Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 154 telefony  |  144 311 opinii  |  720 testów  |  5 414 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Swift L5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   14,7%   26,2% 
 Wszystkich opinii: 450. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • miecio112
    Telefon za całokształt oceniłbym na 5+ w skali od 1 do 6 ALE... po dłuższym użytkowaniu trafiają się przycinki i krótkie zawiechy, internet w Play żenada, wyprzedzę na piechotę, ba mało tego raz działa raz nie działa. Mnóstwo mrowie pełno wysyp przedziwnych funkcji i aplikacji jak to zwykle w "androkicie" a tym czasem korzysta się z 5 może 6, po co mi 3 karty bzdurnych niepotrzebnych aplikacji których nie mogę usunąć, grzebiesz w tym menu i grzebiesz i szukasz i szukasz i nie można nic znaleźć jak ci się śpieszy. Telefon zdecydowanie nadatny dla ludzi spokojnych lub jako weekendowa zabawka. W sytuacjach stresowych NIE NADAJE SIĘ DO UŻYTKU. Trzepiesz paluchem w ten ekran i trzepiesz a on i tak wbija co chce i tak. Funkcja blokady klawiatury to jakiś głupi żart telefon notorycznie sam lata po menu i dzwoni po ludziach z mojej kieszeni bez mojej wiedzy albo przełącza się w tryb samolotowy i chce pin.

    Jak już się uprze żeby do kogoś zadzwonić nie pozwoli rozłączyć połączenia dopóki nie puści sygnału. Często zaczyna nawiązywać połączenie w kieszeni i odpala jakieś przeróżne funkcje a gdy chcę się szybko rozłączyć nie robić z siebie głupka to najpierw muszę powyłączać otwarty bałagan a rozłączyć się mogę dopiero na samym końcu. Bzdura dno i wodorosty, goń się leszczu wracam do solida b2710.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 lip 2014, 22:07
  • lg 5
    Mam już ponad rok. Wkurzałem się dopóki nie wgrałem aktualizacji Androida do wersji 4.1.2 przez LG Pc Suite.
    Od tej pory zupełnie inna maszyna, polecam każdemu kto jeszcze tego nie zrobił. (Ustawić menager zadań na automatyczne czyszczenie procesów co godzine)
    .17.247.241 | 26 lip 2014, 03:07
  • Tomasz
    Telefon posiadam od roku, więc mogę o nim powiedzieć kilka słów, pomijając fakt, że to jeden z moich najgorszych wyborów. Telefon jest kompletną porażką, tak mała ilość RAM'u nie pozwala nam na nic. Dodam też, że nawet Facebook nie działa płynnie (jak w moim przypadku to jedyna aplikacja włączając Messenger'a). Jedyną zaletą tego telefonu jest chyba wyświetlacz, ponieważ upadł mi chyba ze sto razy i nic mu się nie stało. Generalnie żałuje wyboru i nie polecam.
    .136.210.7 | 25 lip 2014, 13:07
  • R E K L A M A
  • tAR
    Dla narzekaczy i wystawiających negatywne opinie. Polecam wgrać Cyanogenmoda 11, czyli Androida 4.4 KitKat ndla naszego L5. U mnie hula tak że szkoda gadać. Na przykładzie tego mogę teraz powiedzieć że widać to jak niedopracowane (niezoptymalizowane) jest z reguły oprogramowanie Android które z drugiej strony właśnie napędza wymianę telefonów, zamiast wykorzystuje się z tego sprzętu co mamy 100%. Choć jest tylko 512 MB RAM + procek Qualcomm SMS7227A 800 MHz ale podkręcony do 1100 MHz (+38%)toa ten Android w wersji 4.4 chodzi jednak pięknie.
    .17.247.241 | 25 lip 2014, 02:07
  • silvian77
    Jeden z najgorszych telefonów. Do gier się nie nadaje. Niektórych gier w google play nie można pobrać bo telefon ich nie obsługuje.
    .dynamic.chello.pl | 24 lip 2014, 19:07
  • IXI  mail
    Telefon LG E460 spodobał mi się. Niestety, działał tylko 4 miesiące. Oddałem go do serwisu gwarancyjnego po przez salon Play. Trafił do Mławy, gdzie odmówiono mi jego naprawy gwarancyjnej, sugerując, że telefon został zalany. Rzecz w tym, iż telefon nigdy nie miał styczności z wodą. To zwykła ściema ze strony serwisu. Mógłbym przyjąć, że się nie znają na naprawach, gdyby nie fakt, iż zaproponowali mi naprawę powyższego w cenie 700 zł. Sam telefon wart jest w detalu poniżej 400 złotych. Wygląda więc na to, że po chamsku chcą naciągnąć klienta.
    .dynamic.chello.pl | 24 lip 2014, 18:07
  • odisz
    Posiadam ten telefon od roku, jest słaby jak barszcz. Cały czas brakuje mu "mocy przerobowej", nawet przy otwieraniu tak podstawowych aplikacji jak książka telefoniczna czy pisanie sms. Czasami trwa to nawet kilka sekund i jest niezmiernie irytujące. Potrafi mulić i przycinać nawet przy przesuwaniu pulpitów! Podoba natomiast mi się design - skromny i estetyczny - co aczkolwiek nie wpływa na moją negatywną opinię. Szczerze nie polecam tego telefonu nikomu.
    .internetdsl.tpnet.pl | 24 lip 2014, 14:07
  • t.r
    Posiadam ten telefon od 2 miesiecy i powiem szczerze że miło jestem zaskoczony ponieważ po pierwsze miał Androida 4.0 otrzymał Androida 4.1.2 pozatym lg z tego co widzę bardziej dba o klientów z aktualizacjami systemu niż samsung który absolutnie nie daje słabszym modelom takim jak mini 2 (który również mial otrzymac andka 4.1.2 )a koniec koncow nie otrzymal aktualizacji.Po 2 lg jest lepszą firmą niż szajsung
    .star.net.pl | 22 lip 2014, 02:07
  • qnik
    Największa pomyłka w każdym calu. Jedna aplikacja za dużo (czyt. trzecia z kolei) i nie jest się w stanie nie wk... denerwować przez notoryczne zacinanie się tego szajsu. W sumie bez aplikacji żadnych też się tnie. Gdy ktoś dzwoni, to najpierw przez 5 sek. jest sygnał połączenia i czarny ekran, a dopiero potem pokazuje się osoba dzwoniąca. LG powinni zająć się produkcją kaloszy, a nie telefonów.
    .rogozno.vectranet.pl | 21 lip 2014, 11:07
  • dawidek1276
    Witam, mam ten telefon od lipca 2013 roku i spisuje się bardzo dobrze, po za tym, że jak ma sie zainstalowanych z 10 gier sie czasami lekko " muli " ale czego się spodziewać przy 800MHz i 512mb ram'u. Ogólnie jest dobrze. Brakuje mu też troche głebi kolorów, z powodu 256tyś k. Ale jak najberdziej wart swojej ceny
    .star.net.pl | 12 lip 2014, 22:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,1%   14,7%   26,2% 
 Wszystkich opinii: 450. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet
» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.204.42
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.