Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 259 marek  |  12 390 telefonów  |  169 607 opinii  |  948 testów  |  4 031 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5

Thumb Up

54,3% 

Thumb Down

 21,8% 

Pytanie

 23,9% 

 Wszystkich opinii: 564. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

quba
Po 3 latach użytkowania starła sie srebna ramka wpkół ekranu i logo LG na tylnej obudowie. Aero 2 teżdziala świetnie. Mikrofon i słuchawka działaja od początku tak samo. Bateria czasem wytrzymuje 2dni. Android jak kazdy system, kiedy die skonfiguruje to dziala plynnie. Wyświetlacz do uzytku domowego OK. Male katy widzenia.
.free.aero2.net.pl | 26 wrz 2015, 11:09
Infomen
Telefon LG E610 znakomita maszyna, pod warunkiem że umie się korzystać ze Smartfonów, dodam że to nie telefony dla gamoniów. Większość aplikacji działa bez zarzutu, oczywiście tylko przydatne nie obciążające pamięć w tle. Nie stosuje aplikacji śmieci i aplikacji działających dla ukrytych (komputerów bazowych) które przez programy wabiki wykorzystują procesory innych dla swojej korzyści obliczeniowej. GPS działa znakomicie nic się nie zacina płynnie pokazuje trasę przejazdu. Ekran i dotyk działa płynnie, bateria też działa bez zarzutu do 5 dni.
Ktoś zapyta jak to możliwe skoro inni pisali tak negatywne komentarze. Odpowiem telefon zrotowany,dobrane sensowne oprogramowanie, użytkownik posiadający sporą wiedzę o podzespołach telefonów, ich budowie, oraz oprogramowaniu.
Mimo że nabyty jako używany, będzie służył wiele lat i opinia zostanie taka sama. Problem nie tkwi w (maszynie LG, ale w użytkownikach, oraz sposobie użytkowania czy wam się to podoba, czy nie. Opinia pozytywna.
.ssp.dialog.net.pl | 19 wrz 2015, 22:09
PabloTTi
Brałem ten telefonik w abonamencie 1,5 roku temu - już wtedy czytałem opinie żeby ostrożnie podchodzić do zakupu tego telefoniku bo jest mułowaty. Kupiłem go za "złotóweczke" z myślą ze nie będę szalał po grach i aplikacjach. Dziś mogę powiedzieć ze był to błąd - tel. odłożyłem na polkę i musiałem uruchomić moja stara nokie 500 która służyła tylko do otwierania piwa.LG kompletnie ni dźwiga Androida - nie wiem dlaczego w ogolę dopuszcza sie w nim aktualizacje itp - po przywróceniu ustawień fabrycznych wystarczy tydzień użytkowania i są kłopoty aby odebrać połączenie przychodzące. Zdarzało się ze tel miał serie lagów po których nie chcący dzwoni się do kogoś - musiałem wyjmować baterie bo na ekranie 0 reakcji...Nie doczekałem z nim do końca umowy i wróciłem do starej noki która na symbianie chodzi jak błyskawica przy LG.

Nawigacje do auta - polowa app. navi się wiesza i wywala np po 15 min jazdy, nawi z map google ma lagi co bardzo potrafi wkur. człowieka, znalazłem jedna darmowa która bazuje na openstreet i sie nie ścinała ani razu ale ogólnie temat męczarnia.

Podsumowując - nie można go polecić nawet jak ktoś chce tylko korzystać z podstawowych funkcji tj. dzwonienie, sporadycznie nawigacja.
.com.pl | 11 wrz 2015, 10:09
R E K L A M A
 
aleksander2001
Kupiłem LG Swift L5 w PLAY'u za gotówkę nie było warto wersję Czarno podobał mi się i działał całkiem OK przez 5 miesięcy ale po tym czasie już była katastrofa :(
PLUSY:
- Wytrzymałość
- Dobry aparat fotograficzny jak na 5 Mpix
- NFC
- Cena 250 zł
MINUSY:
- Strasznie muli (przy 3 aplikacjach zainstalowanych były to: Facebook, Instagram, Retrica i strasznie się cięło)
- Sklep Play przy szybkim internecie pełny zasięg wi-fi uruchamiał się 5 minut
- Wywala z aplikacji
- Zdzierała się farba :(
- Słaba jakość dźwięku przez głośnik
- Nie przenosił moich aplikacji na kartę SD (8GB Sony) jedyne co to zdjęcia :(
telefonu pozbyłem się za 80 zł dołożyłem pieniądze i wymieniłem go na iPhone 3G 16 GB i działa świetnie na IOS
jednym słowem NIE POLECAM :(
MOJA OCENA: 4/10
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 sie 2015, 11:08
Przemek  mail
Witajcie. Czytajac wasze opinie jestem w szoku. Moj L5 dziala bez zarzutu. Nie tnie sie, nie wiesza. Bateria w miare, aparat super jak za te cene. Zasieg dosc dobry. Coz wiecej chciec za takie pieniadze. Ogolnie jestem zadowolony. Pozdrawiam.
.play-internet.pl | 21 sie 2015, 11:08
Ziarniak
Jak większość osób tu wypowiadających się na temat tego smartfona również jestem dwuletnim posiadaczem LG Swift L5. Niestety oceniam ten sprzęt negatywnie pomimo początkowego zadowolenia. Do głównych minusów muszę zaliczyć częste zawieszanie się klawiatury jak i samych aplikacji, odbieranie połączeń przychodzących nie należało to najłatwiejszych czynności ponieważ często przez kilka sekund miałem czarny ekran i w żaden sposób nie mogłem odpowiedzieć na telefon. Jestem jedynie troszeczkę zadowolony z aparatu 5mpx, w dzień robił bardzo dobre zdjęcia natomiast w sytuacjach gdy robiło się trochę ciemniej zdjęcia wyglądały tak samo jak obrazy uwiecznione aparatem VGA.
.adsl.inetia.pl | 17 sie 2015, 23:08
Szulcu
Mam go 2 lata.. NIE POLECAM! Tnie się niemiłosiernie, często "klawiesze" na ekranie podczas pisania smsa przestają działać.. klika się, tel tylko wibruje ale nic nie pisze. Trzeba kilka razy, włączyć i wyłączyć smsa aby się naprawiło, co jest drażniące jak chcesz szybko odpisać.
-GPS to kpina,
-ma mało kolorów,
-często jak chcesz do kogoś zadzwonić klikasz w słuchawkę, czekasz 10s, klikasz ponownie, czekasz 10s (nerwy puszczają) klikasz znowu i nagle boom 5 połączeń na raz idzie..

ODRADZAM nerów i straconych pieniędzy, lepiej je wydać na piwo z kumplami :P
.suwalki.vectranet.pl | 17 sie 2015, 20:08
kms17
Mam ten telefon już przeszło 2 lata i zdecydowałem się w końcu napisać o nim opinię.
Telefon na początku działał bezproblemowo, szybko, ani razu się nie zacinał. Był to mój pierwszy telefon z Androidem, więc byłem z niego bardzo zadowolony. To zadowolenie trwało jakieś 5 m-cy, a potem... szkoda mówić. L5 zaczął się strasznie zacinać, samo załączenie Kontaktów lub SMSów trwało czasem do nawet 30 sekund, jeżeli się przy tym nie zaciął na Amen. O grach nie było mowy.
Aparat oceniam na dobry, jak na tą cenę i początek 2013 roku. Minusem jest brak przedniej kamery
Jakość wykonania na poziomie dobrym. Niestety wyświetlacz pozostawia wiele do życzenia.
Bateria tak od 1 do nawet 3 dni, zależy ile się używa (średnio 1,5-2 dni)
Gdyby nie ta krytyczna wydajność urządzenia to telefon byłby dobry, ale z tym to telefonu nie da się używać.
TELEFONU ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!
Jestem przeszczęśliwy faktem, że za 3 dni kupuję nowy smartfon.
.centertel.pl | 14 sie 2015, 23:08
Gabi666
Miałam ten telefon 2 lata ,po roku zaczynał sie ścinać odebranie połączenia trwało około 5s menu też sie ładowało. Gdy słuchałam muzyki w środku piosenki była 0,5s pauza. Ogólnie telefon znośny cena dobra i solidnie wykonany
.pl | 09 sie 2015, 14:08
Ines
Nie polecam! Po 10 miesiącach użytkowania padł system i telefon do wyrzucenia. Przez czas użytkowania często się zwieszał, gasł ekran podczas rozmowy - włączał się jak osoba z która rozmawiałam się rozłączała. Najgorszy telefon jaki miałam
.dynamic.gprs.plus.pl | 01 sie 2015, 21:08

Thumb Up

54,3% 

Thumb Down

 21,8% 

Pytanie

 23,9% 

 Wszystkich opinii: 564. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu