Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 669 telefonów  |  148 668 opinii  |  650 testów  |  4 472 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L7



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,3%   21,5%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 270. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • antylg
    Nie polecam! Mam od ponad roku i śmiało mogę powiedzieć ze gówn... jakich mało
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 paź 2014, 10:10
  • Agnieszka
    Mam ten telefon prawie 2 lata. To mój pierwszy (i ostatni) smartfon LG. Ostatni ponieważ tak bardzo zawiodłam się na L7, że nigdy więcej nie zaufam już tej firmie.
    Telefon zacina się non stop i ciężko z nim współpracować. Wychodzi do ekranu głównego praktycznie za każdym razem kiedy chcę włączyć aplikację, wejść w wiadomości lub wykonać połączenie. Nawet pisanie smsów sprawia mu trudność gdzie każdy zwykły telefon nie-smartfon bez problemu zawsze wykonywał tak 'skoplikowane' działania. Do szału doprowadza mnie każda styczność z tym telefonem i już niejednokrotnie był bliski spotkania ze ścianą.. Kilka razy spóźniłabym się przez niego na zajęcia i do pracy, ponieważ nawet budzik działa w nim jak chce i kiedy chce.

    Myślę, że po wielu negatywnych opiniach, które tu wyczytałam na jego temat już nikogo nie skusi jego kupno, ale gdyby to OSTRZEGAM: to najgorszy z najgorszych telefonów z jakim miałam styczność zarówno ja jak i gro moich znajomych, którzy patrząc na przyjemny design i wiele (swego czasu) pozytywnych opinii nabyli to 'cudo'.

    Pozdrawiam.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 25 paź 2014, 23:10
  • lgtakibeznadziejny
    Najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałam! Kiedy brałam go w salonie w internecie było dużo pozytywnych komentarzy, pewnie dlatego że telefon krótko u nas funkcjonował i nikt nie zdążył przekonać się jakie mogą być z nim problemy po pewnym czasie. Obecnie oddałam go do serwisu, bo telefon nawet nie chciał mi zadzwonić, a jeśli już zebrało mu się na zrealizowanie zadanego polecenia to robił to po pewnym czasie, kiedy telefon zdążyłam dawno schować do kieszeni i zapomnieć o próbie skontaktowania się z kimś. Jakakolwiek aplikacja włączona przeze mnie ładuje się strasznie długo, a jeśli już się załaduje to wyrzuca mnie na ekran startowy. O pisaniu dłuższym na messengerze niż 5 minut mogę pomarzyć, bo tak czy siak po chwili zobaczę tapetę. Krótko mówiąc NIE BIERZCIE TEGO TELEFONU! Czekam do maja, kiedy będę mogła w końcu go wymienić, ale nie wiem czy do tego czasu w przypływie złości nie wyrzucę go za okno.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 23 paź 2014, 20:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • sylwia
    Nie polecam tego telefonu. Długo ładuje się menu, gdy ktoś dzwonił naciskając zieloną słuchawkę i tak nie reagował na dotyk. Kilkadziesiąt razy ktoś próbował się do mnie dodzwonić z marnym skutkiem a jak już sie dodzwonił i tak nie mogłam odebrać..Z facebooka i instagrama w ogóle nie mogłam korzystać, ponieważ cały czas mnie "wywalało" z tych stron. Nie warte nerwów.. :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 paź 2014, 11:10
  • kaju
    Telefon kupiłem na jesień 2012, byłem z niego bardzo zadowolony. Nowy telefon - chodził pięknie. Pościągałem pare aplikacji, dużo korzystałem z internetu, następnie go zaktualizowałem i wszystko było ok. Po roku zaczęły się pierwsze problemy z zamulaniem, mianowicie menu ładowało się długo, na facebook musiałem wchodzić ''do 3 razy sztuka'', bo przy pierwszych dwóch mnie wywalało ;) Instagram tak samo, w trakcie przeglądania nagłe wyrzucenie, zwiecha ekranu głównego. Połączenia przycodzące - ktoś dzwonił, a ekran się zawieszał i nic nie można było zrobić, zakończenie rozmów trwało nawet do 20s :) Ja naciskałem czerwoną słuchawkę, a połączenie dalej trwało i nabijało sekundy :) Dwa tygodnie temu telefon wyczyściłem całkowicie i chodził pięknie, błyskawica po prostu! Jak sprawuje się teraz nie wiem, bo oddałem w dobre ręce za darmo w rodzinie i jego los już mnie nie interesuje ;)

    Reasumując, z telefonu byłem zadowolony przez rok, potem zaczęły się problemy. Niestety, ale jest to bardzo słaby smartfon, można go polecić jedynie dla początkujących i takich, których nie interesują aplikacje, tylko podstawowe funkcje telefonu :)
    .adsl.inetia.pl | 12 paź 2014, 11:10
  • banan
    Wlasnie sie zaczal 13 msc uzytkowania tego telefonu i tylko odliczam do wymiany na nowy. Pierwsze 2-3msc sciagalem wiele apek,muzyki,robilem sporo zdjec (aparat to jedyna czesc tego fona ,ktora sie udala LG) i telefon dzialal bez problemowo - bylem calkiem zadowolony - lecz z kazdym nastepnym msc. telefon zaczal spowalniac,zacinac sie,nawet resetowac! Nie pomoglo wyczyszczenie pamieci telefonu - on po prostu zaczal sie psuc... takze odradzam ten smartfon wszystkim!!!!!
    .via.zamek.net.pl | 05 paź 2014, 15:10
  • Aleksana
    Ja mam ten telefonik od roku i stanowczo go nie polecam! Mimo ładnego wyglądu jego jakość jest kiepska!, ciągle tylko sie zacina, pisanie sms'ow jest katorgą ! Nie mam żadnych aplikacji (w tym muzyki, zdjęcia ) żeby go nie spowalniać a i tak działa bardzo wolno. Jeśli macie wybór, nie wybierajcie LG L7. To był błąd kusząc się na ten smartphone...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 wrz 2014, 09:09
  • załamana
    NIE BIERZCIE TEGO TELEFONU, nigdy. zacina się niemiłosiernie, klawiatura podczas pisania nie nadąża, dlatego co chwilę wyrzuca do ekranu głównego (dodam, że zanim załaduje się ekran główny też musi minąć kilka sekund). chcąc się połączyć musi minąć też spora ilość czasu niekiedy. jeśli ma lepsze dni wybiera mi numer od razu, w przeciwnym razie czekać muszę niekiedy ponad minutę wybierając nerwowo zieloną słuchawkę.
    aparat jak na tak beznadziejny telefon ma całkiem niezły, choć szału oczywiście nie ma. ma również czasem problemy ze złapaniem odpowiedniej ostrości.
    Wybierając ten telefon rok temu nie oczekiwałam wiele, ale już po miesiącu przeklinałam dzień zakupu. Nie mogę się wprost doczekać zmiany.
    .zuromin.vectranet.pl | 20 wrz 2014, 22:09
  • sylwuuus
    Telefon użytkuke od roku i powiem , że nigdy nie miałam tak beznadziejnego telefonu jak ten. Cały czas sie zacina , nie da sie na nim normalnie pracować. Byl w serwisie i nadal tak samo działa , kilkakrotnie robiłam hard reset i różne rzeczy i to nic nie dało. Osobiście nie polecam !
    .timplus.net | 05 wrz 2014, 14:09
  • Chunkey
    Telefon mam od stycznia 2013 i z niecierpliwością czekam na czas kiedy będę go mógł wymienić. Początek - zachwyt, kurcze wszystko smiga super. Zainstalowalem pare aplikacji i rozpoczęła się tragedia. Telefon stał się jednym wielkim mułem i nic więcej. Dowiedziałem się, że może aktualizacja coś pomoże - owszem, pomogła ale nie na długo. Podczas korzystania z internetu wywala przeglądarkę, o facebooku można zapomnieć, co najwyzej messengera uciągnie. Na prawdę mocno się zawiodłem i wiem, że nigdy więcej nie kupię żadnego LG. Telefon ma głównie służyć do dzwonienia a u l7 na tą funkcję trzeba czekać kilkanaście dobrych sekund. A jeśli chodzi o odbieranie połączeń, nieraz zanim ekran wyświetlił możliwość odbioru połączenie się kończyło. Tragedia, nie polecam serdecznie.
    .dynamic.chello.pl | 26 sie 2014, 11:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,3%   21,5%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 270. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA
» Haier Z2: klapka dla seniorów
» Manta MS6001: dla wymagających?
» Oppo N3 i Oppo R5 zaprezentowane oficjalnie
» Sharp szykuje wyświetlacze 4K do smartfonów
» Xiaomi trzecim największym producentem smartfonów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.145.251
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.