Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 864 opinie  |  863 testy  |  4 694 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,0%   18,5%   24,5% 
 Wszystkich opinii: 514. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • matii
    Tragedia tragedia tragedia, po roku użytkowania moje nerwy sięgnęły zenitu, i wylądował w szufladzie. Problemy z systemem. Błędy aplikacji, a o nie działającym wifi już nie wspomne. Tyle w temacie. Nie polecam i przestrzegam przed nim. Jeśli ktoś potrzebuje taniego i dobrego aparatu, to radzę wybrać LG L5 pierwszej generacji. Obydwa miałem i wiem co mówię
    .79.218.246.atman.pl | 18 sty 2015, 22:14
  • Paskuda
    Mam ten telefon od półtora roku i z zaskoczeniem czytam komentarze. Bateria trzyma kilka dni (przy intensywnym użytkowaniu). Telefon się nie zawiesza i bzdurą jest stwierdzenie, że nie można słuchać muzyki i pisać smsów jednocześnie. Posiadam wiele aplikacji i nie mam problemu z używaniem ich. Telefon jest lekki i bardzo estetyczny. Jestem z niego bardzo zadowolona.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 sty 2015, 14:20
  • czesio72
    Posiadam ten telefon i w stu procentach zgadzam się z tym iż jest to telefon budżetowy, a nawet zbyt drogi jak na swoją specyfikację. Bardzo często się ścina nawet przy prostych aplikacjach. Nie polecam a wręcz przestrzegam przed zakupem. Jeśli ktoś chce telefon tylko i wyłącznie do rozmów to LG L5 jest nie opłacalny.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 sty 2015, 22:00
  • R E K L A M A
     
  • Sendyseendy
    Zacznijmy od tego, że telefon w nazwie powinien posiadać słowo -dno. Lg Swift l5 jest moim telefon zastępczym od innego dna, które jest w naprawię. Sama mam go dwa tygodnie, a ogółem nie wiem ile ma telefon podajże był używany z pół roku, a w szafce leżał parę miesięcy. Strasznie się tnie - najgorzej jest z aplikacją Messenger, która jak już się załaduje (co jest cudem) działa strasznie wolno. Kiedy już chcesz wyjść z Messenger musisz odczekać kilkanaście minut aż wyłączy się klawiatura. Kiedy korzystasz z telefonu często wypycha cię z strony, na której byłeś i lądujesz na pulpicie, kiedy wracasz do internetu - strony nie ma. Jeśli jesteś na internecie telefon wytrzymuje góra 2 strony tak, czy siak ze spowolnieniem. Jedynym plusem są rozmowy, które idą naprawdę gładko bez żadnych problemów, jednak to jak telefon się tnie gdy nawet nie jest przeciążany jest przesadą. Moim zdaniem opinie powinny pisać osoby posiadające telefon co najmniej pół roku, a nie tydzień bo przez pierwszy miesiąc z pewnością telefon jest ideałem. Nie mowie, że telefon za tą cenę powinien nie wiadomo jak chodzić ale znacznie lepiej działa Sony Xperia E3 za tą samą cenę. LG to zdecydowanie najgorsza marka telefonów i radze nikomu nie kupować tych pierdołek.

    Plusy:
    Rozmowy
    Minusy:
    Spowolnienie
    Tnie się
    Bardzo szybko wyładowująca się bateria (nawet jeśli nie odpalasz telefonu wytrzymuje on 1 dzień BEZ UŻYWANIA)
    .astral.lodz.pl | 11 sty 2015, 16:31
  • Krzysztof
    Witam. Posiadam ten telefon od 1,5 roku i jestem baedzo zadowolony. Telefon jest bardzo wytrzymały upadł mi kilka razy na bekon i nic. Od czasu do czasu sie zatnie no ale niestety nic nie jest idealne. Telefon polecam
    .play-internet.pl | 25 gru 2014, 21:07
  • stach122
    LG L5 jest bardzo słabym telefonem, mały ekran, słaba wydajność (1 rdzeń 800Mhz, 1 GB ram), mała rozdzielczość ekranu oraz słabe kolory. Jeśli telefon ma być tylko do SMS i dzwonienia to do tego wystarczy. Jak szukacie do czegoś więcej unikać jak ognia.
    Ja go używam teraz do zabawy z modyfikowaniem androida. (JA osobiście mam LG F70)

    PS: Telefon dostał aktualizacje do 4.1.*
    .dynamic.gprs.plus.pl | 25 gru 2014, 16:55
  • dddd
    Mam ten telefon 1,5 roku bardzo żałuje, że mam go na umowę i nie mogę go zmienić, telefon strasznie się tnie.. :/ nie mogę np. słuchać muzyki i pisać SMS jednocześnie, klawiatura często nie wychodzi a po skończeniu pisania pozostaje na ekranie, nie mogę również grać w żadne gry bo każda się zacina :/ przy dzwonieniu ekran często robi się czarny, ostatnio telefon sam zaczął mi się wyłączać
    NIE POLECAM ! Jedynie co to muszę zgodzić się z poniższą opinią, że telefon wytrzymuje to jak się nim rzuca.
    .torun.mm.pl | 23 gru 2014, 15:32
  • Szpaku
    Witam.
    Telefon w moich rękach jest od 2 lat.
    Działa tragicznie- tzn "wiesza się" co chwila.
    Dla osoby która nie wgrywa aplikacji, a używa telefonu do rozmów, sms, muzyki i pogrzebania w internecie będzie ok.
    Na OGROMNY plus wytrzymałość telefonu.
    Nie spotkałem się nigdy z tak wytrzymałym smartfonem- bez problemu otwiera się nim piwo :P
    Również nie straszne są mu upadki na beton.
    Parę razy zdarzyło mi się rzucić nim o ścianę i... jedynie wypadła bateria, ale po złożeniu do kupy działał jak wcześniej :)
    Polecam dla osób, które szukają NIEZNISZCZALNEGO smartfona.
    .internetdsl.tpnet.pl | 23 gru 2014, 10:33
  • brother31
    Telefon posiadam niezbyt długo ale podoba mi się. Może faktycznie przy wymagających aplikacjach potrafi ściąć ale mi zdarza się to niezbyt często i nie jest irytujące jak np. w Xperii X10 mini pro z andkiem 2.3.7. A bateria po prostu poezja, najlepsza w porównaniu ze smartfonami, które już miałem a miałem ich trochę. Przy intensywnym użytkowaniu (internet, smsy, gierki) potrafi wytrzymać do dwóch dni, jak rzadko używam telefonu (czasem zadzwonię, napiszę parę smsów) i telefon po prostu leży to nawet 5 dni. Czego więcej chcieć? Może trochę lepszych kolorów na wyświetlaczu bo są trochę blade ale idzie się przyzwyczaić.
    Podsumowując:
    Plusy:
    + ładny design (kwestia gustu ale dla mnie jest ładny)
    + wygodnie leży w dłoni
    + dosyć lekki i cienki
    + sporo pamięci wewnętrznej na aplikacje
    DUŻY + za baterię jak na smartfon

    Minusy:
    - Słaba rozdzielczość i kolory wyświetlacza
    - trochę mało ramu przez co nie jest płynny
    - brak przycisku aparatu też dla mnie jest małym minusem
    - przeciętna jakość głośnika
    .play-internet.pl | 21 gru 2014, 02:00
  • Albor
    Ogólnie ocena niezła. Nie przeszkadza mi słaba rozdzielczość ekranu, bardziej przeszkadzają słabe kąty widzenia.
    Główną wadą jest niewydolny procesor, który sprawia, że aplikacje się tną a telefon się zwyczajnie zamula. Często dotykasz i czekasz na reakcję. Jeśli miałby służyć tylko do dzwonienia to mógłby być, ale do używania wielu aplikacji jest zwyczajnie za słaby. Mój kolejny smartfon na pewno będzie szybszy.
    .20.110.104 | 19 gru 2014, 14:27

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,0%   18,5%   24,5% 
 Wszystkich opinii: 514. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Myśleć wystarczy...
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.159.156.181
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.