Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 623 telefony  |  148 341 opinii  |  720 testów  |  5 895 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L7



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,9%   20,6%   22,5% 
 Wszystkich opinii: 267. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • sylwia
    Nie polecam tego telefonu. Długo ładuje się menu, gdy ktoś dzwonił naciskając zieloną słuchawkę i tak nie reagował na dotyk. Kilkadziesiąt razy ktoś próbował się do mnie dodzwonić z marnym skutkiem a jak już sie dodzwonił i tak nie mogłam odebrać..Z facebooka i instagrama w ogóle nie mogłam korzystać, ponieważ cały czas mnie "wywalało" z tych stron. Nie warte nerwów.. :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 paź 2014, 11:10
  • kaju
    Telefon kupiłem na jesień 2012, byłem z niego bardzo zadowolony. Nowy telefon - chodził pięknie. Pościągałem pare aplikacji, dużo korzystałem z internetu, następnie go zaktualizowałem i wszystko było ok. Po roku zaczęły się pierwsze problemy z zamulaniem, mianowicie menu ładowało się długo, na facebook musiałem wchodzić ''do 3 razy sztuka'', bo przy pierwszych dwóch mnie wywalało ;) Instagram tak samo, w trakcie przeglądania nagłe wyrzucenie, zwiecha ekranu głównego. Połączenia przycodzące - ktoś dzwonił, a ekran się zawieszał i nic nie można było zrobić, zakończenie rozmów trwało nawet do 20s :) Ja naciskałem czerwoną słuchawkę, a połączenie dalej trwało i nabijało sekundy :) Dwa tygodnie temu telefon wyczyściłem całkowicie i chodził pięknie, błyskawica po prostu! Jak sprawuje się teraz nie wiem, bo oddałem w dobre ręce za darmo w rodzinie i jego los już mnie nie interesuje ;)

    Reasumując, z telefonu byłem zadowolony przez rok, potem zaczęły się problemy. Niestety, ale jest to bardzo słaby smartfon, można go polecić jedynie dla początkujących i takich, których nie interesują aplikacje, tylko podstawowe funkcje telefonu :)
    .adsl.inetia.pl | 12 paź 2014, 11:10
  • banan
    Wlasnie sie zaczal 13 msc uzytkowania tego telefonu i tylko odliczam do wymiany na nowy. Pierwsze 2-3msc sciagalem wiele apek,muzyki,robilem sporo zdjec (aparat to jedyna czesc tego fona ,ktora sie udala LG) i telefon dzialal bez problemowo - bylem calkiem zadowolony - lecz z kazdym nastepnym msc. telefon zaczal spowalniac,zacinac sie,nawet resetowac! Nie pomoglo wyczyszczenie pamieci telefonu - on po prostu zaczal sie psuc... takze odradzam ten smartfon wszystkim!!!!!
    .via.zamek.net.pl | 05 paź 2014, 15:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Aleksana
    Ja mam ten telefonik od roku i stanowczo go nie polecam! Mimo ładnego wyglądu jego jakość jest kiepska!, ciągle tylko sie zacina, pisanie sms'ow jest katorgą ! Nie mam żadnych aplikacji (w tym muzyki, zdjęcia ) żeby go nie spowalniać a i tak działa bardzo wolno. Jeśli macie wybór, nie wybierajcie LG L7. To był błąd kusząc się na ten smartphone...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 wrz 2014, 09:09
  • załamana
    NIE BIERZCIE TEGO TELEFONU, nigdy. zacina się niemiłosiernie, klawiatura podczas pisania nie nadąża, dlatego co chwilę wyrzuca do ekranu głównego (dodam, że zanim załaduje się ekran główny też musi minąć kilka sekund). chcąc się połączyć musi minąć też spora ilość czasu niekiedy. jeśli ma lepsze dni wybiera mi numer od razu, w przeciwnym razie czekać muszę niekiedy ponad minutę wybierając nerwowo zieloną słuchawkę.
    aparat jak na tak beznadziejny telefon ma całkiem niezły, choć szału oczywiście nie ma. ma również czasem problemy ze złapaniem odpowiedniej ostrości.
    Wybierając ten telefon rok temu nie oczekiwałam wiele, ale już po miesiącu przeklinałam dzień zakupu. Nie mogę się wprost doczekać zmiany.
    .zuromin.vectranet.pl | 20 wrz 2014, 22:09
  • sylwuuus
    Telefon użytkuke od roku i powiem , że nigdy nie miałam tak beznadziejnego telefonu jak ten. Cały czas sie zacina , nie da sie na nim normalnie pracować. Byl w serwisie i nadal tak samo działa , kilkakrotnie robiłam hard reset i różne rzeczy i to nic nie dało. Osobiście nie polecam !
    .timplus.net | 05 wrz 2014, 14:09
  • Chunkey
    Telefon mam od stycznia 2013 i z niecierpliwością czekam na czas kiedy będę go mógł wymienić. Początek - zachwyt, kurcze wszystko smiga super. Zainstalowalem pare aplikacji i rozpoczęła się tragedia. Telefon stał się jednym wielkim mułem i nic więcej. Dowiedziałem się, że może aktualizacja coś pomoże - owszem, pomogła ale nie na długo. Podczas korzystania z internetu wywala przeglądarkę, o facebooku można zapomnieć, co najwyzej messengera uciągnie. Na prawdę mocno się zawiodłem i wiem, że nigdy więcej nie kupię żadnego LG. Telefon ma głównie służyć do dzwonienia a u l7 na tą funkcję trzeba czekać kilkanaście dobrych sekund. A jeśli chodzi o odbieranie połączeń, nieraz zanim ekran wyświetlił możliwość odbioru połączenie się kończyło. Tragedia, nie polecam serdecznie.
    .dynamic.chello.pl | 26 sie 2014, 11:08
  • zaq
    Mam ten telefon od 2 lat i czekam na dzień kiedy będę mógł go wymienić. Telefon jest fatalny. Pierwszy problem był z dzwonieniem, bo w słuchawce była cisza i pomagał tylko reset. Po zmianie softu pomogło na jakiś czas. Potem pojawił się problem nieistniejących słuchawek. Telefon wykrywał słuchawki, których de facto nie było podpiętych i rozmawiać już się nie dało. Dzisiaj nagle przestał wykrywać karty sim niezależnie jakiej by się nie włożylo. Fatalny!!!
    .ostrowiec-sw.vectranet.pl | 25 sie 2014, 16:08
  • pablo
    Stanowczo odradzam ten tel to masakra chyba jeden z najwolniejszych jakie miałem muzyka się sama wyłącza, przy przeglądaniu internetu wyrzuca do menu. O zagraniu w jakąkolwiek grę szkoda gadać.Pozytywne rzeczy są takie że ma w miarę duży ekran i robi całkiem niezłe zdjęcia ale nic więcej. Na pewno nie zasługuje na taką dobrą ocenę.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 sie 2014, 17:08
  • addy  mail
    Użytkuję lg l7 od prawie 2 lat i powiem tyle: słaby. Zachęcona tyloma pozytywnymi opiniami wierzyłam, że na prawdę nie będę miała z nim żadnych problemów. Oczywiście się pomyliłam.

    Telefon formatowany był 3 razy, pierwszy format nastąpił ok.3 miesiace po zakupie. Zawieszał się, aplikacje same się wyłączały, ale ok, usprawiedliwiłam go, bo był nadźgany nimi jak i tandetnymi grami (1 android w życiu, hehe). Sęk w tym, że nadal to robią, np. instagram. 5 minut i wyrzuca mnie do ekranu głównego. przeglądarka też potrafi wykręcić mi numer kiedy nie daje sb rady z załadowaniem stron. A wcale tak wielu aplikacji już nie mam, same podstawowe. No ale ok, w sumie na to mogłam jeszcze jakoś przymknąć oko. Czego nie mogę mu wybaczyć to to, że odtwarzacz muzyki za każdym razem sam się zatrzymuje. To jest męczące by co parę minut specjalnie wyciągać telefon z kieszeni aby zrestartować granie. Czasem aż automatycznie odechciewa mi się słuchać na nim czegokolwiek...

    Aparat bardzo przeciętny, choć od dobrej jakości zdjęć to mam lustrzankę. No ale nie zawsze targam ze sobą sprzęt ważący kilka kg, więc w miarę dobry aparat w spontanicznych chwilach się przydaje.

    Miałam/mam również sporo problemów z odebraniem połączeń, ekran się blokował i nie dało się zaakceptować danego połączenia. Czasem dopiero za drugim razem był zdolny zareagować jak ktoś do mnie zadzwonił. Działa to tak samo na stronach internetowych, czasem na odnośniki które wskazuje palcem "nie reaguje" i często kończy się to dźganiem ekranu palcem dotąd, aż w końcu wyłapie.
    Jakość wyświetlacza też słaba, widać piksele, obraz wygląda fatalnie jeśli grafika jest ciut gorszej jakości.

    Zaznaczam, że super znawca telefonów ze mnie żaden. Używam go do przeglądania stron, messenger, smsy, muzyka... jak każdy przeciętny użytkownik. To są tylko moje spostrzeżenia po dość długim jego użytkowaniu.
    Osobiście jestem zaskoczona tak wysoką oceną na tym portalu,bo co nie spotkam innego użytkownika tego modelu to każdy na niego psioczy, że się bardzo tnie. Wg.mnie za tę cenę można znaleźć coś o wiele lepszego i niestety odradzam jego kupna jeśli ktoś się nad nim zastanawia.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 sie 2014, 22:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,9%   20,6%   22,5% 
 Wszystkich opinii: 267. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
Aktualności:

» Archos 50 Diamond zaprezentowany w Paryżu
» LG F490L: pierwszy smartfon z Odinem
» Talkase: kwintesencja prostoty?
» myTab 7 Q Premium: przepremierowy przegląd
» Samsung Galaxy Core Max debiutuje w Chinach
» myPhone S-Line i myPhone CUBE poddane liftingowi
» Meizu MX4 otrzymał YunOS
» Lenovo przejmie BlackBerry?
» HERE Maps dostępne na Androida!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.153.141
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.