Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 200 telefonów  |  153 331 opinii  |  858 testów  |  7 717 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,3%   18,3%   24,4% 
 Wszystkich opinii: 508. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Assad
    Początkowo ,a mam ten telefon od 2013 r ,telefon zdawał się znośny z czasem jednak zaczęły ujawniać się mankamenty .
    Niestety ale:
    - łatwo się przegrzewa.
    - Po dłuższym czasie działania mocno zamula.
    - Potrafi wyrzucać z działających aplikacji .Szczególnie irytujące jest to przy przeglądaniu internetu .
    .246.internet.malbork.pl | 28 sty 2015, 19:58
  • Bartek47859  mail
    Posiadam ten telefon od roku, nie jestem z niego zadowolony, bateria słabo trzyma, strasznie się przegrzewa, słaby aparat a dokładnie jakość zdjęć, strasznie się zacina. Nie polecam tego telefonu.
    .adsl.inetia.pl | 28 sty 2015, 14:11
  • urabus
    Telefon tragedia. Mój pierwszy i poważnie się zastanawiam czy nie ostatni smartfon. Masakra jednym słowem... Ciężko znaleźć jakiś plus. No może bateria, ta chwile trzyma. To coś jest za szerokie a za krótkie. Telefony z 4,3 4,5 calowymi wyświetlaczami są poręczniejsze i wygodniejsze w obsłudze niż to. Gry się strasznie długo uruchamiają. Jeśli ktoś będzie miał to nieszczęście i wejdzie w jego posiadanie pierwsze co trzeba zrobić to aktualizacja androida na 4.1 bo inaczej to potrafił się zawiesić przy kończeniu rozmowy. Nie da się wtedy zadzwonić ani nikt do Ciebie nie zadzwoni. Jedynie uruchomienie ponowne pomaga.

    Zalety? bateria... o i jeszcze ma lampę czyli można latarkę załączyć
    Wady:
    aparat - dno
    szybkość - dno
    wygoda użytkowania - dno
    WIFI - dno
    bez rootowania nie da się przenieść plików na kartę pamięci.
    .ostnet.pl | 25 sty 2015, 23:25
  • R E K L A M A
  • IsAmUxPompa
    Telefon badziewny. Po roku użytkowania tylko taką opinię mogę mu wystawić. Zaletą jest tylko bateria, która trzyma 2 góra 3 dni przy normalnym użytkowaniu. Na kolejną zaletę, na która warto zwrócić uwagę jest jego wytrzymałość. Spadł mi kilka razy nic się nie stało. Wadą jest zacinanie. Telefon zacina się przy zwykłym pisaniu sms. Potrafi się wyłączyć mimo, że np. słucha się tylko muzyki. Słaby aparat, tandetny interfejs. Bo takiej przygodzie z tym telefonem już nigdy nie kupię telefonu z Androidem. Teraz zbieram pieniądze na Iphona.
    .227.36.42 | 23 sty 2015, 01:43
  • matii
    Tragedia tragedia tragedia, po roku użytkowania moje nerwy sięgnęły zenitu, i wylądował w szufladzie. Problemy z systemem. Błędy aplikacji, a o nie działającym wifi już nie wspomne. Tyle w temacie. Nie polecam i przestrzegam przed nim. Jeśli ktoś potrzebuje taniego i dobrego aparatu, to radzę wybrać LG L5 pierwszej generacji. Obydwa miałem i wiem co mówię
    .79.218.246.atman.pl | 18 sty 2015, 22:14
  • Paskuda
    Mam ten telefon od półtora roku i z zaskoczeniem czytam komentarze. Bateria trzyma kilka dni (przy intensywnym użytkowaniu). Telefon się nie zawiesza i bzdurą jest stwierdzenie, że nie można słuchać muzyki i pisać smsów jednocześnie. Posiadam wiele aplikacji i nie mam problemu z używaniem ich. Telefon jest lekki i bardzo estetyczny. Jestem z niego bardzo zadowolona.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 sty 2015, 14:20
  • czesio72
    Posiadam ten telefon i w stu procentach zgadzam się z tym iż jest to telefon budżetowy, a nawet zbyt drogi jak na swoją specyfikację. Bardzo często się ścina nawet przy prostych aplikacjach. Nie polecam a wręcz przestrzegam przed zakupem. Jeśli ktoś chce telefon tylko i wyłącznie do rozmów to LG L5 jest nie opłacalny.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 sty 2015, 22:00
  • Sendyseendy
    Zacznijmy od tego, że telefon w nazwie powinien posiadać słowo -dno. Lg Swift l5 jest moim telefon zastępczym od innego dna, które jest w naprawię. Sama mam go dwa tygodnie, a ogółem nie wiem ile ma telefon podajże był używany z pół roku, a w szafce leżał parę miesięcy. Strasznie się tnie - najgorzej jest z aplikacją Messenger, która jak już się załaduje (co jest cudem) działa strasznie wolno. Kiedy już chcesz wyjść z Messenger musisz odczekać kilkanaście minut aż wyłączy się klawiatura. Kiedy korzystasz z telefonu często wypycha cię z strony, na której byłeś i lądujesz na pulpicie, kiedy wracasz do internetu - strony nie ma. Jeśli jesteś na internecie telefon wytrzymuje góra 2 strony tak, czy siak ze spowolnieniem. Jedynym plusem są rozmowy, które idą naprawdę gładko bez żadnych problemów, jednak to jak telefon się tnie gdy nawet nie jest przeciążany jest przesadą. Moim zdaniem opinie powinny pisać osoby posiadające telefon co najmniej pół roku, a nie tydzień bo przez pierwszy miesiąc z pewnością telefon jest ideałem. Nie mowie, że telefon za tą cenę powinien nie wiadomo jak chodzić ale znacznie lepiej działa Sony Xperia E3 za tą samą cenę. LG to zdecydowanie najgorsza marka telefonów i radze nikomu nie kupować tych pierdołek.

    Plusy:
    Rozmowy
    Minusy:
    Spowolnienie
    Tnie się
    Bardzo szybko wyładowująca się bateria (nawet jeśli nie odpalasz telefonu wytrzymuje on 1 dzień BEZ UŻYWANIA)
    .astral.lodz.pl | 11 sty 2015, 16:31
  • Krzysztof
    Witam. Posiadam ten telefon od 1,5 roku i jestem baedzo zadowolony. Telefon jest bardzo wytrzymały upadł mi kilka razy na bekon i nic. Od czasu do czasu sie zatnie no ale niestety nic nie jest idealne. Telefon polecam
    .play-internet.pl | 25 gru 2014, 21:07
  • stach122
    LG L5 jest bardzo słabym telefonem, mały ekran, słaba wydajność (1 rdzeń 800Mhz, 1 GB ram), mała rozdzielczość ekranu oraz słabe kolory. Jeśli telefon ma być tylko do SMS i dzwonienia to do tego wystarczy. Jak szukacie do czegoś więcej unikać jak ognia.
    Ja go używam teraz do zabawy z modyfikowaniem androida. (JA osobiście mam LG F70)

    PS: Telefon dostał aktualizacje do 4.1.*
    .dynamic.gprs.plus.pl | 25 gru 2014, 16:55

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,3%   18,3%   24,4% 
 Wszystkich opinii: 508. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gigabyte GSmart Roma RX
» Gigabyte GSmart Guru GX
» Gigabyte GSmart Mika MX
» Samsung Galaxy J1 Duos
» Samsung Galaxy J1 Duos LTE
» HTC Desire 526G+
» Meizu M1
» ZTE Blade S6
» Asus ZenFone C ZC451CG
Aktualności:

» All inclusive
» XCover znowu w akcji - szykuje się kontynuacja serii
» Samsung Note Edge - czyli życie na krawędzi
» LG wygina śmiało OLED
» Xolo Q520s: tani, ale ładny
» ZTE Blade S6 zaprezentowany oficjalnie
» Czy tak wygląda Moto E II generacji?
» HTC: kolejne zdjęcie M9 i... tani M8i
» Huawei Mate 7 Compact na pierwszych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.251.197
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.