowicie przestał mulić.
    Teraz to bajka w porównaniu ze standardowym Androidem (4.1.2)
    Nic nie zamula, i nie tnie. Polecam samemu wgrać nieoficjalny system 4.4.4 Kitkat z Xda developers.
    Telefon dostanie kopa dwukrotnego.
    -w miarę duży wyświetlacz (chodź 4 całej jak dla mnie jest juz zbyt małe do w pełni komfortowej zabawy tym telefonem.
    -Lampa błyskowa w aparacie
    -Aparat 5 Mpx (robi przyzwoite zdjęcia).
    -Głośny głośnik (momentami aż nadto).
    -W miarę dobra bateria (spokojnie wytrzymuje dzień mocnego eksploatowane, granie, internet itp).
    -Duża pamięć wbudowana mi 4GB spokojnie wystarczają do codziennego użytku.
    Wady :
    -Rogi telefonu szybko się ścierają mi czarna farba juz zeszła
    - Ekran dotykowy potrafi się strasznie porysowac, ja muszę kupić folię ochronną bo u mnie rysy juz się spore pojawiły
    -Na moje oko telefon jest zbyt delikatny (jak pilnuje go jak oka w głowie przed upadkiem). Bo podejrzewam ze upadek z małej wysokości i wyświetlacz będzie do wymiany.
    -Zdejmowanie tylnej klapki to katorga, mogli to lepiej wymyślić.

    To tyle.
    W skali od 0 do 5 daję mocne 4.
    I jak najbardziej polecam.
    Za te pieniądze nic lepszego nie dostaniemy.
    Tylko radzę od razu wgrać nie oficjalne oprogramowanie z Xda developers.
    Telefon odzyje. I nic nie będzie mulić.
    Telefon jak najbardziej polecam.
    .opera-mini.net | 05 wrz 2014, 06:09
  • Genotypek
    Posiadałem telefon dokładnie 7 miesięcy, to co z nim przeszedłem nie należało do zbyt miłych wspomnień. Wolny, bardzo niepojemna bateria, słaby wyświetlacz, często się zacinał. Słabe odwzorowanie kolorów, a do tego odwrotne (typowe dla LG) ułożenie przycisków funkcyjnych na dole.
    Nie polecam tego telefonu nikomu.

    Sprzedałem go i zakupiłem o wiele lepszy innej firmy przy pierwszej lepszej okazji, która mi się narzuciła.

    Nie polecam wyrzucać 200zł w błoto,
    Pozdrawiam.
    .static.ip.netia.com.pl | 04 wrz 2014, 19:09
  • R E K L A M A
  • 00000000000
    Telefon jest po prostu zarąbisty:
    - Duży 4 calowy ekran
    - robi bardzo dobre zdjęcia
    - jest szybki
    - czuły dotyk
    - bardzo dobrze ogarnia gry
    - dużo funkcji
    - nic
    - iw-fi
    - Android 4.0.3 Idze Carem Sandwich
    - głośny głośnik
    Telefon polecam w 100%. Za taką cenę taki smartphone go polecam
    .star.net.pl | 04 wrz 2014, 15:09
  • 9999999
    Jak dla mnie ten telefon jest dobry mam go od września i się raz na jakiś czas zatnie ale to norma. Ja mam androida 4.1. i jest znakomity mój kolega też ma taki telefon i też nie ma problemów z nim. Dla mnie telefon ok
    .star.net.pl | 03 wrz 2014, 16:09
  • werwerwer
    Nie polecam. Nie polecam i jeszcze raz nie. Mam od roku. Ciągle się strasznie zacina. Wywala mnie z Messengera, Fb, wiadomości i innych aplikacji baardzo często. Ponad to nie mogę czasami wykonać połączenia. Naciskam na przycisk połączenia i co? Nic się nie dzieje. Z wybranym numerem łączy po ok 5 minutach. Bardzo słaba bateria. Aparat tragiczny. Po jakimś czasie SMS częto nie dochodzą, więc muszę urouchamiać ponownie telefon, kiedy długo nie dostaję żadnego sms. Za taką cenę można kupić o wiele lepszy telefon. 3 razy nie, dziękuję.
    .wtvk.pl | 02 wrz 2014, 20:09
  • 28282828
    Ludzie! Sama mam LG L5 od niedlugiego czasu chyba ok. 1,5 miesiąca, ale muszę przyznać, że jest bardzo dobry ale jest kilka wad:
    - nie ma kamerki z przodu, ale to nie zbyt potrzebne xd
    - bateria krótko wytrzymuje
    - trudno otworzyc tylna klapke ;-;
    a plusów jest bardzo dużo ;) Więc, skoro kupujecie ten telefon to nie miejcie pretensji, że jest okropny. Bierzecie go na wlasna odpowiedzialnosc, z wlasnej woli :) i to, że bardzo wam sie zcina moze byc z powodu ze macie na nim duzo aplikacji lub ich nie wylączacie, hm? Wedlug mnie telefon jest bardzo dobry ;)i go polecam
    .star.net.pl | 28 sie 2014, 18:08
  • Jędrek
    Posiadam telefon od roku. Przed chwilą zniszczyłem go - i jestem bardzo zadowolony. To pierwszy i ostatni LG jakie pozwoliłem sobie kupić. Telefon nie nadawał się nawet do pisania SMSów, zawieszał się nawet przy tak prostych czynnościach, nie wspominając o tragicznym designie klawiatury. Przykładowo przy wpisaniu znaku po wciśnięciu spacji, znak cofał się przy wprowadzeniu kolejnego do poprzedniego wyrazu, czyli: Wpisując "Hej :)" otrzymamy "Hej: )". Kupiłem go z racji posiadania Nexusa 7 2013, myślałem, że do zwykłego SMSowania wystarczy. Nie wystarczył. Myślę, że jeśli szukamy taniego telefonu do wiadomości, dzwonienia i ewentualnie Facebooka - tania chińszczyzna jest lepszym wyborem. Najlepszym - rynek wtórny. Dziękuję, LG, więcej się nie spotkamy.
    .200.51.188 | 28 sie 2014, 15:08
  • DAWID25
    Mam smartfon (TELEFON) od paru mięsięcy. Ma pare zalet ale i wad.
    Np. tragiczny aparat. Sam smartfon mi się nie zacina, ale bez restartowania go użytkowanie nie było by możliwe przez małą ilość pamięci
    ram. Z smarfona jestem bardzo zadowolony. Niska cena to jedna z zalet tego TELEFONU.. w koncu LG musiało na czymś zaosczędzić. Według mnie smartfon jest warty zakupu. Chyba że ktoś jest bardzo wymagający. Jak dla mnie wystarcza. Jeśli decydujesz się na kupno tego telefonu z czystym sercem go polecam.
    .star.net.pl | 27 sie 2014, 22:08
  • Asiuleczka
    Telefon posiadam półtora roku. Pierwszy i ostatni LG w moich rękach. Nigdy więcej nie wezmę telefonu tej firmy.
    Gubi zasięg, zawiesza się, potrafi się sam z siebie wyłączyć.
    Koleżanka ma ten sam telefon i dokładnie te same problemy z nim co ja. Zdecydowanie nie polecam.
    .dynamic.chello.pl | 27 sie 2014, 19:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   15,9%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 478. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.138.53
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.