Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 276 marek  |  13 565 telefonów  |  180 918 opinii  |  1 000 testów  |  3 996 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L7

Thumb Up

50,2% 

Thumb Down

 28,7% 

Pytanie

 21,1% 

 Wszystkich opinii: 317. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatni Mohikanin
Potwierdzam opinie pozostałych użytkowników tego telefonu, DNO. Wolny, zacina sie, słabe zdjęcia, aplikacje ledwo sie uruchamiają, na dodatek zepsuł sie mikrofon w tym telefonie.

Omijać ten telefon szerokim łukiem.

pozdrawiam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 paź 2016, 19:10
Marcin M
Nie mam go od nowości. Dostałem już go używanego. Na początku działał nawet, nawet ale po kilku miesiącach zaczął ostro szargać moimi nerwami. Nie zawsze słychać dzwonek czy to w telefonie czy też w budziku. Gdy włączam na głośnomówiący to mnie w ogóle nie słychać, choć ja drugą osobę słyszę całkiem wyraźnie. Aplikacje coraz bardziej się zacinają. Często muszę go restartować. Tak iż nawet ten przycisk od wyłączania i włączania zaczyna coraz słabiej działać. Ogólnie to nie polecam tego telefonu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 wrz 2016, 12:09
Jakub
Ten telefon to tragedia, nic na nim nie działa, ma bardzo mało pamięci ram więc wiele dobrych aplikacji nawet się nie włączy, jak już coś się włączy (po długim oczekiwaniu) to strasznie muli, zakup tego badziewia to był największy błąd mojego życia.
.59.74.108 | 18 lip 2016, 15:07
R E K L A M A
 
Klocek  mail
Kupiłem ten telefon i chyba był to najgorszy błąd mojego życia. Telefon po prostu do niczego się nie nadawał nie będę tu się aż tak rozpisywał bo moja opinia o tym telefonie już został nie raz przez innych użytkowników telefonu wyrażona.
.241.40.210 | 12 lip 2016, 10:07
Pati1234
Okropny telefon! Po tygodniu użytkowania zaczął się zacinać (mam go już 1,5 roku) i aktualnie wszystkie aplikacje mi się zacinają. Klawiatura również, działa jak jej się zechce. Aparat także się zacina, często wyłącza się sam i trzeba resetować telefon żeby znów zaczął działać. Nie wiem jak mogłam kupić takie gówno.. NIE POLECAM!!!!
.customer.tom-net.pl | 07 maj 2016, 12:05
Marzec
Właśnie przymierzam się do kupna nowego telefonu i zapoznaje się z opiniami na jego temat, to skrobne również coś o telefonie, który mam obecnie, LG P700:

Plusy: Telefon wytrzymały, upadł kilkadziesiąt razy i się trzyma, przetrwał nawet rzucenie nim o ziemie ze sporą siłą przez moją dziewczyne. Aparat całkiem niezły jak na czasy kiedy tel ten był nowością. Zdjęcia wydrukowane w standardowym formacie zrobione przy dobrym oświetleniu wychodzą na prawde dobrze. Na plus również super lampa błyskowa.

Minusy: Tak jak wspomniano wcześniej telefon strasznie muli. Jednak przy zainstalowanych 3/4 apkach działa jeszcze płynnie. Dodatkowo denerwuje ten cały śmieszny progrma do łączenia z kompueterem- chyba nigdy nie działał poprawnie. Irytują również inne dziwne opcje jak np dodawanie zdjęć na tapete, które trzeba przyciąć, dziwne metody edycji kontaktów blokowanych itp.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 20 lut 2016, 20:02
Weronika  mail
Beznadziejny telefon, już Lumia 610 była lepsza... Tnie się, muszę ciągle resetować, choć prawie nic nie mam na tym telefonie. Zacina się aparat, LG pc suite nie chce działać, po prostu dno. Nie kupujcie tego telefonu. Po 3-4 miesiącach będziecie mieli ochotę go wyrzucić przez okno.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 lut 2016, 16:02
ewwwwww
Najgorszy tel. jaki moze byc. Zacina sie na kazdym kroku, bateria niewiele trzyma. Żadne aplikacje ani male ani duze poprawnie na nim nie dzialaja... :/
.centertel.pl | 23 paź 2015, 14:10
jabadaka
Telefon jak telefon. Czasem się tnie, ale rzadko. Mam zainstalowanego launchera ze sklepu play i śmiga niesamowicie. Zdjęcia robi no można powiedzieć, że super.
.ssp.dialog.net.pl | 26 wrz 2015, 10:09
Paroslaw
Najgorsze dno jakie mialem , po 20 miesiacach uzytkowania oczywiscie jest wart z ceny pierwotnej 550 zl do ceny 0 zl uzywany lg l7 . Tnie sie , nie wlaczaja sie na nim nawet najprostsze aplikacje. Gubi zasieg , czeste resety telefonu to normalka . Podejzewam ze to samo jest z lg l7 II i kolejnymi az do lg g3 ktor moze byc calkiem dobry . Nie kupujcie go nawet za pare zlotych , moj polecial o sciane . byl gorszy od pierwszych samsungow galaxy z roku 2009/2010 .
.dynamic.mm.pl | 24 sie 2015, 19:08

Thumb Up

50,2% 

Thumb Down

 28,7% 

Pytanie

 21,1% 

 Wszystkich opinii: 317. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu