Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 860 opinii  |  863 testy  |  7 290 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG Optimus L3 II



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 71,1%   8,4%   20,5% 
 Wszystkich opinii: 83. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • piotrus
    Mam ten telefon ponad rok, dostałem jako zastępczy od operatora i mam mieszane uczucia. Ciął się przy wielu aplikacjach, obraz nie wyraźny przez małą rozdzielczość, ale jednak radziłem sobie z nim przez ten czas. Plusy to długo bateria mi trzymała oraz wytrzymały, często lądował na ziemi. Zresztą nie można wymagać cudów od modelu z takiej półki. Moje zdanie neutralne.
    .218.105.211 | 28 lut 2015, 18:28
  • Tomasz
    Kupiłem ten telefon jako zapasowy, albo do używania w terenie, czyli na wycieczki, wędrówki, wyjazdy wakacyjne. Zaletą jest mały rozmiar i solidna konstrukcja. Prawda jest, że rozdzielczość ekranu marnej jakości, ale do zadzwonienia, przeczytania pocztu i szybkiej orientacji w terenie zupełnie wystarczy. Dobra jasność - ustawienie jej na 50% pozwala na wygodne korzystanie. Warto zainstalować tylko aplikacje absolutnie niezbędne, tak żeby zapewnić rozsądną wydajność. Głośnik gra wyraźnie i donośnie. Jakość rozmów dobra. Telefon tani i ma podstawowe funkcje smartfona. Jak ktoś od tego telefonu oczekuje, że będzie mini tabletem, to się zawiedzie. Ten, kto wymaga podstawowej funkcjonalności w najniższej cenie powinien być zadowolony.
    .internetdsl.tpnet.pl | 14 lut 2015, 20:11
  • chłopak 2015
    Polecam ten telefon :) Jest lepszy od tych chinskich telefonow w hipermakiecie. Po co wydawac kupe kasy na telefon. Pamietajcie!!! czym wiekszy wyswietlacz wiecej bajerów tym gorszy jest telefon.
    Niezwykle ciekawa opinia. Sądzę, że wiele osób by się z Tobą nie zgodziło. (jf)
    .play-internet.pl | 01 lut 2015, 00:36
  • R E K L A M A
     
  • lg
    Miałem ten telefon około 8 miesiecy i strasznie zacinał i aplikacje długo sie właczały np. facebook przy dobrym wi-fi 5 minut. Bardzo mocna sie rysował, ale jednak jak upadał, to nic nie pękało.
    .elblag.vectranet.pl | 27 sty 2015, 10:15
  • Krzysiek
    Witam, miałem ten telefon około roku i był to mój pierwszy smartfon. Mnie osobiście bardzo denerwował ze względu na rozdzielczość,ponieważ występuje straszna pikseloza... W wielu grach nie da się odczytać niektórych napisów. W przeglądarce internetowej trzeba bardzo zoomować żeby coś odczytać. Bateria trzyma całkiem dobrze, przy częstym korzystaniu z internetu wytrzymuje jakieś 2 i pół dnia. Jeśli chodzi o wygodę korzystania to jest okey, jest poręczny. Nie obsługuje wielu gier, np: "subway surfers" i "paperama". Muli się dosyć bardzo, wolnego ramu czasem zostawało nawet 0!! Ten telefon raczej nadaje się tylko do rozmów, sms i do szybkiego sprawdzenia czegoś w internecie. Aparat jest słaby i nie tylko dlatego, że ma 3mp, porównywałem z innymi telefonami co mają tyle samo, i robiły zdjęcia lepszej jakości.Ogólnie nie polecam, gdyż nie jest za bardzo funkcjonalny.
    .centertel.pl | 24 sty 2015, 14:46
  • Agnieszka
    To mój pierwszy smartphone. Mam go od 9 miesięcy. Bardzo bałam się dotykowych telefonów, chociażby ze względu na to, ze jestem niezdarą i często upuszczam telefony. Jestem z niego bardzo zadowolona. Mieści się do kieszeni spodni bez problemu, jakość obrazu jest niezła, choć mogłaby być lepsza. Podobnie ma się sprawa z aparatem, jest trochę słaby.. Nawiązując do upadków, telefon spadł mi około 5 razy z wysokości 1,5m i nawet nie ma ryski. Od używania tylna część obudowy delikatnie się zdarła.
    Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolona, jednak następnym razem będę rozglądała się za większym telefonem z lepszym aparatem.
    .dynamic.mm.pl | 05 gru 2014, 00:03
  • kamilox24
    Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. Użytkuję go od roku. Jego mocną stroną jest poprawnie działający android. Po aktualizacjach doszła ciekawa i użyteczna funkcja włączania i wyłączania ekranu za pomocą podwójnego kliknięcia. Co do jakości wykonania mogę powiedzieć że jest wytrzymały i stosunkowo lekki. Bateria trzyma średnio 2 dni. Po pewnym czasie wyrobiły się przyciski ON/OFF i przyciski głośności przez co trzeba mocniej dociskać. Telefon jak najbardziej godny polecenia. Dla osób z małym portfelem i wymaganiami ponieważ niektóre gry i aplikacje nie są kompatybilne ze względu na mały wyświetlacz.
    .free.aero2.net.pl | 23 lis 2014, 20:53
  • piotrek
    Posiadam telefon prawie rok. Bateria trzyma 1-2 dni, ale to pewnie dlatego, że internet często jest włączony. Na samym początku w ogóle się nie ciął. Ale teraz muszę kilka sekund poczekać aż włączą się choćby smsy! Dość mały telefon i przez to nie można pobrać wielu fajnych aplikacji np. subway surfers
    Niestety nie polecam
    .tktelekom.pl | 05 lis 2014, 16:38
  • mariusz
    sprawdzałem czas czuwania i nie trzyma jak piszą max 28dni, nawet 8dni też nie trzyma, tylko 2, tragedia co do baterii
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 paź 2014, 09:58
  • gusiek123344  mail
    Dobry telefon tylko bateria mi trzyma 1 dzień lub 1.5 dnia zależy od tego ile go używam. Najlepsze jest w nim internet i android. Mam go już prawie pół roku i mi się zepsuło wejście od słuchawek,tak to wszystko działa.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 wrz 2014, 20:42

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 71,1%   8,4%   20,5% 
 Wszystkich opinii: 83. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo
» Infinity - seria premium od myPhone



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.163.84.199
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.