Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 943 telefony  |  151 147 opinii  |  849 testów  |  7 531 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L7



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,1%   23,2%   21,7% 
 Wszystkich opinii: 276. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • artur87670  mail
    Telefon posiadam od roku i jestem bardzo niezadowolony. Telefon za każdym użyciem się laguje, o korzystaniu z facebooka i messengera mogę zapomnieć strasznie długo się włączają i zazwyczaj wyrzuca mnie do ekranu startowego. MASAKRA TO MÓJ PIERWSZY I OSTATNI TELEFON LG NIE POLECAM!!!
    .lukman.pl | 13 gru 2014, 15:27
  • emtecpl  mail
    Telefon się muli niemiłosiernie -> od czasów aktualizacji heh.//
    czasem ma zawiechy - ktoś dzwoni ty naciśniesz odbierz nie odbiera:(
    GPS jest niedokładny, dwa razy na serwisie był z tego powodu (bo przestał działać)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 lis 2014, 14:00
  • Ufik vel bubu  mail
    Po aktualizacji od LG zamulił się na amen.....
    .ssp.dialog.net.pl | 21 lis 2014, 07:45
  • R E K L A M A
  • lg7optimus
    Nie polecam tego telefon. Jestem posiadaczką jego od roku czasu.. I jest to po prostu katastrofa. Zamula strasznie, korzystanie typu facebook, messenger sprawia mi wielką trudnosć, odczytywania smsow. Brat 2 miesiące temu wgrał mi nowego androida kit kat 4.4.4 i powiem że może odrobinę działa lepiej.. Niestety dużej poprawy nie widać.
    Tak czy inaczej ODRADZAM zakupu
    .uznam.net.pl | 20 lis 2014, 14:43
  • Użytkownik
    Nie mogę powiedzieć o tym telefonie dobrego słowa. Jej niewątpliwymi i zarazem największymi zaletami (choć jak na dzisiejsze czasy to już nic, gdyż dysponujemy nowszą technologią) są design oraz wyświetlacz.
    Na zewnątrz ładny, stylowy ale niestety w środku to low-end i to poniżej krytyki.
    Ciągłe problemy z płynnością są tu na porządku dziennym i to w zasadzie największa wada. Zdecydowanie nie polecam.
    .static.chello.pl | 09 lis 2014, 16:57
  • mg
    Początkowo byłem nawet zadowolony, ładny wygląd, niezły wyświetlacz, fajna nakładka od lg ale to niestety wszystko co dobrego mogę o tym telefonie powiedzieć bo dosyć szybko okazało się, że jest bardzo powolny,zaczął się sam resetować nawet dźwięk połączenia zaczął się przerywać, budzik raz działa raz nie, wychodzenie z galerii mogło trwać i 30 sekund, 10 sekund na wyjście z sms to norma a bywało gorzej. Taak jak poprzednicy nie raz miałem nim rzucić bo czekanie 20 sekund na możliwość zadzwonienia gdy się spieszysz to chyba zbyt wiele na nerwy przeciętnego człowieka. Nie polecam ale inne modele lg są dużo lepsze dlatego przesiadam się na lg g2.
    .gostynin.vectranet.pl | 31 paź 2014, 20:57
  • antylg
    Nie polecam! Mam od ponad roku i śmiało mogę powiedzieć ze gówn... jakich mało
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 paź 2014, 10:16
  • Agnieszka
    Mam ten telefon prawie 2 lata. To mój pierwszy (i ostatni) smartfon LG. Ostatni ponieważ tak bardzo zawiodłam się na L7, że nigdy więcej nie zaufam już tej firmie.
    Telefon zacina się non stop i ciężko z nim współpracować. Wychodzi do ekranu głównego praktycznie za każdym razem kiedy chcę włączyć aplikację, wejść w wiadomości lub wykonać połączenie. Nawet pisanie smsów sprawia mu trudność gdzie każdy zwykły telefon nie-smartfon bez problemu zawsze wykonywał tak 'skoplikowane' działania. Do szału doprowadza mnie każda styczność z tym telefonem i już niejednokrotnie był bliski spotkania ze ścianą.. Kilka razy spóźniłabym się przez niego na zajęcia i do pracy, ponieważ nawet budzik działa w nim jak chce i kiedy chce.

    Myślę, że po wielu negatywnych opiniach, które tu wyczytałam na jego temat już nikogo nie skusi jego kupno, ale gdyby to OSTRZEGAM: to najgorszy z najgorszych telefonów z jakim miałam styczność zarówno ja jak i gro moich znajomych, którzy patrząc na przyjemny design i wiele (swego czasu) pozytywnych opinii nabyli to 'cudo'.

    Pozdrawiam.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 25 paź 2014, 23:12
  • lgtakibeznadziejny
    Najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałam! Kiedy brałam go w salonie w internecie było dużo pozytywnych komentarzy, pewnie dlatego że telefon krótko u nas funkcjonował i nikt nie zdążył przekonać się jakie mogą być z nim problemy po pewnym czasie. Obecnie oddałam go do serwisu, bo telefon nawet nie chciał mi zadzwonić, a jeśli już zebrało mu się na zrealizowanie zadanego polecenia to robił to po pewnym czasie, kiedy telefon zdążyłam dawno schować do kieszeni i zapomnieć o próbie skontaktowania się z kimś. Jakakolwiek aplikacja włączona przeze mnie ładuje się strasznie długo, a jeśli już się załaduje to wyrzuca mnie na ekran startowy. O pisaniu dłuższym na messengerze niż 5 minut mogę pomarzyć, bo tak czy siak po chwili zobaczę tapetę. Krótko mówiąc NIE BIERZCIE TEGO TELEFONU! Czekam do maja, kiedy będę mogła w końcu go wymienić, ale nie wiem czy do tego czasu w przypływie złości nie wyrzucę go za okno.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 23 paź 2014, 20:20
  • sylwia
    Nie polecam tego telefonu. Długo ładuje się menu, gdy ktoś dzwonił naciskając zieloną słuchawkę i tak nie reagował na dotyk. Kilkadziesiąt razy ktoś próbował się do mnie dodzwonić z marnym skutkiem a jak już sie dodzwonił i tak nie mogłam odebrać..Z facebooka i instagrama w ogóle nie mogłam korzystać, ponieważ cały czas mnie "wywalało" z tych stron. Nie warte nerwów.. :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 paź 2014, 11:45

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,1%   23,2%   21,7% 
 Wszystkich opinii: 276. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.136.181
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.