Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 764 opinie  |  720 testów  |  5 332 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Optimus L5 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,8%   3,8%   32,5% 
 Wszystkich opinii: 80. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • MATI
    mam telefon od lutego tego roku sprawuje do tej pory bardzo dobrze. Dobrze na nim słucha sie muzyki oraz nawet fajnie sie gra czasami gubie sygnał co mnie to bardzo denerwuje ,ale na pierwszy smartwon jest bardzo dobry.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 sie 2014, 22:08
  • pawcio  mail
    mam go od jakiegos miesiąca i daje rade
    + nawet niezła bateria sms i połączenia i wytrzymuje tydzien
    wifi max i dzien ale to norma
    + płynność działania 1Ghz sprawuje sie ok nie uzywam telefonów jako (konsoli) do gier
    + bardzo dobry ekran
    + android 4.1 tez niezły
    - te 512 MB ramu hmm tego nie widac zeby tyle miał zostaje wolne jakies 150-200 MB
    -te auto-aktualizaje są nie dozniesienia to zaśmieca telefon nwm jak to wyłączyc
    wiecej minusów sie narazie nie dopatrzyłem
    ocena 8/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 00:08
  • Gość
    Mam ten telefon od czerwca 2014, wszytko działa super, bardzi często go używam i jestem zadowolona. Polecam.
    .google.com | 26 sie 2014, 16:08
  • R E K L A M A
  • ....
    Telefon oceniam bardzo dobrze. Bateria trzyma 5dni przy zwykłym użytkowaniu. Czasami podczas rozmowy słyszę szum ale to tylko na dworze. Zdjęcia robi bardzo dobre
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 sie 2014, 17:08
  • Adrian  mail
    Mam telefon okolo roku i sie sprawuje bardzo dobrze, bateria trzyma roznie zalezy od uzytkowania. podczas czestych i dlugich rozmow 2-3 dni a jak sie korzysta troche mniej to dwukrotnie dłuzej ;) ani razu nie miałem z nim żadnego problemu takze jest wrty zakupu. Ogólnie POLECAM telefon.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 01 sie 2014, 21:08
  • david
    Telefon po prostu mega. Wszystko ma czego potrzebuje. Bateria trzyma mi 5 dni. Super.
    .vipnet.com.pl | 14 lip 2014, 20:07
  • Snake
    Mam tego LG od tygodnia. Trafiła mi się wersja z NFC co jest fajne. Telefonu używam do dzwonienie, smsowania, korzystania z wifi i gps, czasem zdjecie jezeli nie mam ze soba akurat aparatu. Dokladnie w tej kolejnosci. Bebechy sa wystarczajace jak dla mnie. Nakladka od LG jest lekka i ladnie dziala. Sporo opcji personalizacji systemu. Jelly bean jest fajny, a podobno L5 IIma dostac kitkata. Pozyjemy zobaczymy. Owszem sa telefony mocniejsze(godzilliard rdzeni i perdylion RAMu) ale trzeba odpowiedziec sobie na pytanie, do czego potrzebny mi smartfon. Nagle okazuje sie ze zbedne sa 4rdzenie do poprawnego dzialania. Bateria jest ok. Trzyma dosc ladnie. Polecam , ja jestem zadowolony.
    .net.aduro.pl | 13 lip 2014, 22:07
  • POLECAM !!!!
    telefon mam od miesiąca i jak dotąd sprawuje się bardzo dobrze. wszystko działa jak należny,jest szybki wszystkie aplikacje działają jak należy nie zacina sie, gps tez dziala poprawnie szybko i bezbłędnie pokazuje droge.
    .play-internet.pl | 10 lip 2014, 18:07
  • L5 II neutralizm
    Telefon mam od lutego 2014. Nie mam mu nic do zarzucenia prócz tego, że żadna nawigacja na nim nie działa, a ona jest mi potrzebna do życia. Może ktoś wie jak mi pomóc w sprawie nawigacji. Uprzedzam że transmisja danych i GPS są włączone. Następny punkt to bateria - trzyma krótko, maks 2 dni a jak nic się nic z nim nie robi to 3 dni. Czasem się zacina ale to z mojej winy.
    .rbmgroup.pl | 10 lip 2014, 14:07
  • trololol
    Telefon posiada NFC w wersji e-460 u fioletowego operatora.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 cze 2014, 10:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,8%   3,8%   32,5% 
 Wszystkich opinii: 80. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.110.222
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.