Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 749 opinii  |  720 testów  |  5 749 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   15,4%   25,5% 
 Wszystkich opinii: 462. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • 28282828
    Ludzie! Sama mam LG L5 od niedlugiego czasu chyba ok. 1,5 miesiąca, ale muszę przyznać, że jest bardzo dobry ale jest kilka wad:
    - nie ma kamerki z przodu, ale to nie zbyt potrzebne xd
    - bateria krótko wytrzymuje
    - trudno otworzyc tylna klapke ;-;
    a plusów jest bardzo dużo ;) Więc, skoro kupujecie ten telefon to nie miejcie pretensji, że jest okropny. Bierzecie go na wlasna odpowiedzialnosc, z wlasnej woli :) i to, że bardzo wam sie zcina moze byc z powodu ze macie na nim duzo aplikacji lub ich nie wylączacie, hm? Wedlug mnie telefon jest bardzo dobry ;)i go polecam
    .star.net.pl | 28 sie 2014, 18:08
  • Jędrek
    Posiadam telefon od roku. Przed chwilą zniszczyłem go - i jestem bardzo zadowolony. To pierwszy i ostatni LG jakie pozwoliłem sobie kupić. Telefon nie nadawał się nawet do pisania SMSów, zawieszał się nawet przy tak prostych czynnościach, nie wspominając o tragicznym designie klawiatury. Przykładowo przy wpisaniu znaku po wciśnięciu spacji, znak cofał się przy wprowadzeniu kolejnego do poprzedniego wyrazu, czyli: Wpisując "Hej :)" otrzymamy "Hej: )". Kupiłem go z racji posiadania Nexusa 7 2013, myślałem, że do zwykłego SMSowania wystarczy. Nie wystarczył. Myślę, że jeśli szukamy taniego telefonu do wiadomości, dzwonienia i ewentualnie Facebooka - tania chińszczyzna jest lepszym wyborem. Najlepszym - rynek wtórny. Dziękuję, LG, więcej się nie spotkamy.
    .200.51.188 | 28 sie 2014, 15:08
  • DAWID25
    Mam smartfon (TELEFON) od paru mięsięcy. Ma pare zalet ale i wad.
    Np. tragiczny aparat. Sam smartfon mi się nie zacina, ale bez restartowania go użytkowanie nie było by możliwe przez małą ilość pamięci
    ram. Z smarfona jestem bardzo zadowolony. Niska cena to jedna z zalet tego TELEFONU.. w koncu LG musiało na czymś zaosczędzić. Według mnie smartfon jest warty zakupu. Chyba że ktoś jest bardzo wymagający. Jak dla mnie wystarcza. Jeśli decydujesz się na kupno tego telefonu z czystym sercem go polecam.
    .star.net.pl | 27 sie 2014, 22:08
  • R E K L A M A
  • Asiuleczka
    Telefon posiadam półtora roku. Pierwszy i ostatni LG w moich rękach. Nigdy więcej nie wezmę telefonu tej firmy.
    Gubi zasięg, zawiesza się, potrafi się sam z siebie wyłączyć.
    Koleżanka ma ten sam telefon i dokładnie te same problemy z nim co ja. Zdecydowanie nie polecam.
    .dynamic.chello.pl | 27 sie 2014, 19:08
  • polakk6
    Mam LG od ponad roku.
    Jest telefonem raczej do słuchania muzyki, smsowania, dzwonienia i facebookowania niż do nadmiernego grania i eksploatacji.
    Prosty dotykowy telefon.
    Mankamentem są zdzierające się rogi.
    Denerwuje również wysoka częstotliwość zawieszania się.
    Bywa denerwujący, ale jak to każdy telefon... Ma długi czas reakcji na polecenia.
    Oceniam na 6.5/10
    .hosts215.ostrowski.pl | 26 sie 2014, 22:08
  • tomek
    mam LG L5 od ponad roku. Ten telefon to porażka! Tnie się i wiesza na wszystkim. Chodzi jak porażony. żeby bateria wytrzymała dzień musi być wszystko powyłączane. Nigdy więcej LG :(
    .42.14.177 | 17 sie 2014, 16:08
  • prosto
    Mam telefon okolo roku i sie sprawuje bardzo dobrze, bateria trzyma roznie zalezy od uzytkowania. podczas czestych i dlugich rozmow 2-3 dni a jak sie korzysta troche mniej to dwukrotnie dłuzej ;) ani razu nie miałem z nim żadnego problemu takze jest wrty zakupu. Ogólnie POLECAM telefon.
    .star.net.pl | 13 sie 2014, 16:08
  • wwo
    jak dla mnie telefon bardzo dobry. Jeżeli faktycznie nie złapiemy go we własną dłoń to opinie innych są zbędne. Łatwy w obsłudze, intuicyjny. Wygodnie trzyma się go w dłoni, choć nie należy do najmniejszych. Racja, czasami troszeczkę się zatnie, ale to nie sprawia większego problemu. Co do baterii... Ja osobiście używam tego telefonu do smsów i rozmów...rzadko zdarza mi się łączyć przez transfer czy też WiFi, tylko w razie konieczności. Bateria - 6 dni max. (przy moim użytkowaniu). Ogólnie bardzo polecam ten telefon. Niska cena to chyba największy plus za tego typu smartfona.
    .star.net.pl | 11 sie 2014, 21:08
  • Bartek
    Moja opinia jest negatywna mam telefon od 1 roku i tragedia od tygodnia cały czas się wyłącza muzyka się sama zatrzymuje w żadne gry się nie pogra ocena 0/10 dałbym mniej ale się nie da
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 sie 2014, 14:08
  • Rebel
    Mam go 2 lata i własie niedługo wymieniam jestem z niego nie zadowolona.Zacina sie straszie sie zacina ma mało pamięci gry sie zacinaja.Facebook sie zacina normalnie masakra .
    NIE POLECAM. Chyba ,że ktos potrzebuje telefonu tylko do dwonienia.
    .cdma.centertel.pl | 07 sie 2014, 18:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   15,4%   25,5% 
 Wszystkich opinii: 462. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!
» Huawei: kolejne zdjęcia Mate 7 i mała wpadka P7
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Kali mieć smartfona



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.136.119
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.