Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 143 telefony  |  102 386 opinii  |  650 testów  |  6 634 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   14,5%   26,3% 
 Wszystkich opinii: 449. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • spoko.polecam go
    Nie rozumiem ludzi, którzy piszą nieprawdę na temat tego telefonu. Aparat jest bardzo dobry, ma bardzo fajny desing, dużo pamięci, dobry procesor, wymagającego Androida, z którym radzi sobie świetnie. Mój kolega ma Samsunga galaxy S Advance nawet nie da się przewinąć kontaktów bo się ścina. Serdecznie polecam L5.
    .star.net.pl | 11 lip 2014, 20:07
  • Everrr
    Mam ten telefon od 6 msc i powiem tyle, że na początku mojego użytkowania telefon spisywał się dobrze, dopiero po miesiącu zaczął się przycinać i tnie się do dzisiaj!
    .internetdsl.tpnet.pl | 11 lip 2014, 14:07
  • dddddd
    Mam telefon od ponad roku... i jestem baardzo zadowolony. Żadnego zacinania, zawieszania, wyłączania, był tylko mały problem z samoistnym zmienianiem sie godziny i daty, ale po wgraniu nowego softu wszystko działa jak należy... a nawet lepiej. Zdjęcia są dobrej jakości, przy odpowiednim oświetleniu nawet bardzo dobre. Jak dla mnie super.
    .star.net.pl | 10 lip 2014, 20:07
  • R E K L A M A
  • LG e610 swift L5 najgorszy telefon
    Mialem kiedys ten telefon i powiem ze byl chyba najgorszym urzadzeniem jaki malem . O jakosci filmow to nawet szkoda gadac , poprostu byly takie piksele ze nie dalo sie wytrzymac. Telefon bez przerwy strasznie sie zacinal , w internecie nie dalo sie nic zrobic . Po wyłaczeniu jakiejs aplikacji kony wczytywaly sie 10 sek. Za taką cene mozna kupc o niebo lepszy telefon np. Sony xperia U lub z dopłatą 100 - 150 zł Samsung galaxy s2 . Nie polecam tego telefonu.
    .icpnet.pl | 09 lip 2014, 11:07
  • adept
    Telefon posiadam prawie rok. Największy plus to wytrzymała bateria - jeśli tylko dzwoni się i smsuje wytrzymuje ok. 4-5 dni. Telefon sluży mi ponadto do surfowania po necie - czasem 2-3 dziennie. Przy moim użytkowaniu nie zawiesił się ani raz.
    A teraz 2 minusy: kiepski aparat i wyświetlacz.
    Reasumując: wart swojej ceny.
    .krosno.vectranet.pl | 08 lip 2014, 18:07
  • martuha85
    Telefon sie zacina ma zawiechy totalne nie polecam!!!
    .adsl.inetia.pl | 07 lip 2014, 12:07
  • polecam
    Moja opinia pozytywna.
    Posiadam ten telefon ok 1 ROK w kolorze białym. Możliwości telefonu oceniam na duży plus. Owszem, kąty widzenia są kiepskie, no ale idzie się jednak przyzwyczaić i nie przeszkadza to. Ludzie dużo narzekają na ten kąt widzenia, czy wyświetlacz. Poniekąd się zgodzę. Telefon jest ładny. Nie mam zamiaru zamieniać na inny. Plusem też jest to, że producent stara się i wypuszcza system z nowym numerkiem co jakiś czas. Teraz dla tych, co dużo słuchają muzyki. Też słucham dużo i często na słuchawkach i tutaj można by się pochwalić jakością dźwięku na słuchawkach. Muzykę słucha się przyjemnie. Dodatkowo mamy opcję, która nazywa się "wzmacniacz zestawu słuchawkowego". Telefon jest bardzo dobry. Jeszcze ten system Android 4.1.2 z ciekawą nakładką od LG. Polecam. Dziękuje
    .star.net.pl | 05 lip 2014, 19:07
  • limonka
    Mam telefon od tygodnia. Myślę że mogę się już wypowiedzieć. Telefon jest bardzo dobry. Nie zacina się, chodzi płynnie. Mam bardzo dużo aplikacji włączonych w tle i nie przeszkadzają w działaniu telefonu. Zdjęcia powinny być troche lepsze
    ale to w końcu nie profesjonalny aparat cyfrowy. Polecam ten telefon wszystkich i do tej pory jestem z niego zadowolona.
    .cdma.centertel.pl | 05 lip 2014, 15:07
  • Zuzia  mail
    Telefon od razu po zakupie zachwycał mnie. Byłam nim oczarowana. Później telefon zaczął się zacinać. Gry i aplikacje same się wyłączają. Żeby tego było mało, telefon ciągle traci zasięg. Kupiłam go za ok.600 zł, chociaż dla mnie wart jest nie więcej niż 200 zł. Okropny badziew.
    .175.158.61.koba.pl | 04 lip 2014, 17:07
  • Aga
    Z telefonu korzystam od ponad roku. Cóż powiedzieć... aplikacje same się wyłączają, telefon sie zawiesza i samoistnie resetuje. Po jakimś czasie z niewiadomego powodu pojawiły się czarne zarysowania/plamki podczas robienia zdjęć. Niestety o aparacie zbyt wiele dobrego nie można powiedzieć. Wyświetlacz zły... w słońcu nic nie widać! Pod kątem również. Przy korzystaniu z LG L5 często, bateria wytrzymuje mniej więcej 10h... Kupiony był za 600 zł. Zdecydowanie za dużo jak na takie badziewie!
    .syriusz.net.pl | 04 lip 2014, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   14,5%   26,3% 
 Wszystkich opinii: 449. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.238.48
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.