Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 269 opinii  |  650 testów  |  4 052 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,2%   17,0%   24,8% 
 Wszystkich opinii: 495. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kasia
    Mam telefon prawie 2 lata. ODRADZAM ten telefon. Telefon tnie sie na kazdym kroku. Po restarcie przy wylaczonych wszystkich aplikacjach odblokowanie ekranu tak, by mozna bylo cos zrobic trwa 10 sekund. Skoro juz mowa o aplikacjach to przykladowy messenger odpala sie prawie minute. Moj poprzedni samsung galaxy mini pomimo ze specyfikacje ma gorsza sprawuje sie lepoej od tego telefonu. Zdjęcia wychodza tragiczne, a w grach plynnosci nie ma zadnej. Jesli kupujesz ten telefon to albo jestes desperatem albo lubisz czekac minute az telefon bedzie w stanie wyslac smsa.
    .icpnet.pl | 25 lis 2014, 09:47
  • R4D3k
    Ten fon to kopmletna porażka, ścina się cały czas, wywala z neta po 10 minutach, baardzo wolnyy.
    Nie nadaje się do niczego, nawet do do dzwonienia bo jest czarny ekran gdy z kimś rozmawiasz i nie możesz włączyć opcji rozmowy typu: głośnik itp.

    ŻAŁOSNA SERIA, żałosny smartfon.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 lis 2014, 15:42
  • lalalaal
    Ma Lg Swift L5 od 2 lat i oto moje zdanie:
    Zalety:
    - jest prawie niezniszczalny ( upadł wiele razy ,wpadł do wanny z gorącą wodą itp.)
    - jest dość prosty pod względem wizualnym i technicznym
    - funkcja QuickMemo jest genialna ( podczas przeglądania stron internetowych wystarczy zrobić zrzut ekranu)

    Wady
    - klawiatura albo nie chce się włączyć albo świruje
    - ma mało pamięci
    - nawet gdy pamięć nie jest pełna wyskakuje informacja ,że jest i nie mogę nic pobrać
    - ma słaby aparat i nie ma kamerki z przodu
    - strasznie się zacina
    - połowa aplikacji zamyka się z błędem
    - bateria po pewnym czasie słabnie i wytrzymuje ok. 5 godzi
    - przy włączaniu go jest skanowanie plików multimedialnych ,które się czesto zacina
    Widać,że ma więcej wad niż zalet więc jestem na NIE
    .dynamic.chello.pl | 22 lis 2014, 15:20
  • R E K L A M A
  • groszek
    Telefon mam od 1,5 roku i jest to mój pierwszy smartfon. Jednym słowem DNO i PORAŻKA. Ciągłe zacinki, zawieszenia i wywalanie z aplikacji to norma. Już mam ochotę nim o ścianę rzucić podczas użytkowania. Problemem jest nawet odebranie czy zakończenie rozmowy. Po uruchomieniu jakiejkolwiek aplikacji telefon myśli 15 sekund co ma zrobic i albo po wielkich przemyśleniach uruchomi lub też nie. NIE POLECAM NIKOMU!!!
    .inowroclaw.mm.pl | 15 lis 2014, 20:37
  • BEJL11
    Posiadam ten telefon od roku i mogę powiedzieć, że jest to wielka porażka. Telefon bez przerwy się zacina. Nawet kalkulator czy aparat się zacinają. Zdjęcia - bez rewelacji, choć przy dobrym oświetleniu są dobre. Internet w telefonie to istna tragedia. Strony wyszukują się w bardzo wolnym tempie. Otwieram 2 lub 3 zakładki i internet się wyłącza. Klawiatura w tym telefonie dużo się ścina i często się wyłącza, albo wogóle nie chce się pokazać. Gry się zacinają, dosłownie każda, nawet angry birds lub najmniej wymagające gry jakie istnieją. Po pobraniu jakiejkolwik aplikacji telefon bardzo zwalnia i jeszcze więcej się zacina. Resetowałem niedawno telefon i po resecie chodzi jeszcze gorzej. Bateria w telefonie to wielka wada. Telefon ładuję 2-3 razy dziennie. Przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje 3-4 godziny. Ogólnie nikomu nie polecam tego telefonu. Jest to kompletna porażka. Pozdrawiam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 lis 2014, 11:18
  • data167
    Jestem posiadaczką owego smartfona od 2 lat. Wiadomo, nie jest to telefon idealny (ale taki chyba nie istnieje), jednak ma w sobie sporo dobrego!
    Przede wszystkim zalecam aktualizację systemu na 4.1.2 jellybean, telefon się nie ścina tak jak w 4.0.1. Nie nadaję się do programów (gier zwłaszcza) które wymagają dużego użycia procesora, jednak działa bez problemu przy lżejszych aplikacjach, ładnie łapie wifi, ma dostępna aplikacje quickmemo, o której myślę, że jest praktyczna, a także możliwość NFC oraz nawigację. Komórka jest prosta w obsłudze, robi całkiem przyzwoite zdjęcia (do cykania selfie w HD polecam superduper lustrzankę) a także posiada wbudowaną lampę błyskową/latarkę. Upadł mi wiele razy, skończyło sie tym, że ma poobijane rogi i kilka rysek na ekranie. Narzekam troszkę na brak equalizera, ale poza tym fajnie się mozna połapać w odtwarzaczu. Polecam telefon. Info dla pań lubiących mini-torebki - do wielu sie nie mieści :(
    .adsl.inetia.pl | 08 lis 2014, 16:28
  • harysia
    Telefonik używam od lutego 2014. Mój pierwszy smartfon... Generalnie w porządku, ale odkąd zaczynał się zawieszać było coraz gorzej. Dziś muszę oddać go do serwisu, bo w ogóle nie da się go uruchomić. Włącza się, zacina i stoi.
    Bateria nie wytrzymuje nawet pół dnia, może kilka godzin. Jak na pierwszy smartfon może być. Ocena - neutral.
    .96.243.193.tvksmp.pl | 07 lis 2014, 12:29
  • L
    Mam ten telefon już 9 miesięcy. Na początku wszystko zapowiadało się, ok- ale na tym się skończyło. Minęło kilka miesięcy od zakupy i zaczęła ginąć klawiatura, zaczął się zacinać nawet przy włączaniu kontaktów. Chociaż czasami wychodzą bardzo słabe jakościowo zdjęcia, na aparat akurat nie narzekam, ponieważ jest to mój pierwszy telefon dotykowy, jakże android. Moja opinia na ten telefon jest neutralna, chociaż nie polecam go.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 11:53
  • Bull
    Android 4.1.2 po aktualizacji. Wykozystywany 190%. Rewelacyjny jak za tą cene. Nie wiesza się - jak sie dba o porządek. Internet, gps. - spoko. Aparat - korzystam tylko mms. Używany 2 lata w turystyce i rozmowach.
    .centertel.pl | 24 paź 2014, 12:03
  • KoRbA
    Telefon początkowo świetnie się zapowiadał, niestety na zapowiedziach i ładnym wyglądzie się skończyło. Urządzenie to strasznie się zacina a zwykłe przeglądanie stron czy aplikacji "Facebook" to udręka. Uruchomienie telefonu zajmuje ok. 10 minut by mogło ono jakkolwiek funkcjonować. Po zmianie z GalaxyS jestem bardzo niezadowolony i jeśli miał bym wybierać ponownie czy zostać na starym GalaxyS czy 610 wybrał bym Galaxy.
    .radom.vectranet.pl | 21 paź 2014, 17:15

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,2%   17,0%   24,8% 
 Wszystkich opinii: 495. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.18.61
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.