Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 223 telefony  |  145 169 opinii  |  720 testów  |  2 926 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Optimus L7



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,7%   18,5%   22,8% 
 Wszystkich opinii: 259. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • pablo
    Stanowczo odradzam ten tel to masakra chyba jeden z najwolniejszych jakie miałem muzyka się sama wyłącza, przy przeglądaniu internetu wyrzuca do menu. O zagraniu w jakąkolwiek grę szkoda gadać.Pozytywne rzeczy są takie że ma w miarę duży ekran i robi całkiem niezłe zdjęcia ale nic więcej. Na pewno nie zasługuje na taką dobrą ocenę.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sie 2014, 17:08
  • addy  mail
    Użytkuję lg l7 od prawie 2 lat i powiem tyle: słaby. Zachęcona tyloma pozytywnymi opiniami wierzyłam, że na prawdę nie będę miała z nim żadnych problemów. Oczywiście się pomyliłam.

    Telefon formatowany był 3 razy, pierwszy format nastąpił ok.3 miesiace po zakupie. Zawieszał się, aplikacje same się wyłączały, ale ok, usprawiedliwiłam go, bo był nadźgany nimi jak i tandetnymi grami (1 android w życiu, hehe). Sęk w tym, że nadal to robią, np. instagram. 5 minut i wyrzuca mnie do ekranu głównego. przeglądarka też potrafi wykręcić mi numer kiedy nie daje sb rady z załadowaniem stron. A wcale tak wielu aplikacji już nie mam, same podstawowe. No ale ok, w sumie na to mogłam jeszcze jakoś przymknąć oko. Czego nie mogę mu wybaczyć to to, że odtwarzacz muzyki za każdym razem sam się zatrzymuje. To jest męczące by co parę minut specjalnie wyciągać telefon z kieszeni aby zrestartować granie. Czasem aż automatycznie odechciewa mi się słuchać na nim czegokolwiek...

    Aparat bardzo przeciętny, choć od dobrej jakości zdjęć to mam lustrzankę. No ale nie zawsze targam ze sobą sprzęt ważący kilka kg, więc w miarę dobry aparat w spontanicznych chwilach się przydaje.

    Miałam/mam również sporo problemów z odebraniem połączeń, ekran się blokował i nie dało się zaakceptować danego połączenia. Czasem dopiero za drugim razem był zdolny zareagować jak ktoś do mnie zadzwonił. Działa to tak samo na stronach internetowych, czasem na odnośniki które wskazuje palcem "nie reaguje" i często kończy się to dźganiem ekranu palcem dotąd, aż w końcu wyłapie.
    Jakość wyświetlacza też słaba, widać piksele, obraz wygląda fatalnie jeśli grafika jest ciut gorszej jakości.

    Zaznaczam, że super znawca telefonów ze mnie żaden. Używam go do przeglądania stron, messenger, smsy, muzyka... jak każdy przeciętny użytkownik. To są tylko moje spostrzeżenia po dość długim jego użytkowaniu.
    Osobiście jestem zaskoczona tak wysoką oceną na tym portalu,bo co nie spotkam innego użytkownika tego modelu to każdy na niego psioczy, że się bardzo tnie. Wg.mnie za tę cenę można znaleźć coś o wiele lepszego i niestety odradzam jego kupna jeśli ktoś się nad nim zastanawia.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 sie 2014, 22:08
  • hela
    To wszystko prawda, zacina się ,zamykają mi się strony ale to jest jeszcze nic, w trakcie rozmowy zawiesza rozmowę i sam sobie wybiera numer i sobie dzwoni do kogo chce. Jest niesamowity, takiego jeszcze nie miałam. Mój telefon wie lepiej z kim powinnam gadać.
    .docsis.tczew.net.pl | 12 sie 2014, 21:08
  • R E K L A M A
  • eM
    Telefon mam 2 miesiące i mam go dość. Kupiłam używany, sugerując sie w sumie pozytywnymi opiniami. Ja nie polecam. Muli strasznie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 sie 2014, 17:08
  • Cichy
    Witam.
    Telefon fajny, rozmiary ok. Wyświetlacz dobry, jedyna wada jest brak możliwości oglądania przy mocnym świetle zewnętrznym-po prostu nic nie widać. Aparat fotograficzny po prostu genialny. Czasem pojawiają się problemy z zasięgiem, zwłaszcza jak telefon jest w obudowie. Niestety bateria jak dla mnie przekreśla ten tel. po prostu dramat jakich mało, po roku bateria trzyma jeden dzień i mam 30% i to wcale nie szalejąc. Gdy wł. Internet, gry, muza itp. to nie wytrzyma kilku godz. Ogólnie tel fajny, jednak dla mnie bateria przekreśla go na całej linii.
    .wegorzewo.mm.pl | 10 sie 2014, 00:08
  • xHrsX  mail
    Witam,
    Na samym początku po dostaniu LG L7 z ustawieniami fabrycznymi było ok.. potem z czasem po instalacji aplikacji telefon uruchamiając nawet galerię zacinał się i nie pokazywał ekranu głównego.. Potem zaktualizowałem androida do wersji 4.1.2 i oprogramowania P70020D-260-02 po czym telefon stał się szybszy.. 0 lagów nawet podczas gier.. doszło kilka nowych tapet i opcji..
    Polecam aktualizacje do 4.1.2 przez Mobile S. T.

    Oprócz tego telefon posiada zaskakujące zalety:
    - szybki
    - ciekawa budowa
    - dobry aparat
    - duży wyświetlacz
    - bateria /przy intensywnym używaniu działa około 1 dnia.

    Jeżeli ktoś bd chciał pomocy przy aktualizacji itp..
    Proszę o wiadomość na adres e-mail
    xhrsx@interia.pl
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 lip 2014, 18:07
  • jarek
    Witam Państwa. Telefon ten posiadam prawie dwa lata. Ktoś tutaj pisze, że się rysuje. To czym [...]? Gwozdziem? Telefon jest pancerny w porównaniu do samsunga, u którego moich trzech znajomych pękły szybki podczas upadku przy wiązaniu buta. Mi szybka też pękła, ale jak rzuciłem nim z całej siły o podłogę (żona) i pękła tylko szybka, a o upadkach na płytki w domu to już nie wspomne. Koszty napraw śmiesznie niskie. Oryginalny wyświelacz do 160 zł. Szybka parę "dych". Mój tel. jest bardzo intensywnie użytkowany - skype i nawigacja i daje rade, a że go nieraz skype zawiesi - to trudno, laptop też się nieraz wiesza - i co z tego.
    .walbrzych.vectranet.pl | 24 lip 2014, 23:07
  • Gal Anonim
    Telefon bardzo podobny z błędami co w przypadku l5, czyli alina sir, wyłącza się sam, bateria nawet. Żałuję zakupu i cieszę się, że nie mam już tego telefonu, bo mogę nazwać go jedną wielką tragedia! Nie polecam. By Gal anonim
    .smgr.pl | 30 cze 2014, 14:06
  • Mieszkowa
    Telefon pancerny. Fakt, dbałam o niego troszkę. Nie udało mi się go porysować, połamać czy popsuć. Z baterią różnie, ale w sumie dobę wytrzymywała przy mocnej eksploatacji.
    Przy większej ilości aplikacji myślał jak czołg, wolno i mozolnie, ale wykonywał posłusznie polecenia. Bardzo nie lubi gry happy farm, która za wzięcie się wyłączała, a jak działała, to wyłączał odtwarzacz muzyki.
    Zdjęcia robił bardzo średnie, filmiki nagrywał fatalne.
    Pochwalić muszę, utonął cztery raz pośród naszej współpracy prawie rocznej. Raz we wrzątku od herbaty. Nic mu nie bylo, trzy dni trzeszczał głośnik, wysechł do końca i mu przeszło. Upadał często, kilka razy dziennie na płytki i beton. Nie zaszkodziło mu to(a czasem i szybciej działał!)
    Czasami jedynie potrafił zakończyć połączenie jak miał zły humor i nie dostarczał smsów od drugiego Lg(od innych o dziwo tak).
    Przeżył ze mną 10 miesięcy, więc z czystym sumieniem mogę polecić osobie, która nie przywiązuje wagi do telefonu. Będę miała do niego sentyment, mimo, że własnie go sprzedałam.
    .play-internet.pl | 26 cze 2014, 12:06
  • rycerz271
    Mam go już 1,5 roku. Nie zawodzi - mógłby miec troche więcej ramu ale jest ok. Dzisiaj wpadł mi do miski z wodą, był wniej dobrych kilka sekund. później wziąłem go pod bieżącą wodę opłukać go i suszarkę. Po kilku godzinach włączyłem, wszystko działa :)
    .chelm.mm.pl | 16 cze 2014, 14:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,7%   18,5%   22,8% 
 Wszystkich opinii: 259. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
» Sony Xperia M2 Aqua
» InFocus M2
» Samsung Galaxy Alpha
» Nokia 130 Dual SIM
» LG L70 Tri
» LG L60
» LG G3 A
Aktualności:

» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować
» Huawei Ascend Mate 7 jednak ze skanerem
» Meizu MX4 zadebiutuje 2 września - w kilku wersjach
» Pierwszy smartfon firmy Lark
» Sharp Aquos Crystal: bez ramek



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.21.135.68
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.