Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 303 opinie  |  850 testów  |  7 240 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L3 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,1%   6,4%   20,5% 
 Wszystkich opinii: 78. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Agnieszka
    To mój pierwszy smartphone. Mam go od 9 miesięcy. Bardzo bałam się dotykowych telefonów, chociażby ze względu na to, ze jestem niezdarą i często upuszczam telefony. Jestem z niego bardzo zadowolona. Mieści się do kieszeni spodni bez problemu, jakość obrazu jest niezła, choć mogłaby być lepsza. Podobnie ma się sprawa z aparatem, jest trochę słaby.. Nawiązując do upadków, telefon spadł mi około 5 razy z wysokości 1,5m i nawet nie ma ryski. Od używania tylna część obudowy delikatnie się zdarła.
    Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolona, jednak następnym razem będę rozglądała się za większym telefonem z lepszym aparatem.
    .dynamic.mm.pl | 05 gru 2014, 00:03
  • kamilox24
    Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. Użytkuję go od roku. Jego mocną stroną jest poprawnie działający android. Po aktualizacjach doszła ciekawa i użyteczna funkcja włączania i wyłączania ekranu za pomocą podwójnego kliknięcia. Co do jakości wykonania mogę powiedzieć że jest wytrzymały i stosunkowo lekki. Bateria trzyma średnio 2 dni. Po pewnym czasie wyrobiły się przyciski ON/OFF i przyciski głośności przez co trzeba mocniej dociskać. Telefon jak najbardziej godny polecenia. Dla osób z małym portfelem i wymaganiami ponieważ niektóre gry i aplikacje nie są kompatybilne ze względu na mały wyświetlacz.
    .free.aero2.net.pl | 23 lis 2014, 20:53
  • piotrek
    Posiadam telefon prawie rok. Bateria trzyma 1-2 dni, ale to pewnie dlatego, że internet często jest włączony. Na samym początku w ogóle się nie ciął. Ale teraz muszę kilka sekund poczekać aż włączą się choćby smsy! Dość mały telefon i przez to nie można pobrać wielu fajnych aplikacji np. subway surfers
    Niestety nie polecam
    .tktelekom.pl | 05 lis 2014, 16:38
  • R E K L A M A
  • mariusz
    sprawdzałem czas czuwania i nie trzyma jak piszą max 28dni, nawet 8dni też nie trzyma, tylko 2, tragedia co do baterii
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 paź 2014, 09:58
  • gusiek123344  mail
    Dobry telefon tylko bateria mi trzyma 1 dzień lub 1.5 dnia zależy od tego ile go używam. Najlepsze jest w nim internet i android. Mam go już prawie pół roku i mi się zepsuło wejście od słuchawek,tak to wszystko działa.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 wrz 2014, 20:42
  • Ciasteczkowy potwór
    Beznadziejny, telefon muli koszmarnie. Po 2 aktualizacjach nie da sie aktualizowac dalej. Ekaran to pixeloza jak oglaądam film na yt to jakość jest KOSZMARNA! Pamięć bardzo szybko się kończy (nawet jak była rozbudowana kartą pamięci). Krótko mówiąc NIE POLECAM!!!
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 15:10
  • hello00
    mam ten telefon już ponad rok, jestem z niego bardzo zadowolona i jest najlepszym telefonem jaki miałam, polecam go osobą niecierpliwym i piszącym dużo smsów . co prawda nie jest bardzo ładny, ale przydatny w użytkowaniu
    .awacom.net | 05 wrz 2014, 20:47
  • lge430
    Telefon posiada procesor MSM7227A, a nie MSM7225A :)
    Nie masz racji. Ten model (E430) ma MSM7225A; niekiedy podawany jest również MSM7225A-AB. Masz tu wyniki na stronach LG: http://tinyurl.com/o92gxnw
    (jf)
    .centertel.pl | 05 wrz 2014, 14:41
  • PaSeJan
    Witam Wszystkich:)Mam ten telefon już jakiś czas i muszę powiedzieć że jest najlepszym telefonem jaki miałem a miałem już sporo telefonów.Działa bez zarzutów nie zacina się nie wyłącza sam.Najlepsze com mi się w nim podoba to bateria która trzyma długo mimo tego ze bardzo dozo używam telefonu to potrafi wytrzymać 3 dni a raz nawet wytrzymał 5 dni bez ładowania.jego plus to też to że jest mały cienki i dzięki temu dobrze trzyma się go w reku przez com pisanie SMS-ów jest wygodniejsze.Naprawdę
    Polecam ten telefon Wszystkim którzy cenią sobie w telefonie wygląd komfort używania i dobra baterie
    .radom.pilicka.pl | 03 wrz 2014, 00:17
  • zadowolony82
    Bateria trzyma dlugo również u mnie. Nie zawiesza się. Aparat jak dla mnie okej 3ml pixeli. W wakacje robil swietne.Mnie wychodzily dobre by na portale wrzucać społecznościowe. Czasem mnie rozdzielczość i reklamy draznia ale można w smarfpnach przesuwać obraz. Fajnie lampka jak sms przyjdzie. Ma belkę przesuwna wiec można szybko wifi czy bluefoota,jasność itd. Jedyne co nie mogę znalezc w nim by automatycznie jasności ale to chyba przez brak czegos jakiegoś czujnika do tego. Jest świetny ogólnie. Dokumenty na tych jego calach tez daje rade z youtuba film obejrzeć. Karta microSd tez ladnie chodzi.
    .free.aero2.net.pl | 16 sie 2014, 12:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,1%   6,4%   20,5% 
 Wszystkich opinii: 78. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.192.61
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.