Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 218 marek  |  10 595 telefonów  |  156 344 opinie  |  650 testów  |  5 384 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
LG

LG Optimus L7



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,4%   25,2%   21,4% 
 Wszystkich opinii: 294. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Doma
    Brak słów. Włączyłam porównanie z Samsungiem Galaxy Note 3 Neo, gdzie telefon jest 10x lepszy od tego tu LG L7, wygrywa pod każdym względem (wielkość, pamięć RAM, pamięć wbudowana, wydajność, itp) a mimo to ten badziew L7 otrzymał noty 7,60, gdzie sześciordzeniowy i wydajniejszy Note - 7,20. gratuluję inteligencji internautów. Rezygnacja L7, który jest beznadziejny, oczywiście na rzecz Note 3.
    .dynamic.chello.pl | 16 mar 2015, 16:24
  • Ania
    Telefon mam już 2 lata, i zmieniam go ok bo wymagam od telefonu więcej, a po tym co się dziwić że się czasem zacina skoro to android 4.0? Wystarczyło "raz na jakiś dłuższy czas" przywrócić fabryczne ustawienia i śmigał na nowo.
    .sta.asta-net.com.pl | 08 mar 2015, 18:06
  • Dawid
    Najgorsze g**no jakie miałem. Po prawie 2 latach pozbywam się go i jestem szczęśliwym człowiekiem. Wiecznie się zacina, włącza się chyba z 5 minut, sam się wyłącza, gubi zasięg (pomimo włączonego telefonu sa sytuacje że nikt się nie może do mnie dodzwoni bo jestem rzekomo poza zasięgiem), bardzo często nie mogę się do innych osób dodzwonic bo są rzekomo poza zasięgiem. Moja dziewczyna też miała i po 3 miesiącach sprzedała. STANOWCZO ODRADZAM KAŻDEMU KTO CENI SWOJE ZDROWIE I NERWY!!!!!
    .dynamic.gprs.plus.pl | 05 mar 2015, 10:30
  • R E K L A M A
     
  • Raffian
    Odkupiłem go jakiś rok temu od siostry za symboliczna kwotę, a mimo to żałuje pieniędzy wydanych na tą katastrofę firmy LG... wiesza się nawet podczas połączeń przychodzących. Mój poprzedni Alcatel mający podobne parametry pracował 5 razy szybciej. Tak w dwóch słowach TOTALNY BADZIEW
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 mar 2015, 22:17
  • LolekqWerty
    Telefon kupiłem ubiegłego roku i żałuje że go posiadam ścina się a nawet najprostsze gry wywalają nie polecam nikomu kupować ten telefon !
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lut 2015, 18:44
  • osia87
    Nie polecam nikomu tego telefonu. Na początku wszystko było ok, ale po kilku miesiącach zaczął padać system. Wyrzuca z aplikacji, zielona słuchawka nie reaguje na dotyk, niby wszystkie dzwonki na maxa a budzik bardzo cicho dzwoni, synchronizowanie karty sd trwa nawet kilka godzin, wyświetlacz raz działa bez zarzutu, a po naładowaniu potrafi świecić się aż do rozładowania, nie chce łączyć się z komputerem. Telefon oddawałam do naprawy, po wgraniu nowego systemu przez ok. 2 tygodnie wszystko było ok, a później znowu to samo. Nie kupujcie!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 sty 2015, 21:21
  • Daria
    Witam,
    Posiadam ten telefon od dwóch lat i (na szczęście!) właśnie go zmieniam. Na początku byłam nim zachwycona - ładny, zgrabny, po prostu cudo. Szybko jednak moje zdanie uległo zmianie. Telefon się strasznie zacina, wiesza, SAM WYŁĄCZA. Nie ma dnia, w którym mój kochany eldżik nie odstawiłby jakiegoś numeru pod tytułem "dzisiaj zawieszę się 3 razy, a potem wyłączę i włączę po minucie", bo właśnie tak długo uruchamia się telefon. Nie raz jest potrzeba pilnego telefonu a ten, jak na złość, właśnie postanawia się po raz kolejny wyłączyć, a przy kolejnym uruchomieniu prezentować mi logo mojego operatora do momentu, aż postradam zmysły. Aplikacji lepiej w ogóle nie posiadać, bo dodatkowo spowalniają już i tak wystarczająco wolny telefon.

    Jestem BARDZO zawiedziona i niestety przez ten telefon bardzo zraziłam się do wszystkich telefonów tej marki. Z radością rzucam go w kąt i nikomu nie polecam tego zakupu.
    .gorzow.mm.pl | 27 sty 2015, 23:15
  • Michał  mail
    Witam, mam ten telefon już rok czasu i mogę śmiało powiedzieć ze ten model nie jest super wypasem raczej tanią wersją L9,co do ekranu nie mam zażutów jest dobry dotyk już nie koniecznie zle się pisze sze sms wręcz tragicznie zvyt często wbijają się inne litery, tylni aparat niby 5mpx a robi zdjęcia słabo w poruwnaniu do iphone 4G, telefon ma bardzo słabą baterie po zrobieniu kilku zdjęć i odsłuchaniu kilku piosenej poziom spada ze 100% do 60% zbyt często go ładuję nawet 4 razy na dzień po wymianie bateri na nową orginalną laduje 3 razy na dzień po prostu nie popisało się LG chwaląc się bardzo dobrą baterią. Przed aktualizacją telefon działał szybko i płynnie a teraz z wersją 4.2.2 jest beznadziejnie muli wiesza się szok nie polecam aktualizowania nie ma od tego powrotu, co do samego telefonu jestem zadowolony lecz ramka wytarła się po tygodniu czasu użytkowania, telefon ma dobre spasowabie elemetów i jest jak dla mnie bardzo ładny po mimo wad Polecam.
    .centertel.pl | 14 sty 2015, 00:59
  • Arcturus
    Ten typ telefonu używam 2 lata i 2 lata koszmaru. W samochodzie gubi sieć, jest super wolny nie nadaje się do korzystania z aplikacji myślę żeby okoliczności jak najszybciej zmiotły go z rynku smartfonów. Koniec tego telefonu - koniec koszmaru
    .133.200.32 | 09 sty 2015, 04:10
  • sempra
    Miałam ten telefon przez ok. rok. Zadowolona byłam przez jakiś tydzień. Potem zaczął sukcesywnie zwalniać i coraz częściej się wieszać. Problemy były z odpalaniem nawet najlżejszych aplikacji. Trzeba było czekać kilka - kilkanaście (!) sekund na odpalenie się klawiatury... Jednym słowem koszmar.Zdjęcia robił słabiutkie Jedyne czego nie można mu odmówić to ładny wygląd ale to akurat najmniej istotna cecha telefonu dla ludzi oczekujących niezawodności i funkcjonalności.
    .238.17.68 | 03 sty 2015, 02:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,4%   25,2%   21,4% 
 Wszystkich opinii: 294. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» Prestigio Muze A3
» LG Volt TV
Aktualności:

» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench
» Asus ZenFone 2: europejskie ceny będą atrakcyjne
» HTC One E9+ debiutuje w Chinach
» Tajemniczy Honor CHM-U01
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.180.58
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.