Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  102 386 opinii  |  650 testów  |  5 506 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG Optimus L3 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,6%   3,1%   20,3% 
 Wszystkich opinii: 64. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
  • wkamuuuśśśs
    Ta świecąca dioda jest genialna
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 lip 2014, 09:07
  • filip22763
    Witam!

    Telefon mam od kwietnia, bateria w nim jest świetna, wytrzymuje 8h ciągłego przeglądania internetu przy 50% jasnosci ekranu. Telefon nie zacina się, aparat jak na tą cenę robi dobre zdjęcia, telefon gra głośno i przyzwoicie. Ekran w telefonie jest tragiczny, kolory są ładne, ale rozdzielczość tragiczna. Jednak za 150 zł mogę go jak najbardziej polecić, ja kupowalem go ze względu na baterię, lecz jestem bardziej zadowolony z tego telefonu, niż z SGS3 LTE :) Moja ocena telefonu to 9/10.
    .opera-mini.net | 08 lip 2014, 23:07
  • nnrwy
    Po roku użytkowania strasznie zacina, gubi zasieg i gps.
    .plock.mm.pl | 25 cze 2014, 08:06
  • R E K L A M A
  • InstaHajo  mail
    Telefon jest Super!
    Użytkuje go już jakieś cztery miesiące i ani razu się nie zaciął (no może w tych bardzo wymagających grach jak Real Racing), oprócz tego że smartfon ma małe parametry dobrze leży w dłoni np u mnie, ja mam 12 lat.Jedyne do czego można się przyczepić to aparat... ale wszystko inne pasuje mi. Bateria długo trzyma ze względu na małą rozdzielczość ekranu i dużą pojemność baterii.
    Pozytyw!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 cze 2014, 12:06
  • aetse
    Od roku użytkuję ten telefon i spisuje się świetnie. Mieści się w dłoni(mam 13 lat) co daje mi dużą wygodnę. Kiedyś miałam zwykłego prostokątnego smartfona i była to udręka. Ten, mimo trochę kiepskiego aparatu jest idealny. Bardzo wytrzymały, mimo korzystania (umiarkowanie) z internetu wytrzumuje nawet 3 dni bez ładowania, szybki, a co dla mnie najważniejsze, oryginalny. Przycisk główny led, inny kształt oraz różnobarwne etui sprawiają że jest jedyny w swoim rodzaju. Właśnie czegoś takiego szukałam!Idealny dla nastolatek i nie tylko, polecam wszystkim!
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 21 maj 2014, 16:05
  • elgee
    Fonik całkiem fajny. Mimo fatalnej rozdzielczości i słabego aparatu telefon moge jak najbardziej polecić. Interfejs chodzi bardzo płynnie jak na parametry urządzenia. Posiadaczom polecam pobranie najnowszych aktualizacji oprogramowania dzięki którym otrzymujemy funkcję KnockON znaną z LG G2
    .80.41.31.ip4.feromedia.eu | 11 maj 2014, 22:05
  • kwiatek
    OPINIA POZYTYWNA

    telefon bardzo fajny wcześniej miałem motorole defy mini i lg gt540. ten telefon jest świetny mi się bardzo podoba. jedynie do czego można się przyczepić to rozdzielczość ale czego oczekiwać po tak tanim telefonem przecież nie można go porównywać z S3. jakość rozmów i pisanie sms bardzo dobre. internet tez się dobrze przegląda ;)

    POLECAM nie tylko kobietom :)
    .opera-mini.net | 11 maj 2014, 11:05
  • ProLGHD
    Mam ten telefon już długo i powiem wam że jest godny polecenia. Parę gierek wejdzie, potrzebne rzeczy się też mieszczą, ale i tak strasznie poraża mała ilość pamięci. Głośniki są OK, aparat też ujdzie. SMS się bardzo wygodnie piszę dzięki małej wielkości telefonu.

    Moja opinia jest jak najbardziej Pozytywna.
    .serv-net.pl | 25 kwi 2014, 17:04
  • barti2
    Mam ten telefon od 19.02. Jest to moja pierwsza komórka z dotykiem. Bateria trzyma około 2 dni (dużo korzystam z inertnetu
    i aplikacji). Jest zgrabny nie wiesza się wogóle. Zasięg ok. ,chociaż zdarza się że go gubi i trzeba zrestartować. Rozdzielczośś fatalna, aparat też.
    .cdma.centertel.pl | 21 kwi 2014, 20:04
  • Wojtek
    Dobry i tani telefon. Podzespoły, choć nie powalają, wystarczą do płynnej pracy urządzenia. Przesiadłem się na niego z pierwszej L3 i pomimo tej samej rozdzielczości ekranu, różnice w wyświetlanym obrazie są widoczne dzięki zastosowaniu technologii IPS. Dla mało wymagających w sam raz. Polecam!
    .play-internet.pl | 18 kwi 2014, 22:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,6%   3,1%   20,3% 
 Wszystkich opinii: 64. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.106.125
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.