Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 723 opinie  |  720 testów  |  7 326 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   16,2%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 482. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • groszek
    Telefon mam od 1,5 roku i jest to mój pierwszy smartfon. Jednym słowem DNO i PORAŻKA. Ciągłe zacinki, zawieszenia i wywalanie z aplikacji to norma. Już mam ochotę nim o ścianę rzucić podczas użytkowania. Problemem jest nawet odebranie czy zakończenie rozmowy. Po uruchomieniu jakiejkolwiek aplikacji telefon myśli 15 sekund co ma zrobic i albo po wielkich przemyśleniach uruchomi lub też nie. NIE POLECAM NIKOMU!!!
    .inowroclaw.mm.pl | 15 lis 2014, 20:11
  • BEJL11
    Posiadam ten telefon od roku i mogę powiedzieć, że jest to wielka porażka. Telefon bez przerwy się zacina. Nawet kalkulator czy aparat się zacinają. Zdjęcia - bez rewelacji, choć przy dobrym oświetleniu są dobre. Internet w telefonie to istna tragedia. Strony wyszukują się w bardzo wolnym tempie. Otwieram 2 lub 3 zakładki i internet się wyłącza. Klawiatura w tym telefonie dużo się ścina i często się wyłącza, albo wogóle nie chce się pokazać. Gry się zacinają, dosłownie każda, nawet angry birds lub najmniej wymagające gry jakie istnieją. Po pobraniu jakiejkolwik aplikacji telefon bardzo zwalnia i jeszcze więcej się zacina. Resetowałem niedawno telefon i po resecie chodzi jeszcze gorzej. Bateria w telefonie to wielka wada. Telefon ładuję 2-3 razy dziennie. Przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje 3-4 godziny. Ogólnie nikomu nie polecam tego telefonu. Jest to kompletna porażka. Pozdrawiam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 lis 2014, 11:11
  • data167
    Jestem posiadaczką owego smartfona od 2 lat. Wiadomo, nie jest to telefon idealny (ale taki chyba nie istnieje), jednak ma w sobie sporo dobrego!
    Przede wszystkim zalecam aktualizację systemu na 4.1.2 jellybean, telefon się nie ścina tak jak w 4.0.1. Nie nadaję się do programów (gier zwłaszcza) które wymagają dużego użycia procesora, jednak działa bez problemu przy lżejszych aplikacjach, ładnie łapie wifi, ma dostępna aplikacje quickmemo, o której myślę, że jest praktyczna, a także możliwość NFC oraz nawigację. Komórka jest prosta w obsłudze, robi całkiem przyzwoite zdjęcia (do cykania selfie w HD polecam superduper lustrzankę) a także posiada wbudowaną lampę błyskową/latarkę. Upadł mi wiele razy, skończyło sie tym, że ma poobijane rogi i kilka rysek na ekranie. Narzekam troszkę na brak equalizera, ale poza tym fajnie się mozna połapać w odtwarzaczu. Polecam telefon. Info dla pań lubiących mini-torebki - do wielu sie nie mieści :(
    .adsl.inetia.pl | 08 lis 2014, 16:11
  • R E K L A M A
  • harysia
    Telefonik używam od lutego 2014. Mój pierwszy smartfon... Generalnie w porządku, ale odkąd zaczynał się zawieszać było coraz gorzej. Dziś muszę oddać go do serwisu, bo w ogóle nie da się go uruchomić. Włącza się, zacina i stoi.
    Bateria nie wytrzymuje nawet pół dnia, może kilka godzin. Jak na pierwszy smartfon może być. Ocena - neutral.
    .96.243.193.tvksmp.pl | 07 lis 2014, 12:11
  • L
    Mam ten telefon już 9 miesięcy. Na początku wszystko zapowiadało się, ok- ale na tym się skończyło. Minęło kilka miesięcy od zakupy i zaczęła ginąć klawiatura, zaczął się zacinać nawet przy włączaniu kontaktów. Chociaż czasami wychodzą bardzo słabe jakościowo zdjęcia, na aparat akurat nie narzekam, ponieważ jest to mój pierwszy telefon dotykowy, jakże android. Moja opinia na ten telefon jest neutralna, chociaż nie polecam go.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 11:10
  • Bull
    Android 4.1.2 po aktualizacji. Wykozystywany 190%. Rewelacyjny jak za tą cene. Nie wiesza się - jak sie dba o porządek. Internet, gps. - spoko. Aparat - korzystam tylko mms. Używany 2 lata w turystyce i rozmowach.
    .centertel.pl | 24 paź 2014, 12:10
  • KoRbA
    Telefon początkowo świetnie się zapowiadał, niestety na zapowiedziach i ładnym wyglądzie się skończyło. Urządzenie to strasznie się zacina a zwykłe przeglądanie stron czy aplikacji "Facebook" to udręka. Uruchomienie telefonu zajmuje ok. 10 minut by mogło ono jakkolwiek funkcjonować. Po zmianie z GalaxyS jestem bardzo niezadowolony i jeśli miał bym wybierać ponownie czy zostać na starym GalaxyS czy 610 wybrał bym Galaxy.
    .radom.vectranet.pl | 21 paź 2014, 17:10
  • kytolek  mail
    Do ZUZY!!!! Nie musisz robić zdjęć firmowym programem, jest kilka naprawdę dobrych aplikacji które wydobędą ze sprzętu wszysto co najlepsze, lącznie z aparatem!!!!!
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 20 paź 2014, 20:10
  • werka6
    Tylko napisaliście że nie możę mieć gier a mój tata ma ten telefon jest świetny i gry może mieć :)
    Nie. Napisaliśmy, że nie ma gier, a to różnica. Każdy smartfon z Androidem może mieć gry, jednak bardzo mało smartfonów ma gry zainstalowane od początku, zaraz po zakupie. (jf)
    .e-siemianowice.pl | 15 paź 2014, 19:10
  • 6666666666666666
    Posiadałem ten telefon przez kilkanaście miesięcy i nie powiem o nim ani jednej negatywnej uwagi. L5 jest bardzo dobry. Ciężko było mi się z nim rozstać, ale najnormalniej w świecie miałem okazję zmienić na nowy. Telefon używa nadal moja żona i jest również zadowolona z niego. Każdy malkontent niech się nie dziwi, że zacina telefon przy odpalonych kilkudziesięciu aplikacjach naraz. Przy 512 MB RAM i procku z taktowaniem 800 MHz telefon spisuje się świetnie. Aparat naprawdę daje radę. Panorama i sekwencja jest niezła. Ekran 4 cale. Co więcej trzeba. Telefon uczciwie mogę polecić każdemu mam go rok
    .star.net.pl | 12 paź 2014, 19:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,9%   16,2%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 482. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.20.246
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.