Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 229 marek  |  11 186 telefonów  |  160 112 opinie  |  650 testów  |  4 252 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2

Thumb Up

66,4% 

Thumb Down

 7,7% 

Pytanie

 25,9% 

 Wszystkich opinii: 220. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Opinia pomocna od użytkownika Marka
Jestem mega zadowolony.Już nie wiedziałem co kupić po S4 który powinien kosztować 500zł nowy ze względu na jakość i parametry.Czytałem testy oraz opinie o G2 i postanowiłem zaryzykować.Jestem pod wrażeniem.Mam wersję 32GB i mam w nosie karty pamięci.Wykonanie i użytkowanie na najwyższym poziomie.Po pół roku użytkowania LG G2 polecam wszystkim którzy szukają bardzo dobrego telefonu w smartfonie i na odwrót.
.play-internet.pl | 02 lip 2015, 20:07
Kobieta
Piękny, zgrabny mimo 5 cali. Nie zawiesza się, chodzi szybko. Po odpowiednim skonfigurowaniu bateria spokojnie trzyma 3 dni przy korzystaniu z internetu i rozmowach. Świetny wyświetlacz, bardzo wyraźny. Nie brakuje mi slotu na karty pamięci, chociaż trochę się tego obawiałam przed zakupem. Bardzo szybko przyzwyczaiłam się do "pukania" w ekran oraz do umieszczonych z tyłu przycisków głośności i zasilania. Możliwość odbierania telefonu przykładając go do ucha, też jest bardzo fajnym rozwiązaniem dla mnie. Minusem jest żółte zabarwienie zdjęć wykonanych z użyciem lampy. Dźwięk muzyki z wbudowanych głośników też pozostawia wiele do życzenia (o dziwo, dzwonki fabryczne brzmią czysto). Innych wad nie widzę, jestem zadowolona z zakupu.
.174.251.110 | 27 cze 2015, 17:06
Paweł
Genialny telefon, zepsuty jedną pierdołą: brakiem slotu MicroSD.
Gdyby toto chociaż miało 32 GB pamięci, jak starszy Optimus G, to by jeszcze jakoś uszło.
.centertel.pl | 24 cze 2015, 22:06
R E K L A M A
 
ring-s
Bardzo miła niespodzianka po aktualizacji do Lizaka. Mam pełną obsługę słuchawek USB Plantronics .Audio 655 DSP. Na KitKat działały tylko przyciski zgłaszania i ściszania, na Lollipop działa wszystko.
.160.172.84 | 18 cze 2015, 14:06
kiki
telefon najlepszy z możliwych w cenie do 1000 zł. najbardziej stabilny, najlepiej wykonany, bezawaryjny. polecam!
.play-internet.pl | 18 cze 2015, 13:06
mike
Zdecydowanie najlepszy smartfon, jaki do tej pory posiadałem. jak dla mnie bije na głowę HTC One M7, M8, a także Samsungi S4, S5. Przede wszystkim przyjemy w użytkowaniu, nie zawiesza się, płynność doskonała. bateria super - 2 dni przy średnio intensywnym użytkowaniu spokojnie. W białej wersji obudowa mega wytrzymała, nie przyjmuje rys, nie widać odcisków palców, ekran łatwy w czyszczeniu. Po aktualizacji do Lollipopa nie widzę dla siebie lepszego telefonu i szybko się go nie pozbędę. polecam wszystkim.
Do poprzedniej opinii nie dałem "łapki w górę" :) polecam!
.play-internet.pl | 17 cze 2015, 07:06
lolo  mail
Nie polecam. Cały czas gubi zasięg, ma słabą baterię, ledwo wytrzymuje 2 dni :( Często się przegrzewa.
.146.83.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 14 cze 2015, 11:06
pawlo1123
Byłby to świetny telefon gdyby nie brak slotu na karty sd. Dyskwalifikuje to ten telefon gdyz przy tak małej pamieci coż nam z jego parametrow. Owszem, jest w sprzedazy rowniez wersja 32gb ale ta ktora ma 16gb dla mnie bezuzyteczna. To tak jakby byl fajny, ladny, mocny samochod, ale ma bak 5litrow.
.tvtom.pl | 10 cze 2015, 19:06
Do kemot
Polecam lizaka do G2. Też zastanawiałem się kilka tygodni nad aktualizacją. Czytałem rozne wypowiedzi na forach i nie byłem przekonany. Jednak, kilka dni temu postanowiłem przeprowadzić aktualizację. Bardzo ważnym i koniecznym zabiegiem jest przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych, zarówno przed jak i po aktualizacji. Wcześniej należy zrobić kopię zapasową swoich danych takich jak zdjęcia, muzyka, filmy, aplikacje itp. Można to zrobić na kilka sposobów. Ogólny czas przebiegu całego procesu i mnie wyniósł około 70 minut, ale naprawdę było warto. Zaluję, że nie zdecydowałem się na to wcześniej.
.zgora.dialog.net.pl | 09 cze 2015, 23:06
kemot
Było ciężko ale wreszcie go dostałem. G2 to wspaniały smartfon, jest szybki, bateria trzyma długo jak na taki wyświetlacz, zdjęcia rewelacja, filmy nagrywa piękne. Co do pamięci zainstalowałem trochę aplikacji i zostało mi jeszcze ponad 8GB więc nie jest źle. Jak na razie nie widzę żadnych minusów. Zastanawiam się tylko czy dać mu lizaka, bo na kit kat chodzi świetnie.
.208.200.89.otvk.pl | 04 cze 2015, 09:06

Thumb Up

66,4% 

Thumb Down

 7,7% 

Pytanie

 25,9% 

 Wszystkich opinii: 220. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu