Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 270 marek  |  13 286 telefonów  |  178 527 opinii  |  987 testów  |  4 759 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2

Thumb Up

69,5% 

Thumb Down

 7,4% 

Pytanie

 23,0% 

 Wszystkich opinii: 269. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Xantus29
16 GB wbudowanej i 1 GB dla użytkownika? Serio czy jakis błąd?
Błąd oczywiście. Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 wrz 2016, 10:09
Paweł
Telefon posiadam od ponad 2 lat. Nie aktualizowałem systemu, bardziej podoba mi sie oryginalny. Telefon jest po prostu arcydziełem. Teraz mam ogromny dylemat czy kupić G5 czy zostać przy tym.
najwieksze zalety:
- mega duża personalizacja (ikonki, odblokowanie ekranu, efekt przejscia itd.)
- nadal płynnie chodzi mimo zainstalowanych kilkudziesięciu aplikacji i dwoch latach uzytkowania
- przyciski z tyłu obudowy - rewelacja
- telefon ma po prostu wszystko
- funkcje aparatu - bajka. np Time catch shot (uchwyciłem na zdjęciu piorun podczas burzy) albo upiekszanie gdzie mozna wyciac osobe ze zdjecia

niestety g5 nie posiada tylu fajnych bajerów w aparacie, ale za to wiadomo ze nadrabia innymi :) myślalem ze 16gb bez karty nie wystarczy, ale nie mialem z tym zadnego problemu. i niektórym może się nie podobac nakladka systemowa lg

minusy:
- aparat przedni
- telefon nie jest juz produkowany :)

- I błąd w opisie znalazłem, gdyż telefon posiada częstotliwość wi-fi także 5 GHz ;) telefon polecam bardzo gorąco, jest naprawdę świetny!
Dziękuję. Kiedy smartfon miał premierę, nie mieliśmy jeszcze w specyfikacjach pozycji 5 GHz. Poprawiłem to i kilka innych drobiazgów. Pozdrawiam. (jf)
.eaw.com.pl | 31 sie 2016, 21:08
zbaster  mail
Niestety moja opinia o tym telefonie jest negatywna. Kupiłem nowy orygilnalny w X-kom'ie za 1250zl. Od początku były problemy z jakością rozmów, wiekszosc moich rozmówców twierdziła ze telefon przerywa i źle mnie słychać. Mordowałem sie z tym przez jakies 10 miesięcy, potem padła płyta główna- telefon wyłączył sie na amen i zero reakcji. Serwis lg działa fajnie, zgłosiłem reklamacje na stronie i kurier sam odebral telefon po około 3-4 dniach przyjechał telefon naprawiony- okazało sie ze moduł zasilania był wymieniony i wszystkie funkcje sprawdzone przez LG. Niestety jakość rozmów dalej byla kiepska bez zmian ! gorzej niż w mojej starej nokii 6300. Zadne uprgradey systemu nie pomagały. Wykonanie telefonu bardzo dobre, po połtorej roku uzytkowania na ekraniku nie bylo nawet najdrobniejszej ryski, fakt ze uzywalem obudowy z klapką. W koncu po półtorej roku sprzedałem tel za 640zł i kupiłem sobie xiaomi redmi note 2. Problemy z jakością rozmów ustąpiły.
.elwico.pl | 17 lip 2016, 14:07
R E K L A M A
 
Piotrek
Serdecznie każdemu polecam ten telefon. Posiadam go od 2 lat. Działa perfekcyjnie, jeden z najlepszych telefonów według mnie. Robi się stary, ale wychodzę z założenia, że lepszy jest starszy, niż nowy a gorszy, który sie zawiesza itp.
Jeśli komuś brakuje pamięci... Nic prostszego. Można sobie dokupić bardzo mały czytnik pamięci, podpina się i można oglądać filmy czy słuchać piosenki ( obawiałem sie że też mi braknie pamięci, ale jak najbardziej wystarczyło, chociaż sobie kupiłem, by wypróbować).
Podsumowując. POLECAM!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2016, 18:07
adamLG  mail
Telefon klasyk. Geniusz inzynierow LG. Przyciski na tyle cos rewelacyjnego i niezwykle praktycznego (w moim odczuciu). Totalnie waskie ramki wokol wyswietlacza. Szklo 2.5D poteguje odczucie premium. Bateria trzyma max dwa dni na wlaczonym LTE. Zero przycinek, nawet najmniejszych. Moj egzemplarz nadal posiada Kit Kat-a, ktory dla wielu jest najlepsza wersja systemu. Model juz robi sie dziadkiem, ale planuje wgrac rom od G3 Kit Kat, co mysle, ze odswierzy model.
Goraco, goraco polecam.
.cust-nat.nova.is | 29 cze 2016, 12:06
gnuto
Posiadam G2 już 2,5 roku. Telefon jest świetny, aparat nadal super. Największe wady to brak karty mikro sd oraz możliwości wymiany baterii. Zalety: ekran full hd, aparat, jeszcze szybkość działania, pojemność baterii. Polecam, miałem galaxy s5 ale za bardzo przyzwyczaiłem się do G2 i przy nim zostaje. Dla mnie plusem są przyciski z tylu obudowy. :)
.bredband.comhem.se | 17 maj 2016, 21:05
kemot
Hej! Czy ma ktoś w swoim G2 aktualizacje 5.1.1 ?? Jeśli tak to poproszę o opinie czy warto
.208.200.89.otvk.pl | 14 maj 2016, 08:05
martial9  mail
Świetny telefon, nagrywa niesamowite filmiki 60kl/s ,jakość wyświetlacza super, tylko ten nieszczęsny brak wejścia na kartę pamięci... Gdyby było to bym się go nie pozbył
.zapnet-isp.net | 13 maj 2016, 13:05
Lukas
Telefon szybki nie zacina się nie laguje duży ładny ekran z pięknym kontrastem polecam wszystkim
.play-internet.pl | 05 maj 2016, 13:05
XF
Telefon kupiłem jako używany. Jestem jego 3 właścicielem. Gdy przyszedł i zacząłem go testować to byłem przeszczęśliwy. Ultra szybki smartfon krótko mówiąc. Problemy zaczęły sie drugiego dnia. Ekran wygasł na amen. Oddałem do serwisu. Wymienili ekran na zamiennik za 280zł. Przyjechałem do domu. Wszystko fajnie. Problemy sie zaczęły gdy podpinałem go do ładowania. Świrował, można powiedzieć ze żył we własnym świecie. Potem odcieło fragment ekranu. Obraz był lecz nie reagował na dotyk. Oddałem na reklamację. Powiedzieli mi że to nie wina ekranu tylko jakis tam płyt głównych i innych pierdół.Ogólnie mówiąc telefon fajny tylko mi sie chyba jakiś trafił nie wypał.:(
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 21 kwi 2016, 20:04

Thumb Up

69,5% 

Thumb Down

 7,4% 

Pytanie

 23,0% 

 Wszystkich opinii: 269. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu