Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 400 telefonów  |  154 770 opinii  |  650 testów  |  6 414 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,4%   7,6%   27,0% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Skwarek223  mail
    Telefon mam 2 miesiące. Ogólnie jestem z niego zadowolony. Jego zaletami są na pewno:
    - szybkość działania
    - dobry aparat
    - filmy 60 fps
    .200.107.7.kompex.pl | 18 lut 2015, 15:20
  • Jpsołmacz
    mam ten telefon pare miesięcy i moge powiedzieć jego wady:
    - tylna klapka bardzo się brudzi i palcuje,
    - telefon przy grach tych lepszych może się grzać,
    - w szczeliny wchodzi kurz trzeba go wydłubywać :D
    - niektóre systemowe aplikacje są zbędne,

    Plusy:
    + wyświetlacz (fajnie się ogląda filmy jak ktoś lubi :)),
    + szybkość działania w grach (każda gra na ultra detalach),
    + cena
    + będzie miał Androida 5.0,
    + aparat robi przyzwoite zdjęcia,
    + muzyka w słuchawkach b.dobra ,w głośniku przeciętna.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 lut 2015, 13:36
  • Kuba
    Fantastyczne urządzenie, bateria trzyma mi zazwyczaj 3 dni mimo tego ze dosc duzo sie nim bawie. 16 gb calkowcie mi wystarcza, ale ja nie gram w zadne gry, moze jak ktos jest zapalonym graczem to moze byc dla niego mało. Wszystko chodzi płynnie, swietnie sie z niego korzysta. To samo z ekranem, niektorzy tutaj pisza ze czasem sie grzeje i ekran sie przyciemnia ale u mnie to nigdy nie wystapilo. Doskonaly aparat, swietne kolory, polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lut 2015, 08:52
  • R E K L A M A
     
  • Korek
    No więc tak mam ten telefonik od miesiąca więc coś już powiedzieć mogę. To jest po prostu rakieta, mimo wielu starań nie dałem rady go zawiesić. Wyświetlacz jest bajeczny i to że zmieścili 5,2 cala w takiej małej obudowie to jest czysta zajebistość. klawisze z tyłu? - Jak dla mnie rewelacja(przyzwyczaiłem się po 2 dniach). jednego tylko nie mogę ogarnąć: gdy pisze na klawiaturze np. sms zamiast spacji często kliknę przycisk home co mnie bardzo irytuje ale to nie wina telefonu tylko pewnie moich łamażnych palców :D Jedyny minus tego telefonu to ten brak karty sd :( niby dają 16 gb ale 5gb zabiera system więc nam zostaje niecałe 11gb. mam zainstalowane san andreas i wota oraz 4 inne mniej ważące gry trochę zdjęć (200mb) i muzyki (500mb) i niestety zostało mi tylko 2 gb miejsca. Więc jeśli nie potrzebujesz 1000 gier na telefonie (tylko np instalujesz 4 znudzi ci się jakaś to odinstalujesz i zainstalujesz nową) to ten telefon MUSISZ KUPIĆ !!! Bo nie ma nic lepszego, s4 i z1 się chowają.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lut 2015, 20:51
  • eMeF
    to już chyba rok odkąd mam LG G2. Moje wcześniejsze opinie wciąż są aktualne - jestem b. zadowolony z telefonu. Ponieważ powoli mija rok, zaczynam sie zastanawiać nad jego (telefonu) następcą. Szczerze powiedziawszy brak mi alternatywy :-)
    Niby jest LG G3, ale mój G2 ciągle spełnia wszystkie moje oczekiwania. Czy jest sens zmieniać wygrywającego konia?
    .63.108.69 | 15 lut 2015, 22:08
  • Walek
    Telefon bardzo dobry, swietna jakość ekranu, co jescze lepiej wygląda dzięki temu, że ekran zajmuje prawie całą powiechrznie telefonu. Zdjęcia bardzo dobre, filmy równiez, wydajność bardzo dobra, żadnych lagow czy przycinek. Jeśli chodzi o wady, zdarza się, na szczescie rzadko, ze zmiejsza sie jasnosc ekranu i wyskakuje komunikat o przegrzewaniu sie ekranu. Przegrzewaniu ekranu, mimo ze telefon jest lekko cieply. Trwa to max 3 minuty. Kolejna wada brak slotu na karty sd i niewymienna bateria. Telefon jak najbardziej godny polecenia.
    .dynamic.chello.pl | 10 lut 2015, 13:54
  • kapec2808  mail
    Telefon jest przyzwoity w wykonaniu i obsłudze. Niestety - firma LG pomimo bardzo rozwiniętej i miłej obsługi nie potrafi (nie chce) usunąć usterki w moim egzemplarzu - problem z GPS i Bluetooth polegający na rozłączaniu się co chwila. Po 4 naprawach (bezskutecznych) telefon wraca do mnie jakby nigdy nic w niezmienionym (nie naprawionym) stanie! Pech czy słaby produkt???
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 sty 2015, 09:52
  • ddff
    Teelfon jest super. Bardzo szybki, ekran rewelacja i te cienkie ramki. snapdragon 800 jest tak dobry że nie warto się przesiadać na 801 czy 805. Po wgraniu androida 5.0.2 telefon przyspiesza o 25% wg benchmarków i dorównuje wynikami telefonom z 2014 roku (np galaxy s5). Polecam gorąco bo przyjemność z użytkowania taka sama jak w konstrukcjach z 2014 roku. Poza dobrze znanymi wadami warto wspomnieć o żółknącym ekranie, sam mam model z czerwca 2014 a jednak ekran trochę żółknie w prawym górnym rogu. Nie jest to zbyt widoczne ale wiem, że z czasem się rozrośnie i wtedy wycieczka do serwisu.
    .toya.net.pl | 27 sty 2015, 14:52
  • Skwarek223
    Telefon jest świetny.Wszystko chodzi płynnie. Bateria trzyma długo. Aparat jest swietny. Filmy to bajka. Głośnik mógłby być zamieszczony w innym miejscu, ale to nie jest zbyt istotne. Minusem jest na pewno brak spotu na kartę pamieci. Telefon często się nagrzewa. Wg mnie fajniej by wyglądał jak by był zrobiony np z metalu, Ale to już moja uwaga. Telefon fajny i godny polecenia.
    .200.107.7.kompex.pl | 26 sty 2015, 22:12
  • Damek
    Witam posiadam telefon od 2.5 tygodnia - jest świetny, a bateria w nim to rewelacja! Przy minimalnym korzystaniu internetu oraz graniu bateria wytrzymała mi 5 dni! Zdjęcia super, wideo 60 fps FullHd, nagrywa jak profesjonalną kamerą. Zero zawiech, wszystko działa płynnie, net śmiga tak jak powinien bez zbędnego lagowania, gry tak samo. Cena tego smertfona jest też bardzo dobra w porównaniu do jego możliwości! Wahałem się między S4 a G2 i ten LG G2 jest strzałem w 10! Polecam każdemu ten telefon i pozdrawiam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 26 sty 2015, 09:20

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,4%   7,6%   27,0% 
 Wszystkich opinii: 185. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo
» Infinity - seria premium od myPhone
» Orange Fova: operatoska budżetówka z LTE
» HTC One M9 na wideo
» Sony Xperia Z4 Tablet zadebiutuje na MWC?
» Goclever Insignia 530 LTE: 4G w zgrabnej obudowie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.159.131.239
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.