Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 269 marek  |  13 035 telefonów  |  175 946 opinii  |  980 testów  |  1 519 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2

Thumb Up

69,3% 

Thumb Down

 7,5% 

Pytanie

 23,2% 

 Wszystkich opinii: 267. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

zbaster  mail
Niestety moja opinia o tym telefonie jest negatywna. Kupiłem nowy orygilnalny w X-kom'ie za 1250zl. Od początku były problemy z jakością rozmów, wiekszosc moich rozmówców twierdziła ze telefon przerywa i źle mnie słychać. Mordowałem sie z tym przez jakies 10 miesięcy, potem padła płyta główna- telefon wyłączył sie na amen i zero reakcji. Serwis lg działa fajnie, zgłosiłem reklamacje na stronie i kurier sam odebral telefon po około 3-4 dniach przyjechał telefon naprawiony- okazało sie ze moduł zasilania był wymieniony i wszystkie funkcje sprawdzone przez LG. Niestety jakość rozmów dalej byla kiepska bez zmian ! gorzej niż w mojej starej nokii 6300. Zadne uprgradey systemu nie pomagały. Wykonanie telefonu bardzo dobre, po połtorej roku uzytkowania na ekraniku nie bylo nawet najdrobniejszej ryski, fakt ze uzywalem obudowy z klapką. W koncu po półtorej roku sprzedałem tel za 640zł i kupiłem sobie xiaomi redmi note 2. Problemy z jakością rozmów ustąpiły.
.elwico.pl | 17 lip 2016, 14:07
Piotrek
Serdecznie każdemu polecam ten telefon. Posiadam go od 2 lat. Działa perfekcyjnie, jeden z najlepszych telefonów według mnie. Robi się stary, ale wychodzę z założenia, że lepszy jest starszy, niż nowy a gorszy, który sie zawiesza itp.
Jeśli komuś brakuje pamięci... Nic prostszego. Można sobie dokupić bardzo mały czytnik pamięci, podpina się i można oglądać filmy czy słuchać piosenki ( obawiałem sie że też mi braknie pamięci, ale jak najbardziej wystarczyło, chociaż sobie kupiłem, by wypróbować).
Podsumowując. POLECAM!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2016, 18:07
adamLG  mail
Telefon klasyk. Geniusz inzynierow LG. Przyciski na tyle cos rewelacyjnego i niezwykle praktycznego (w moim odczuciu). Totalnie waskie ramki wokol wyswietlacza. Szklo 2.5D poteguje odczucie premium. Bateria trzyma max dwa dni na wlaczonym LTE. Zero przycinek, nawet najmniejszych. Moj egzemplarz nadal posiada Kit Kat-a, ktory dla wielu jest najlepsza wersja systemu. Model juz robi sie dziadkiem, ale planuje wgrac rom od G3 Kit Kat, co mysle, ze odswierzy model.
Goraco, goraco polecam.
.cust-nat.nova.is | 29 cze 2016, 12:06
R E K L A M A
 
gnuto
Posiadam G2 już 2,5 roku. Telefon jest świetny, aparat nadal super. Największe wady to brak karty mikro sd oraz możliwości wymiany baterii. Zalety: ekran full hd, aparat, jeszcze szybkość działania, pojemność baterii. Polecam, miałem galaxy s5 ale za bardzo przyzwyczaiłem się do G2 i przy nim zostaje. Dla mnie plusem są przyciski z tylu obudowy. :)
.bredband.comhem.se | 17 maj 2016, 21:05
kemot
Hej! Czy ma ktoś w swoim G2 aktualizacje 5.1.1 ?? Jeśli tak to poproszę o opinie czy warto
.208.200.89.otvk.pl | 14 maj 2016, 08:05
martial9  mail
Świetny telefon, nagrywa niesamowite filmiki 60kl/s ,jakość wyświetlacza super, tylko ten nieszczęsny brak wejścia na kartę pamięci... Gdyby było to bym się go nie pozbył
.zapnet-isp.net | 13 maj 2016, 13:05
Lukas
Telefon szybki nie zacina się nie laguje duży ładny ekran z pięknym kontrastem polecam wszystkim
.play-internet.pl | 05 maj 2016, 13:05
XF
Telefon kupiłem jako używany. Jestem jego 3 właścicielem. Gdy przyszedł i zacząłem go testować to byłem przeszczęśliwy. Ultra szybki smartfon krótko mówiąc. Problemy zaczęły sie drugiego dnia. Ekran wygasł na amen. Oddałem do serwisu. Wymienili ekran na zamiennik za 280zł. Przyjechałem do domu. Wszystko fajnie. Problemy sie zaczęły gdy podpinałem go do ładowania. Świrował, można powiedzieć ze żył we własnym świecie. Potem odcieło fragment ekranu. Obraz był lecz nie reagował na dotyk. Oddałem na reklamację. Powiedzieli mi że to nie wina ekranu tylko jakis tam płyt głównych i innych pierdół.Ogólnie mówiąc telefon fajny tylko mi sie chyba jakiś trafił nie wypał.:(
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 kwi 2016, 20:04
greg
Jestem heavy userem (bez gier!!!)
Telefon polecam. Uzywam ponad rok.
Zalet nie bede wymienial, bo w watkach obok wszystko sie zgadza.

Przesiadlem sie z galaxy s2 po dlugim analizowaniu tego co dostepne na rynku.

Minusy: zbyt dlugo odnajduje sie gps przy navigacji (uzywam go na co dzien w samochodzie) co nigdy nie mialo miejsca w starym galaxy s2. Zdarzylo mi sie kilka razy podjac zla decyzje, bo gps nie zdazyl namierzyc.

Telefon teraz bedzie pelnil sluzbe u nastolatki. Ona nie potrzebuje navigacji, a raczej snapchata i obrobki foto/video... wiec bedzie jak znalazl... a ja sie przymierzam do porownywalnego chinczyka z dwiema kartami sim
.088.069.pools.vodafone-ip.de | 21 kwi 2016, 03:04
Marek
Telefon mam od niedawna ale coś już mogę o nim powiedzieć. Na początek wielką jego zaletą jest upchany duży wyświetlacz a wielkość telefonu jak mój poprzednik S3. Szybkość działania telefonu również na plus i mimo dużego wyświetlacza bateria bardzo przyzwoicie trzyma.

Nie rozumiem ludzi którzy piszą że ten telefon ma dobry aparat. Od flagowego modelu LG oczekiwałbym czegoś lepszego. Autofokus jest tak wolny że szok. Porównując do S3 zrobie minimum jedno zdjęcie więcej przy kadym pstryknęciu. Dodatkowo robi gorsze zdjęcia w tym samym świetle niż S3. Nie uważam by telefon był aparatem ale czasem mojemu małemu synkowi chce zrobić zdjęcie i to mocno dyskwalifikuje ten model dla mnie. Zapewne wróce znów do Samsunga po pewnym czasie.
.dynamic.chello.pl | 20 kwi 2016, 21:04

Thumb Up

69,3% 

Thumb Down

 7,5% 

Pytanie

 23,2% 

 Wszystkich opinii: 267. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu