Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 730 opinii  |  720 testów  |  4 042 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L5 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,7%   3,5%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 85. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Chendoskinsh
    Mam telefon od około tygodnia.Telefon sprawuje się dobrze.Jest dość duży.Korzystanie z niego jest naprawdę przyjemne.Internet działa płynnie.Jeśli chodzi o gry to przez pierwsze 5 sekund się zacina,ale później ani razu się nie zacina.Bateria trzyma ok.6 godzin na samych grach !!! Jest to dobry wynik na telefon za taka cenę.Ilość RAM-u i jego procesor są naprawdę zaskakujące.Polecam ten telefon 10/10.Pozdrawiam
    .play-internet.pl | 31 paź 2014, 19:10
  • Marpol
    Witam, mam telefonik od 3 tyg i jestem bardzo zadowolony. Wykonanie oraz parametry jak za tą cenę są naprawdę świetne. Dobry wyswietlacz, fajny design oraz niezawodność - sama przyjemność z użytkowania. Miałem wcześniej Xperię J i z powrotem bym się nie zamienił :)
    .50.114.78 | 31 paź 2014, 13:10
  • matthew
    Telefon posiadam od 2 miesięcy. Ogólna opinia jak najbardziej na plus. Moim zdaniem ciężko obecnie o lepszy telefon w tej półce cenowej.
    ZALETY:
    - BARDZO DOBRY ekran IPS z dobrym kontrastem, jasnością i nasyceniem barw oraz rewelacyjne (jak na tą cenę) kąty widzenia,
    - wydajna bateria (wytrzymuje nawet do 2 dni przy intensywnym użytkowaniu - internet, rozmowy, sms-y, gry),
    - dobra jakość rozmów,
    - czuły panel dotykowy,
    - bardzo elegancki wygląd,
    - hartowane szkło, z jakiego wykonano przedni panel o dziwo dość odporne na zarysowania (mimo iż nie jest to Gorilla Glass),
    - wydajny Android 4.1 z nakładką producenta, dającą bardzo dużo opcji przy personalizacji telefonu, możemy łatwo i w szerokim zakresie dostosować interface LG do potrzeb użytkownika.
    WADY:
    - MAŁA ILOŚĆ PAMIĘCI RAM - wada dość odczuwalna przy intensywnym użytkowaniu telefonu, który czasami "zamula", jednak nie jest to aż tak bardzo uciążliwe,
    - słaba jakość rozmów w trybie głośnomówiącym,
    - pomimo, iż sam internet chodzi płynnie, to czasami telefon ma problem z połączeniem się z siecią WiFi nie mającą bardzo wyraźnego sygnału (tutaj widać różnicę w stosunku do innych telefonów - niestety na niekorzyść LG),
    - plastik, z jakiego wykonano panel z tyłu telefonu jest podatny na zarysowania.
    .5.ftth.classcom.pl | 29 paź 2014, 20:10
  • R E K L A M A
  • Stein
    Używam go od tygodnia. Na plus dość dobra bateria: spokojnie wystarcza na cały dzień intensywnej pracy (co ciekawe, wcale nie ekran ją najbardziej intensywnie drenuje, tylko rozmowy telefoniczne, zupełnie odwrotnie niż w używanych wcześniej przeze mnie Samsungach), bardzo ładny ekran (ładne kolory, rozdzielczość; nie spodziewałem się tak dobrego ekranu w telefonie w tej cenie), dość dobry aparat foto (jak na telefon). Na minus trzeszcząca obudowa (pomógł krem do twarzy), brak klawiatury umożliwiającej pisanie przeciąganiem (pomogło zainstalowanie innej klawiatury z Google Play) i tragiczny głośniczek w trybie głośnomówiącym: głośny ale bardzo charczący (na to rozwiązania jeszcze nie mam). Wydajność zupełnie wystarczająca do moich zastosowań (dzwonienie, maile, internet, smsy, fotografia)
    .opera-mini.net | 27 wrz 2014, 14:09
  • keisha1982
    Mam ten telefon od grudnia 2013, jest ok. Tylko czasem się troche 'przymula'. Nawigacja działa ok- bezpłatna i do tego bez konieczności używania transmisji danych jest i to w dodatku całkiem niezła- Navigator do pobrania z Google Play
    .play-internet.pl | 02 wrz 2014, 12:09
  • MATI
    mam telefon od lutego tego roku sprawuje do tej pory bardzo dobrze. Dobrze na nim słucha sie muzyki oraz nawet fajnie sie gra czasami gubie sygnał co mnie to bardzo denerwuje ,ale na pierwszy smartwon jest bardzo dobry.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 sie 2014, 22:08
  • pawcio  mail
    mam go od jakiegos miesiąca i daje rade
    + nawet niezła bateria sms i połączenia i wytrzymuje tydzien
    wifi max i dzien ale to norma
    + płynność działania 1Ghz sprawuje sie ok nie uzywam telefonów jako (konsoli) do gier
    + bardzo dobry ekran
    + android 4.1 tez niezły
    - te 512 MB ramu hmm tego nie widac zeby tyle miał zostaje wolne jakies 150-200 MB
    -te auto-aktualizaje są nie dozniesienia to zaśmieca telefon nwm jak to wyłączyc
    wiecej minusów sie narazie nie dopatrzyłem
    ocena 8/10
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 00:08
  • Gość
    Mam ten telefon od czerwca 2014, wszytko działa super, bardzi często go używam i jestem zadowolona. Polecam.
    .google.com | 26 sie 2014, 16:08
  • ....
    Telefon oceniam bardzo dobrze. Bateria trzyma 5dni przy zwykłym użytkowaniu. Czasami podczas rozmowy słyszę szum ale to tylko na dworze. Zdjęcia robi bardzo dobre
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 sie 2014, 17:08
  • Adrian  mail
    Mam telefon okolo roku i sie sprawuje bardzo dobrze, bateria trzyma roznie zalezy od uzytkowania. podczas czestych i dlugich rozmow 2-3 dni a jak sie korzysta troche mniej to dwukrotnie dłuzej ;) ani razu nie miałem z nim żadnego problemu takze jest wrty zakupu. Ogólnie POLECAM telefon.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 01 sie 2014, 21:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,7%   3,5%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 85. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie
» Ruszyła produkcja nowej Lumii?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.16.112.199
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.