Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 240 marek  |  11 349 telefonów  |  161 500 opinii  |  650 testów  |  5 379 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L7

Thumb Up

52,0% 

Thumb Down

 27,1% 

Pytanie

 20,9% 

 Wszystkich opinii: 306. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

domcias
Telefon okropnyyy! po zalaniu Lg L5 ciotka przywiozła ten, ale po użytkowaniu około 3 tygodni z chęcią wyrzuciłabym go do koszaa! Stary, dobry Lg L5 wysechł i dalej działa jak należy! na tym telefonie wszystkie aplikacje ładują się kilkadziesiąt sekund, a po ich wyłączeniu trzeba czekać wieki by telefon działał normalnie... porażka.
.54.118.2 | 04 sie 2015, 14:08
zdddddddd
Mam ten telefon 1,5 roku i nie polecam. Strasznie sie muli. Kiedy wychodzę np z wiadomości, galerii a szczególnie aplikacji trzeba chwile poczekać bo na pulpicie znikają ikony i dopiero po chwili sie pojawiają. Klawiatura czasem sama znika albo nie chce się wyświetlić. Nie gram w gry, nie mam za wiele aplikacji w telefonie jedynie fb, messenger, instagram i do obróbki zdjęć i wszystkie wolno chodzą, albo się same wyłączają. Ściągnęłam snapchat i zaraz musiałam odinstalować bo telefon jeszcze bardziej sie mulił, nie mogłam oglądać snapów bo albo sie nie wyświetlały albo ekran robił sie cały czarny lub w ogóle aplikacja się wyłączała. Dodam że mam oryginalne oprogramowanie.
Poza tym minusem jest to że przy ustawianiu zdjęcia na tapetę czy wygaszać trzeba przycinać zdjęcie a w efekcie samo sie przybliża i nie wygląda tak jak powinno ale tak jest chyba w większości telefonach LG jak nie wszystkich. Aparat nie powala, co jest dla mnie wielkim minusem bo ciągle robie zdjęcia a się zacina i przy robieniu zdjęcia jeśli się zatnie to nawet tego zdjęcia nie zapisuje chociaż zostało zrobione. Żałuję że przy zakupie nie zwróciłam uwagi na to ile mpx ma przednia kamerka bo jest po prostu okropna, zdjęcia wyglądają jak robione kalkulatorem. Opłaca się zainwestować w coś lepszego. Bateria trzyma krótko ale taki urok smartfonów.
Ogólnie nie polecam.
.51.138.251 | 29 lip 2015, 21:07
naatxdd
Telefon mam prawie 2 lata i strasznie wolno chodzi. Zacina się niemiłosiernie, czasami muszę cos szybko zrobić, znaleźć cos na telefonie i się po prostu nie da, bo telefon zamula. Jak ktos dzwoni, trzeba poczekać z kilka sekund zanim się odbierze, bo jest czarny ekran. A po za tym telefon jak telefon, aparat nie powala, jakosć dźwięku też. Bateria trzyma jak we wszystkich tego typu telefonach. Reasumując nie polecam.
.160.237.233 | 29 lip 2015, 00:07
R E K L A M A
 
Halik
Jako, że dokładnie dzisiaj mija 2 lata od zakupienia przeze mnie tego telefonu to myślę, że mogę z czystym sumieniem wystawić mu opinie i jest to niestety opinia jak najbardziej negatywna. Telefon tak jak u innych straszliwie zamula, ciągle się tnie i nieraz strasznie długo myśli. Nierzadką sytuacją jest to, gdy ktoś dzwoni to jedyne co widać to czarny ekran i czuć wibracje, a zanim się odwiesi to już ktoś skończy dzwonić. Ogólnie każdy aspekt działania tego telefonu to ciągłe czekanie. Myślę, że powodem tego jest po prostu za słaby procesor jak na telefon tych gabarytów. W takim telefonie powinien być co najmniej procesor 2 x 1.0 GHz, a LG upchnęło do niego procesor prawie trzy lata starszy od telefonu. Teraz już nie popełniłem tego błędu i wziąłem sobie Sony Xperia E4g z procesorem 4 x 1,5 GHz, bo jak dla mnie szybkość działania telefonu jest sprawą elementarną. Minusem jest też zbyt słabe podświetlenie ekranu przez co nawet przy 100% jasności w mocnym świetle odczytanie czegokolwiek jest bardzo mocno utrudnione.
.dynamic-ra-1.vectranet.pl | 21 lip 2015, 15:07
Dominik
Mam i używam od 22.02.2013. Porównując do dzisiejszych standardów (1GB ramu, procesory 2 i 4-ro rdzeniowe) faktycznie się tnie, ale wielkiej tragedii nie odnotowałem. Wszystkie moje oczekiwania spełniał i spełnia do dzisiaj - robi przyzwoite zdjęcia, idzie coś tam w internecie znaleźć, nawet w prostsze gierki pograć. Bateria - to czego najbardziej się obawiałem przy przejściu z LG Bali na smartfona, okazała się być całkiem niezła - przy moim używaniu telefon trzyma średnio 3-4 dni, czasami do tygodnia. Pod względem pozytywnym mogę ocenić także jego wytrzymałość.
.internetia.net.pl | 16 lip 2015, 11:07
żal mi go
Najgorszy telefon jaki chyba może być :) Mam go 1,5 roku > był 3 razy w serwisie (wymieniany system) > był 3 razy resetowany > po tygodniu wszystko wracało do normy. W sumie można mieć 2-3 apki, żeby z telefonu dało sie dzwonić i normalnie korzystać :) Najgorszy zakup w moim życiu :)
.internetdsl.tpnet.pl | 17 cze 2015, 23:06
ask.fm/TakeMeToNeverland1501
Nie mam gier na telefonie, a tnie! Usunełam wszystkie zdjęcia i nadal TNIE ;-;. Nie polecam go. Chyba, że na krótki czas np. pierwszy miesiąc ;) Wtedy działa bez zarzutu :)
.net.igaz.net | 13 cze 2015, 10:06
jagoda
Nie polecam tego telefonu. Głównym problemem jest to, że się OKROPNIE zacina, nie da się pograć więc usunęłam wszystkie gry z myślą, że będzie lepiej, ale nie. Zacina się tak, że nie raz aż mi się proces android wyłącza i muszę od nowa wpisać PIN i hasło do telefonu. O przeglądaniu stron już nawet nie mówię... jak i o przeglądaniu Facebooka czy innych.
Pamięć wewnętrzna jest ok, mam dużo piosenek i zdjęć, nie narzekam. Kamera z tyłu jest dosyć dobra, ale też nie jest to 8 cud świata, a z przodu kiepska. Obudowa baaardzo niewytrzymała, łamie się, bo jest plastikowa. Ale sam telefon jest wytrzymały, skąd nie spadnie, to się trzyma :) No ale daję negatywne za te ścięcia we wszystkim, co nie daje w ogóle przyjemności używania tego telefonu, a wręcz przeciwnie.
.datech.com.pl | 05 cze 2015, 17:06
xxxxaussiexxxx
Ten telefon woła o pomstę do nieba. Zacina się niemiłosiernie, mam go od ok 2 lat i ten telefon tak mi zszarpał nerwy, że to mała głowa. Na początku był bardzo fajny, ale później już było gorzej. Nie dość że wywala mi ze wszystkich aplikacji jakie są tylko możliwe, to jeszcze muszę klikać 500 razy na słuchawkę, żeby wybrać numer. Resetowanie to standard. Nie polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 cze 2015, 11:06
X
Jestem użytkownikiem tego telefonu od ponad dwóch lat i stanowczo ODRADZAM jego zakup. Telefon zacina się, "zamula", przeglądanie internetu to horror, wszystko ładuje się po kilka minut, aplikacje lubią się ot tak wyłączać, a ilość pamięci RAM woła o pomstę do nieba. Niby ma te 512MB RAMu, ale do dyspozycji użytkownika zostaje jakieś 80MB, mimo że żadna aplikacja nie działa, co już powoduje efekt zamulania. Jeśli masz mocne nerwy i nie przeszkadza Ci czekanie kilku minut na każdą czynność to proszę bardzo, znajomi którzy mają ten telefon też narzekają na jego beznadziejną funkcjonalność.
Pozdrawiam
.231.198.251 | 23 maj 2015, 10:05

Thumb Up

52,0% 

Thumb Down

 27,1% 

Pytanie

 20,9% 

 Wszystkich opinii: 306. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu