Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 218 marek  |  10 599 telefonów  |  156 351 opinii  |  872 testy  |  8 091 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
LG

LG Optimus L3 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 71,4%   8,3%   20,2% 
 Wszystkich opinii: 84. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Niko
    Posiadam ten telefon 1.5 roku i jestem zadowolony. Jest to dobry telefon za dobrą cene. Zalety jakie ma ten telefon to m.in bezawaryjność, odporność na upadki, podświetlenie powiadomień. Od androida nie ma co za dużo wymagać na zwykłych grach daje rade. Do facebooka potrzeba troche cierpliwości ale nie jest źle. Mam zainstalowane 10 aplikacji i telefon daje rade. Głośnik ładnie i wyraźnie gra. Aparat robi dobre zdjęcia. Wadą może być mały ekran, mało ramu, i 4.1 Jelly Bean. Po za tym bardzo dobry telefon za małe pieniądze
    .adsl.inetia.pl | 08 mar 2015, 10:26
  • piotrus
    Mam ten telefon ponad rok, dostałem jako zastępczy od operatora i mam mieszane uczucia. Ciął się przy wielu aplikacjach, obraz nie wyraźny przez małą rozdzielczość, ale jednak radziłem sobie z nim przez ten czas. Plusy to długo bateria mi trzymała oraz wytrzymały, często lądował na ziemi. Zresztą nie można wymagać cudów od modelu z takiej półki. Moje zdanie neutralne.
    .218.105.211 | 28 lut 2015, 18:28
  • Tomasz
    Kupiłem ten telefon jako zapasowy, albo do używania w terenie, czyli na wycieczki, wędrówki, wyjazdy wakacyjne. Zaletą jest mały rozmiar i solidna konstrukcja. Prawda jest, że rozdzielczość ekranu marnej jakości, ale do zadzwonienia, przeczytania pocztu i szybkiej orientacji w terenie zupełnie wystarczy. Dobra jasność - ustawienie jej na 50% pozwala na wygodne korzystanie. Warto zainstalować tylko aplikacje absolutnie niezbędne, tak żeby zapewnić rozsądną wydajność. Głośnik gra wyraźnie i donośnie. Jakość rozmów dobra. Telefon tani i ma podstawowe funkcje smartfona. Jak ktoś od tego telefonu oczekuje, że będzie mini tabletem, to się zawiedzie. Ten, kto wymaga podstawowej funkcjonalności w najniższej cenie powinien być zadowolony.
    .internetdsl.tpnet.pl | 14 lut 2015, 20:11
  • R E K L A M A
     
  • chłopak 2015
    Polecam ten telefon :) Jest lepszy od tych chinskich telefonow w hipermakiecie. Po co wydawac kupe kasy na telefon. Pamietajcie!!! czym wiekszy wyswietlacz wiecej bajerów tym gorszy jest telefon.
    Niezwykle ciekawa opinia. Sądzę, że wiele osób by się z Tobą nie zgodziło. (jf)
    .play-internet.pl | 01 lut 2015, 00:36
  • lg
    Miałem ten telefon około 8 miesiecy i strasznie zacinał i aplikacje długo sie właczały np. facebook przy dobrym wi-fi 5 minut. Bardzo mocna sie rysował, ale jednak jak upadał, to nic nie pękało.
    .elblag.vectranet.pl | 27 sty 2015, 10:15
  • Krzysiek
    Witam, miałem ten telefon około roku i był to mój pierwszy smartfon. Mnie osobiście bardzo denerwował ze względu na rozdzielczość,ponieważ występuje straszna pikseloza... W wielu grach nie da się odczytać niektórych napisów. W przeglądarce internetowej trzeba bardzo zoomować żeby coś odczytać. Bateria trzyma całkiem dobrze, przy częstym korzystaniu z internetu wytrzymuje jakieś 2 i pół dnia. Jeśli chodzi o wygodę korzystania to jest okey, jest poręczny. Nie obsługuje wielu gier, np: "subway surfers" i "paperama". Muli się dosyć bardzo, wolnego ramu czasem zostawało nawet 0!! Ten telefon raczej nadaje się tylko do rozmów, sms i do szybkiego sprawdzenia czegoś w internecie. Aparat jest słaby i nie tylko dlatego, że ma 3mp, porównywałem z innymi telefonami co mają tyle samo, i robiły zdjęcia lepszej jakości.Ogólnie nie polecam, gdyż nie jest za bardzo funkcjonalny.
    .centertel.pl | 24 sty 2015, 14:46
  • Agnieszka
    To mój pierwszy smartphone. Mam go od 9 miesięcy. Bardzo bałam się dotykowych telefonów, chociażby ze względu na to, ze jestem niezdarą i często upuszczam telefony. Jestem z niego bardzo zadowolona. Mieści się do kieszeni spodni bez problemu, jakość obrazu jest niezła, choć mogłaby być lepsza. Podobnie ma się sprawa z aparatem, jest trochę słaby.. Nawiązując do upadków, telefon spadł mi około 5 razy z wysokości 1,5m i nawet nie ma ryski. Od używania tylna część obudowy delikatnie się zdarła.
    Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolona, jednak następnym razem będę rozglądała się za większym telefonem z lepszym aparatem.
    .dynamic.mm.pl | 05 gru 2014, 00:03
  • kamilox24
    Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. Użytkuję go od roku. Jego mocną stroną jest poprawnie działający android. Po aktualizacjach doszła ciekawa i użyteczna funkcja włączania i wyłączania ekranu za pomocą podwójnego kliknięcia. Co do jakości wykonania mogę powiedzieć że jest wytrzymały i stosunkowo lekki. Bateria trzyma średnio 2 dni. Po pewnym czasie wyrobiły się przyciski ON/OFF i przyciski głośności przez co trzeba mocniej dociskać. Telefon jak najbardziej godny polecenia. Dla osób z małym portfelem i wymaganiami ponieważ niektóre gry i aplikacje nie są kompatybilne ze względu na mały wyświetlacz.
    .free.aero2.net.pl | 23 lis 2014, 20:53
  • piotrek
    Posiadam telefon prawie rok. Bateria trzyma 1-2 dni, ale to pewnie dlatego, że internet często jest włączony. Na samym początku w ogóle się nie ciął. Ale teraz muszę kilka sekund poczekać aż włączą się choćby smsy! Dość mały telefon i przez to nie można pobrać wielu fajnych aplikacji np. subway surfers
    Niestety nie polecam
    .tktelekom.pl | 05 lis 2014, 16:38
  • mariusz
    sprawdzałem czas czuwania i nie trzyma jak piszą max 28dni, nawet 8dni też nie trzyma, tylko 2, tragedia co do baterii
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 paź 2014, 09:58

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 71,4%   8,3%   20,2% 
 Wszystkich opinii: 84. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Redmi 2A
» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Prestigio Muze A3
» Lenovo K3 Note
Aktualności:

» OnePlus DR-1 prima-aprilisowym żartem
» Xiaomi Redmi 2A: można jeszcze taniej
» LG G4 pozuje w pokrowcach
» Xiaomi MiPad2 na pierwszym zdjęciu
» Prestigio Muze A3 z pojemną baterią
» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.172.149
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.