Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 691 opinii  |  720 testów  |  3 964 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   15,9%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 478. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • L
    Mam ten telefon już 9 miesięcy. Na początku wszystko zapowiadało się, ok- ale na tym się skończyło. Minęło kilka miesięcy od zakupy i zaczęła ginąć klawiatura, zaczął się zacinać nawet przy włączaniu kontaktów. Chociaż czasami wychodzą bardzo słabe jakościowo zdjęcia, na aparat akurat nie narzekam, ponieważ jest to mój pierwszy telefon dotykowy, jakże android. Moja opinia na ten telefon jest neutralna, chociaż nie polecam go.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 paź 2014, 11:10
  • Bull
    Android 4.1.2 po aktualizacji. Wykozystywany 190%. Rewelacyjny jak za tą cene. Nie wiesza się - jak sie dba o porządek. Internet, gps. - spoko. Aparat - korzystam tylko mms. Używany 2 lata w turystyce i rozmowach.
    .centertel.pl | 24 paź 2014, 12:10
  • KoRbA
    Telefon początkowo świetnie się zapowiadał, niestety na zapowiedziach i ładnym wyglądzie się skończyło. Urządzenie to strasznie się zacina a zwykłe przeglądanie stron czy aplikacji "Facebook" to udręka. Uruchomienie telefonu zajmuje ok. 10 minut by mogło ono jakkolwiek funkcjonować. Po zmianie z GalaxyS jestem bardzo niezadowolony i jeśli miał bym wybierać ponownie czy zostać na starym GalaxyS czy 610 wybrał bym Galaxy.
    .radom.vectranet.pl | 21 paź 2014, 17:10
  • R E K L A M A
  • kytolek  mail
    Do ZUZY!!!! Nie musisz robić zdjęć firmowym programem, jest kilka naprawdę dobrych aplikacji które wydobędą ze sprzętu wszysto co najlepsze, lącznie z aparatem!!!!!
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 20 paź 2014, 20:10
  • werka6
    Tylko napisaliście że nie możę mieć gier a mój tata ma ten telefon jest świetny i gry może mieć :)
    Nie. Napisaliśmy, że nie ma gier, a to różnica. Każdy smartfon z Androidem może mieć gry, jednak bardzo mało smartfonów ma gry zainstalowane od początku, zaraz po zakupie. (jf)
    .e-siemianowice.pl | 15 paź 2014, 19:10
  • 6666666666666666
    Posiadałem ten telefon przez kilkanaście miesięcy i nie powiem o nim ani jednej negatywnej uwagi. L5 jest bardzo dobry. Ciężko było mi się z nim rozstać, ale najnormalniej w świecie miałem okazję zmienić na nowy. Telefon używa nadal moja żona i jest również zadowolona z niego. Każdy malkontent niech się nie dziwi, że zacina telefon przy odpalonych kilkudziesięciu aplikacjach naraz. Przy 512 MB RAM i procku z taktowaniem 800 MHz telefon spisuje się świetnie. Aparat naprawdę daje radę. Panorama i sekwencja jest niezła. Ekran 4 cale. Co więcej trzeba. Telefon uczciwie mogę polecić każdemu mam go rok
    .star.net.pl | 12 paź 2014, 19:10
  • Zuza
    Telefon kupiłam 1,5 roku temu. Jest to pierwszy i ostatni LG jaki kupiłam. Zawiesza się strasznie nie jestem w stanie nawet szybko napisać sms, aparat to katastrofa, zdjęci jakości strasznej, potrafi się sam wyłączyć albo sam z siebie włącza muzykę. Nikomu nie polecam kupna tego telefonu.
    .204.184.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 05 paź 2014, 20:10
  • Dakkon
    Moja przygoda z tym telefonem trwa już blisko rok.

    Przez ten czas telefon wybierał się ze mną w Bieszczady - używałem go do robienia zdjęć i wychodziły naprawdę niezłe (ale TYLKO za dnia). Dodatkowo, przy stale aktywnym trybie samolotowym i sporadycznym cykaniu fotek oraz kilku kilkuminutowym rozmowom bateria wytrzymuje ponad tydzień. Przy zwykłym użytkowaniu należy ładować ją codziennie.

    Telefon bywa powolny, nowe gry nie chcą się nawet zainstalować.

    Za to jest to niezwykle wytrzymała konstrukcja! Podczas przejażdżek rowerowych telefon nie raz "wyskoczył" z kieszeni i każdy upadek znosił cierpliwie.

    Dla kogoś, kto potrzebuje taniego smartfona - z łatwym dostępem do internetu (w tym celu L5 sprawuje się świetnie), sporadycznym korzystaniem z GPS (bardzo dokładnie lokalizuje urządzenie), robieniu zdjęć ZA DNIA, dzwonienia i smsowania to znakomity wybór.

    Solidny, prosty telefon. Polecam. :)
    .199.253.206 | 04 paź 2014, 23:10
  • rav999
    Zacznę od tego, iż telefon nie jest może najszybszy, najbardziej bajerancki, nie posiada nie wiadomo jakich funkcji, ale z moich obserwacji wynika, iż jest NIEZNISZCZALNY. Moje L5 mam od roku. W tym czasie nie jestem w stanie policzyć ile razy lądowało na chodniku w czasie biegania, raz ze złości sam rzuciłem nim o chodnik. Raz spadł ze schodów, trzy razy był zalany, raz polany został klejem super glue(wszystko to przypadkowo). Po tym wszystkim śmiga jak nowy. Bateria bez problemu trzyma 2,5 dnia. Nie zacina się. Nieźle sprawdza się jako otwieracz do piwa! Po Nokii 3310 i Samsungu SGH C100 jest to najmocniejszy telefon jaki kiedykolwiek miałem. Zero wizyt w serwisie, nadal pracuje i ma się dobrze. POLECAM.
    .elk.mm.pl | 27 wrz 2014, 11:09
  • llllllllllsdsd
    Telefon jest po prostu zarąbisty:
    - Duży 4 calowy ekran
    - robi bardzo dobre zdjęcia
    - jest szybki
    - czuły dotyk
    - bardzo dobrze ogarnia gry
    - dużo funkcji
    - nfc
    - wi-fi
    - ANDROID 4.0.3 Ice Cream Sandwich
    - głośny głośnik
    Telefon polecam w 100%. Za taką cenę taki smartphone.
    .star.net.pl | 25 wrz 2014, 20:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   15,9%   24,9% 
 Wszystkich opinii: 478. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.82.201
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.