Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 669 telefonów  |  148 645 opinii  |  720 testów  |  6 922 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L5 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,9%   3,6%   32,5% 
 Wszystkich opinii: 83. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • matthew
    Telefon posiadam od 2 miesięcy. Ogólna opinia jak najbardziej na plus. Moim zdaniem ciężko obecnie o lepszy telefon w tej półce cenowej.
    ZALETY:
    - BARDZO DOBRY ekran IPS z dobrym kontrastem, jasnością i nasyceniem barw oraz rewelacyjne (jak na tą cenę) kąty widzenia,
    - wydajna bateria (wytrzymuje nawet do 2 dni przy intensywnym użytkowaniu - internet, rozmowy, sms-y, gry),
    - dobra jakość rozmów,
    - czuły panel dotykowy,
    - bardzo elegancki wygląd,
    - hartowane szkło, z jakiego wykonano przedni panel o dziwo dość odporne na zarysowania (mimo iż nie jest to Gorilla Glass),
    - wydajny Android 4.1 z nakładką producenta, dającą bardzo dużo opcji przy personalizacji telefonu, możemy łatwo i w szerokim zakresie dostosować interface LG do potrzeb użytkownika.
    WADY:
    - MAŁA ILOŚĆ PAMIĘCI RAM - wada dość odczuwalna przy intensywnym użytkowaniu telefonu, który czasami "zamula", jednak nie jest to aż tak bardzo uciążliwe,
    - słaba jakość rozmów w trybie głośnomówiącym,
    - pomimo, iż sam internet chodzi płynnie, to czasami telefon ma problem z połączeniem się z siecią WiFi nie mającą bardzo wyraźnego sygnału (tutaj widać różnicę w stosunku do innych telefonów - niestety na niekorzyść LG),
    - plastik, z jakiego wykonano panel z tyłu telefonu jest podatny na zarysowania.
    .5.ftth.classcom.pl | 29 paź 2014, 20:10
  • Stein
    Używam go od tygodnia. Na plus dość dobra bateria: spokojnie wystarcza na cały dzień intensywnej pracy (co ciekawe, wcale nie ekran ją najbardziej intensywnie drenuje, tylko rozmowy telefoniczne, zupełnie odwrotnie niż w używanych wcześniej przeze mnie Samsungach), bardzo ładny ekran (ładne kolory, rozdzielczość; nie spodziewałem się tak dobrego ekranu w telefonie w tej cenie), dość dobry aparat foto (jak na telefon). Na minus trzeszcząca obudowa (pomógł krem do twarzy), brak klawiatury umożliwiającej pisanie przeciąganiem (pomogło zainstalowanie innej klawiatury z Google Play) i tragiczny głośniczek w trybie głośnomówiącym: głośny ale bardzo charczący (na to rozwiązania jeszcze nie mam). Wydajność zupełnie wystarczająca do moich zastosowań (dzwonienie, maile, internet, smsy, fotografia)
    .opera-mini.net | 27 wrz 2014, 14:09
  • keisha1982
    Mam ten telefon od grudnia 2013, jest ok. Tylko czasem się troche 'przymula'. Nawigacja działa ok- bezpłatna i do tego bez konieczności używania transmisji danych jest i to w dodatku całkiem niezła- Navigator do pobrania z Google Play
    .play-internet.pl | 02 wrz 2014, 12:09
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • MATI
    mam telefon od lutego tego roku sprawuje do tej pory bardzo dobrze. Dobrze na nim słucha sie muzyki oraz nawet fajnie sie gra czasami gubie sygnał co mnie to bardzo denerwuje ,ale na pierwszy smartwon jest bardzo dobry.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 sie 2014, 22:08
  • pawcio  mail
    mam go od jakiegos miesiąca i daje rade
    + nawet niezła bateria sms i połączenia i wytrzymuje tydzien
    wifi max i dzien ale to norma
    + płynność działania 1Ghz sprawuje sie ok nie uzywam telefonów jako (konsoli) do gier
    + bardzo dobry ekran
    + android 4.1 tez niezły
    - te 512 MB ramu hmm tego nie widac zeby tyle miał zostaje wolne jakies 150-200 MB
    -te auto-aktualizaje są nie dozniesienia to zaśmieca telefon nwm jak to wyłączyc
    wiecej minusów sie narazie nie dopatrzyłem
    ocena 8/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 00:08
  • Gość
    Mam ten telefon od czerwca 2014, wszytko działa super, bardzi często go używam i jestem zadowolona. Polecam.
    .google.com | 26 sie 2014, 16:08
  • ....
    Telefon oceniam bardzo dobrze. Bateria trzyma 5dni przy zwykłym użytkowaniu. Czasami podczas rozmowy słyszę szum ale to tylko na dworze. Zdjęcia robi bardzo dobre
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 sie 2014, 17:08
  • Adrian  mail
    Mam telefon okolo roku i sie sprawuje bardzo dobrze, bateria trzyma roznie zalezy od uzytkowania. podczas czestych i dlugich rozmow 2-3 dni a jak sie korzysta troche mniej to dwukrotnie dłuzej ;) ani razu nie miałem z nim żadnego problemu takze jest wrty zakupu. Ogólnie POLECAM telefon.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 01 sie 2014, 21:08
  • david
    Telefon po prostu mega. Wszystko ma czego potrzebuje. Bateria trzyma mi 5 dni. Super.
    .vipnet.com.pl | 14 lip 2014, 20:07
  • Snake
    Mam tego LG od tygodnia. Trafiła mi się wersja z NFC co jest fajne. Telefonu używam do dzwonienie, smsowania, korzystania z wifi i gps, czasem zdjecie jezeli nie mam ze soba akurat aparatu. Dokladnie w tej kolejnosci. Bebechy sa wystarczajace jak dla mnie. Nakladka od LG jest lekka i ladnie dziala. Sporo opcji personalizacji systemu. Jelly bean jest fajny, a podobno L5 IIma dostac kitkata. Pozyjemy zobaczymy. Owszem sa telefony mocniejsze(godzilliard rdzeni i perdylion RAMu) ale trzeba odpowiedziec sobie na pytanie, do czego potrzebny mi smartfon. Nagle okazuje sie ze zbedne sa 4rdzenie do poprawnego dzialania. Bateria jest ok. Trzyma dosc ladnie. Polecam , ja jestem zadowolony.
    .net.aduro.pl | 13 lip 2014, 22:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,9%   3,6%   32,5% 
 Wszystkich opinii: 83. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA
» Haier Z2: klapka dla seniorów
» Manta MS6001: dla wymagających?
» Oppo N3 i Oppo R5 zaprezentowane oficjalnie
» Sharp szykuje wyświetlacze 4K do smartfonów
» Xiaomi trzecim największym producentem smartfonów
» Motorola Droid Turbo zaprezentowana oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.163.254
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.