Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 262 opinie  |  720 testów  |  4 223 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,0%   9,4%   32,6% 
 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Gregor
    Witam, to moja druga opinia na temat tego telefonu. Po dłuższym użytkowaniu mogę stwierdzić, że to bardzo szybki, dobrze wyglądający i jak na tak duży wyświetlacz pewnie trzymający się w dłoni telefon. Jednak wszystko ma swoje minusy, telefon zepsuł się a mianowicie wyświetlacz, dolna część ekranu przestała reagować na dotyk z dnia na dzień. Telefon nie upadł, nie był zalany wodą, uważam że mogło to być spowodowane bardzo mocno skręconą obudową gdyż nawet lekkie położenie G2 na biurko powodowało w nim dziwne wibracje. Aktualnie czekam na niego gdyż znajduje się w serwisie. Jednak gdyby nie ten incydent muszę przyznać, że wrażenie po 4 miesiącach użytkowania są bardzo dobre, system nie zamulił ani razu nawet przy zapełnionej całkowicie pamięci ( ok. 24 Gb ), bateria kosmiczna, nawet do 3 dni dość intensywnego użytkowania, jakość obrazu bardzo dobra. Aktualnie mogę telefon polecić ;)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 lip 2014, 11:07
  • Szpot
    Już miałem kupić ten telefon (przesiadłbym się z Note 1), wszystko mi się w nim podobało - aż odkryłem, że producent nie dał wyjścia na kartę pamięci! W tym momencie w tył zwrot o 180 stopni i do widzenia się z LG G2... jak można w dzisiejszych czasach w takim telefonie nie dać slotu karty pamięci???? Powie mi ktoś? Sami sobie strzelają w stopę
    .15.218.213 | 24 lip 2014, 09:07
  • dzemik
    Przesiadłem się ze Samsunga Galaxy S3. W porównaniu z SGS3 niebo a ziemia:) Telefonik kupiony w Media Markt w Niemczech 18.07.2014 32GB pamięci. Telefon rewelacja, śmiga aż miło zero problemów z aktualizacją do najnowszego Androida i z wyświetlaczem wypalonych pikseli jak niektórzy pisali. Zainstalowane gry i aplikacje nie zamulają śmiga wszystko aż miło. Jak na razie jestem w 100% zadowolony z zakupu a jestem wymagającym użytkownikiem, polecam telefon każdemu niezdecydowanemu!
    Plusy: Wygląd, wyświetlacz, bateria, szybkość działania(płynność), funkcjonalność, możliwość personalizacji i wiele innych.
    .153.164.202 | 22 lip 2014, 20:07
  • R E K L A M A
  • -_Scorpion_-
    Telefon wspaniały, że tak się wypowiem! Bateria trzyma na prawdę długo. Jak Arc S w nocy tracił 20% baterii to ten traci z 2, 3%. Ekran cudo ! Jakość HD wygląda świetnie! Dobry pomysł z przyciskami na tylnej obudowie, naprawdę, jest to poręczne, a producenci postarali się też, żeby odblokować telefon dwoma tapnięciami ekranu (bez tego byłaby masakra). Przez 2 tygodnie nie zauważyłem żadnych zacięć, Android stabilny, dużo praktycznych rozwiązań od producenta! Aparat średnio sobie radzi z lampą błyskową, ale w świetle dziennym cudo! Telefon godny polecenia !
    .kalisz.mm.pl | 18 lip 2014, 11:07
  • Bart
    Telefon mam od 06.07! Rewelacja. Ma wszystkie funkcje. Najnowszy android + nakładka LG -> SUPER! czego chcieć więcej w tej cenie? [...] W LG G2 kultura. Wszystko sztywne, dobrze spasowane, wyświetlacz piękny, zaokrąglone brzegi, po prostu świetny sprzęt w tej cenie... brakuje mu jedynie... większego prestiżu marki i być może wodoszczelności dla jeszcze większego "bajeru", ale poza tym - kozak :)
    .pocztowy.pl | 16 lip 2014, 08:07
  • pio
    Telefonik super! Mam go dopiero 24h wiec poki to dopiero pierwsze wrazenia. Czy osoby ktore maja ten telefon tez maja na dole slad po przyciskach funkcyjnych? Chodzi o klawisze menu,home,back jak wlacze pelny ekran w filmie, zdjeciu czy jakkolwiek inaczej to bardzo slabo ale jednak da sie dostrzec slaby slad po nich, zawsze w tej samej kolejnosci nawet jak zmienie ich kolejnosc w ustawieniach to slad jest taki sam. Musi to byc wina wyswietlacza mimo ze telefon zakupilem nowy. Niby w niczym nie przeszkadza acz troche mnie to zirytowalo ze w nowym, flagowym smartfonie takie cos wystepuje.
    .mas802.nsw.optusnet.com.au | 12 lip 2014, 23:07
  • jaros22
    Zakupiłem telefon niedawno. Jest rewelacyjny, ekran, aparat, szybkość działania, wszystko jest rewelacyjne! Knock on bardzo się przydaje, nie wyobrazam sobie teraz telefonu be tej funkcji. Biorąc inne telefony do ręki odruchowo stukam dwa razy w ekran. Przycisk zasilania jest bardzo rzadko używany, lecz umiejscowienie go z tyłu telefonu jest genialnym pomysłem. Jeden mały minus. Telefon po dwóch tygodniach się zepsuł, jakis problem z ekranem. Lecz gwarancja przebiegła pomyslnie. Kontakt z LG jest wspaniały, pomocni ludzie, szybka naprawa. Polecam!
    .235.152.245 | 30 cze 2014, 15:06
  • Mila
    Mam telefon od kilku tygodni. Jak na razie (odpukać) jest świetny, nie zawiesza się, wszystko sprawnie działa. Android ani razu się nie zresetował, jedynie na początku zaktualizował ze trzy razy, aczkolwiek nic mi nie usunął, więc duży +. Minusem może być krótko trzymająca bateria, ale jak używam telefonu tylko do smsów czy poczty, to kilka dni daje rade, jednak dla cały czas korzystających niestety max 1 dobę. W porównaniu do Samsunga Galaxy S4 zdecydowanie lepszy (mimo że podobne parametry, to jednak LG G2 posiada LTE, ma szybszy procesor - a to się czuje, nawet ekran bardziej wyczulony na dotyk). Jak dla mnie super telefon, innego bym nie chciała, jedynie ta bateria.. ale cóż ;)
    .toya.net.pl | 21 cze 2014, 16:06
  • dgk13
    Katastrofa. Nie dosc ze po 3 dniach martwy pixel to jeszcze android crashuje sie , telefon resetuje sie , sam zmienia tapety na deafult, doszedlem do 1 wniosku po roku uzytkowania 4s i przerzucenia sie na to plastikowe łajno. Zeby móc korzystac ze smartfona z przyjemnoscia trzeba wydac kase i kupic sprzet od appla bo android i te plastikowe mydelniczki ktore na nim pracuja , niewazne czy LG ,czy Samsung , czy HTC (czasami aluminiowe , oczywiscie ze zle spasowania obudowa) , czy inne szklane sony z wyswietlaczem gorszym niz kineskopowe telewizory nie jest warte ani zlotowki
    .dynamic.chello.pl | 20 cze 2014, 17:06
  • leah
    Jak dla mnie to najlepszy telefon, jaki do tej pory miałam. Działa bardzo szybko i płynnie, nie zawiesza, ani nie zacina się. Jedynie do czego mogę się przyczepić to brak slotu karty pamięci i "wolny" aparat, zanim zrobi zdjęcie ( z lampą) to namyśla się i się namyśla....Ale cała reszta bomba. Zmienię go tylko na G3 lub wyższe modele.
    .133.229.22 | 17 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,0%   9,4%   32,6% 
 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.20.91.81
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.