Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 247 telefonów  |  139 837 opinii  |  720 testów  |  3 589 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,7%   12,0%   27,3% 
 Wszystkich opinii: 399. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
SebaRPK18
Witam. Posiadam ten telefon już z tydzień. Zakupiłem go w lombardzie za dobrą cene. Mój telefon posiada Android 4.1 i muszę przyznać że to porażka. Telefon muli się, nie mogę wysyłać MMS-ów co jest po prostu żenadą, Opera oraz Chrome się tnie. Plusem tego telefonu jest aparat i głośność rozmów oraz bateria.
*.cable-modem.tkk.net.pl  |  23 kwi 2014, 09:04
dawid123456
Jak dla mnie telefon jest bardzo fajny. Nie zacina się, co prawda bateria słabo trzyma to naprawdę go polecam. Jest teraz naprawdę tani, jak na swoją cenę jest świetny! ;) Polecam telefon
*.star.net.pl  |  17 kwi 2014, 21:04
Igor
@wolo220

A nie myślałeś o oddaniu telefonu do serwisu z tytułu ustawy ? Nie pamiętam który to konrkretnie przepis jest ale jeśli serwis/sklep nie chce przyjąć lub odmawia naprawy gwarancyjnej można złożyć podanie że chcesz oddać telefon do naprawy z tytułu ustawy. Więcej info będziesz miał tutaj http://www.infor.pl/prawo/prawa-konsumenta/gwarancja/231400,Gwarancja-a-uprawnienia-z-tytulu-niezgodnosci-towaru-z-umowa.html lub poszukaj w necie. Jest tego sporo :)
*.internetdsl.tpnet.pl  |  13 mar 2014, 08:03
Zniesmaczony
Chciałbym się odnieść do tego modelu. Posiadam ten telefon od ponad roku i tylko czekam aż umowa dobiegnie końca. Słowo zacina jest na porządku dziennym. Co do aplikacji biorąc pod uwagę Facebook, Messenger,i latarkę plus jedna biedna gra w stylu skaczący ptak to system powinien śmigać ale ale śmigał przez może pierwsze 2 miesiące. obecnie to nawet kolejne resetowanie systemu mu nie pomagają a przeglądarka internetowa działa jak bym miała zatwardzenie. Znajomy ma tez ten model ta sama opinia więc może i ten telefon działa płynnie przy zatrzymaniu każdej aplikacji i tylko wiadomości plus telefony i wysyłanie zdjęć ale po ki grzyb smartfon skoro takie rzeczy robią nokie biznesowe serii e bez zacięcia. Jeżeli chodzi o lg seria L to ponoć warte uwagi od L9 choć nie wiem nie korzystałem i nie zamierzam. Co po tym się okaże ale żadne lg z serii L pozdrawiam użytkowników mających dobre opinie o tym telefonie / smartfonie bo moim subiektywnym zdaniem smartfon ma działać płynnie przy kilku aplikacjach na raz a nie tak jak to jest w przypadku L5 jedyny plus to wygląd :)
*.adsl.inetia.pl  |  08 mar 2014, 10:03
lukasz1533116  mail
Witam, mam ten telefon od lipca 2013 roku i spisuje się bardzo dobrze, po za tym, że jak ma sie zainstalowanych z 10 gier sie czasami lekko " muli " ale czego się spodziewać przy 800MHz i 512mb ram'u. Ogólnie jest dobrze. Brakuje mu też troche głebi kolorów, z powodu 256tyś k. Ale jak najberdziej wart swojej ceny. [...]
*.tvk.torun.pl  |  05 mar 2014, 14:03
Kasia66
Lubię ten telefon, ponieważ wygląd i aplikacje są fajne. Jeśli mi się znudzi np, tapeta, układ ikonek na pulpicie mogę sobie całkowicie zmienić telefon. Jestem zadowolona z aparatu, przydałaby się kamerka z przodu. ;) Minusem jest to, że się trochę zawiesza, bardzo denerwuje mnie dźwięk migawki, której nie można wyłączyć. To mnie najbardziej wkurza w tym telefonie !!! Proszę zróbcie coś w aktualizacjach...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  02 mar 2014, 19:03
flash1234
Mialem lg l5, l9, a teraz mam lg g2, z wszystkich tych telefonow, a szczegolnie z dwoch ostatnich jestem bardzo zadowolony. Wszystko plynnie dziala, moze dzwiek na sluchawkach w l5 i l9 nie powala, ale reszta dziala ok. Polecam.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  01 mar 2014, 19:03
krox
z fabrycznym androidem 4.0 bateria trzyma długo. 5 dni przy niezbyt intensywnym użytkowaniu często się zdarza. Po aktualizacji do androida 4.1 i po 1,5 roku od kupna telefonu, bateria trzyma jeszcze lepiej. Dalej 5 dni można bez większych problemów osiągnąć. Przy intensywnym użytkowaniu 3 dni bez problemu
*.dynamic.chello.pl  |  01 mar 2014, 12:03
grk
Mam ten telefon od prawie 2 lat. Największa jego zaleta to bateria. Dziś trzyma mi 3 dni jak dużo się nim bawię. Przy normalnym używaniu 5 dni. Mam wyłączone wszystkie zbędne funkcje, ekran przyciemniony itp. Po zakupie miałem androida 4.0 i telefon działał fajnie. Jakiś czas temu wyszła aktualizacja do 4.1 i po niej telefon działa wyraźnie gorzej. Muli dość często, tnie się w miarę regularnie, płynność działania poszła między bajki, internet chodzi wolniej, często włączają się funkcje, których wcale w danej chwili nie wybieram i czasem niektóre aplikacje nie włączają się za pierwszym razem. Telefon jako urządzenie jest bardzo fajne, bateria mega, prosta obsługa, bogate wyposażenie. Android w tym telefonie to porażka. Być może aktualizacja jest niedopracowana. Cieszę się, że umowa dobiega końca i będę mógł zmienić telefon i teraz będzie to jakiś WP8.
*.dynamic.chello.pl  |  01 mar 2014, 12:03
...
@*.ust.tke.pl
Każdy serwis w Polsce tak postępuje. Ciesz się, że Ci telefonu nie zalali bo to też jest częste. Co drugiego klienta tak traktują.
*.ip.netia.com.pl  |  28 lut 2014, 17:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,7%   12,0%   27,3% 
 Wszystkich opinii: 399. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
Aktualności:

» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej
» Nadchodzi Moto E
» Microsoft ostatecznie przejmuje Nokię
» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.95.9
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.