R E K L A M A

LG Swift L5
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 578. Pokazuję od 1 do 10.
53,6% 
 22,7% 
 23,7% 
Jake
Kiedy go dostałem, cieszyłem się, ale to trwało tylko 3 miesiące, bo po nich zaczął się mulić i wieszać. Po aktualizacji do 4.1.2 było tylko gorzej. Nawet CyanogenMod niewiele dawał, co gorsza po roku musiałem nosić z nim powerbanka, bo bateria starczał tylko na pół dnia. A to wszystko wina wujka Google'a, który robi coraz bardziej zasobożerne aplikacje. W tej cenie Lumia będzie lepszym wyborem.
.dynamic.gprs.plus.pl | 05 lis 2017, 15:11
Obsidio1993
Stwierdzam że może macie swoje opinie , posiadam LG K10 KTÓRY dopiero po wypłacie wykupie , kupiłem Samsung trend za 80 - lipa straszna bardzo straszna , sprzedałem za to samo , aby mieć coś do pracy kupiłem L5 - 80zł , nie mam zdania na jego temat czy zły czy dobry , po prostu o wiele lepszy od trend , jak na urzywanie chwilowo tak tego telefonu jest okej , co do zacinek jest coś takiego jak opcje programistyczne - wystarczy przełączyć - 0 animacji , nic - oraz pokaż wszystkie aplikacje i dać na 2-3 zadania w tle i jest okej.
.rudaslaska.vectranet.pl | 21 paź 2017, 10:10

Daniel16
Miałem go ponad rok,nie byłem jego pierwszym właścicielem.Strasznie się zacinal i jest mulowaty że głowa boli,nie polecam dla osob mało cierpliwych,choc podejrzewam,ze bardzo cierpliwe osoby też by wyprowadził z równowagi.Przegladanie internetu na nim to istna katorga,zacinaly mi się NAWET "milionerzy" a messengera raz wlaczalem aż 22 razy!alarmy często nie dzwoniły albo same się wyłączaly Jedyna zaletą tego telefonu jest jego wytrzymałość , na prawdę jeżeli nie jesteś Pudzianem to śmiało możesz w niego uderzać :) Reasumując ten telefon do zadań "zadzwoń i napisz sms-a jest poprawny lecz do już bardziej zaawansowanego użytkowania może denerwować swoimi fochami w postaci zacinania się wszystkiego co możliwe wliczając ciągle wylaczajaca się klawiaturę lecz śmiało można na nim wylądować swoją agresję :)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 sie 2017, 20:08
Nena
Miałam go 4 lata. Jest bardzo wytrzymały,przeżyje prawie wszystko, jedynie gdy upada to wychodzi z niego bateria i klapka. Jak na swoją cenę jest okej, aczkolwiek się ciągle zacina, nastawione budziki się same odkładają. Zdarza sie nawet,że zmienia sie sama data i godzina... Aby się pojawiła klawiatura trzeba też sobie troszkę poczekać. Zacinanie się to jego największa wada. Jeżeli chodzi o aparat- tyle o ile .
.191.80.135 | 16 cze 2017, 17:06

Tomala
Mam ten telefon od kilka miesięcy (a jak normalnie to 3 lata)
Ten telefon nadal działa, A tu są minusy&plusy.

Plusy
Wytrzymuje wszystko.. może nie
Nie taki zły design jak na dawno ale teraz to nie perfekt
Minusy
Kamera,ekran i klapka są plastikowe.
512 megabajtów ramu nie wypada zbyt dobrze. Jest 2017!
Klapka wypada jak upuszczony i wypada bateria
Przycisk POWER i Volume po kilku miesiącach nie będzie/kiepsko będzie działał.

Teraz mam go z powodu braku pieniędzy. Polecam go jako telefon dla dziecka.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 mar 2017, 19:03
Kukiv
Dobry telefon, kupiłam jakoś w 2014 r. Zachwycił mnie jego wygląd (jak na tamte czasy). Telefon co prawda posiada swoje wady, ale kurcze tak długo przeżył ten telefon ze mną. Rozlało mi się picie w plecaku patrzę, a tam plama na ekranie. Pomyślałam, że się zepsuję po takiej akcji w mięsiąc. Mimo moich objaw trzyma się już 3 lata. Zadziwiła mnie jego wytrzymałość. Najgorszą jego wadą jest to, że często się zacina. Podczas grania lub pisania klawiatura potrafi się sama wyłączyć i pomaga tylko reset. Jak dla mnie i tak pozytywnie.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 06 lut 2017, 12:02
kiciale
Mam ten telefon juz 4. lata (mial sluzyc przez 2 lata, ale zostawilam go sobie na wszelki wypadek ?i słusznie, bo potem uzywalam go jako telefonu awaryjnego przez chyba rok?)
Powiem tak. Na tamte czasy to nie byl zly telefon.
Przede wszystkim jest niezniszczalny. Moze nie tak jak Nokia 3310, ale w ciagu tych 4 lat na pewno wytrzymal wiecej niz np. moj LG F60, ktorego rozwalilam po pol roku niestety.... Nie zlicze ile razy mi spadl, probowal popelnic samobojstwo topiac sie czy poprostu ja probowalam nim kogos zabic. I co? Ano nic! Zyje i ma sie dobrze (chociaz ciagle buntuje sie, bo chyba chce odejsc na zasluzona emeryture).
To jednak nie jest dobry tefon dla ludzi niecierpliwych. Facebooka potrafi wlaczac jakies 20sekund, inne aplikacje podobnie. Zacina sie, czasami nawet przy wlaczaniu aplikacji do smsowania. Mowia, ze nie sposob ogladac na nim filmow czy przegladac internet- widocznie ja mam w sobie poklady cierpliwosci, ale zgodze sie, te czynnosci nie naleza do najprzyjemniejszych. Poza tym nie jestem pewna czy lata uzytkowania i ilosc upadkow i prob samobojczych tego telefon nie ma wplywu na te ścinki. Co ja mowie?! Na pewno ma! Ale ogólnie rzecz biorąc, jak na telefon za 50-100zł, nie jest zły. Teraz uzywa go moja siostra, bo swoj zepsula i nie narzeka (tzn. nie narzeka ZA BARDZO :)
Jedyne wada jakiej nie moge mu wybaczyc to galimatias z smsami. Pojawil sie mniej wiecej po 3 latach uzytkowania i trwa do dzis. Czesto bylo tak, ze smsy nie przychodzily przez dwa miesiace, by pozniej przyjsc wszystkie naraz; dostawalam smsy z ktorych np. poczatek byl trescia wlasciwa, srodek byl smsem od innej osoby, a koncowke zjadalo... I to jest najdziwniejsze, bo nie byla to wina operatora (przez ten czas przelecialam przez trzy rozne sieci i w kazdej to samo).
Ogólna opinia: ok. Jest wytzymaly, nadaje sie na telefon awaryjne, na pierwszy smartfon dla cierpliwej osoby lub dziecka.
.play-internet.pl | 17 gru 2016, 19:12
Pumber
Mam ten telefon 3 lata. Jak go kupiłem na tamte czasy byl okey, ale obecnie chodzi bardzo wolno, zacina się. Ten telefon jest tylko do sms i rozmow. Internet bardzo opornie i wolno chodzi.
.dynamic.gprs.plus.pl | 08 gru 2016, 20:12
Luki
Tel tylko i wyłącznie do dzwonienia i smsowania i do nic innego się nie nadaje
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 04 lis 2016, 15:11
Kamil
Używam go jako telefon zastępczy, gdy np xperia siadła albo p8 ostatnio mi się zepsuł, ogólnie jest dosyć dobry, do yt czy fb to sie nie nadaje. Mozna dzwonic duzy plus, tyle razy mi się topił (3-4) i nadal działa, bez rozkręcania. Tak samo miałem z lg l90, działał zalany - tyle. Jak ktoś chce telefon niezniszczalny (otwieram nim piwo, rzucam czasami w kogoś jak nie chce mi się podejść. Rozpadnie się na 3 części czyli bateria klapka i sam telefon. Ogolnie polecam (do dzwonienia i sms) :)
.ciechanow24.pl | 21 wrz 2016, 08:09

Wszystkich opinii: 578. Pokazuję od 1 do 10.