Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 292 marek  |  14 446 telefonów  |  190 031 opinii  |  1 047 testów  |  5 677 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L7

Thumb Up

49,8% 

Thumb Down

 28,8% 

Pytanie

 21,3% 

 Wszystkich opinii: 319. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

dogtrekker
Jestem wlascicielem tego ustrojstwa od pieciu lat. I moge powiedziec, ze raczej nie kieruje mna hejt tylko sprawdzona w boju opinia.
Wybralem LG, choc moglem brac Sony lub Samsung. I nie byl to dobry wybor, bo telefon to naprawde cholerny zamulacz. I nie uzywam zadnych zbednych aplikacji (mam tylko to: latarka, whatsapp, mapa google), zadnego spolecznosciowego badziewia.
Samo wybraniu numeru bywa wyzwaniem... Wlaczenie aparatu tez. Przegladanie zdjec wymaga cierpliwosci po otwarciu galerii.
Czy sa jakies plusy? No, bateria wytrzymala 5 lat. W samsungach to sie nie udawalo. Zdjecia robi przyzwoite (jak na telefon of koz). Dziala stabilnie - zawiesil mi sie bodajze tylko jeden raz.
Czeka mnie reset do ustawien domyslnych i pewnie przez jakis czas bedzie w miare sensownie dzialal. Jako telefon zastepczy, bo czas na zmiane badziewia.
.static.ip.netia.com.pl | 15 lip 2017, 18:07
Lolek
Eeeeej w 2016/17 hejtujecie telefon z 2012 roku... Normalne że sie zacina, wymagania aplikacji z 2016 są o wiele większe
.play-internet.pl | 27 mar 2017, 13:03
Ostatni Mohikanin
Potwierdzam opinie pozostałych użytkowników tego telefonu, DNO. Wolny, zacina sie, słabe zdjęcia, aplikacje ledwo sie uruchamiają, na dodatek zepsuł sie mikrofon w tym telefonie.

Omijać ten telefon szerokim łukiem.

pozdrawiam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 paź 2016, 19:10
Marcin M
Nie mam go od nowości. Dostałem już go używanego. Na początku działał nawet, nawet ale po kilku miesiącach zaczął ostro szargać moimi nerwami. Nie zawsze słychać dzwonek czy to w telefonie czy też w budziku. Gdy włączam na głośnomówiący to mnie w ogóle nie słychać, choć ja drugą osobę słyszę całkiem wyraźnie. Aplikacje coraz bardziej się zacinają. Często muszę go restartować. Tak iż nawet ten przycisk od wyłączania i włączania zaczyna coraz słabiej działać. Ogólnie to nie polecam tego telefonu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 wrz 2016, 12:09
Jakub
Ten telefon to tragedia, nic na nim nie działa, ma bardzo mało pamięci ram więc wiele dobrych aplikacji nawet się nie włączy, jak już coś się włączy (po długim oczekiwaniu) to strasznie muli, zakup tego badziewia to był największy błąd mojego życia.
.59.74.108 | 18 lip 2016, 15:07
Klocek  mail
Kupiłem ten telefon i chyba był to najgorszy błąd mojego życia. Telefon po prostu do niczego się nie nadawał nie będę tu się aż tak rozpisywał bo moja opinia o tym telefonie już został nie raz przez innych użytkowników telefonu wyrażona.
.241.40.210 | 12 lip 2016, 10:07
Pati1234
Okropny telefon! Po tygodniu użytkowania zaczął się zacinać (mam go już 1,5 roku) i aktualnie wszystkie aplikacje mi się zacinają. Klawiatura również, działa jak jej się zechce. Aparat także się zacina, często wyłącza się sam i trzeba resetować telefon żeby znów zaczął działać. Nie wiem jak mogłam kupić takie gówno.. NIE POLECAM!!!!
.customer.tom-net.pl | 07 maj 2016, 12:05
Marzec
Właśnie przymierzam się do kupna nowego telefonu i zapoznaje się z opiniami na jego temat, to skrobne również coś o telefonie, który mam obecnie, LG P700:

Plusy: Telefon wytrzymały, upadł kilkadziesiąt razy i się trzyma, przetrwał nawet rzucenie nim o ziemie ze sporą siłą przez moją dziewczyne. Aparat całkiem niezły jak na czasy kiedy tel ten był nowością. Zdjęcia wydrukowane w standardowym formacie zrobione przy dobrym oświetleniu wychodzą na prawde dobrze. Na plus również super lampa błyskowa.

Minusy: Tak jak wspomniano wcześniej telefon strasznie muli. Jednak przy zainstalowanych 3/4 apkach działa jeszcze płynnie. Dodatkowo denerwuje ten cały śmieszny progrma do łączenia z kompueterem- chyba nigdy nie działał poprawnie. Irytują również inne dziwne opcje jak np dodawanie zdjęć na tapete, które trzeba przyciąć, dziwne metody edycji kontaktów blokowanych itp.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 20 lut 2016, 20:02
Weronika  mail
Beznadziejny telefon, już Lumia 610 była lepsza... Tnie się, muszę ciągle resetować, choć prawie nic nie mam na tym telefonie. Zacina się aparat, LG pc suite nie chce działać, po prostu dno. Nie kupujcie tego telefonu. Po 3-4 miesiącach będziecie mieli ochotę go wyrzucić przez okno.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 lut 2016, 16:02
ewwwwww
Najgorszy tel. jaki moze byc. Zacina sie na kazdym kroku, bateria niewiele trzyma. Żadne aplikacje ani male ani duze poprawnie na nim nie dzialaja... :/
.centertel.pl | 23 paź 2015, 14:10

Thumb Up

49,8% 

Thumb Down

 28,8% 

Pytanie

 21,3% 

 Wszystkich opinii: 319. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu