Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 218 marek  |  10 602 telefony  |  156 369 opinii  |  872 testy  |  7 451 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,1%   19,3%   24,6% 
 Wszystkich opinii: 524. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • sensibles
    Mam już go 2,5 roku. Jeden z najgorszych telefonów z Androidem jakie posiadałem. Non stop się zacina. Smsy się 'zbugowały' przychodzą w parunastu kopiach, każdy. Kąty widzenia są okropne. Oglądanie youtube, czy jakiegokolwiek filmu, odpada. Głośnik jest cichy i przeszkadza to w rozmowie. Lampa błyskowa jest również bardzo słaba. Akceptowalna jakość zdjęć - jedynie w dobrym oświetleniu. Jedyną zaletą jest fakt, że jest niezniszczalny. Lądował na ziemi częściej niż Najman, a wciąż się trzyma.
    .dynamic.chello.pl | 30 mar 2015, 07:17
  • Szymon  mail
    Witam,
    Początkowe 2 - 3 mce byłem dośc zadowolony z pracy tego telefonu. Obecnie to jak ma dzień ale z przewagą tych gorszych dni. Włączenie nawigacji równa się z oczekiwaniem ok 15min na załapanie Mapy Google.
    Jest możliwość zaktualizowania Androida do wersji 4.1.2.
    Ogólnie nie polecam tego telefonu.
    .icpnet.pl | 25 mar 2015, 23:09
  • werty
    Bardzo słaby sprzęt. nakładka od LG jest zupełną porażką. Wydajność ok - jeżeli ktoś nie robi nic poza dzwonieniem i smsowaniem. O instalowaniu gier lub bardziej wymagających aplikacji nie ma co myśleć.
    .static.chello.pl | 24 mar 2015, 15:21
  • R E K L A M A
     
  • użytkownik lg l5 e610
    Witam,
    Mam ten telefon 1,5 roku, kupiony w polskim sklepie ze sprzętem elektronicznym. Generalnie, mam o nim dobre zdanie. Podstawowa wada to kiepski aparat i jakość wyświetlacza. A poza tym nie mam się do czego przyczepić. Pozdrawiam
    .dynamic-ra-4.vectranet.pl | 20 mar 2015, 12:48
  • anonim
    Nigdy nie spotkałam się z taką technologiczną porażką. Ten telefon właśnie nią jest. Z początku byłam zadowolona, jednak szybko zmieniłam zdanie. Zacina się w każdym możliwym momencie. Spowalnia pracę po zainstalowaniu pierwszej aplikacji. A skanowanie danych? To koszmar, jeśli trwa mniej niż 20 minut, jest to cud. Nie polecam! Najgorsze urządzenie jakie posiadałam.
    .trzebnica.static.tkt-net.pl | 16 mar 2015, 22:09
  • D97W  mail
    Telefon beznadziejny.
    Jego wykonanie jest żenujące, lakier odpryska, klapka skrzypi, przycisk blokuj często się zacina itd.
    Sms- koszmar, zacina się, wpisując słowo on na to nie reaguje.
    Jakoś rozmów- tragedia.
    Zdjęcia- tragedia
    Bateria umiała przeżyć 1 dzień.
    Ten telefon mnie tak poirytował że został rozwalony o asfalt i tam pozostawiony bo ile można!
    .zetosa.krakow.pl | 14 mar 2015, 13:42
  • Ola11223344
    Witam .Posiadam ten telefon 2 lata.
    Moja opinia o nim jest negatywna :
    -zacina się
    -nie zawsze pokazuje połączenia itp
    Osobiście nie polecam.Warto trochę więcej zapłacić za inny telefon i się z niego cieszyć
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 mar 2015, 15:10
  • Paweł
    Masakra i jeszcze raz masakra telefon zacina się nawet przy pisaniu smsów najgorszy smarfon jaki miałem - nie polecam!!!
    .zary.vectranet.pl | 04 mar 2015, 12:05
  • Anonimowa
    Cóż, telefon na początku sprawował się fajnie ale to była góra 3 miesiące. Po tym czasie telefon zaczął się psuć, zawieszać, nie ściągałam w ogóle żadnych gier bo to nie miało sensu. Bardzo zawiodłam się na tej firmie i raczej nigdy już nie zaufam tym telefonom. Powiem tak, w ciągu trwania mojej umowy u operatora gdzie telefon mogę wymienić dopiero w grudniu 2015 muszę zakupić inny nowy, ponieważ nie widzę już przyszłości z tym telefonem. Wg mnie nie nadaje się on do użytku na dłuższą metę.
    .176.243.25 | 04 mar 2015, 11:32
  • walec98
    witam.
    mam telefon od 2 lat i to co ludzie piszą na forach to jakieś bzdury.!
    ja mam na telefonie około 10 aplikacji i nigdy ale to nigdy mi sie nie zaciął.
    polecam jak najbardziej.!!!!
    .interdom.net.pl | 02 mar 2015, 23:55

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,1%   19,3%   24,6% 
 Wszystkich opinii: 524. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Redmi 2A
» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Prestigio Muze A3
» Lenovo K3 Note
Aktualności:

» OnePlus DR-1 prima-aprilisowym żartem
» Xiaomi Redmi 2A: można jeszcze taniej
» LG G4 pozuje w pokrowcach
» Xiaomi MiPad2 na pierwszym zdjęciu
» Prestigio Muze A3 z pojemną baterią
» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.23.190
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.