Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 299 telefonów  |  145 628 opinii  |  720 testów  |  5 521 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,2%   9,2%   32,6% 
 Wszystkich opinii: 141. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • redline
    Przesiadłem sie z Samsunga S3, i po 2 tygodniach użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że telefon fantastyczny. Pracuje u jednego z polskich operatorów, gdzie mam styczność z telefonami codziennie i mogę śmiało polecić ten telefon w skali jakość/cena. Bardzo szybki i poręczny. Zdjęcia i filmy na naprawdę wysokim poziomie. Jestem zwolennikiem amoled?w, ale o IPS zastosowanym w G2 naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć.
    Naprawdę polecam, a co do usterek, ktore wypisali koledzy poniżej to dodam, że wszystkie modele czy to S5,Z2 czy M8 wracają na gwarancję czasem z takimi bublami, że szok ;) Trochę szczęścia zawsze potrzeba :)
    Pozdrawiam
    .plastcom.pl | 25 sie 2014, 15:08
  • loco  mail
    Jakośc zdięć średnia ? to pokaż mi taki drugi smartffon który robi tak szczegółowe zdiecia z OIS i filmiki 60 kl/S.Powiem tak,mam telefon od 10 dni i jestem zadowolony ponad miare i ekranem i jakoscią zdięć a także szybkoscią 4 rdzeniowego procesora 2,26 mhz.Wykonanie 8 na 10 ,jakos xperie bardziej mi do gustu podeszły wyglądem ale za to ips w lg robi robote ponad wszystko,ostrosc wgniata a kolory niszczą ,są naturalne i piękne
    .pl | 10 sie 2014, 13:08
  • Bartasss
    Witam wszystkich
    po 2 tygodniowym uzytkowaniu telefonu moge stwierdzic jedno:telfon mega szybki,jakosc zdjec srednia,natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo.
    .profnet.com.pl | 08 sie 2014, 18:08
  • R E K L A M A
  • Gregor
    Witam, to moja druga opinia na temat tego telefonu. Po dłuższym użytkowaniu mogę stwierdzić, że to bardzo szybki, dobrze wyglądający i jak na tak duży wyświetlacz pewnie trzymający się w dłoni telefon. Jednak wszystko ma swoje minusy, telefon zepsuł się a mianowicie wyświetlacz, dolna część ekranu przestała reagować na dotyk z dnia na dzień. Telefon nie upadł, nie był zalany wodą, uważam że mogło to być spowodowane bardzo mocno skręconą obudową gdyż nawet lekkie położenie G2 na biurko powodowało w nim dziwne wibracje. Aktualnie czekam na niego gdyż znajduje się w serwisie. Jednak gdyby nie ten incydent muszę przyznać, że wrażenie po 4 miesiącach użytkowania są bardzo dobre, system nie zamulił ani razu nawet przy zapełnionej całkowicie pamięci ( ok. 24 Gb ), bateria kosmiczna, nawet do 3 dni dość intensywnego użytkowania, jakość obrazu bardzo dobra. Aktualnie mogę telefon polecić ;)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 lip 2014, 11:07
  • Szpot
    Już miałem kupić ten telefon (przesiadłbym się z Note 1), wszystko mi się w nim podobało - aż odkryłem, że producent nie dał wyjścia na kartę pamięci! W tym momencie w tył zwrot o 180 stopni i do widzenia się z LG G2... jak można w dzisiejszych czasach w takim telefonie nie dać slotu karty pamięci???? Powie mi ktoś? Sami sobie strzelają w stopę
    .15.218.213 | 24 lip 2014, 09:07
  • dzemik
    Przesiadłem się ze Samsunga Galaxy S3. W porównaniu z SGS3 niebo a ziemia:) Telefonik kupiony w Media Markt w Niemczech 18.07.2014 32GB pamięci. Telefon rewelacja, śmiga aż miło zero problemów z aktualizacją do najnowszego Androida i z wyświetlaczem wypalonych pikseli jak niektórzy pisali. Zainstalowane gry i aplikacje nie zamulają śmiga wszystko aż miło. Jak na razie jestem w 100% zadowolony z zakupu a jestem wymagającym użytkownikiem, polecam telefon każdemu niezdecydowanemu!
    Plusy: Wygląd, wyświetlacz, bateria, szybkość działania(płynność), funkcjonalność, możliwość personalizacji i wiele innych.
    .153.164.202 | 22 lip 2014, 20:07
  • -_Scorpion_-
    Telefon wspaniały, że tak się wypowiem! Bateria trzyma na prawdę długo. Jak Arc S w nocy tracił 20% baterii to ten traci z 2, 3%. Ekran cudo ! Jakość HD wygląda świetnie! Dobry pomysł z przyciskami na tylnej obudowie, naprawdę, jest to poręczne, a producenci postarali się też, żeby odblokować telefon dwoma tapnięciami ekranu (bez tego byłaby masakra). Przez 2 tygodnie nie zauważyłem żadnych zacięć, Android stabilny, dużo praktycznych rozwiązań od producenta! Aparat średnio sobie radzi z lampą błyskową, ale w świetle dziennym cudo! Telefon godny polecenia !
    .kalisz.mm.pl | 18 lip 2014, 11:07
  • Bart
    Telefon mam od 06.07! Rewelacja. Ma wszystkie funkcje. Najnowszy android + nakładka LG -> SUPER! czego chcieć więcej w tej cenie? [...] W LG G2 kultura. Wszystko sztywne, dobrze spasowane, wyświetlacz piękny, zaokrąglone brzegi, po prostu świetny sprzęt w tej cenie... brakuje mu jedynie... większego prestiżu marki i być może wodoszczelności dla jeszcze większego "bajeru", ale poza tym - kozak :)
    .pocztowy.pl | 16 lip 2014, 08:07
  • pio
    Telefonik super! Mam go dopiero 24h wiec poki to dopiero pierwsze wrazenia. Czy osoby ktore maja ten telefon tez maja na dole slad po przyciskach funkcyjnych? Chodzi o klawisze menu,home,back jak wlacze pelny ekran w filmie, zdjeciu czy jakkolwiek inaczej to bardzo slabo ale jednak da sie dostrzec slaby slad po nich, zawsze w tej samej kolejnosci nawet jak zmienie ich kolejnosc w ustawieniach to slad jest taki sam. Musi to byc wina wyswietlacza mimo ze telefon zakupilem nowy. Niby w niczym nie przeszkadza acz troche mnie to zirytowalo ze w nowym, flagowym smartfonie takie cos wystepuje.
    .mas802.nsw.optusnet.com.au | 12 lip 2014, 23:07
  • jaros22
    Zakupiłem telefon niedawno. Jest rewelacyjny, ekran, aparat, szybkość działania, wszystko jest rewelacyjne! Knock on bardzo się przydaje, nie wyobrazam sobie teraz telefonu be tej funkcji. Biorąc inne telefony do ręki odruchowo stukam dwa razy w ekran. Przycisk zasilania jest bardzo rzadko używany, lecz umiejscowienie go z tyłu telefonu jest genialnym pomysłem. Jeden mały minus. Telefon po dwóch tygodniach się zepsuł, jakis problem z ekranem. Lecz gwarancja przebiegła pomyslnie. Kontakt z LG jest wspaniały, pomocni ludzie, szybka naprawa. Polecam!
    .235.152.245 | 30 cze 2014, 15:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,2%   9,2%   32,6% 
 Wszystkich opinii: 141. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Huawei: nowe zdjęcia Mate 7 i szafirowy P7
» IUNI U3 z ekranem 2K
» LG G Watch R zaprezentowany oficjalnie
» Samsung Gear S: nowy smartwatch z Tizenem
» Goclever Insignia 1010 Business: Windows i niezła specyfikacja



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.22.248.240
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.