Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  650 testów  |  4 450 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L3 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,3%   5,3%   21,3% 
 Wszystkich opinii: 75. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • mariusz
    sprawdzałem czas czuwania i nie trzyma jak piszą max 28dni, nawet 8dni też nie trzyma, tylko 2, tragedia co do baterii
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 paź 2014, 09:10
  • gusiek123344  mail
    Dobry telefon tylko bateria mi trzyma 1 dzień lub 1.5 dnia zależy od tego ile go używam. Najlepsze jest w nim internet i android. Mam go już prawie pół roku i mi się zepsuło wejście od słuchawek,tak to wszystko działa.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 wrz 2014, 20:09
  • Ciasteczkowy potwór
    Beznadziejny, telefon muli koszmarnie. Po 2 aktualizacjach nie da sie aktualizowac dalej. Ekaran to pixeloza jak oglaądam film na yt to jakość jest KOSZMARNA! Pamięć bardzo szybko się kończy (nawet jak była rozbudowana kartą pamięci). Krótko mówiąc NIE POLECAM!!!
    .dynamic.chello.pl | 21 wrz 2014, 15:09
  • R E K L A M A
  • hello00
    mam ten telefon już ponad rok, jestem z niego bardzo zadowolona i jest najlepszym telefonem jaki miałam, polecam go osobą niecierpliwym i piszącym dużo smsów . co prawda nie jest bardzo ładny, ale przydatny w użytkowaniu
    .awacom.net | 05 wrz 2014, 20:09
  • lge430
    Telefon posiada procesor MSM7227A, a nie MSM7225A :)
    Nie masz racji. Ten model (E430) ma MSM7225A; niekiedy podawany jest również MSM7225A-AB. Masz tu wyniki na stronach LG: http://tinyurl.com/o92gxnw
    (jf)
    .centertel.pl | 05 wrz 2014, 14:09
  • PaSeJan
    Witam Wszystkich:)Mam ten telefon już jakiś czas i muszę powiedzieć że jest najlepszym telefonem jaki miałem a miałem już sporo telefonów.Działa bez zarzutów nie zacina się nie wyłącza sam.Najlepsze com mi się w nim podoba to bateria która trzyma długo mimo tego ze bardzo dozo używam telefonu to potrafi wytrzymać 3 dni a raz nawet wytrzymał 5 dni bez ładowania.jego plus to też to że jest mały cienki i dzięki temu dobrze trzyma się go w reku przez com pisanie SMS-ów jest wygodniejsze.Naprawdę
    Polecam ten telefon Wszystkim którzy cenią sobie w telefonie wygląd komfort używania i dobra baterie
    .radom.pilicka.pl | 03 wrz 2014, 00:09
  • zadowolony82
    Bateria trzyma dlugo również u mnie. Nie zawiesza się. Aparat jak dla mnie okej 3ml pixeli. W wakacje robil swietne.Mnie wychodzily dobre by na portale wrzucać społecznościowe. Czasem mnie rozdzielczość i reklamy draznia ale można w smarfpnach przesuwać obraz. Fajnie lampka jak sms przyjdzie. Ma belkę przesuwna wiec można szybko wifi czy bluefoota,jasność itd. Jedyne co nie mogę znalezc w nim by automatycznie jasności ale to chyba przez brak czegos jakiegoś czujnika do tego. Jest świetny ogólnie. Dokumenty na tych jego calach tez daje rade z youtuba film obejrzeć. Karta microSd tez ladnie chodzi.
    .free.aero2.net.pl | 16 sie 2014, 12:08
  • tiktak
    Mam ten telefon dopiero miesiąc, ale mogę powiedzieć już o nim parę słów;
    Bateria wytrzymuję bardzo długo 3-4 dni a ładuję się w 2h, telefon łatwy w codziennym użytkowaniu,głośnik ma naprawdę dobry, dioda LED bardzo przydatna, jest poręczny co naprawdę się przydaje, jest także bardzo "chudy", nie zacina się
    Telefon ma swoją wadę, aparat. Jest dość kiepski ale da się przeżyć ;)
    Podsumowując, nie jest to telefon dla wymagających ludzi którzy chcą telefon do szpanowania. Moi znajomi mają telefony wielkości 6 cali, ale wcale nie jest to fajne.
    NAPRAWDĘ POLECAM TAN TELEFON JAK I DLA DZIECI, NASTOLATKÓW I DOROSŁYCH
    .sta.asta-net.com.pl | 11 sie 2014, 17:08
  • Bysia
    Jeden z lepszych telefonów, jakie posiadałam. Rozdzielczość wcale nie jest taka tragiczna, jak wszyscy o niej piszą. Książki czytać się da, przeglądać internet też i wygląda to w miarę przyzwoicie. Aparat nie jest dla wymagających, jednak przy dobrym świetle robi całkiem ładne zdjęcia. Wielkość jest optymalna, czyli nie jest to wielka cegła, która nie mieści się do kieszeni, a w torebce zajmuje połowę miejsca. Bateria na plus, przy średnim użytkowaniu trzyma do trzech dni. Dla ludzi, którzy telefon mają do gier - niektóre nie działają, więc z tym trzeba się liczyć. :) Cena dobrze dobrana do jakości.
    .158.216.124.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 03 sie 2014, 13:08
  • PaSeJan
    Witam Wszystkich:)Mam ten telefon już jakiś czas i muszę powiedzieć że jest najlepszym telefonem jaki miałem a miałem już sporo telefonów.Działa bez zarzutów nie zacina się nie wyłącza sam.Najlepsze com mi się w nim podoba to bateria która trzyma długo mimo tego ze bardzo dozo używam telefonu to potrafi wytrzymać 3 dni a raz nawet wytrzymał 5 dni bez ładowania.jego plus to też to że jest mały cienki i dzięki temu dobrze trzyma się go w reku przez com pisanie SMS-ów jest wygodniejsze.Naprawdę
    Polecam ten telefon Wszystkim którzy cenią sobie w telefonie wygląd komfort używania i dobra baterie.
    .radom.pilicka.pl | 01 sie 2014, 01:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,3%   5,3%   21,3% 
 Wszystkich opinii: 75. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.235.12
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.